Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Concediu Placut - 2 - Gloryhole
Autor : lover09 - 2018-12-07
Citita de 4219 ori - Nota 7.44 (25 voturi)

Stateam dezbracat in pat si cautam un alt bar lgbt pentru acea seara. Am gasit unul care parea sa fie mai mult bar decat club, si avea si glory hole. Am hotarat sa merg acolo, asa ca am inceput pregatirile. M-am barbierit si am verificat sa fiu bine epilat. Apoi am facut un dus si mi-am aplicat din nou crema de corp.

Am luat o pauza pentru a privi pe fereastra, dezbracat, cum apunea soarele. Imi plac culorile apusului pe un cer senin, asa ca stateam acolo gandindu-ma la noaptea extraordinara ce o petrecusem cu Hans. Nu stiu cum a trecut timpul ca deja se inserase si eu inca beleam ochii pe geam cu pula sculata de toate gandurile despre Hans.

Am mai pierdut putin vremea prin camera de hotel, apoi am tras rapid niste tanga de culore albastra pe mine, o pereche de blugi stransi pe buci si un tricou. Eram gata de plecare, asa ca am incaltat ghetele, am luat o jacheta pe mine si plecat am fost. M-am plimbat o vreme prin oras, bucurandu-ma de aerul serii si apoi am chemat un taxi spre clubul ce il gasisem mai devreme. Era destul de departe si nu vroiam sa pierd aproape o ora mergand pe jos.
Cand am ajuns era deja trecut de ora 11 seara. Intr-adevar era mai mult un club decat un bar, sau poate o combinatie intre cele doua. Oricum, era deja destula lume inauntru, iar muzica era excelenta. M-am asezat la bar si am cerut un pahar de vin alb. Imi placea sa privesc oamenii de acolo. Am vazut cateva travestite destul de cochete in acel club, dar si o transexuala super sexy.
La o masa nu departe de bar am observat trei barbati ce schimbau priviri cu mine din cand in cand. Cred ca toti trei erau bine trecuti de 50 de ani.
Primul era grizonat si purta ochelari. Avea pe el o camasa in carouri ce statea bine pe corpul lui usor grasut. Cel din mijloc, care era practic fata in fata cu mine, avea parul brunet si purta o camasa de blugi. Al treilea barbat era incaruntit si purta un tricou verde ce curgea lin peste burta lui marisoara.
Nu le-am acordat prea multa atentie, dar am mai schimbat cateva priviri in timp ce savuram al doilea pahar de vin. Imi facusem in sfarsit curaj sa vizitez glory hole, totusi asta era motivul pentru care eram acolo. M-am ridicat de pe scaun si am luat-o in directia unui hol care ducea spre baie.

Am intrat intr-o baie mare, foarte curata, dar iluminata doar de o lumina slaba, difuza. Am facut cativa pasi inauntru si am vazut in dreapta mea doi barbati ce stateau unul langa altul, lipiti amandoi de un perete. Ambii isi miscau ritmic fundul inainte si inapoi. Am mai facut cativa pasi si am vazut ca intr-adevar era un intreg perete acolo ce avea de la un capat la altul multe gauri de diferite dimensiuni si la diferite inaltimi, sirul de gauri fiind intrerupt doar la unul dintre capetele acestui perete, unde se afla o usa.
Am privit cateva secunde la cei doi barbati ce dadeau muie nestingheriti iar acest lucru incepuse sa ma excite. Imi adun curajul si merg spre acea usa. Intru si vad niste scaune asezate de-a lungul peretelui. Pe unul dintre scaune era un tip tanar ce nu cred ca avea mai mult de 18-20 de ani si care sorbea cu pofta din pula unui necunoscut. Pe scanunul de langa acesta se afla o travestita tinerica si draguta ce lingea cu pofta o pula tare.
M-am asezat pe scaunul de langa travestita si priveam cu extaz cum suge cu pofta. Privirile ni s-au intersectat pentru cateva secunde si in acel moment mi-a facut semn cu degetul sa ma apropii, apoi si-a bagat mana sub fusta si a inceput sa se masturbeze. M-am apropiat si mi-am bagat si eu mana sub fusta ei. Imediat am ajuns la o pula tare dar catifelata si fierbinte. Am privit-o in ochi in timp ce sugea pula aia mare si am inceput sa o masturbez.
Tipul de pe partea cealalta a peretelui a inceput sa geama, si imediat a si ejaculat in gura travestitei. A inghitit si mi-a zambit. I-a mai dat o limba acelei puli in timp ce se retragea pe gaura din perete, apoi si-a intors privirea din nou spre mine, si-a apropiat buzele de ale mele si m-a sarutat apasat. Limbile noastre se jucau frenetic in timp ce simteam cum si ea ejacula, umplandu-mi mana de sperma calda. Am mai continuat sarutul cateva secunde, apoi mi-am scos mana de sub fusta ei si m-am asezat din nou pe scaunul de langa ea pentru ca o pula tocmai isi facuse aparitia pe una dintre gauri.

Gaura era destul de larga, avand vreo 20-30cm in diametru. Asadar am putut vedea cu usurinta camasa in carouri ce o purta posesorul acelei puli. Mi se parea mie ca seamana cu camasa tipului de la masa din club, dar nu eram foarte sigur. Avea o pula lunga, cam subtire si fara nici urma de par pe ea sau pe coaie. Nu am vrut sa-l las sa astepte pe barbatul de cealalta parte a peretelui, asa ca m-am pus pe treaba imediat. I-am lins-o bine pe toata lungimea, i-am dat cateva limbi pe coaie, apoi am lasat capul rosu al pulii lui sa intre intre buzele mele. O frecam cu mana si o sugeam in acelasi timp. Dupa cateva minute mi-am luat mana de pe scula lui si am inceput sa ma imping tot mai mult cu gura in pula lui, pana ce am reusit sa o iau toata in gura. Barbia mea era lipita de coaiele lui lipsite de par. Evident ca ma inecam din cand in cand, iar sunetele cu siguranta se auzeau pe partea cealalta a peretelui.
Stateam cateva secunde cu barbia lipita de coaiele lui, apoi o scoteam din gura, mai tuseam putin, o luam din nou in gura si faceam cateva miscari dute-vino pe toata lungimea. Am repetat asta pe parcursul a vreo 5 minute, pana ce i-am auzit gemetele tot mai puternice. Am stiut ca urmeaza sa ejaculeze pentru ca am simtit si pulsatiile capului pulii lui la mine in gura. Am luat-o din nou toata in gura, proptindu-ma cu barbia pe coaiele lui calde si l-am lasat sa ejaculeze cu spasme puternice direct la mine in gat. Mi-a multumit si si-a scos pula din gaura. Imediat dupa aceea, a bagat mana pe gaura, tinand bancnota de 50 de euro intre degete. Am refuzat politicos spunandu-i ca nu sunt acolo pentru bani, ci pentru pula. In plus imi placuse foarte mult. Mi-a multumit din nou si a plecat.

In secunda urmatoare o alta pula isi face aparitia pe gaura din perete. Era cam la fel de lunga ca si prima, dar mai groasa si foarte paroasa. Aproape ca nu-i zaream coaiele prin padurea groasa de floci. Mi-am apropiat buzele de ea si am simtit o aroma de pula statuta si un usor iz de urina. Am luat-o in gura imediat si am inceput sa o sug. M-am chinuit destul de mult si aproape ca am vomitat, dar am reusit sa o iau toata in gura. Ma excitam la nebunie, pula imi zvacnea in chilotei de fiecare data cand barbia mea atingea tufa de floci grosi de pe coaiele acelui barbat. O bagam toata in gura si faceam cateva miscari stanga dreapta cu nasul printre parul des. Nu a durat mult pana si acesta a ejaculat cu putere. Cand am simtit primul jet de sperma in gura, i-am luat-o toata in gura si l-am lasat sa termine adang in gatul meu. Si-a scos pula lent din gatul meu, mi-a multumit si a disparut la fel de repede precum aparuse.

Nici bine nu disparuse aceasta pula din fata mea, ca alta isi facuse prezenta. avea vreo 14-15cm, paroasa si un preput gros ce ii acoperea capul, atarnand blegit. Mi-am apropiat buzele de preputul acela gros si l-am tras in gura, jucandu-ma cu limba pe el. Cand am simtit ca pula din fata mea era intarita, am inceput sa o ling si sa o sug. O luam cu usurinta toata in gura si imi placeau mult gemetele posesorului ei. Dupa cateva minute de luat muie am auzit un glas ce imi spunea sa ma intorc cu spatele. M-am facut ca nu aud si am continuat sa o sug, dar barbatul de pe cealalta parte a peretului a repetat cerinta. A mai facut asta de vreo 2 ori si pana la urma am cedt. M-am ridicat, mi-am desfacut pantalonii si i-am lasat in jos pana la genunchi, apoi am scos un prezervativ din buzunar si l-am pus repede pe pula ce inca statea dreapta si gata de actiune.
Nu aveam lubrifiant la mine, asa ca mi-am umezit anusul cu multa saliva, apoi mi-am apropiat bucile de pula aceea pregatita si am lasat-o sa alunece intre ele. Am impins incet pana ce capul pulii era inauntrul meu. M-am oprit putin apoi am continuat sa imping putin cate putin, retragandu-ma si impingand din nou, lasand acea pula sa intre tot mai adanc in mine. Dupa ce a intrat cu totul, mi-am lipit fundul de perete, lasandu-l pe barbatul de pe cealalta parte sa faca miscarile. Printre gemete ii spuneam cat de mult imi place. M-a futut asa pret de cateva minute, apoi a inceput sa geama si sa impinga tot mai apasat, pana ce a ejaculat in adancul fundului meu. L-am lasat sa stea acolo, adanc, cateva secunde si apoi m-am retras pana ce pula lui a iesit din fundul meu. M-am sters cu un servetel si mi-am tras pantalonii sus. Ma uit spre gaura din perete si pula aceea era inca acolo cu prezervativul pe ea, inca nu isi pierduse din tarie. Mi-am apropiat buzele de stropul mare de sperma ce atarna in prezervativ, l-am luat in gura si apoi i-am mai supt-o asa cateva secunde. I-am scos apoi prezervativul si am continuat sa i-o sug pana ce s-a blegit.

M-am ridicat de pe scaun, am facut un nod prezervativului si l-am aruncat la cosul de gunoi. Am asteptat cateva minute pentru a ma asigura ca toti cei care mi-au folosit gura si fundul au iesit din incapere. Am iesit apoi si m-am asezat din nou pe scaunul de la bar, era inca liber si paharul meu de vin aproape gol era inca acolo. Am cerut barmanului inca un pahar de vin si am revenit la privitul celor din club. Eram foarte satisfacut de cele intamplate mai devreme si toata intamplarea inca se derula in mintea mea. Aveam pula tare in continuu inca din momentul in care o sarutasem pe travestita de la glory hole. Cei trei barbati cu care schimbasem cateva priviri mai devreme erau inca acolo. M-am uitat mai cu atentie la camasa celui cu ochelari si intr-adevar semana foarte mult cu cea pe care o vazusem pe langa prima pula ce o primisem la glory hole. Inainte sa apuc sa ma gandesc de doua ori la asta, cel cu camasa in carouri se ridica de pe scaun si vine catre mine. Nu stiam ce sa fac asa ca am mai luat o gura de vin.

- Salut, eu sunt Marco. Am observat ca tocmai ai venit de la... baie...
- Imi pare bine sa te cunosc. Da, asa e...
- Eram curios daca nu cumva ne-am cunoscut putin mai devreme. Defapt... cred ca i-ai cunoscut si pe cei doi prieteni ai mei.
- Tocmai ne-am cunoscut acum, ce vrei sa spui? intreb eu razand.
- Vezi tu, noi tocmai am venit de la glory hole si mi s-a parut ca te-am vazut mergand spre glory hole chiar inainte sa mergem noi. Iar acum, ai iesit de acolo la cateva minute dupa noi.
- Nu stiu ce sa zic, nu cred ca ne-am cunoscut - zic eu uitandu-ma in jos.
- Hei, e ok, noua ne-a placut mult. Asadar spune-mi, ai fost cumva la glory hole?
- Da, am fost, dar asta nu inseamna ca ne-am si cunoscut, nu-i asa? Mai erau cateva persoane acolo.
- Pai orcine ar fi fost in spatele gaurii vizitate de mine si prietenii mei a refuzat 50 de euro, spunea ca o face doar din placere. Tu ai fost?
- ... Da, eu am fost. Tu ai fost primul dintre cei trei, asa e?
- Excelent, asa e, am fost primul. Ma bucur sa ne cunoastem si fara un perete intre noi - spune el razand.
- Si eu ma bucur, ai o scula frumoasa, mi-a placut.
- Ma bucur ca spui asta, ce spui, vrei sa te asezi cu noi la masa?
- ... Ok Marco, o sa vin cu tine - raspund eu dupa cateva momente de gandire

M-am asezat cu ei la masa, unde i-am cunoscut si pe ceilalti doi, Alfredo si Davide. Mi-au spus in ce ordine au intrat la glory hole si imediat am reusit sa fac legatura intre pulele pe care le satisfacusem mai devreme si posesorii acestora. Asadar prima pula, cea cheala, foarte lunga si subtire apartinea lui Marco, cel cu ochelari si camasa in carouri. Urmatoarea pula, cea la fel de lunga ca si a lui Marco, dar mult mai groasa, apartinea lui Alfredo, tipul brunet. A treia pula, cea putin mai micuta dar foarte jucausa, cea care imi invadase chiar si fundul, aceasta pula apartinea lui Davide, tipul mai grasut dintre cei trei.
Imi placeau toti trei, erau tipi cu simtul umorului, bine dispusi. Muzica din club era acum mult mai tare decat atunci cand ajunsesem iar asta facea ca orice conversatie cu mai mult de cateva cuvinte sa fie aproape imposibila. Vazand ca nu reusim nicicum sa schimbam mai mult de cateva cuvinte, Marco a vorbit putin cu ceilalti doi, apoi a venit langa mine si m-a invitat sa merg cu ei la apartamentul ce il aveau inchiriat. M-am uitat la Alfredo, apoi la Davide. Amandoi au zambit. Am ridicat apoi privirea spre Marco, m-am gandit cateva secunde apoi am dat din cap in semn de incuviintare. Imediat s-au ridicat si ceilalti doi si in urmatoarele cateva minute deja eram in taxi.

- Davide zice ca fundul tau e foarte stramt, sa-l credem? - intreba Marco
- Hei... nu ma intreba asta aici. - zic eu usor indignat de faptul ca a pus aceasta intrebare cu voce tare in taxi.
- De ce? Doar nu ti-e rusine de sofer - raspunde el razand
- Nu e vorba de rusine, dar totusi...

Soferul nu zicea nimic, privea drept inainte si isi vedea de drum.

-Davide: Asa e, e stramt, va spun eu.
-Eu: Davide!
-Marco: Eu unul nu-l cred pe Davide pana nu incerc.
-Alfredo: Nici eu!

A durat vreo 20-25 de minute calatoria cu taxi. Au fost minute foarte foarte lungi tinand cont de faptul ca tot drumul cei trei faceau tot felul de remarci sexuale. Eram oarecum rusinat fata de soferul taxiului, dar pana la urma mi-a trecut.
Ajunsi in fata cladirii am urcat in apartament. Era un apartament normal, doua dormitoare si o sufragerie incapatoare unde se gasea o canapea mare iar in fata ei o masuta de cafea. Cei trei s-au dezbracat complet imediat ce am intrat in apartament apoi m-au inconjurat cu saruturi si pipaieli. Aveam limba unuia dintre ei in gura, si in acelasi timp simteam cum buze fierbinti imi dezmiarda gatul si urechile. Mainile dibace a unuia dintre cei trei imi deschideau pantalonii iar cel care ma saruta pe buze s-a oprit doar pentru a-mi da jos tricoul.
Eram acum doar in tanga, intre cei 3 barbati ce pareau dornici de a fute ceva.
Am continuat sa ne sarutam in sufragerie, primind din cand in cand cateva palme zdravene peste fund de la fiecare dintre cei trei.
- Eu merg sa fac un dus inainte, ok? - spun eu.
- Marco: Ok, mergi dar lasa usa descuiata.

Am plecat la dus, mi-am dat jos chiloteii si am intrat in cabina. Nici bine n-am dat drumul la apa, ca ma si trezesc cu Marco in cabina de dus. Ne-am sarutat acolo sub stropii de apa calduta iar Marco mi-a pus mainile pe umeri si m-a impins usor in jos. Mi-am dat seama ca vrea sa i-o sug, asa ca m-am pus in genunchi si i-am luat pula semi-erecta in gura. I-am supt-o putin, dar dupa nici un minut m-a impins, a iesit din cabina si mi-a spus sa termin dusul si sa vin in sufragerie cu chiloteii pe mine.
Asa cum mi-a cerut, dupa vreo 5 minute eram in sufragerie cu chiloteii pe mine. Cei trei ma asteptau pe canapea, unul langa celalalt, cu picioarele deschise. M-am asezat jos intre picioarele lui Davide, ce statea in mijloc. Am inceput sa i-o sug lent, dar in acelasi timp aveam grija sa-mi plimb mainile si pe sculele celorlalti doi. Chiar inainte de a ajunge la punctul in care trebuia sa ejaculeze, Davide m-a impins si m-a indemnat spre pula lui Alfredo, ce statea in stanga lui, dreapta mea.
N-am stat pe ganduri si am inceput sa-i sug monstrul ala de pula. Alfredo ma apasa tot mai tare pe cap, pana ce reusisem din nou sa i-o iau toata in gura. Ma tinea apasat cu amandoua maini pret de cateva secunde, apoi imi dadea drumul sa respir. Am repetat asta de cateva ori, pana ce flocii lui desi erau plini de saliva.
Am trecut apoi la Marco si i-am oferit acelasi tratament oral ca si celorlalti doi, doar ca pula lui fiind mai subtire decat a lui Alfredo, intra mult mai usor in gatul meu deja obisnuit.
M-au pasat de cateva ori pe la fiecare, fara sa ejaculeze niciunul dintre ei, apoi Marco s-a ridicat si a plecat intr-un dormitor. S-a intors repede cu un tub de lubrifiant si multe prezervative. Eu ii sugeam pula lui Davide si ii masam incet pula lui Alfredo. Marco mi-a tras chiloteii jos si s-a asigurat ca revin la pozitia de capra in care stateam mai devreme.
A aplicat niste lubrifiant intre bucile mele si a inceput sa-si apese capul pulii, fara sa ma pregateasca inainte cu degetele. Ajutat de cantitatea considerabila de lubrifiant dar si de prezervativul alunecos, a intrat destul de repede. A inceput lent, dar a crescut imediat ritmul.
Ma futea frenetic in timp ce ii sugeam pula cand lui Davide, cand lui Alfredo.
Marco a terminat in cateva minute, Davide sarind imediat de pe canapea pentru a prelua stafeta. Marco s-a asezat in locul lui si si-a scos incet prezervativul de pe pula, iar apoi m-a pus sa i-o sug in timp ce se blegea. Acum ma futea Davide iar eu ii sugeam pula cand lui Alfredo, cand lui Marco.
Dupa ce Davide a terminat, a preluat Alfredo. Pula lui groasa m-a facut sa scancesc putin, dar m-am obisnuit destul de repede. Continuam sa le sug pula celorlalti doi, iar toata situatia asta ma excita la culme. A fost o partida foarte intensa iar curul imi ardea deja de la atata futut.
Dupa ce au terminat toti, am mai stat la un pahar de vin sa ne odihnim, iar eu le-o mai sugeam cate putin din cand in cand.

- Marco: Hei, Alfredo... Mergi si adu te rog funia aceea din bagajul meu.

M-am uitat putin speriat catre Marco, dar Alfredo nu s-a lasat indemnat de doua ori.

- Davide: Asadar o facem si pe asta... - zice el razand catre Marco.

Marco m-a condus in bucatarie. In urma lui imediat a intrat si Alfredo cu cateva bucati de sfoara. M-a aplecat peste masa de bucatarie si mi-a legat picioarele de picioarele mesei. Apoi mi-au legat si mainile cu doua bucati mai lungi de sfoara, de picioarele din partea opusa a mesei.
Primul care a intrat in fundul meu a fost Davide. Avea pula deja tare pentru ca se masturbase in timp ce eu eram legat de masa. A folosit putin lubrifiant si dupa ce a impins de cateva ori, a cucerit din nou. Se mica inauntrul meu tot mai repede. Nu puteam sa ma misc apro...



    Login