Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Concediu Placut - 1
Autor : lover09 - 2018-12-05
Citita de 7490 ori - Nota 4.18 (67 voturi)
Pe la inceputul lunii Septembrie a acestui an am plecat intr-un mic concediu, undeva in Europa. Vremea era inca placuta, era o vineri dupa-masa, cerul era albastru si se anunta numai vreme buna.
Plimbandu-ma prin oras, am decis sa ies prin baruri in acea seara. Totusi parca as fi vrut mai mult sa cunosc un barbat, nu o femeie.
In drumul meu inapoi spre hotel am trecut pe la un centru comercial de unde am cumparat un luciu de buze roz, mascara, o crema de corp ce imi place foarte mult si cateva provizii pentru epilat.
Ajuns inapoi la hotel, mi-am dat hainele jos de pe mine si am intrat direct in baie.
M-am epilat cu atentie pe tot corpul, apoi m-am dat cu crema peste tot si m-am intins pe pat, unde am adormit vreo doua ore.
Dupa ce m-am trezit, mi-am dat din nou cu crema pe tot corpul, am tras pe mine niste tanga negri, o pereche de blugi subtiri ce imi scot bucile in evidenta, un tricou si o pereche de ghete. Am luat o jacheta pe mine si am plecat.

Pe la ora 21 intru intr-un bar. Era aproape gol, dar m-am asezat la bar si am cerut un pahar
de vin alb. Am intrat in vorba cu o tipa ce statea si ea la bar, dar inca aveam chef de un barbat in acea seara, asa ca am lasat discutia sa se stinga, vazandu-mi in continuare de paharul meu de vin. Ma simteam usor excitat de simplul fapt ca purtam tanga.
La un moment dat am scos telefonul si am cautat un bar lgbt. Nu mi-a luat mult pana am gasit un articol ce vorbea despre un bar din acel oras ce avea si glory hole. Imi terminasem si paharul de vin intre timp, asa ca am plecat. Am ales sa merg pe jos pentru ca barul spre care mergeam era destul de aproape, cam 20 de minute de mers. Nu obisnuiesc sa merg in baruri lgbt, in mare parte pentru ca la noi in tara nu prea exista. Probabil din lipsa de experiente, pe masura ce ma apropiam de destinatia mea simteam emotii tot mai mari si imi imaginam tot felul de scenarii despre cum va fi.
Ajung intr-un final la acel bar si intru. Inauntru era o atmosfera foarte relaxata, semi-intuneric si o muzica buna de prin anii 90 la un volum nu foarte ridicat, dar suficient de tare incat sa acopere probabil conversatiile de la mesele alaturate.

Ma asez la bar si comand din nou un pahar de vin alb. Tipa de la bar era foarte prietenoasa si am schimbat cateva vorbe din cand in cand in timpul ce l-am petrecut acolos.
Barul nu era aglomerat, dar erau probabil vreo 50 de persoane acolo. La un moment dat apare langa mine un tip la vreo 30 de ani, musculos, cu barba. Intra in vorba cu mine, ii explic ca nu cunosc prea bine limba dar putem continua in engleza conversatia daca doreste. Am vorbit o vreme, in mare parte despre ce exercitii face el la sala, cum se antreneaza si alte lucruri legate de sport. Mi-a facut cateva avansuri, dar am refuzat politicos. Nici nu prea era genul meu, dar nici nu cred ca-mi facusem suficient curaj inca.

Dupa ce a plecat tipul de langa mine, am continuat sa ma bucur de muzica, privind oamenii din bar si schimband din cand in cand cateva cuvinte cu barmanita. A mai trecut ceva timp si un barbat tocmai se asezase pe un scaun ce se eliberase chiar langa mine.
Avea vreo 50 de ani, purta niste blugi albastri, un tricou alb simplu si niste adidasi la fel de simplii. Avea parul usor grizonat, iar bratele ii erau inconjurate de un par des si cret. Am inceput sa vorbim, tot in engleza pentru ca si el era turist. Mi-a spus ca se numeste Hans si ca este acolo pentru mai cateva zile.
Am mai comandat un pahar de vin, iar Hans a cerut si el unul, insistand sa le plateasca pe ambele. Am fost de acord din politete dar doar cu conditia ca eu sa le platesc pe urmatoarele. Coincidenta facea sa aveam cateva hobbyuri in comun, asa ca nu duceam lipsa deloc de subiecte de conversatie. Incepuse sa-mi placa de Hans, parea un om foarte de treaba.
Pe masura ce timpul trecea, discutia noastra mergea tot mai mult spre subiecte sexuale dar paharele noastre de vin se goleau, asa ca am mai comandat un rand iar de data aceasta am platit eu.
Hans isi apropia mana tot mai mult de mana ce o tineam langa pahar. Discutia era deja doar despre subiecte legate de sexualitate, initial mai mult despre safe-sex.
Incepusem deja sa vorbim despre fantezii legate de sexul oral si ii spuneam cat de mult ma excit cand partenerul este dominant, chiar cu tendinte SM. Probabil vinul deja isi facea efectul pentru ca vorbeam deschis cu un barbat ce il cunoscusem cu putin timp in urma despre cum imi place sa ma inec cu o pula tare si cum imi place sa-mi simt barbia uda de saliva in timp ce sunt futut in gura.
In tot timpul acesta, Hans imi mangaia mana tot mai apasat. Si-a strecurat degetul mijlociu sub palma mea si in acelasi timp m-a intrebat ce parere am despre sexul anal. Eram deja excitat. I-am spus ca imi place, dar numai protejat.
- Bineinteles ca numai protejat, mai ales cu persoane ce tocmai le-ai cunoscut. Siguranta inainte de toate, nu-i asa? - raspunde Hans
- Exact, dar tie cum iti place? Mai tandru sau mai dur?
- Pai sa vedem, imi place in ambele feluri, cred ca depinde si de partener. Totusi daca ar fi sa aleg un singur tip de sex, l-as alege pe cel putin mai dur. - zice el razand
- Dar ce consideri tu dur?
- In primul rand niste palme puternice peste fund. Ce zici, esti deschis la asta?
- Deschis? mai mult decat deschis, imi place - ii raspund
- Mmmm, dar despre o curea ce ai de spus?
- Pai ce sa zic, n-as obiecta.
- In cazul asta, ce spui, ai vrea sa plecam de aici impreuna? - intreba Hans ridicandu-si tricoul si aratandu-mi ca poarta curea.

Intre timp Hans imi ghidase mana mai jos, intr-o parte mai ferita de priviri iar pumnul meu era usor strans in jurul degetului lui mijlociu ce facea miscari inainte si inapoi. Cu cealalta mana am inceput sa-i mangai incheietura si bratul, jucandu-ma cu degetele in parul carliontat de pe bratul lui.
Ma treceau tot felul de emotii, eram oarecum nesigur despre ce ar fi bine sa raspund la intrebarea lui Hans, dar cred ca vinul mi-a luat-o inainte pentru ca am raspuns prompt:
- Ok Hans, o sa vin cu tine.

In urmatoarele minute eram deja in taxi, indreptandu-ne spre hotelul unde era cazat Hans. Taximetristul nu parea sa fie deranjat de faptul ca Hans avea o mana pe piciorul meu si m-a mangaiat tot drumul.
Cred ca era cam ora 1 cand am ajuns la destinatie. Am urcat in camera lui de hotel. Avea un pat dublu, un birou si o masuta cu doua scaune. Imediat Hans a deschis o sticla de vin si a turnat in doua pahare. Ne-am asezat pe scaune si am ciocnit paharele, incepand sa ne facem comozi.
- Si spune-mi, esti sigur pe ce ai spus despre curea? - intreaba Hans
- Pai cred ca da, raspund eu oarecum nesigur, ametit putin dupa toate paharele de vin.
- Uite ce e, spune-mi acum daca nu esti sigur pentru ca odata ce incepem, eu nu ma voi opri.

Stau cateva secunde pe ganduri, apoi raspund:
- Ok Hans, sunt sigur, foloseste-ti cureaua cum vrei tu.

Atat a trebuit sa auda. S-a ridicat imediat de pe scaun, m-a luat de mana si m-a ridicat si pe mine. M-a luat in brate si m-a sarutat prelung, mainile lui ajungand imediat pe fundul meu. I-am dat jos tricoul, m-am jucat putin cu degetele prin parul carliontat de pe pieptul lui, apoi am inceput sa-i ling sfarcurile. In timpul acesta, Hans mi-a deschis blugii si dupa ce mi-a mangaiat putin scula deja intarita, m-a intors cu fata la perete si m-a lipit de acesta.
Mi-a tras pantalonii in jos, dar numai cat sa-mi elibereze bucile din stransoarea pantalonilor.
- Asadar porti tanga... imi place asta, daca iti place sa fii fetita o sa te fac fetita mea - zice Hans

Mi-a mangaiat putin bucile, apoi m-a prins de mijloc, departandu-ma de perete. Tinandu-ma cu o mana de mijloc m-a impins de umeri spre perete pana ce aveam pieptul si un obraz lipit de perete. Trageam cu ochiul la expresia de satisfactie de pe fata lui Hans iar asta ma excita enorm. Mi-a dat o palma rapida peste fund apoi a ras, exclamand:
- Oh da, curul asta e al meu in noaptea asta.

Mi-a mai dat cateva palme, fiecare mai tare decat cea dinainte. Il priveam excitat dar si putin speriat de anticiparea loviturilor de curea. Ma gandeam: "Da destul de tare cu palma, oare cu cureaua cum o sa dea?"
Raspunsul la intrebarea asta nu s-a lasat mult asteptat pentru ca in clipa urmatoare l-am vazut pe Hans cum isi scoate cureaua, o indoaie meticulos la jumatate si se pregateste pentru runda urmatoare. Si-a pus palma stanga pe spatele meu, in partea de jos. Mana dreapta, cea cu care tinea cureaua, si-a dus-o cat de departe a putut. Se uita fix la fundul meu. Mi-am dus o mana in spate si i-am pus-o pe pula. O simteam tare prin blugi, asa ca am strans-o putin si am inceput sa o masez incet.
Prima lovitura cu cureaua cred ca a dat-o cat de tare a putut pentru ca am sarit ca ars. Mi-am lipit imediat tot corpul de peretele rece si mi-am pus ambele maini pe fund, in locul unde ma lovise cu cureaua.
- Hei, te-am intrebat daca esti sigur. Hai treci inapoi in pozitie - zice Hans cu un ton autoritar, prinzandu-ma de talie si departandu-mi mijlocul de perete.
- Dar a fost tare ca dracu, puteai sa ma avertizezi totusi
- Eh, lasa ca stiu ca iti place, vezi? - zice el prinzandu-ma cu mana de pula, prin chiloti.

Intr-adevar, aveam pula tare, si chiar daca m-a durut acea prima lovitura de curea, in acelasi timp m-a si excitat toata situatia. Loviturile urmatoare nu au mai fost la fel de puternice, asa ca am inceput din nou sa-i masez pula prin blugi, strangandu-l de fiecare data cand cureaua imi atingea fundul.
Hans a aruncat cureaua pe pat, apoi s-a lasat jos in spatele meu, mi-a dat tanga intr-o parte, mi-a departat bucile si a inceput sa ma linga apasat in fund. Ii placea mult ca eram epilat, repetandu-mi asta de cateva ori.
M-am intors cu fata catre el, lasandu-l sa-si frece buzele de umflatura din chilotii mei in timp ce se ridica. M-a sarutat apasat si indelungat. Imediat i-am deschis pantalonii, am bagat mana inauntru si am scos la aer o minunatie de pula flocoasa, nu prea lunga dar foarte groasa.
Am inceput sa i-o frec in timp ce ne sarutam. Hans si-a pus mainile pe umerii mei si m-a impins
in jos. Am inteles aluzia asa ca m-am pus imediat in genunchi si i-am tras pantalonii si chilotii pana la glezne. Mi-am plimbat limba pe coaiele lui paroase cateva secunde, apoi el si-a luat pula intr-o mana, iar cu cealalta mana mi-a ghidat capul pana ce si-a proptit scula pe buzele mele. Cativa stropi erau deja acolo, iar Hans a avut grija sa-i intinda pe buzele mele.

Am deschis gura si l-am lasat sa intre lent. Nu s-a oprit cand m-am inecat cu pula lui groasa, ci a continuat sa o impinga direct in adancul gatului meu, pana ce nasul imi era inconjurat de flocii grosi de deasupra pulii lui. Si-a scos-o cu o miscare rapida, facandu-ma sa ma inec, si imediat a bagat-o din nou, incepand sa-mi futa gura de parca era o pizda, fara sa se sinchiasca de faptul ca ma inecam si tuseam. In cateva minute eram plin de saliva pe barbie si el avea flocii de-a dreptul uzi. Partida nu a durat mult, in cateva minute Hans ejacula puternic in gatul meu.
Cred ca imi iesise sperma si pe nas, dar cine mai stia la cata saliva era pe acolo. Am inghitit ce aveam in gura, am mai tusit putin, apoi am continuat sa i-o sug pana ce s-a facut moale.

Hans si-a scos de tot pantalonii, apoi m-a dezbracat si pe mine. Ne-am sarutat, apoi el m-a impins pe pat. Eram acum intins pe burta iar el se juca cu limba si cu degetele intre bucile mele. A introdus mai intai un deget, apoi doua, iar dupa cateva minute s-a intins dupa un tub de lubrifiant. A pus din belsug intre bucile mele, apoi si-a bagat trei degete in fundul meu. Nu ma durea, dar simteam tensiunea aceea de anus intins si am scos un "au" involuntar. Hans si-a scos degetele, a mai pus lubrifiant, a intrat din nou cu trei degete dar imediat am simtit cum tensiunea creste... il bagase si pe al patrulea. Deja incepuse sa ma doara si mai scoteam cate un "au" din cand in cand.
Pret de cateva minute si-a bagat ba trei, ba patru degete in fundul meu, apoi le-a scos si s-a asezat in alta pozitie. Statea acum pe o parte, cu pula spre fata mea.
A continuat sa ma futa cu degetele, scotandu-le de acolo doar cat sa-mi impinga capul spre pula lui care deja dadea semne de trezire. I-am lins-o si i-am supt-o pana s-a intarit din nou.

La un moment dat mi-a spus sa raman cu pieptul pe pat, dar sa ridic fundul si sa tin picioarele apropiate. M-am conformat, apoi am simtit cum mi-a mai pus niste lubrifiant intre buci. Stiam ce urmeaza, si gandindu-ma la cat de groasa e pula lui am prins cu dintii de cearsaf ca sa fiu sigur ca nu zbier cand ma penetreaza. Totusi pula lui era mai groasa decat cele patru degete folosite mai devreme, asa ca nu prea stiam la ce sa ma astept.
M-a incalecat, avant genunchii de o parte si de alta a mea, s-a lasat in jos si si-a proptit capul pulii intre bucile mele si as impins incet cateva secunde. Ma durea, dar nu s-a oprit din impins pana ce capul pulii lui a fost inauntrul meu.
S-a oprit putin acolo, mi-a tras mainile la spate si mi le-a legat cu cureaua, apoi m-a prins cu o mana de ceafa, iar in secunda urmatoare si-a impins toata pula inauntrul meu, gemands foarte satisfacut. Ma durea destul de tare, anusul imi era intins la maxim si muscam cu putere din cearsaf, dar aveam mainile legate iar Hans era peste mine, tinandu-ma bine cu fata lipita de pat.

A stat asa cateva secunde, parca savurand momentul victoriei, apoi a inceput miscarile inainte si inapoi in fundul meu. La inceput m-a futut intr-un ritm lent, pana ce fundul meu s-a obisnuit cu grosimea pulii lui. Ritmul lui se accelera pe masura ce gemetele mele de durere se rareau.
Dupa un timp nu mai simteam durere, ci doar placere, putina amorteala si senzatia aceea de fierbinteala ce era astamparata doar de lubrifiantul rece pe care Hans il aplica din cand in cand.
Mi-am mai luat cateva palme zdravene peste fund in timpul partidei, si uneori imi masa apasat spatele, gatul si umerii in timp ce ma futea cu putere. Imi placea tot mai mult, asa de mult incat ejaculasem fara ca macar sa-mi fie atinsa scula. Hans nu a vazut asta, dar mi-a auzit gemetele:
- Iti place asa mult?
- A.. ahh.. ahhhh.. Daca imi place? tocmai am ejaculat, tu ce crezi?

Auzind asta, Hans a bagat o mana sub mine, destul de usor petru ca a aveam fundul ridicat, si a simtit sperma de pe cearsaf si de pe pula mea. A luat putin pe un deget si mi l-a pus intre buze in timp ce continua sa ma futa. I-am cuprins degetul intre buze si am inceput sa-l sug, iar asta l-a facut pe Hans sa accelereze ritmul in care ma futea, pana ce a ejaculat cu niste spasme puternice si un geamat pe masura. Ejaculase in prezervativ, ina...



    Login