Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul din carantina
Autor : MikeTinyAs - 2020-05-11
Citita de 8102 ori - Nota 7.87 (80 voturi)
Aceasta este o intamplare pe care am trait-o acum doua saptamani in carantina fiind, alaturi de fratele celei mai bune prietene.

Dat fiind faptul ca toata aceasta situatie ne-a luat pe toti prin surprindere si poate nepregatiti, asa s-a intamplat si in cazul nostru. Eu si prietena mea cea mai buna, Laura, locuim in Bucuresti in chirie intr-un apartament de doua camere. Fiecare dintre noi are camera lui si avem spatiul nostru privat. Bucataria si baia sunt spatiile noastre comune. Astfel, noi lucram amandoi in multinationale si cum carantina ne-a facut sa lucram de acasa, am ramas muuuult timp blocati in apartament. Insa, nu am ramas singuri. Fratele ei, Vlad, este inca student in Bucuresti si ne-a rugat ca pe toata perioada carantinei sa ramana la noi in apartament si sa doarma cu sora lui in camera fara sa ma deranjeze. Nu mai voia sa plece acasa si voia sa ramana in apartament cu noi pana cand toata situatia cu pandemia ar fi trecut. El locuieste la camin si studiaza educatie fizica si sport, dar si ase. Caminele lor s-au inchis si m-a rugat daca il pot primi in apartament, pentru ca putea dormi cu laura in camera. Eu am acceptat, pentru ca il cunosc de cand eram copii, fiind amandoi de varste foarte apropiate. Este un baiat foarte respectuos, educat si foarte atent. Mereu cumpara lucuri in casa si mancare pentru noi. Probabil se simte prost ca sta mereu pe capul nostru. A locuit cu noi doua luni deja si in fiecare zi facea sport si se antrena pentru a nu iesi din forma. Nu are aspectul unui bodybuilder, insa este masiv, este inalt, are 1,87 si 100 de kg. Are bratele foarte dezvoltate, pieptul masiv si picioarele musculoase. Are palmele mari si degete lungi si foarte drepte, dar nu subtiri, ci foarte bine proportionate pentru corpul lui. Mandibula este devoltata si se rade mereu. Nu isi lasa barba, insa are fire de par prospat rasarite pe gat si pe piept. Este foarte serios, dar are simtul umorului si nu te face sa te simti inconfortabil atunci cand vorbesti cu el sau spui o gluma. Este intr-o relatie serioasa cu o fata foarte serioasa si foarte draguta. Insa, din pacate nu pot sa locuiasca deocamdata impreuna si au fost izolati fiecare in cate o parte a tarii odata cu venirea acestei pandemii.

Acum doua saptamani, intr-o vineri, am decis ca toti trei, eu, Laura si el sa comandam pizza si inghetata printr-un serviciu de livrari mancare la domiciliu. Am decis sa sarbatorim cumva faptul ca locuim toti pentru o perioada si sa mai stam la povesti impreuna. Am plasat comanda si ne-am vazut de treaba. Eu in camera mea ma uitam la un serial si ei doi in camera lor. El citind ceva si Laura vorbind la telefon. Din cate am inteles, Laura a primit un telefon urgent si trebuia sa mearga la serviciu pentru a ridica niste acte pentru luna viitoare de munca. Eram in asteptarea comenzii de mancare. Mai dura cam 56 de minute pana ajungea comanda la noi. Laura s-a imbracat repede, a chemat un taxi si-a pus masca si a fugit la birouri, ca in 2 ore si ceva sa fie si ea gata cu munca si sa vina acasa pentru a manca.

Astfel, am ramas cu Vlad singuri in apartament. Nu este pentru prima oara, noi oricum ne intelegem, ne respectm si el este o pesoana foarte serioasa si cuminte. Isi vede de lucrul lui si nu deranjeaza foarte mult. Are mereu pareri pertinente si cand vine vorba despre pareri si psihologie suntem pe aceeasi lungime de unda. Chiar intr-o zi a zis ca lui i se pare foarte normal sa se legalizeze fomele de casatorie gay in tara noastra. M-a surprins placut, dat fiind faptul ca nu am adus niciodata in discutie cu el acest subiect sau topicul ca mi-ar placea baietii sau fetele.

Tin minte ca era ceasul 17:20 si in linistea de vineri din casa noastra, s-a deschis usa camerei mele si il vad pe Vlad cum intra doar cu capul timid.

Vlad: As vrea sa intru sa fac un dus si ar dura putin mai mult. Ai nevoie la baie?
Eu: Nu Vlad, stai linistit. Poti sa intri la dus si sa folosesti gelurile mele. Sper sa iti placa.
Vlad: Da? Perfect atunci, le voi folosi ca si asa nu le-am luat pe ale mele. Iti multumesc!

Asa ca a inchis incet usa dupa el. L-am auzit cum si-a dat tricoul jos si pantalonii scurti si a inchis usa de la baie dupa el. Nu a durat mult si am auzit si dusul cum curge si il pozitioneaza in suportul de sus pentru a se spala. Trec 5-7 minute si ma gandesc oare cum ar fi sa deschis usa incet la camera si sa ma uit pe gaura cheii, pentru ca se vede direct in casa si l-as vedea. Am fost tot timpul curios cum arata gol. Asa ca am deschis usa foarte usor si m-am pus in genunchi si mi-am pus ochiul pe gaura de la cheie. Intr-adevar, chiar se vedea tot ce trebuia. Se vedea partea de la piept in jos pana deasupra genunchilor. Acum statea cu spatele la usa si se spala pe cap si pe brate. A luat spuma de pe cap si s-a spalat la fund cu ea. A insistat mult in acea zona.

I-am privit mult fundul pana s-a intors. Are picioarele mari, musculoase si fundul la fel. Il are maricel si bombat, rotund de la exercitii. Are putin par intre fese, dar nu este inestetic, iar pe fese are foarte putin, nu se observa. Cand s-a intors si-a pus putin gel de dus in palma si si-a spalat pula. I-am vazut-o. In stare flasca are cam 12 cm. Este groasa si are coaiele mari si inchise la culoare. Are preputul peste cap si formeaza un mot in varf. Si-a frecat-o in mana cu gelul pentru a o spalat si a belit-o. I-am vazut si capul. Este roz, maricel si despicat de o deschizatura accentuata. Isi spala picioarele si in timpul asta am vrut sa imi dau mai jos pantalonii ca sa mi-o frec, insa cand am tras de elasticul de la sweatpants am izbit cu mana usa de la baie. M-am speriat pentru ca aproape si-a dat seama ca sunt la usa baii.

Vlad: - Tu esti? Ce s-a auzit? S-a intamplat ceva, ai nevoie la baie?
Am reactionat repede si nu am vrut sa para ca stateam de mult timp acolo.
Eu: Da, Vlad. Scuze! Am vrut sa te intreb cat mai dureaza, ca as vrea sa intru putin la baie.
Vlad: - Ies acum, imediat si te las! Stai asa.

Eu am intrat in camera si m-am pus in pat. Am auzit cum a deschis usa la baie si apoi, surprinzator, a intrat in camera mea. Era gol. Isi acoperea pula cu mana si parea foarte rusinat.
Vlad: - Nu mi-am luat prosop, nu stiu de unde sa iau. Ai cumva unul?

Arata foarte bine ud. Avea parul ud, tot corpul ud si i se vedeau coaiele din mana. M-am uitat la el si-a ferit privirea si i-am dat un prosop. I-am zis ca intru la baie fac un dus rapid si eu.

Intre timp, cat am facut eu dusul (10 minute), a venit si comanda de mancare, deschisese el. M-am schimbat intr-un tricou larg si pantaloni de scurti foarte subtiri, fara chioti. Intentionam acum ca Laura nu e acolo sa imi iau pizza in camera si sa mananc singur la film. Mi-am luat pizza in camera, el era inca in prosop si cand a vazut ca nu mananc cu el, a insistat sa raman si sa mancam impreuna.

In timp ce mancam se tot plangea ca il doare talpa piciorului drept si nu stie ce sa faca. I-am dat o crema de corp pe care s-o foloseasca si sa-si maseze talpa. I-am aratat unde sa accentueze cu degetele si cum sa se maseze singur. I-am luat talpa in mana si l-am masat pret de 5 minute. Era foarte foarte rusinat, nu ma privea in ochi. Se tot atingea cu mana in zona inghinala pentru ca am observat cum isi aseza pula pe crac in jos. M-am oferit sa ii masez spatele, pentru ca parea destul de tensionat, iar sora lui mereu il masa ca sa scape de carceii de dupa antrenament.

M-am pus pe fotoliu in spatele lui si am inceput sa-l ung cu crema de corp. Mirosea foarte bine. El avea felia de pizza in mana...



    Login