Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul de scoala
Autor : Bug94 - 2012-02-20
Citita de 13695 ori - Nota 7.80 (69 voturi)
Sunt B. am 16 ani si vreau sa va povestesc cum a fost pentru mine prima data cand am facut-o cu un baiat.
Totul s-a intamplat acum cateva luni, cand Ionut, un baiat blond cu ochii albastri, cu un corp bine facut, coleg de clasa cu mine mi-a cerut sa ma duc pana la el acasa pentru a ii reinstala windows-ul la pc. Eu sunt u ntip brunet, slabut, nu prea atragator. I-am spus ca vom merge dupa ore, dar el a insistat sa mergem atunci, in timpul orelor. Nu stiam de ce doreste chiar atunci, dar odata ajunsi la el mi-am dat seama. Cand am ajuns la el Ionut ma intreaba:
- Bei ceva? Un suc, o bere?
- Suc da, bere nu ca apoi mergem la scoala.
Ionut sa indreptat spre bucatarie, iar eu m-am asezat la pc, unde am inceput sa imi fac treaba. Vine si el in camera si porneste televizorul, dar neavand la ce se uita tot schimba de pe un post pe altul. Eu m-am asezat pe pat pentru ca la pc nu mai aveam ce face pe moment. Ionut a ajuns la un post cu filme porno, la care ma intrebat:
- Las aici?
- Mda...daca vrei.
In timp ce ne uitam la film penisul meu sa sculat. Oricat am incercat sa ascund eu asta, ionut a observat, a zambit, dupa care a venit si sa asezat in pat langa mine.
- Nu iti fie rusine, spue el, si mie mi sa sculat.
- Mnu imi e rusine, spun eu cu o voce cam tremurata.
- Poti sa o freci daca vrei
- De fata cu tine? Nu.
- De ce nu? Uite, eu o fac fara rusine. in acel moment se dezbraca si a inceput sa se masturbeze de fata cu mine.
- Mai esti virgin, intreba el?
- Da, dar tu?
- Nu, eu am facut-o, dar nu cu o fata...
La auzul acestor vorbe m-am mirat putin si manat de curiozitate l-am intrebat:
- Atunci cu un baiat?
- Da, dar nu mai spune la nimeni.
- Si cum a fost? Intreb eu curios
- Nu are rost sa iti explic mai bine iti arat. Cand am auzit ce a spus m-am speriat putin, dar nu am mai apucat sa fac ceva ca el se apropria incet de buzele mele si ma saruta. In acel moment un val de caldura imi patrunde corpul. Eram mirat, putin speriat dar si curios in acelasi timp. Tot felul de intrebari imi treceau atunci prin minte. Este bine ce fac? Daca se intampla ceva? Dar parca manat de curiozitate nu l-am respins. Simteam cum ceva incet imi intra in gura. Era limbuta lui. Dupa ce ne-am sarutat un timp, coboara in jos spre penisul meu, pe care incepe sa-l maseze usor prin pantaloni. Imi desface slitul, imi da jos blugii cei stramti si raman doar in boxeri. Se uita spre mine si in timp ce imi zambeste ma dezbraca complect. A inceput sa imi sarute penisul. Saruturile erau scurte si calde. Eu nu mai stiam ce sa fac. Sa ii spun sa se opreasca? Sa il las sa continue?Tin minte ca in acel moment eram foarte excitat, motiv pentru care l-am lasat sa continue. A continuat cu saruturile, apoi a inceput sa o suga. Miscarile acelea de dute - vin-o ma facut sa scot niste sunete pe care pana in acel moment nu le-am mai scos.
- Mmmmm, ce bine e
- Iti place?
- Da, continua, nu te opri. Chiar si daca ii spuneam sa se opreasca, cred ca el tot ar fi continuat. Dupa cateva minute in care mi-a supt pula, a urcat incet spre mine si mi-a soptit la ureche sa ma intorc. M-am conformat fara sa pun alte intrebari. A coborat in jos, sarutandu-ma pe spate, pe fundulet, loc in care sa oprit. Nu eram sigur ce doreste sa faca, dar imi trecea prin minte cateva lucruri. A inceput sa bage limbuta (care mai devreme a intrat in gurita mea) in fundulet cat de adanc a putut. Eu murmuram de place, lucru care l-a facut pe Ionut sa imi introduca si un deget, apoi pe al doilea.
- Acum a venit momentul sa te dezvirginez, spuse el.
Ma gandeam ca totusi am mers prea departe, am vrut sa-i spun sa se opreasca, dar in acel moment am simtit capul pulii lui incercand sa intre in gaura mea stramta. Nu a reusit nici dupa mai multe incercari asa ca a mers in alta camera de unde a adus un lubrifiant. Atunci a fost momentul in care i-am vazut-o. Avea o pula mare, groasa, cu un cap belit. Eram nerabdator sa ma penetreze odata, ca sa vad cum e. Nu a durat mult si am simtit din nou capul puli in dreptul funduletului meu. De data aceasta a intrat mult mai repede. A inceput cu miscari usoare de dute - vin-o, incet, incet marind ritmul. Am simtit o oarecare durere dar placerea produsa de penisul lui era mult mai mare. .Murmuram si gemeam amandoi de placere, parca eram in al noulea...



    Login