Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colegul de la scoala
Autor : alexsilver - 2018-11-29
Citita de 6979 ori - Nota 7.16 (74 voturi)
Am 28 ani ,sunt bărbat și locuiesc undeva în România într-o zonă muntoasă. În urmă cu 2 ani m-am reîntors în băncile școlii gimnaziale în clasa a IV a. Din motive personale nu mi-am putut continua studiile la timp și există în România un program pentru oamenii mai bătuți de soartă care ,din diferite motive, nu și-au continuat studiile la timp. Nu vreau să intru prea mult în amănunte ,dar ce vreau să menționez este faptul că nu sunt nici student plictisit sau vreun"troll" plictisit. Probabil multă lume va intra la bănuieli din cauza că scriu prea corect "în ciuda studiilor".
Dar adevărul este că acesta sunt eu în realitate ,iar cele ce urmează să povestesc sunt întâmplări reale.

În anul 2016 m-am reintors la școală. Nu a fost un pas prea ușor pentru mine deoarece mi-am reînceput studiile după 15 ani de absență și atunci când am pășit în clasă îmi venea să îmi iau caietul și să fug cât văd cu ochii. Îmi era jenă,rușine,mă simțeam ca măgarul între oi și trăiam cu frica "dacă nu mă descurc și dau greș",dacă și din nou dacă. Dar am rămas în bancă gândindu-mă la viitorul meu.
Zilele treceau și încet-încet am început să îmi cunosc și colegii din clasă. În total eram 12 în clasă de diferite vârste printre care și copii. Dar unii colegi erau precum eclipsa pentru că unii munceau și veneau rar sau deloc. Altii nu mai veneau de vagabonzi ce erau.

Am reușit să mă înțeleg cu toți colegii din clasă ,dar cel mai bine m-am înțeles... Bine,în povestirea asta am să-l numesc Dorin.
Dorin era un băiat de etnie rromă,dar nu orice fel de băiat de etnie rromă. Unii oameni atunci când aud de țigani îi caracterizează drept hoți,bătăuși și oameni care nu știu să se comporte în societate.
Dar colegul meu Dorin era altfel. Era civilizat și în ciuda faptului că trăia într-o familie săracă ,dar totuși arăta că avea cei 7 ani de acasă. Lucru pe care îl apreciam enorm. Am uitat să zic că pe atunci Dorin avea aproape 18 ani. Comportamentul lui mă uimea pe zi ce trecea și în plus de asta, îmi plăcea și de el pentru că era frumos și bine făcut. Și nu vreau să vă imaginați o persoană de etnie care e neagră precum cafeaua. Dorin era mai creol la piele ( sau cum să zic,maro deschis? ) ,avea un păr frumos și bine îngrijit,mereu umbla numai la cămașă ( nu de aia cocălărească cu burta afară ) care îi scotea în evidență corpul frumos și îngrijit. Da,avea și pătrățele pentru că l-am văzut odată la bustul gol la toaleta școlii. Era un băiat mai sărac,dar dichisit. Toate acestea m-au impresionat la el. Mai eram și aceeași zodie,aveam și aceeasi culoare la ochi. Ahh.


Dar atunci puteam să îi spun că sunt bisexual și că îl plac de îmi vine să urc pe pereți? Mai avea și 17 ani, cum să îi zic asta unui minor? Strângeam din dinți și încercam să mă comport normal încercând să nu intru la bănuieli. Cu Dorin am reușit să leg o relație de prietenie chiar strânsă ,iar de la simplii colegi de școală am ajuns să ne petrecem timp împreună în oraș. Alt lucru care mi-a plăcut la el a fost faptul că nu avea "gașcă" și nici cu alți țigani nu se întâlnea. Mereu am fost numai eu și el.
Am mers împreună la biliard,bowling,în cluburi unde ne-am distrat,ne-am și îmbătat... Ajunsesem să fim ca frații. Apropo,dacă tot a venit vorba , atât eu cât și Dorin nu avem frați biologici. Da,țigan sigur la părinți. Deci există.

Într-o seară ,obosiți după o plimbare prin pădure, ne așezăm amândoi pe o bancă. La un moment dat îl aud pe Dorin :

- Dacă știi ce ți-aș face dacă tu ai fi fată...
Cele auzite m-au făcut să mă înec cu propria salivă.

-Stai... ce? Întreb eu nedumerit.
-Da,m-ai auzit bine. Crezi că nu am văzut cum te uiți? La mine,la corp,la pulă...
-Ți s-a părut ! Îi spun eu. În fine,avea dreptate. Dar mă gândeam că face mișto de mine.

Nu a mai urmat nicio conversație. Ne-am ridicat de pe bancă și fiecare a mers la casa lui. Am ajuns acasă într-o stare euforică. Oare ce a vrut să spună ? Oare face misto de mine sau.. ? Cu întrebarea asta am și adormit în gând.

A doua zi la școală mă întâlnesc din nou cu Dorin. În pauză când eram numai noi doi in clasă mă trage de mânecă și îmi spune :
-Hai în banca asta să vorbim.
-Despre ce vrei sa vorbim? Îi spun eu în timp ce mă așezam lângă el în bancă.
-Știu că îți plac băieții. Îmi spune el zâmbind.
-Hmm? Ziceam eu făcându-mă că plouă.
-Hai,nu mai fă mișto de mine. Știu că îți place.

Tăcere câteva secunde,apoi îl întreb :
-Mă testezi cumva sau ce încerci să faci?
-Aaa,nu.. Încercam doar să îți spun că simt același lucru pentru tine cum simți și tu pentru mine.

Răspuns care m-a blocat. Simțeam că se învârte clasa cu mine. Eram cu mintea prin alte galaxii când îl aud pe Dorin :
-Nu mai spui nimic?
-A pai,ce să zic..

Chiar nu mai reușeam să îmi găsesc cuvintele. Și parcă el avea 26 ani și eu 17 ani. M-am indrăgostisem ca nebunul de un puștan care era cu 11 ani mai mic decât mine. Mă simțeam aiurea. Oare e bine ce fac? Dar inima mea mi-a dat frâu liber sentimentelor și i-am mărturisit în față ce simt. Nu am negat nimic,i-am recunoscut și faptul că l-am plăcut din prima zi,apoi cum m-a impresionat comportamentul lui,felul cum se îmbracă,felul lui de a vorbii,gandirea lui matură... Și că nu am avut curaj să îi zic ceva pentru că nu am vrut să își schimbe părerea despre mine.
Din acea zi am fost oficial într-o relație . O relație discretă,bineînțeles.

Ne întâlneam în fiecare zi,ne făceam temele împreună , învățam împreună,ajunsesem să mâncam la aceeasi masă și să mâncăm din aceeasi farfurie. I-am cunoscut și părinții și ajunsesem să dorm în același pat cu Dorin. Casa lui deja devenise casa mea pentru că mereu mă chema la el ,iar familia lui din puținul pe care îl avea ,dar mereu să mă servească cu ceva și să mă facă să mă simt bine.
Dar mereu am păstrat discreție și față de părinții lui și față de colegii de la școală.

Prima noapte de erotism între mine și Dorin s-a întâmplat la o luna și câteva zile după ce am ales să fim împreună mai mult decât prieteni.
Eram împreună la el acasa și ne uitam la un film de dragoste online. In casă nu mai era nimeni pentru că părinții lui plecaseră la nu-știu-ce petrecere și veneau abia dimineață. Dorin a ales să rămână acasă motivând "că îi e rău" cât să mă sune pe mine să pot merg la el.

Cum stăteam lângă el în pat am simțit cum mi se scoală pula. Am încercat să mă gândesc la altceva,dar pula deja exploda în chiloți.
La un moment dat Dorin s-a apropiat de urechea mea și mi-a șoptit :

: - Văd că ți s-a sculat !
-Eh... spun eu . Adevarul că eram super excitat.
Apoi Dorin s-a apropiat din nou de mine,m-a mușcat de ureche,apoi a început să mă pupe pe gât până când buzele noastre s-au întâlnit într-un sărut apetisant și fierbinte. Amandoi gemeam ,iar eu îi cuprindeam capul cu mâinile și mă jucam cu părul lui moale. În timp ce ne sărutam,Dorin se urcă peste mine și una dintre mâini mi-o bagă sub tricou. Contactul cu pielea lui caldă m-a făcut să simt un fior în tot corpul. Îl doream !
Îl prind de spate și incep să il strâng tare apoi încep să îi ridic tricoul și să îmi plimb palmele pe pielea lui fină de pe spate. Ahh și cât de fină era pielea lui... Dorin mă săruta continuu pe gura,pe gât ,apoi prin tricou m-a sărutat pe piept,burtă,buric... Apoi am simțit din nou mâna lui băgată sub tricou,mă mângâie pe burtă ,pe piept,îmi ridică tricoul,dintr-o mișcare mi-l dă jos. Eram dezbrăcat la bustul gol în fața lui. Prin lumina difuză a veiozei aprinse la marginea patului am putut să îl văd cum îmi privea corpul. M-a admirat câteva secunde după care il văd cum își dă și el tricoul jos. Ahh,ce priveliste. Corpul lui atletic,pătrățelele de pe burtă,pielea lui fină și netedă... Nu știu cum o așa frumusețe nu a ajuns model până...



    Login