Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul de la înot 1
Autor : AlexiS007 - 2022-09-28
Citita de 6942 ori - Nota 8.12 (121 voturi)
Sunt Alex, un tânăr de 24 de ani din Oradea, iar în cele ce urmează, vreau să vă povestesc o întâmplare reală pe care am avut-o în urmă cu câteva zile. Este prima fantezie pe care o scriu, așa că vă rog să fiți mai indulgenți în acest sens.
În primul rând, să mă autodescriu: băiat frumos, înalt de 1.80, 70 kg, six pack bine definit, corp tonifiat plin de mușchi sexy, ce să mai... ador înotul si sportul in general. Sunt bisexual, dar cred ca aventurile cu alți băieți sunt mai dinamice, pentru că băieții își cunosc mult mai bine nevoile și știu cum să acționeze în consecință ;)). În principiu, sunt activ, dar sunt deschis spre experiente noi, asa ca totul este posibil.
Așa cum spuneam îmi place sa înot. Fac înot din plăcere și obișnuiesc să vin la bazin de 2 ori pe săptămână pentru a mă menține în formă. În urma cu câteva zile, într-o "norocoasă" zi de joi, vin la bazin. M-am dezbrăcat în vestiar și mi-am luat un halat de baie, pe care, ca de fiecare dată, îl las deschis ca să surprind privirile oamenilor asupra abdomenului meu. E un sentiment mișto. Dar totuși, mă simțeam ciudat... poate pentru că până atunci am văzut-o doar pe doamna de la recepție și pentru că vestiarul era de-a dreptul gol ? Da, acesta era motivul. Am ajuns la bazin... aproape pustiu. Aproape ! De partea cealaltă un tânăr autodidact, ca și mine de altfel, stătea în apă. Mare i-a fost mirarea când m-a observat. Mi-am dat seama pentru că, în timpul în care mi-am lăsat halatul și papucii, se holba încontinuu la mine... mai ca saliva :)). Doar pentru ca ma admira, nu puteam să-mi dau seama de orientarea lui sexuala... dar de asta, aveam sa ma conving imediat..
Din ce vedeam eu, aveam în fața mea un băiat de vreo 20-22 ani, cu un corp excelent, sexy, bronzat (tipic gusturilor mele) și numai bun de tras xD. În mintea mea se crea deja o viziune erotica în care îmi satisfaceam poftele.
Am intrat în apă. El se prefăcea ca executa exerciții de respirație la margine... really ?... Eu am început să dau câteva ture de bazin. El trăgea pervers cu coada ochiului la mine. Și începeam sa simt ca acea "admirație" era de fapt o dorința. Asa ca am decis în sinea mea să-l atrag într-un joc, că poate mă aleg și eu cu niște plăceri intense:). Am remarcat ca știa sa înoate foarte bine. A început și el sa facă ture de bazin, asa ca am conceput un posibil punct de plecare. Când a început o tură nouă, am început și eu sa înot și m-am îndreptat spre el, iar mai apoi "din greșeală" am întrat în el pe motiv ca nu l-am văzut, iar cand ne-am ciocnit, ne-am îndreptat amandoi spre fund. Un moment perfect sa acționez, asa că i-am mângâiat pectoralii si sfarcurile, deja vizibil erecte. Ne-am ridicat amândoi la suprafață, el a zâmbit pervers, iar apoi ne-am îndreptat spre margine
-Ohh, vai, îmi cer scuze pentru mai devreme. Nu te-am văzut, i-am spus eu, sperând ca va intra în acest joculeț.
-Nu-ti face griji, sunt bine, spuse el cu o voce atât de atrăgătoare.
-Am observat ca știi sa înoți chiar bine. Btw, ai un abdomen super sexy, și i-am atins six pack-ul, rânjind pervers și afisându-i zâmbetul meu de un alb strălucitor.
Dă să se tragă... probabil din cauza acționarii mele rapide. Îmi trag mâna de pe el, și ma uit în ochii lui de un negru cosmic. Îmi ia mâna și o pune înapoi pe abdomenul său, oftând ușurat- semnalul de care aveam mare nevoie. M-am apropiat de el, mi-am lipit corpul ud de al lui într-o semi îmbrățișare (o senzație extraordinara) și i-am șoptit la ureche:
-Asta înseamnă ceea ce cred eu ca înseamnă ?
-Fă-mă sa nu regret, îmi șoptise sacadat.
În slipul lui se observa o semierecție. Avea pielea de găină și sfarcurile erecte.
L-am sărutat ușor pe obraz, și i-am spus:
-Ești gata sa fii dus pe culmile plăcerii ? A dat aprobator din cap, iar în acel moment l-am luat de mână și am sărit amândoi în bazin.
Eram în apă. L-am poziționat paralel cu marginea bazinului și m-am apropiat tandru de el. I-am atins buzele cu ale mele într-un mod tandru și romantic, iar geamătul înecat mi-a confirmat dorința care ii guverna ființa în acel moment. L-am sărutat din nou, lipindu-mi corpul de al său. Ii simțeam respirația proaspătă și caldă. Ii sărutam gâtul pe toată lungimea sa, iar el îmi era supus; îmi dădea libertate sa ii descopăr fiecare centimetru din corp.
-Nu aici. Vreau sa fie ceva special, mi-a spus el, iar eu am fost de acord după ce mi-am coborât limba peste sfârcul său pietrificat, auzind un gâfâit aproape mut.
Am ieșit din bazin și ne-am îndreptat spre vestiar pentru a ne schimba și pentru a hotărî ce avea sa se întâmple în continuare.
-N-am apucat sa mă prezint ca ai apărut tu asa, din senin și mi-ai furat mințile cu minunăția ta de corp. Sunt Paul, spuse el.
-Eu sunt Alex, persoana care îți va oferi plăcerea absolută, și i-am făcut cu ochiul în stilul acela șarmant :)).
-Dacă aș fi un om de zăpadă, jur ca m-as topi, și începu sa râdă.

-Deci ce urmează ? Eu propun sa mergem la mine acasă pentru ca stau aproape, iar acolo ne vom descoperi reciproc și ne vom satisface. Ce zici ? Sună bine, nu ?
-E tot ceea ce voiam sa aud !, spuse el.

M-am apropiat de el ușor, el s-a dat în spate pana când s-a lipit cu spatele de un dulap. M-am apropiat și mai mult, iar el si-a întredeschis buzele, pe care le-am sărutat ulterior cu pasiune. Ardeam de dorință și eram atât de împlinit ca am găsit o persoana atât de frumoasă care arata atâta de bine și care vroia să trăiască ceva divin alături de mine. Ziua perfectă !!!.
Până când am ajuns acasă la mine, am aflat că este student la informatică, adoră sportul (se vedea după imaginea corpului său), este și el bisexual și adoră sa facă sex, punând mai mult accent pe preludiu. Ce coincidență ? Și eu ador preludiul și mi se pare una dintre cele mai bune forme de a simți plăcere.

-Când te-am văzut intrând pe ușă, am simțit efectiv ca vreau ceva cu tine. I-ar când am văzut abs-ul ăla pe care îl voi răsfăța imediat :)), mi-am spus ca trebuie sa fii al meu. Am vrut să încerc eu sa te abordez, dar dacă ai facut-o tu, cu atât mai bine.

-Haha... ești exact genul cu care vreau "sa ma joc"... nu aveai cum să-mi scapi, i-am răspuns.

Am ajuns acasă la mine. Inima îmi bătea cu putere. Am mai avut experiente cu băieți, dar de data asta simțeam ca ceva e diferit. Oare îl iubeam ? Chiar sa fi fost dragoste la prima vedere ? Urma sa ma gândesc la sentimentele mele mai târziu. Pana atunci, ceva interesant trebuia sa aibă loc.
L-am invitat pe canapea și l-am servit cu un pahar de vin. A acceptat cu plăcere și am început sa ne destindem. M-am așezat mai aproape de el și i-am pus mâna pe picior. Si-a întors privirea spre mine. Se uita în ochii mei, iar eu eram fascinat de culoarea ochilor lui. Mi-am apropiat fata de a lui și mi-am lipit buzele de ale lui. Simțeam caldura dintre noi și ii simțeam inima bătând cu putere.
Îl sarutam pasional pe buze și trăiam într-un extaz greu de definit. Totul devenea mai intens. Observam o erecției puternica în pantalonii lui. Cu o mișcare directă, mi-a pus mâna pe penis. Am tresărit, iar el a zâmbit sub sărutul meu pasional. A început sa mi-o frece prin pantaloni.
-Pentru că m-ai vrajit sa vin aici, vreau sa te fac sa te simți special asa ca fa-te comod și pregătește-te să gemi de placere, mi-a spus. Eram nedumerit, dar urma sa aflu la ce se referea.
-Dă-ți tricoul jos. Vreau sa vad din nou unul dintre motivele care m-a făcut sa fiu aici. (Se referea la abdomenul meu binedefinit)
M-am conformat. Mi-am expus abs-ul bine lucrat. Nu a stat pe gânduri și a început sa ma sărute pe gat, coborând tot mai jos. Simțeam o placere nemaipomenită. Simteam iubire. Cobora din ce în ce mai jos pana când mi-a întâlnit sfarcurile. A început sa le lingă lent, provocându-mi un fior pe șira spinării.
-Îți place ? Și a continuat sa le lingă. A descoperit una dintre cele mai puternice zone erogene ale mele: sfarcurile. Ma topeam sub buzele lui. Am scos un geamăt și un suspin, iar el mi-a ranjit superior. Trecea de la unul la celalalt, iar prin acest fapt mă seca de putere. Îmi era superior, dar îmi plăcea la nebunie. Îmi plăcea sa fiu vulnerabil.
A coborât mai jos, înspre abdomen. A procedat în același fel ca și cu sfracurile.
-Uitați ce ați făcut, voi pătrățelelor. Acum sa va tratez ca atare, și zâmbea pervers. Eram incapabil sa reacționez. Era divin și nemaiîntâlnit.
Punctul culminant, asa cum credeam eu în acel moment. Mi-a dat pantalonii jos, apoi boxerii, iar apoi în toată splendoare sa, penisul meu de 21 cm se arătase. Exact. Am un penis de 21 de cm și 13 cm grosime. O dimensiune "bunicică" as spune. Nu a stat pe gânduri și l-a luat în gură. A început să-l lingă pe toată suprafață lui, sa se joace cu el, iar eu înnebuneam . A început să-mi facă un dute-vino care m-a făcut sa gem cu tot sufletul din mine. Rânjea superior, iar mie îmi venea sa urlu de plăcere.
Am preluat controlul, asa ca l-am prins de cap și am început să-I împing penisul în gură, iar el saliva pe mine. L-am futut asa 5 minute. Gâfâia lângă mine. Ne-am sărutat din nou, iar el mi-a zis:
-Vreau acea pulÄ...



    Login