Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul de carantina 2
Autor : MikeTinyAs - 2020-05-13
Citita de 5404 ori - Nota 8.33 (40 voturi)
*Imi place foarte mult sa primesc comentarii din partea voastra. Tocmai de aceea am inceput sa si scriu ce experiente sexuale am trait eu, pentru ca vreau sa va cunosc reactiile si comentariile. Trimiteti-mi cat mai multe comentarii si note daca vreti sa mai continui! Sunteti minunati.

Avand gustul flegmelor lui Vlad in toata gura mea am decis sa nu il anunt prin niciun gest cu privirea sau sa ii spun prin cuvinte si i-am luat jumatate din pula in gura. Am simtit cum tot corpul lui s-a incordat si a gamut puternic, insa in acelasi timp a vrut sa se si abtina. Stia cat de usor de aud vorbele intre vecini. Avem cei mai subtiri pereti. I-am decalotat pula pana la jumatate si i-am oprit preputul de a mai reveni peste cap cu limba. In acest timp mi-a plimbat varful limbii in jurul ciupercii lui si i-am simtit un gust pe care nu l-am mai simtit pana atunci. Mirosea si foarte masculin, are o piele foarte delicata si bruna.

Eu: Vrei sa continui? Ramane intre noi doi. Zi-mi daca vrei sa ma futi in gura. Te simt
Vlad: Pfff.. sa te… in gura. Nu am vorbit asa cu nimeni niciodata, ma simt ciudat daca iti vorbesc asa, dar cred ca imi doresc sa continui. Ma simt extraordinar.
N-am asteptat prea mult si am continuat sa ii fac muie. Il priveam pe furis si vedeam cum face de placer, gemea in pumn si ii curgea saliva din coltul gurii pe piept. Era atat de excitat incat nici nu-si dadea seama ca avea bale la gura. Vlad ca sa va dati seama, este un baiat foarte disciplinat. Face sport si e foarte riguros. Are un corp de tanc, insa nu bodybuilder, dar foarte bine facut, carnos si o pula de 17 cm dar noduroasa si cu coaie maricele si negre. I-am lins coaiele pana le-am udat complet. Le-am sorbit pe rand si cu dintii i-am tras de pielea de pe ele pana in jos. S-a uitat la mine, era complet rosu de rusine la fata si aproape ca plangea de placere.

Avea toata poala, pula si pulpele pline de saliva mea de la supt pentru ca ma incapatanam sa il sug puternic si sa imi infig toata gura in pula lui pana o simteam fierbinte in gat. Ma inecam si imi veneau toate balele lipicioase si vascoase pe ea. Din cand in cand mai luam pe deget si combinam cu balele lui de pe piept si il frecam pe sfarcuri pana gemea cu gura inchisa si se stramba de placere la fata. L-am supt 5-6 minute fara oprire si fara sa repsir si dintr-o data s-a incordat foarte puternic si m-a impins cu mana. M-am aplecat rapid peste pula lui, stiam ce va urma.

Vlad: Nuuuuuuuu! Da-te, da-te te roooogggg. Imi vine rau, imi vine, da-te ca sare pe tine, te stropesc. Imi vineeeeee!
Eu: Vreau sa o am in mine, vreau sa termini pe fata mea si in gura, vreau sa iti inghit tot slobozul, Vladut!

S-a uitat speriat la mine si nu a mai avut timp de reactie ca a terminat tot slobozul din 4 jeturi lungi si groase pe gura si ochii mei. Erau atat de groase, incat erau pline doar de cheaguri groase si laptopase. Le simteam cum mi se scurg incet pe obraji si imi curg in gura. Ii inghiteam tot laptele de barbatel tanar si plin de muschi. Mirosea puternic a baiat si avea un gust inconfundabil. In timp ce el era cu privirea in tavan si respira foarte greu, aproape transpirase pe piept, subrat si brate, eu inghiteam si adunam tot ce mai ramasese pe ochii mei.

M-am ridicat si el ma privea. Era gol si isi pusese mainile la pula cumva rusinat. Am cautat servetelele umede pe care le folosea Laura pentru a se demachia si m-am asezat langa el pe fotoliu. I-am luat mana de la pula si i-am zis sa nu fie rusinat. L-am sters cu servetelele pe cap si l-am spalat cum trebuie. Era curat de sperma si apoi m-am sters si eu pe fata uitandu-ma fix in ochii lui.
Ma privea atent si intr-o clipa m-a intrebat:
Vlad: A fost ceva ce n-am mai trait. Nu mi-a supt nicio fata penisul pana acum. Nu le-am lasat sa faca asta, dar tu ai insistat si am vrut si eu pana la urma. Vreau sa ramana secret si sa nu schimbe nimic intre noi doi.
Eu: Ma bucur ca am facut asta, m-am simtit extraordinar. Te-as suge oricand, esti visul oricui. Stai linistit de cand timp ne stim, iti dai seama ca nu vreau sa ruinez totul acum. Va ramane intre noi doi si nu trebuie sa iti fie rusine de ce s-a intamplat.
Vlad: Nu imi este. Sunt chiar fericit!
Eu: Ma bucur! Si eu sunt!
...
Eu: Ai vrea sa te mai rasfat pana vine sora-ta?
Vlad: Iti dai seama!

El statea gol pe fotoliu langa mine si eu eram langa el. M-am aplecat peste pieptul lui si i-am lins toate balele deja racite de pe piept. I-am muscat pectoralii asa de tare incat vedeam cum i se scoala si intareste iar pulachele. Ii sugeam tatele si sfarcurile si el imi soptea la ureche ce bine se simte. Apoi i-am lins bratele, i-am supt degetele mai ales degetul muian. Ii luam palma si ma plesneam peste bot singur ca sa ii simt puterea mainii. Ii placea si imi zambea. Il mi...



    Login