Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul de camera ...
Autor : Human - 2010-09-21
Citita de 11207 ori - Nota 7.78 (65 voturi)
Stiam ca anul acesta scolar, va fi unul “plin de evenimente”, mai bune sau mai rele, dar nu ma asteptam sa aflu ca nu sunt cine am pretins ca sunt 18 ani la rand! De cand am inceput liceul, in fiecare an am schimbat gazda, insa anul asta avea sa fie ceva mult mai diferit decat a fost in anii anteriori. Fiind intr-a 11-a, si vrand sa am parte de liniste pentru invatat, ai mei au inchiriat o garsoniera pentru mine, (spun invatat pentru ca vreau sa dau la Medicina, si am luat-o din vreme cu tocitul). Insa nimeni nu mi-a spus ca o voi imparti cu cineva … cineva care mi-a schimbat viata. Il cheama Flavian, si culmea e in acelasi liceu cu mine, doar ca intr-a 12-a, insa niciodata dar niciodata nu am schimbat 2 vorbe, el era printre cei “mai populari” sau mai bine spus cei mai increzuti “baieti” din liceu, toti erau ca o adunatura de aroganti. Am aflat ca oarecum, habar nu am, tatii nostrii se cunosteau si de aici toata povestea cu statul impreuna! Prima zi a fost devastatoare pentru mine, dupa ce ne-am asezat fiecare lucrurile, vroiam cat mai repede sa ies, sa o iau la fuga numai sa nu mai stau langa el, nu stiu de ce aveam o senzatie ciudata. In fine trebuie sa va spun ca garsoniera era mare, chiar mare adica, avea o mobile moderna, era incapatoare, de puteau dormi 50 de personae, era proaspat renovate, merita toti banii! Noaptea, eu am stat in bucatarie pana tarziu, cocotat pe un scaun cu laptopul pe masa, si vorbeam cu cativa colegi, de fapt cu toti, ca nu-i mai vazusem de 3 luni, si mi se face si mie somn intr-un final, si cand ajung in camera unde se afla canapeaua extensibila (care era grozav de moale, si relaxanta :X) imi dadusem seama de ceva, ca trebuie sa impartim acelasi pat. Bine ca el deja se culcase, pe cand eu, imi venea sa dorm in baie. Ma asez intr-un final langa el si il aud vorbind (de fapt astea au fost singurele lui vorbe din ziua aia):
-Credeam ca ai sa adormi pe scaunul din bucatarie!
-Slabe sanse!
-Bun, hai culca-te ca maine ne trezim la 7.
- Nu-mi mai aminti!
- In aud razand , si spune: Noapte buna!
- Noapte buna!
Am adormit imediat. A doua zi m-am trezit primul, era 6.45, si incep sa imi pregatesc si eu o cana de cafea, si il aud trezindu-se. Se ridica , se intinde, si isi dezvaluie corpul ala divin, proaspat lucrat la sala, fiind numai in boxeri. Sincer sa va spun, arata foarte bine, si la fata si la corp (si eu arat bine, de ce sa nu ma laud un pic :P, dar el era ceva de genul woaaaw. Iar in momentul ala, simteam cum curge apa de pe mine. Bolborosesc un “Neatza”, imi inghit cafeau fierbinte, si plec in baie, si chiar ma gandeam la ce s-a intamplat, adica cum ar fi posibil sa imi placa de el. Era ciudat si chiar infiorator, si nu stiam ce sa cred. Intr-un final, ies din baie, m-a intrebat cum am dormit, am spus scurt Bine! Si m-am imbracat de scoala. M-a intrebat apoi:
-Unde pleci?e abia 7.10.
-Nicaieri, nu stiu, vrei sa te astept?
-Cum vrei stiu si singur drumul.
Apoi am plecat! Ziua a decurs normal, ca in prima zi de scoala, colegi, profesori, multa lume, il vad sip e Flavian pe un hol, eu o iau la fuga de parca a vazut ursul. Sincer nu am inteles reactiile mele din acele momente. Pe la 11 toti plecau de la scoala, si impreuna cu 2 colegi am mers intr-un club (in clubul unde am invatat sa fumez cu 2 ani in urma :)) ) Ei bine, de ce sa ratez ocazia, am aprins o tigara, si am stat la “taclale” pana cand vad Gasca arogantilor in frunte cu Flavian intrand in bar, si pozitionandu-se langa noi! La prima reactie, am ascuns tigara, insa prea tarziu, pentru a ma tachina, ma vazuse deja si imi trimite mesaj “Te-am vazut, nu te mai ascunde!” Si imi face cu ochiul, am inteles ca totul e OK, avand in vedere ca el era fumator inrait. Cat timp am stat acolo, cautam sute de ocazii sa-l vad, la fata la corp, parca eram obsedat de el! Pana cand imi aud colega zicand:
-Ai, te uiti la fete nu?
-Mdeaa, da ma uitam…:|;
-Auzi dar tu cand te cobini, anul asta!
Eu eram ceva de genul, niciodata…
-Bine arati, baiat istet esti, frumos esti, ce stai asa?
M-am simtit ciudat, cand am auzit asta, si pana la urma am plecat. Am trecut pe langa el, m-a vazut ca ies si atat …
Seara pe la 7 apare si el, eu imi mai aranjasem in timpul ala cateva lucruri, si am reusit sa schimbam si noi cateva vorbe: Si nu au fost numai cateva, caci am stat pana la 12, si printre 3 tigari, si o cola, am stat si am vorbit, ajungand sa ne cunoastem mai bn. Ba chiar i-am spus si de faza cu gasca lui de aroganti si ce parere am, si nu s-a suparat, chiar a inceput sa rada. Pana la urma ne-am asezat in pat, si imi amintesc ca era o caldura nebuna in seara aia, si il vad iar in boxeri, punandu-se in pat! Dupa 1 minut de salivare uitandu-ma la el, ma asez si eu in pat! Eram in tricou, si in boxeri! Corpul lui emana atata caldura ca am inceput sa transpir si imi dadusem si eu tricoul jos! Apoi se intoarce cu fata la mine, si cu ajutorul luminii de la luna plina am stat ore intregi sa-l privesc!Ma teoriza gandul “ce-ar fi daca l-as atinge, sau l-as saruta “ insa ma temeam ca se va trezi si va fi grav.
Shimbarea asta pentru mine, a fost una brusca. Am incercat sa “experimentez” pe strada, sa vad daca sunt interesat de baieti. Stateam pe o banca si ma uitam la fiecare figura masculine, erau chiar atragatori, dar parca erma dezamagit ca nu semana niciunul cu Flavian! Era ca si cum ceream luna de pe cer… Urmatoarele zile au fost destul de “normale”: adica orice activitate desfasuram in jurul lui, o faceam cu mare atentie pentru a nu da de banuit, imi era teama sa nu observe ca ma uit la el, sau alte chestii de genul asta. Trecuse 2 saptamani, si devenisem prieteni buni, mai putin in momentele in care vorbea despre noua lui “achizitie”, o fata; despre care imi tot povestea, iar eu inghiteam in noduri, si imi venea sa-l strang de gat numai sa nu aud ca umbla cu una. Mai grav a fost in pauzele, de la scoala, sa-i sarutandu-se, iar eu fierbeam uitandu-ma la ei si rugandu-ma sa se sune odata. Cam asa au decurc lucrurile pana intr-o seara! Aveam de invatat la anatomie, si se facuse 23.30 eu stateam cocotat pe un scaun din bucatarie cu, cartile in fata si citind disperat sa termin odata sa pot dormi. El se juca pe laptop, insa cam din 3 in 3 minute ma tachina si eu nu ma puteam concentra, si constientizand ca nu aveam sa invat totul in seara asta, am tipat la el, zicandu-i cu toata “Franceza mea”, “sa taca dracului din gura”. Nici mie nu imi venea sa cred ca tipasem la el. S-a uitat indelung la mine … iar eu am infipt ochii in pamant si i-am cerut scuze. Nu a zis nimic si asta m-a cam nelinistit. Apoi il vad ca trage plampuma din partea mea, si imi arata cu mana sa vin in pat. Am lasat totul intins pe masa, stinsesem lampa de birou, si m-am bagat in pat. Si l-am auzit zicand:
-Sa stii ca te-am vazut…
-Ce?!
-Stii tu …
In acel momentul mi-am dat seama, ca aflase, ma panicasem si imi venea sa intru in pamant! M-am intors cu spatele la el, si am inceput sa tremur. L-am simtit cum s-a intors catre mine, luandu-ma in brate! Am crezut ca mi s-a oprit inima, ca timpul nu se mai scurge, eram panicat nestiind cum sa reactionez, apoi imi spusese:
-Nu-ti fa griji, nu am nimic impotriva… apoi m-a muscat de ureche …
In secunda urmatoare, am sarit ca ars din pat, gata sa ma apuc de plans …
-Dar ai prietena, i-am spus suspinand!
-Si ce-i cu asta? Treci aici …
Stateam inlemnit in picioare in fata lui, cu lacrimi in ochi …
-Hai odatata. Tare prostut mai esti.
Si ma trage de tricou in pat. Isi atinse fata de mine si atat mi-s spus: “Nu inseamna ca daca am prietena, nu pot avea si un prieten”. Si m-a sarutat pe gura. Imi pleasneau venele in cap de placere si simteam cum raman fara aer. Apoi mi-a scos tricoul si incepe sa ma sarute pe piept, si coboara incet catre boxeri. Incepe sa-mi sarute boasele, iar penisul meu era deja in erectie. Se asezase iar peste mine si incepe sa zambeasca pervers; simteam cum ma pierd in ochii lui albastrii, si vroiam sa-l sarut pe veci. Dar el a vrut mai mult si se daduse jos din pat si-si scoase boxerii. Am ramas un pic socat, adica nu ma asteptam sa fac sex in noaptea asta cu el, si i-am spus ca nu am mai facut asa ceva pana acum, insa el ma linistise spunandu-mi ca totul merge de la sine. In acel moment m-am apropiat de madularul sau imens, si incep sa-l bag in gura. Prima data am crezut ca ma voi ineca, dar m-a descurcasem. Il aud cum gemea si isi infingea degetele in parul meu, e...



    Login