Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul de apartament 2 - rerepostat
Autor : MikeTinyAs - 2020-05-14
Citita de 4200 ori - Nota 7.86 (50 voturi)
Buna tuturor! Se pare ca partea a doua a acestei intamplari nu a reusit sa urce asa cum trebuie pe sie, asadar, am decis sa o repostez pentru ca m-au bucurat foarte mult comentariile, notele si aprecierile voastre. Ma bucura sa primesc cat mai multe comentarii, pareri din partea voastra si sa imi scrieti in comentarii tot ce doriti. Astept din ce in ce mai multe comentarii si pareri. Va multumesc!

Cand i-am simtit flgmele in cerul gurii, m-am topit pentru cateva sedunde. Simteam tot gustul lui in gura mea si simteam ca gestul acesta nu a fost deloc-deloc rau intentionat. L-am vazut, imi cauta privirea si voia sa stie cum ma simt, ce gust simt, daca mi-a placut sa ii gust saliva si parea curios de ce putem sa facem mai departe. Vlad statea gol pe fotoliu si ma privea flamand. I-am despartit picioarele, l-am cracanat si i-am zis sa se relaxeze pentru ca urmeaza sa ne futem pentru prima data. Apoi, in momentul urmator, mi-am plesnit fata cu pulanul lui, frontal de pula. Are 17 cm, e groasa, ii pulseaza mereu cand se excita. E baiat cuminte, vrea in subconstientul lui doar sa-l rupa pe colegul de apartament al surorii sale mai mari.

Eu: Sper ca ti-o voi putea suge la fel de bine ca prietena ta. Imi doresc sa te fac fericit, in seara asta vreau sa iti aduci aminte de tot ce te face fericit. O sa iti aduci cu siguranta aminte de ce s-a intamplat intre noi mereu cand ne vom mai intalni de acum intainte.
Vlad: Prietena mea nu imi face sex oral. Nici eu ei nu ii fac, nu am incercat pana acum. Nu am fost prea deschisi la genul asta de lucruri.
Eu: Ce? Nici macar o limba? Sau anal? Nimic?
Vlad: Nu, doar ca uneori ii sarut sanii, atat.
Eu: Atunci iti promit ca te las sa mi-i saruti si pe ai mei. Doar ca eu vrea sa ma futi mai tare, nu vreau sa fii cuminte cum esti cu ea. Vom fi mai porno putin. sper sa nu vrei sa fii cuminte in seara asta.

Mi-a ranjit smechereste si a aprobat dintr-o miscare lenta din cap. M-am aplecat din nou peste pulachele lui si m-am infipt sanatos cu toata gura in el. L-am simtit cum s-a incordat si toti muschii lui din corp s-au activat. Este un baiat foarte puternic, natural. M-a apucat repede de maini, intr-un gest diperat si ma strangea. L-am auzit dint-o data cum a gemut asa masculin din gat. M-am bucurat, ca era in extaz. I-am belit incet pula de pielea aceea de pe preput si in gura cu limba i-am gustat toata zona de sub ciuperca pulii, capul pulii. Era asa gustoasa si mirosea a pula curata, plina de testosteron natural de baiat in calduri. Ca sa va dati seama, stateam in 4 labe in fata lui, el era asezat in fata mea pe fotoliu si eu aveam tot capul bagat in poala lui. Mi-am desprins mainile de ale lui si mi le-am pus peste pieptul lui puternic si cald. Avea sfarcurile atat de intarite, incat le simteam cu borazul. In timp ce il sugeam pana la coaie,il masam si ii strangeam muschii pectorali pana gemea. Lui Vlad ii placea atat de tare, incat nu si-a dat seama ca din gurita lui se scurgeau pe la colt balute de placere.

Eu: vezi ca ai balute la gurita, baietel.
Vlad: aaaaaaaaaah, da da da nu mi-am dat seama...

Nu l-am lasat sa termine si m-am urcat peste el si l-am sarutat si eu. Cu tot cu balele lui la gura, ne-am mozolit ceva. Nu a ripostat, chiar m-a apucat de cap si m-a indesat in gura lui. M-a penetrat cu toata limba pana in gat. El are o limba foarte mare, e groasa si puternica, dar si foarte foarte baloasa. I-am simtit tot gustul in gura si in timp ce ma lingea, simteam si cum ma fute dute-vino cu pula uda de scuipatul meu intre bucile mele care erau acoperite de pantalonii scurti de casa. Imi placea ca a prins curaj. Imi strangea bucile in pumn si mi le si plesnea uneori. Il auzeam cum geme incet in gat si sugea tot tot din mine, din gura mea. Il frecam cu buricele degetelor pe sfarcuri si la un moment dat chiar l-am muscat tare de piept si i-a ramas o urma rosie. Voia sa il sug in continuare, incepuse sa prinda gustul oralului si voia sa il sug din ce in ce mai mult si apasat.

Vald: mai sunge-ma, te rog, cat mai putem. Simt cum imi vine mereu cand te duci pana la coaie dar te trag repede, ca nu vreau sa se termine asa repede.
eu: stai linistit ca te mai sug, nu e ultima oara. promit ca daca termini, iti inghit tot slobozul. da?
vlad: vrei sa faci asta? nu ti-e scarba? eu vreau, cred ca ma termin inca o data daca vad asta.
eu: cu atat mai bine!

Cu o mana ii frecam pula, iar cu cealalta ii lingeam si sorbeam coaiele pe rand. Isi dadea ochii peste cap si gemea super gros. se incorda si isi lingea si musca buza de jos de placere. Inr-un moment in care nu cred ca s-a asteptat, m-a infipt si mai tare, am strans din buze si i-am strans pula intre buze intr-un du-te vino super strans. L-am supt de cteva ori asa si i-am simtit brusc tot corpul cum s-a zvarcolit. A gemut cat a putut de tare si apoi si-a pus pumnu in gura. l-a muscat ca sa nu geama iar.
Vlad: IMI VINEEEE MOR!!!

Nu...



    Login