Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

colegul de antrenament
Autor : alintumpau - 2017-03-20
Citita de 9040 ori - Nota 5.48 (62 voturi)
Salut ,o sa va povestesc un fapt real.

Acum câteva luni , pana sa împlinesstă de 22 de ani am ieșit cu prietenii sa îi cinstesc ,totul a decurs normal pana la jumătatea a serii când am ieși afară sa fumez . Mi-am aprins țigarea și din spatele meu aud o voce de barbat :
- salut , am văzut ca ai aprins țigarea poți sa îmi dai și mie un foc ?
Când m am întors mai mult inlemnisem era un barbat cât mine de înalt 1,75 la vreo 80 90kg se vedea ca face sala având un piept prin care se vedeau sfarcurile, ciocolatiu, brunet .
-Da , poftim !
După ce îmi mulțumește tot încerca să se bage în vorba , iar eu nu puteam sa îmi iau ochii de pe fizicul lui .Am terminat țigarea am intrat în local ,am mai stat o ora și am sunat un taxi deoarece stăt era mult de mers pana acasă .
În timp ce așteptam afară taxiul văd o mașină ca se oprește lângă mine, sta un minut și deschide geamul , era el oferindu se sa mă duca acasă . M am urcat în mașină ,un Audi A5 2014 vis masina la fel și șoferul , din vorba în vorba ajungem la discuția despre relații și sex .
II spun ca nu am mai futut de 3 săptămâni și sunt rupt, iar se uita la mine și observa cum pantalonii mei se modelează pe pula ce tocmai se sculase, "te cred,doar uitate cum și s a sculat jucăria " eu rămăsesem împietrit nu știam ce sa mai zic ...când îl aud ca nici eu nu a făcut nimic de câteva zile și ar fi încântat de ceva noi , de ceva ce nu mai făcuse pana acum .
M am uitat la el și și am văzut Cum mana lui se îndreaptă către piciorul meu, as fi vrut sa îl trag dar nu am putut mintea deja era bolnava Cum ne vom suge unu altuia pulile.
Mi a propus sa urcam pana la el , pe motiv sa își ia cardul sa alimenteze și m am lăsat dus de val " știu ce vrei , urcam și vom regiza câteva scenarii de filme , timp în care îmi cuprinde cu mana pulii Și mă pupa pe gura , am continuat la fel ba mai mult de câtva ori limbile nostru și au și întâlnit .
Aflați la el în apartament, am mers la baie sa mă pis și nu am ajut nici acolo intimitate , deschide ușa mă vede și se pune în genunchi și mi o ia în gura , isi modela perfect buzele pe pula mea sculată , o freca ușor și îmi masa coiele limba de jos în sus . Nici nu a fost nevoie sa îl împing cu capul în pula ,băiatul era atât de antrenat încât lua o pula de 18 ca pe o acadea .
Simțeam ca nu mai pot ca îmi vine sa îmi dau drumul în gura lui , sa îl ineg cu sperma mea dulce și calda sa îl pun sa îmi bea și ultima picătură din coie .
Îl pun sa se ridice și mergem în dormitor ,era rândul meu sa mă joc cu tot ce are mai frumos , o pula nu foarte lunga dar groasă și plina de vene .
Cum sta el pe pat întins îi iau pula în gura , era puțin sărată dar muream sa I o sug cu pofta , avea o pula catifelata , perfect rasa ai niște coie mai mari ca ale mele , iubeam sa I o sug și sa îl aud Cum gem . Mă ia de cap și mă împinge sa I o iau toată în gura , fac ăsta și el începe sa se miște înainte și înapoi practic m...



    Login