Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul (pesteani si ani...)
Autor : bigsuck - 2014-10-23
Citita de 5278 ori - Nota 7.69 (42 voturi)
Ca si cea dinainte (Norocul), si aceasta e 90% reala si-i averizez pe cei plicticosi si pudici (termen naspa in lumea asta "a dezaxatilor mentali", cum ne considera cei "hetero"), sa nu mai citeasca fantezii de genul acesta si sa se duca unde a dus mutul iapa, ca sa ma exprim cat de cat, elegant!
Am avut in sange morbul asta de gay din copilarie, dar abia la batranete mi-am calcat cum se zice pe inima si m-am dezlantuit!
Cand eram la serviciu, ma uitam dupa colegii mei barbati cu pofta, pentru ca erau printre ei niste exemplare de masculi superbi, dar n-am avut curajul sa-l abordez pe niciunul in sensul dorit de mine, mai ales ca pe atunci aveam si sotie, copii, deci eram onorabil. Intr-o noapte, la schimbul 3 am surprins un coleg de-al meu intins pe masa in vestiar dormind (era de la tara, iar acestia veneau la serviciu mai mult sa se odihneasca, fiind rupti de oboseala de acasa), dar probabil ca visa ceva "frumos", ca se vedea prin salopeta, conturul unei pule de dimensiuni considerabile. Nu m-am putut stapani si am cuprins-o cu mana , asa prin salopeta, moment in care el s-a trezit tresarind. Ca sa nu creada despre mine cine stie ce, l-am apostrofat in privinta somnului la munca, eu fiind sef de tura. Si-a cerut scuze, imgaimand cateva cuvinte, eu l-am iertat, insa gandul meu ramasese la pula lui pe care o simtisem in mana "imbracata".
Nu va asteptati sa va relatez o intamplare "porno" de la serviciu, ca nu s-a intamplat nimic, date fiind vremurile de-atunci.
Peste ani, eu fiind actualmente pensionar (de drept), iar el fiind pensionar (de boala dar perfect sanatos), mi s-a implinit visul, adica am ajuns sa dispun de pula lui asa cum imi place mie. El fiind proprietarul unei garsoniere aici in oras, mai vine odata pe luna cand isi scoate pensia de la bancomat sa mai vada si ce mai e pe la locuinta sa urbana. Locuind in acelasi cartier, ne intalneam de fiecare data cand venea in oras, locuintele noastre fiind foarte aproape, la cateva minute distanta.
Intr-una din vizitele lui urbane, nu m-am mai putut stapani si l-am invitat pe la mine sa mai stam la "un pahar de vorba"!
Dupa multe "taclale" am abordat subiectul arzator.
- Si ia zi Vasilica, cum mai stai cu gagicile, l-am intrebat eu.
- Eei, nea Dane nu prea bine, ca muierile la tara, nu-s ca astea de la oras, una, doua, cu craci-n sus! Pe urma, eu muncesc acasa si nu-mi mai arde dupa o zi de munca sa umblu dupa pizda.
Trebuie sa va spun ca tipul e divortat, dar are un copil ramas cu el in urma divortului, la ora actuala avand varsta de 45 - 48 de ani.

Si incepem noi sa depanam amintiri de pe timpul cand eram colegi de truda.
- Vasilica, iti mai amintesti de noaptea cand te-am gasit dormind pe masa in vestiar?
- Daa, imi amintesc ceva,ceva...
- Mai tii minte ce visai de erai cu pula sculata, il intreb eu, ca sa ajung mai repede la eea ce ma "durea" pe mine.
- Nu mai tin minte decat ca pusesesi mana pe pula mea, si imi faceam fel de fel de ganduri despre matale.
- Si cam ce gandeai Vasilica?
- Pai ma gandeam ca n-oi fi cumva homo si vrei sa-mi sugi pula!
- Si n-ai gresit Vasilica, pentru ca chiar as fi vrut sa ti-o sug, dar n-am avut curaj sa-ti cer asa ceva. Stii si tu ce timpuri erau! Dar acum am curaj sa-ti spun ca sunt gay, homo cum zici tu si as pune in aplicare ceea ce doream atunci!
- In pula mea, daca-mi ziceai atunci, chiar ti-o dadeam, fara mofturi si poate nu mai faceam prostia sa ma insor, traind bine amandoi!
- Nu uita Vasilica, eu eram insurat pe vremea aia, aveam si copii, cred ca era imposibil sa traim impreuna.
- Dar ce era greu ca macar odata pe saptamana sa vii la mine la garsoniera sa-ti dau pula pe saturate?
- Hai sa nu mai lungim vorba, stii ca era imposibil, ce zici esti de acord sa ma fericesti si pe mine? Imi inchipui ca ti se mai scoala!
- Ia uite ce-am aici pentru matale!
Si isi da pantalonii jos (era vara, era imbracat numai in niste pantaloni subtiri, fara chilot pe sub ei) si da la iveala o frumusete de pula, erecta, pe jumatate cu capul iesit din preput, plina de vine proeminente si care pulsau facand-o sa se ridice spre buricul inconjurat de par. Am ramas pur si simplu cu gura cascata vazand asa frumusete care urma sa ma supuna in urmatoarele ore la dulci supliciuri.
- Hai, ce mai astepti, actioneaza nea Dane, ia-o, e toata a matale, ma imbie Vasilica sa ma infrupt din bunatatea lui de pula.
Ma las in ganunchi, ma apripii de ea, o miros, avea un miros imbietor de pula sanatoasa de taran muncit si scot limba sa ling picatura de pre-cum care se ivise in crapatura rosie din capul pulii. Dupa ce am lins-o, i-am belit tot capul pulii ce buzele si am inceput sa dau cu limba imprejurul lui sa ling, facandu-l pe Vasilica sa geama si sa ma indese cu nasul in flocii transpirati, pula ajungandu-mi in gat, ceea ce imi provoca senzatia de voma, pentru ca incerca sa treca mai departe cautand loc stramt si caldura. Am cuprins-o cu o mana ca sa nu mai impinga mai departe,incepand s-o sug, in timp ce cu cealalta mana ii mangaiam coaiele flocoase, transpirate si ele, care erau destul de mari incat sa gazduiasca o cantitate apreciabila de sperma.
- Ahhh, asaaa, suge-ooo, ce bine o faci! Mmmhmhm, gemea Vasilica, iar pula pulsa in timp ce o sugeam, uneori scotand-o si lingandu-i capul care devenise vanat-roscat, semn ca nu mai dura mult si-mi dadea prima sarja de sperma pe care abia o asteptam, fiind nerabdator sa vad ce gust are.
Am coborat cu limba pe coaie, le-m luat pe rand in gura si le sugeam de sudoarea stransa pe ele, apoi i-am luat din nou pula la lins de la coaie pana la cap si invers, pana cand ajuns in extaz, Vasilica m-a tras din nou cu nasul in flocii de la pula si gemand mi-a umplut gura cu cea mai gustoasa sperma!
- Uuuhhmm! Asaaa, ia-o, inghite-o sa te faci baiat mare Danut! Aaah, sugee, linge, nu lasa nici-o picatura sa se piarda, asaa, Danut, acum esti al pulii mele, gemea Vasilica in extaz.
Dupa ce i-am curatat pula sugand ultimele picaturi de pe canal, ceea ce il facea pe Vasilica sa se cutremure din tot corpul, am ramas cu pula lui in gura care simteam cum se micsoreaza, dar tot nu ma induram s-o las, asa imi parea de buna.
- Hai in pat, ca-mi tremura picioarele, nu mai pot, ma roaga Vasilica, toata intamplarea petrecandu-se in bucataeie, unde am stat si ne-am omenit.
L-am dus in dormitor, unde ne-am dezbracat amandoi in pielea goala, eu neincetand sa-l sarut pe tot corpul, de sus pana jos, iar el oferindu-mi toate locurile paroase, incepand cu pieptul, subbratele, pula, coaiele si subcoaie (perineul). Eu il sarutam si lingeam, eram intr-o stare de euforie si in momentele acelea, eram doar noi doi. M-am dus la bucatarie, am adus tava cu gustari si vinul in dormitor si ne-am mai racorit stand de vorba si band vin care deja incepuse sa-si arate efectele, ca datorita lui si sarutarilor mele, pula cea vanoasa a lui Vasilica incepea sa prinda viata din nou, asa ca Vasilica, iar imi dadea cu pula pe la nas, imbiindu-ma s-o iau din nou in gura, eu nerefuzandu-i nimic, ceea ce reiese din dialogul urmator:
- Nea Dane, iarta-ma ca ti-am vorbit la per tu mai devreme, dar eram innebunit de placere!
- Stai linistit,doar tii minte cum va ziceam la toti Sa-mi ziceti pe nume fara nea acela in fata!
- Da, dar oricum...
- Lasa scuzele, vad ca "dumneaei" e in vigoare din nou, vrei sa continuam?
- Bine, bine, dar as vrea sa ti-o trag la rozeta, vreau sa ti-o sparg!
- N-ai nici o sansa, rozeta mea a fost inceputa de altul asa ca e rodata!
- Atunci hai sa vad cat e de rodata, hai ca abia astept sa ti-o bag pana-n coaie, ca in gura, ai facut cu ea ce-ai vrut, dar acum eu vreau sa fiu stapanul!
Si ma aseaza cu fata-n sus, imi ia picioarele pe umeri, scuipa in palma cu care imi unge anusul si nerabdator impinge pula de a intrat toata in mine de am scos un geamat asemuit cu cel de durere.
- Te-a durut? Vreau sa te doara, sa tipi in pula, sa ma rogi sa fiu mai bland!
- Ce-ai, esti sadic? Ti se pare ca n-o ai destul de mare? Doar cei cu pula mica cer sa strigi ca te doare cand te iau la pula, au un complex de inferioritate!
- Nu, dar intr-un fel mi-e ciuda ca n-am fost eu primul care te dezvergineaza!
Si in acest timp pompa in mine de mi se infierbantase anusul. Cand am simtit ca i se umfla pula in mine, am stiut ca o sa am intestinul inundat de sperma lui si atunci m-am bucurat ca termina, dar bucuria a fost zadarnica, pentru ca dupa ce a ejaculat, iar pula clefaia in anusul meu la dimensiuni mai reduse, n-a scos-o si a continuat sa ma frece pana cand am simtit ca iar i se intareste.si urmeaza o noua partida de futai. Era ceea ce se cheama futut innadit si nu mai avusesem parte de asa ceva pana acum. "Am cacarisit-o!" mi-am zis eu. "Asta ma fute de ma rupe ca sa se razbune ca n-a fost el primul". Dar gandurile mi-au fost intrerupte de faptul ca, fara s-o scoatadin mine, mi-a dat jos picioarele de pe umeri si m-a intors pe o parte si asa mi-o tragea. Simteam ca este lac de transpiratie, eu deasemenea, pielea de pe burta lui scotea un plescait la atingerea de bucile mele, din cur imi curgea sperma care fusese eliberata la primul futai, iar Vasilica nu dadea semne ca ar obosi, mi-o tragea in dusmanie parca, iar eu inca nu voiam sa-i spun ca m-am saturat, ca ma simt naspa naclait la cur, ca incepea sa ma usture anusul de atata frecat, ca sa nu-i dau satisfactie ca el e mare si tare-n pula si ca eu sunt o tarfa de doi bani! Intr-un tarziu il simt ca rareste ritmul, dar era linistea de dinaintea furtunii, ca deodata a inceput un frecus in ritm dracesc si am simtit ca iar i se ingroasa pula si in miscari line de aceasta data curul meu primea inca o sarja de sperma. Strangandu-ma-n brate si muscandu-ma de umeri, a scos-o din mine bleaga si zbarcita de atatea munci. Dar ce sa ma lase:
- Ia ia-o in gura si-o suge acum, imi zice Vasilica, si ma impinge cu capul intre picioarele lui.
- Nic...



    Login