Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ceva special (1)
Autor : dorian85 - 2018-11-28
Citita de 4641 ori - Nota 7.29 (91 voturi)
Eram la biblioteca si incercam sa ma concentrez asupra proiectului pe care trebuia sa-l predau repede. Insa nu reuseam deloc. Steam cu ochii lipiti la barbatul din fata mea. Inca de cand am intrat in sala cu o ora in urma, tipul mi-a captat atentia. Si asta nu pentru ca era un barbat bine sau ceva de genul asta, dar modul cum statea aplecat asupra cartii pe care o citea, ochelarii pe care-i purta, barba tunsa si ingrijita, figura lui concentrata, totul la el ma fascina ca și cum un fel de curent electric care să mă atragă catre el.

Nu mai facusem sex de vreo doua saptamani iar coaiele mele umflate sateau sa explodeze. Am fost coplet acaparat de proiectul pe care trebuia sa le finalizez pentru ca termenul de predare ma presa foarte tare. Insa pentru mine viata sexuala juca un rol foarte important. La 21 de ani, cu un an pana la absolvire aveam o viata sexuala bogata si intensa. Mai ales ca aveam conditii, locuind in oras. De cand am venit la facultate in Bucuresti am avut o paleta larga de parteneri sexuali, atat din campus cat si din afara, romani sau de alte nationalitati, albi, de culoare, asiatici, latino-americani, musculosi sau suplii, parosi sau lipsiti de pilozitate, de la activi dominanti pana la pasivi submisivi.

Sunt un baiat prezentabil si chipes, am 1.80 m si 75 kg, constitutie atletica, cu corpul bine facut (sunt client fidel al salii de fitness), cu ceva par pe piept dar mai mult in zona genitala, sunt doat cu o pula viguroasa de 20 de cm si o pereche de coaie paroase care imi atarna grele intre picioare. Asa ca niciodata nu mi-a fost dificil sa gasesc pe cineva pe care sa-l aduc in patul meu.

Dar atunci in loc sa ma concentrez asupra proiectului mintea imi statea numai la futut. Iar tipul de la masa din fata mea era atat de futabil incat nu ma puteam concentra la altceva.

De vreo doua ori tipul si-a ridicat ochii din carte pe care o studia si m-a fixat cu privirea. A doua oara chiar mi-a zambit discret iar inima mea a inceput sa bata cu putere. Mintea mea a inceput s-o ia razna si ma vedeam venind langa el ca sa-l intreb la ureche daca i-ar place sa ne futem. Inchipuiri!

Cu un oftat adanc mi-am impins scaunul inapoi si m-am indreptat spre toaletă ca sa ma pis. Desi eram disperat sa ma fut, nu eram deloc excitat. Am terminat de urinat, mi-am scuturat pula inainte sa mi-o bag la loc in pantaloni, m-am spalat pe maini si m-am indreptat spre iesire.

Tipul meu tocmai intra. La naiba! De ce dracu’ tipul a asteptat atata pana sa intre la toaleta? In pula mea! Daca ar fi venit mai repede m-as fi intors catre el in timp ce imi bagam pula in pantaloni. As fi putut sa-i vad pula in timp ce se pisa. Poate schimbam doua-trei vorbe ca sa stabilim un contact, dupa care am fi intrat intr-o cabina unde i-as fi dat muie si l-as fi futut in cur.

Am dat din cap în timp ce el mi-a ținut ușa iar el mi-a raspuns la fel. Cuprins de furie si frustrare am iesit din toaleta aia nenorocita. Tipul era atat de misto, cu trupul suplu, putin mai inalt ca mine, era exact pe gustul meu. Ma indreptam inapoi la sala de lectura cand manat de un impuls m-am intors brusc si am revenit la toaleta.

- “Cred ca mi-am uitat pe undeva cheile!” am rostit eu in chip de scuza.

Tipul mai era acolo stand langa un pisoar cu pantalonii usor lasati, descoperind putin fesele lui rotunde, a intors mirat capul inspre mine, apoi a inceput sa se uite imprejurul sau, trupul lui ramanand in continuare aplecat peste pisoarul in care urina zgomotos.

M-am prefacut ca imi caut cheile pe langa chiuveta apoi am facut cativa pasi inspre el. I-am zarit pula dintr-o parte. Era intarita iar el o freca de zor. Probail ca era sculata inainte de a reveni eu la toaleta iar el era déjà excitat. Inima a inceput sa-mi bata cu putere. Tipul m-a vazut cum ma holbam la pula lui dar nu a facut nici un gest sa-si ascunda erectia.

- “Uau!” am rostit eu, mimand surprinderea. “Scuza-ma frate, dar n-am stiut,” am incercat eu o scuza penibila.
- “Nu-i nimic, barbate,” mi-a raspuns firesc, fara sa se jeneze sau sa-si traga pantalonii pe el, continuand sa se masturbeze. Apoi m-a privit insistent avand un zambet provocator pe fata.

Nu puteam sa-mi iau ochii de la el. Am ramas stana de piatra continuand sa-l privesc si sa inghit in sec.

- “Amice, s-ar parea ca nu pe aici ti-ai ratacit cheile” , l-am auzit zicand in timp ce continua sa se masturbeze lent si fara jena. Era atat de ostentativ, atat de provocator, atat de excitant.

Ca intr-un film rulat cu incetinitorul m-am apropiat de el si i-am inlocuit mana cu a mea, privindu-ne reciproc in ochi. Tipul a inceput sa geama usor. Doamne, ce patetic eram masturband un barbat in toaleta unei biblioteci! Dar toate gesturile si miscarile imi erau controlate de dorinta mea arzatoare. Senzatia pe care o simteam in palma in timp ce-i frecam pula dura si fierbinte era ametitoare. Tipul continua sa ma imobilizeze tintuindu-ma cu privirea lui fixa in ochii mei.

- ”Prietene, te-ai holbat la mine tot timpul in sala de lectura. Mi-am dat seama ca vrei ceva“, a soptit el printre gemetele de placere, impingandu-si in fata bazinul pentru a-mi usura lucrarea.

Dintre toate pulele pe care le-am tinut candva in mana, aveam impresia ca a lui era mai speciala. Probabil ca din cauza saptamanilor de abstienta sexuala sau a fanteziilor pe care mi le-am imaginat in timp ce ma holbam la el sala de lectura. Poate ca ochii mei care s-au holbat la el m-au tradat si i-au transmis toate inchipuirile pe care mi le-am imaginat in legatura cu el. Habar nu aveam.

- ”Mda”, am raspuns eu monosilabic privindu-mi mana care lucra de zor pe tija aceea tare si groasa, avand cel putin 20 de cm lungime. « M-ai bagat in boala, frate” am soptit si aplecandu-mi capul catre el am inceput sa-l sarut de-a lungul gatului. Am tresarit amandoi parca curentati apoi am gemut si ne-am zambit complice.

El si-a pus mana peste a mea si m-a facut sa-i frec pula mai repede si mai apasat. Gemetele lui au devenit mai puternice, respiratia mai accelerata, apoi si-a dat drumul ejaculand cu putere in timp ce mana lui continua sa-mi dirijeze mana in masturbare. M-am folosit de primul jet ca de un lubrifiant pentru a amplifica frecarea, il mulgeam efctiv pentru a obtine o cantitate mai mare de sperma iar tipul gemea sacadat si trupul lui se zguduia involuntar cuprins de excitare.

La randul meu eram excitat la culme iar pula mea incapea cu greu in blugii stramti pe care-i purtam. M-am aplecat din nou catre el si am inceput sa-i ling gatul cu senzualitate, simtind imediat gustul sarat si masculin al picaturilor de sudoare care i se prelingeau in jos. Inca cu pula lui in mana l-am sarutat lacom pe buze iar el a oftat coplesit de placere.

- ”Vrei sa vii la mine mai tarziu?” l-am intrebat nerabdator.
- ”Mai e nevoie sa intrebi? ” a fost raspunsul lui rapid si imediat, in timp ce pula lui usor blegita a lunecat din palmea mea si a intrat la loc in pantaloni.

Eram superexcitat, pula mea era in erectie maxima iar coaiele ma dureau la cat de pline erau. Imi venea sa sar pe el si sa-l fut chiar acolo. Totusi m-am indreptat catre chiuveta si mi-am spalat mainile manjite cu sperma lui. Am fost tentat sa-mi ling palma, ca sa simt gustul spermei sale dar m-am gandit ca gestul putea sa para prea grosolan, prea vulgar, chiar disperat.

In tip ce am parasit toaleta i-am dat adresa mea si am facut schimb de numere de telefon.

- “Sa stii amice, ca sunt al naibii de excitat,“ m-am plans inainte de a intra in sala.

El m-a privit si si mi-a zambit promitator.

- ”Inseamna ca trebuie sa ma astept la ceva special din partea ta, nu-i asa?” a spus el, afisand cel mai frumos zambet, incarcat de multe intelesuri si dulci promisiuni.

Restul zilei a fost o adevarata tortura pentru mine. Erectia din pantalonii mei nu a slabit deloc. Coaiele ma dureau infiorator. Ca niciodata simteam nevoia acuta sa fut. Pentru ca nu mai puteam sa lucrez mi-am strans lucrurile si am plecat acasa.

In plus, ma chinuia o problema : am facut laba unui tip intr-o toaleta publica si nici macar nu stiam cum il cheama. La dracu! In fond o gaura e o gaura, indiferent de nume...



    Login