Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCersetorul 2 - CONTINUAREA
Autor : icsul - 2022-07-31
Citita de 7681 ori - Nota 8.36 (147 voturi)
(Stau în bucătăria mea din sb. Am lângă mine o Cola și un poppers. Poppersul e pregătit pentru că știu că pula mi se va face par atunci când voi vorbi despre ceea ce s-a întâmplat/mi-aș fi dorit să se întâmple (ce mai contează?) când am întalnit un țigan care mi-a cerut niște bani. Și o labă cu poppers și degete în găoază e mai mișto.
De la prima fantezie au trecut 2 ani. Am zâmbit când am văzut că acum doi ani o scriam în exact aceeași perioadă. Doar bucătăria e alta.
Sper să vă placă. Și să vă goliți pe ea.)

...
- Am muit un fraier. Acuma ii rup gaoaza. Nu vreti sa lachiti ceva?
O a treia voce incepu sa rada. Am inghetat cand de dupa zid baiatul pe care tocmai il terminasem a aparut cu alti doi tigani, unul de maxim 14 ani si unul de vreo 35.
- Tarfo, runda 2!
Pula mea încă pulsa excitată și picături mici de spermă îmi mai inundau boxerii. Nu apucasem să mă ridic din genunchi. Așa m-au găsit cei 3, stând în genunchi ca ultima târâtură, tremurând de excitare/rușine/frică. Cel de 35 de ani, scoțându-și țigara dintre buze a început să râdă. Cel mic se uita nedumerit la reacțiile celorlalți doi pentru a le imita. Zâmbea încurcat neînțelegând ce face acolo un băiat care stă în genunchi, cu pula încă sculată.
-Ți-ai găsit remorcă, bă Sake? Zise cel de 35, care după ce se oprise din râs dădu o flegmă la mai puțin de un metru de mine, către băiatul care tocmai își golise coaiele în gura mea.
-O împart cu tine, Calule, nu e problemă. Nu ești tu fratele meu?
-Auzi, fute-m-aș, că ăsta își împarte femeia cu mine. Păi și zi, e bună de ceva zdreanța sau îmi obosesc pula degeaba.
Cel de 14, stătea și asculta cu mâinile în buzunarele blugilor care îi rămăseseră mici. Nu purta tricou și îi vedeam corpul bronzat, pieptul și bicepsul, super dezvoltate pentru vârsta lui. Privirea lui mă umilea. Discuția mă făcea să mă simt ca ultimul poponar. Excitarea pe care o simțeam privindu-l pe adolescent mă făcea să mă simt vinovat. E mic, în pula mea! Am decis să mă ridic și să plec. Golit fiind, percepeam totul mult mai clar, beția excitării maxime trecând. Înainte aș fi fost gata să îmi dau și hainele și telefonul pentru pulile celor 3, acum, după ce m-am terminat, eram sătul și voiam să plec. Oricum eram luat la mișto. Pentru Sake am fost un fel de labă și acum că și-a făcut treaba cu mine mă poate înjosi în fața tovarășilor.
-Eu mă duc, am zis ridicându-mi pantalonii.
-Păi unde morții tăi crezi că pleci? A zis Sake venind spre mine și îndoindu-mi mâna la spate. De durere am căzut iar în genunchi. Tu nu ai auzit ce am zis, că le dau remorca și la băieți să-și facă de cap? Îi rezolvi și pe ei și după pleci. Dacă îți dăm noi voie și faci treabă bună.
-Dar nu vreau, frate, nu așa am vorbit. Calu s-a apropiat de mine și m-a prins de păr, spunându-mi
-Tu ști unde am crescut eu, lăchitule? La bighidii. Ști ce pățeau ăia ca tine acolo? Ne căcam toți băieții în mâncarea lor. Îi futeam care cum voiam și dacă nu stăteau le dădeam șuturi în coaie până nu mai știau cum îi cheamă. Tu faci ce îți zicem noi, ai înțeles, lăchitule?
Nu m-am îndoit nici o secundă că își petrecuse adolescența prin pușcării. Era plin de tatuaje și bine făcut, ca un halterofil, însă nu genul din reviste. Era un malac. Era bine făcut, dar nu gras, deși avea puțină burtă. Era tuns scurt. Se vedea că la 18 fusese un băiat frumos-foc, dar acum se transformase în BĂRBAT. Era frumos într-un fel special, masculin. Avea ochi verzi-căprui, buze groase și puțină barbă. Un țigan misto, după care aș fi întors privirea dacă l-aș fi văzut pe stradă. Nu era ca Sake, un puști.
-Am înțeles! Am zis privind în pământ.
-Ce are pe obraz? sloboz? Interveni și cel de 14, râzând și apropiindu-se de mine ca să vadă mai bine sperma de pe fata.
-Tu i-ai dat, sloboz la gură, Sake? Continuă el.
-Io, Dănuțule. Îi răspunse Sake trăgându-mi o palmă peste cap. Ți-a plăcut, fraiere?
-Da, am răspuns, speriat.
-Dezbracă-te! Mi-a zis Calu, frecându-si pula prin pantaloni. Termin țigara și ne apucăm.
-Să știți că eu anal nu iau, nu sunt pregătit...
O altă paletă peste cap m-a făcut să-mi înghit cuvintele. Apo Sake a început să mă pălmuiască usor peste față.
-Înțelege frate și fă cum îți zicem, să nu iasă urât.
Mi-am dat tot jos până am rămas în boxeri.
-De tot!
Mi-am scos și boxerii. Stăteam în fața celor 3 băieți, cu mâna la pulă și fiind convins că au vrut doar să își bată joc de mine. Totuși, niciunul nu râdea. Sake era fericit că a reușit să mă pescuiască și se simțea șmecher în fața celorlalți. Calu fuma și trăgea cu ochiul la bucile mele, semn că perioada de la bighidii l-a învățat că nu contează genul, atâta timp cât pula se scoală. Dani era timid. Se trăgea de blugii care îi ajunseseră pantaloni 3 sferturi și aștepta să vadă ce vor face ceilalți.
-Dănule, tu te-ai spălat la pulă? Întrebă Calu.
-Azi nu.
-Dă-i-o lu ăla în gură să ți-o spele. I-o speli băiatului, nu? Dai cu limba, o cureți frumos. Ști tu. Tot pentru tine, să îți placă, când o sugi.
Dani zâmbea neștiind dacă Sake și Calu nu îl iau la mișto.
-Nu bag eu pula în gura lui. A zis în cele din urmă.
-Ți-e rușine Dănuțule? Hai că îți arăt eu. Și Sake și-a scos pula nesculată și mi-a înfipt-o în gură. Mă ținea de cap și o împingea adânc. Vezi, frate? Să vezi ce bine e! Ia-o, pizdă. M-a prins de nas și a început să mă țină. Nu puteam respira și simteam cum gâtul mi se deschide tot mai tare și mă înec cu pula care se mărea tot mai tare. Coaiele lui îmi atingeau bărbia și fruntea îmi era lipita de buricul lui Sake. Toata pula lui era în gâtul meu, la fel de tare ca la prima muie pe care mi-o dăduse. Când mi-a scos-o am început în sfârșit să respir cu zgomot.
-Ai văzut? Ăsta stă să-i faci ce vrei.
-Hai c-o bag și eu! Zâmbetul lui dani era cum un rânjet. Exemplificarea lui Sake îl făcu să prindă încredere și poftă.
Își scoase pantalonii. Nu avea boxeri. Puța îi era semierectă. Nu avea încă păr la pulă. Nici pe coaie. Spun puță pentru că nu era foarte mare. Era subțire și nebelită. Era pula normală a unui băiat de vârsta aia. S-a apropiat de mine și s-a oprit la 5 centimetri de gura mea.
-Ia-o, mă!
M-am uitat la ceilalți doi. Mi se părea ireal că ei privesc scena ca și cum ar fi cel mai normal lucru. I-am luat pula în mână și am început s-o frec ușor. Am belit-o puțin și m-am liniștit. Puștiul nu era atât de murdar. Se simțea, în schimb, mirosul de pulă. Capul nu se belea de tot, și era umed. M-am apropiat cu limba de el. Mi-am băgat vârful limbii în pula care nu se belea și am început să ating capul. Pula lui dani mirosea a pulă și avea gust de pulă. Era mică, dar îmi plăcea. Am început să o sug. Să o iau pe toată. Cu mîinile mă țineam de bucile lui tari și mă trăgeam în pula lui. Pula lui îmi intra în gură și limba facea cercuri in jurul ei. După asta i-am luat-o iar în mână și am coborât cu limba la coaiele lui mici. Îl frecam și i le lingeam cu poftă. I le luam în gură. Erau puțin reci.
-Mai ia-o în gură! Vreau să te frec în gură! A zis Dani.
I-am luat-o pe toată. Acum el dădea din buci, el controla miscarea. Mă futea în gură și trăgea cu ochiul la cei mari, care îi făceau semne că e ok ce face.
-Uite ce-i dă, Dănuțu nostru! Așa!
-Dă tată în el să-l saturi.
Voiam să încerc să îi iau și coaiele în gură odată cu pula. Așa am făcut. Aveam gura plină cu pula și coaiele lui. Cu gustul lui de puradel dornic să fută. Încercam să imi bag un deget în cur în timp ce sugeam pentru că știam ce mă asteaptă.
-Gata, lasa-mi-l si mie. A zis Calu dându-l la o parte de Dani, care s-a tras aproape speriat. Hai să vezi și cum e cu un bărbat. Și-a dat și el jos pantalonii și atunci am înțeles de unde îi vine porecla. Era cea mai mare pulă pe care o văzusem! Însă nu asta m-a socat, ci bilele pe care le avea. Eu am numărat 6. Coaiele cădeau grele și pline de păr. Și-a luat pula și a inceput să mă lovească, cu ea peste fata.
-Mi-o uzi bine sa te pot rupe! Casca gura și zi A!
Asa am facut. Capul enorm mi-a nimerit gatul ca o sageata. Nici jumatate nu era in gura mea și eram plin. Nici măcar nu era sculată!
-Zi bă, A!
Incercam să fac ce imi spune, pentru că mă ținea de urechi și mă îndesa în pula lui. Gatul mi se deschidea si pula intra tot mai adanc, lasandu-mă fără aer. De ce le placea atat de mult să fută în gât? Era o plăcere reală sau voiau doar să înjosească, să provoace durere?
A inceput să mă fută tot mai repede. Pula lui intra adanc in gat si iesea. Se facea tot mai tare, insa din fericire nu se mai marise foarte mult.
-Uite ce-l freacă, Calu-n gât! Râdea Sake.
-Hai bă și tu cu pula! Îl chemă Sake.
Sake abia astepta asta. Doar capetele lor imi intrau în gură, în același timp. Ei le indesau razand si glumind.
-Linge-le!
-Ai vrut cardan, ia!
-Ne pișăm în gura ta, dacă ești cuminte, frumoaso!
-Îți dăm să bei lapte.
După ce au continuat câteva minute înjoseala, unul muindu-mă și celălalt frecându-și pula de fața mea, Calu, care o avea băgată în gâtul meu a zis
-Ăsta nu știe să sugă pula. Dani, treci!
Dani nu a schițat nici un gest de surpriză. S-a așesat în genunchi lângă mine și i-a luat pula lui Calu, cuminte, in gură. O sugea ca un profesionist, semn că nu era prima dată când i-o gusta lui Calu. Totuși, se vedea că nu îi place. Ținea ochii închiși și astepta să treacă momentul. Când pula intra adânc i se făcea ușor greață dar se tinea tare.
-Eu credeam că ești virgin, Dani. Că nu ai mai făcut nimic până acum. Am zis eu, real uimit.
Dani încercă să iasă din pulă ca să îmi răspundă, dar cu un gest brutal Calu îl trase înapoi și mări ritmul.
-Ce virgin, lache? Ăsta se fute de la 6 ani. O ia, o dă. Ce bă Sake, nu e normal să-l fut când vreau.
-Păi cum, Calule. Nu din pula aia a ieșit?
-Nu-l lăchesc, nu-l dau la alții. Numai pe mine mă face. Dacă târfa de mă-sa a plecat de a...



    Login