Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cersetorul 1
Autor : icsul - 2020-07-24
Citita de 11225 ori - Nota 6.73 (296 voturi)
1. Dedic aceasta fantezie unui autor ale carui fantezii ma bucura (si ma termina) de fiecare data. Este vorba despre persoana care scrie sub nicknameul namur. Mentionez ca nu ne cunoastem, desi mi-ar face placer sa stau de vorba cu o persoana cu niste valente literare certe si cu o imaginatiee atat de bogata.
2. Aceasta este numai pe jumatate o fantezie. Intrebarea despre care voi vorbi a fost pusa si persoana a acceptat, dar nu stiu din ce motiv nu am mers mai departe. Asta mi-ar fi placut sa se intample daca ajungeam la futai.


Orasul N ma linistea de fiecare data. Atunci cand fosta mea colega mi-a propus sa ii fac o vizita m-am bucurat si am mers cu tot dragul sa o intalnesc. Mi-am inchiriat o camera pe bulevardul principal al orasului. Vinerea si sambata am petrecut-o impreuna, plimbandu-ne, facand cumparaturi si barfind diverse. Povestea incepe sambata noaptea cand colega mea ma conducea la hotel. De departe am vazut ca se apropie de noi un tigan de vreo 19-20 de ani, imbracat intr-un trening alb, cu adidasi mov, purtand un ghiozdan rosu in spate. Avea aproximativ 1,80, era brunet, nu avea barba si avea o fata extrem de frumoasa. Avea un mers sigur pe el, usor leganat, cu o atitudine de smecher care m-a excitat instantaneu.
- Nu va cer bani! Sunt venit din orasul B si am nevoie de un bilet de tren dar daca nu vreti sa ma ajutati cu asta macar luati-mi ceva de mancare.
De ce pula mea nu ma abordeaza baietii astia cand sunt singur? Am gandit eu urandu-mi din tot sufletul prietena care nu m-a lasat sa ma intorc singur la hotel. Pana sa apuc sa scot niste bani din buzunar ea l-a rugat sa plece pentru ca nu il putem ajuta. Am ajuns la hotel dezamagit ca nu am parte de o pula si dupa o laba m-am culcat. Despre mine trebuie sa va spun ca sunt un baiat de 24 de ani, blond, cu ochi verzi, la 1,70 si 60 kg. Pana la aceasta varsta am supt toate pulile de feciori din satul in care am crescut si inca, cateva din orasul in care m-am mutat pentru facultate. Niciodata nu mi-au placut in mod special gay-ii. Mereu am preferat sa aburesc heterosexualii ca sa am parte de puli de barbate adevarati. Atunci cand eram copil ma amuzam ,,colectionand,, baieti. Imi doream o pula din vecini si nu ma lasam pana slobozul din ea nu imi inunda gatul. Desi sunt pasiv, nu iubesc deloc sexul anal, in schimb sug pula ca o taratura profesionista! Am avut parteneri de toate varstele, culorile, dotarile si orientarile, si deja nu ma mai excita omul, cat situatia. Deci faptul ca am pierdut pula tiganului care cersea m-a frustrat teribil.
A doua zi la 10 am eliberat camera si am plecat singur prin oras. Trenul imi pleca la ora 16 dar m-am gandit ca mai pot pierde timpul cu mancatul si cumparatul nimicurilor. Dupa ce am dat o raita prin centru, urmarind bunaciunile masculine din spatele lentilelor ochelarilor de soare am intrat intr-un minimarket ca sa imi iau o apa. Am iesit din magazine cu doua ape si un suc. Le-am pus jos si m-am asezat pe un genunchi ca sa le asez in ghiozdan. In timp ce indesam sticla de Cola printer haine, asa cum imi place sa imi fie indesata pula in gat, vad ca de mine se aprope niste adidasi mov. Cand imi ridic privirea il vad pe tiganul de seara trecuta care incepe cu aceeasi placa
- Nu cer bani. Sun din B si am nevoie de un bilet de tren…
Desi imi placea ca eram cu fata la nivelul pulii lui m-am ridicat si l-am privit mai bine. In lumina diminetii isi pierduse putin farmecul din noaptea trecuta, care era potentat si de cateva beri si un Cuba Libre, dar tot frumos mi se parea. Avea o dantura perfecta, alba, tenul cu putine cosuri si desi nu isi schimbase hainele, nu era murdar. Avea un ranjet in coltul gurii si desi imi cerea ceva, imi vorbea cu superioritate. Avea vocea puternica si usor zeflemitoare.
Mi-am luat inima in dinti si i-am zis
- Cat vrei ca sa imi dai o muie?
In momentul ala a pufnit in ras. Un ras in bataie de joc. Era usor scarbit. Ma masura din cap pana in picioare.
- Cat dai, fata mea? M-a intrebat razand iar.
Am scos din buzunar ultimii bani, doua hartii de 10 lei si patru hartii de 1 leu.
- Atata am.
- Si vrei sa te muiesc, printeso?
- Vreau!
- Pai si unde? Aici nu pot ca ne vede lumea. Mie nu mi-e rusine dar poate nu vrei sa te vada astia ca esti bulangiu.
Ma gandeam la camera de hotel predata si la faptul ca fiind in centrul orasului pe ziua, nu am nici o sansa la sloboz.
- Eu nu am loc. Asta e.
- Stai fata mea ca rezolv. Mergem unde dorm eu. E aici aproape. E pustiu. Am si patura. Mi-au dat-o niste baieti de la o terasa. Te fac femeia mea, te muiesc, frumos. Te si fut daca vrei. Dar vezi ca sunt dotat si am bile!
I-am explicat sa nu vreau sa iau anal.
- Pai ce facem pizda mea? Dai 20 de lei si nu-mi faci nici placerea?
Sangele imi fierbea si inima imi sarea din piept. Pula mi se sculase atat de tare ca ma durea. Imi placea ca ma trateaza ca pe o tarfa.
- Ce vrei tu facem, bossule! I-am spus neindraznind sa il privesc in ochi. Doar sa iau un prezervativ.
- Fugi!
Am intrat in magazine si am cumparat un prezervativ. Cand am iesit mi-a intins mana. Cand i-am dat mana m-a tras cu putere spre el si a inceput sa rada.
- Chiar ca esti ca pizdele. Esti slab. Si de cand esti bulangiu?
- De cand eram mic.
- Si te fut baietii de cand erai mic?
- In gura da.
- Si ce iti place?
- Nu stiu. Pula. Pur si simplu ma atrag baietii.
- Mancati-as pula, tata! Lachitule, te satur de pula! Esti speriat? Nu iti fac nimic. Hai ca te iau mai usor daca vrei.
- Nu! Imi place ca esti barbat si ma tratezi asa.
- Vrei sa fii tratat ca si curvele bulangiule?
- Da! Asa imi place, dur.
- Bun pizda mea, dur te fac. Ia cara si tu ghiozdanul asta ca am obosit.
Am plecat carand ambele ghiozdane cu ,,stapanul,, mergand in fata mea. In 10 minute ajunsesem intr-un loc care nu credeam ca exista atat de aproape de centrul orasului. Un deal impadurit pe care exista o constructie in paragina. Ma tineam dupa el calcand pe pietrele cazute din cladire pana cand am ajuns intr-un fel de camera din care lipseau doi pereti si unde el dormea. Am scos patura si am pus-o jos, pe iarba.
M-am asezat in genunchi, cuminte, asteptand gustul de pula de barbat tanar. El statea in fata mea. Mi-a pus mana pe barbie. Radea deasupra mea in timp ce ma palmuia usor peste fata si ma tragea de par. Si-a dat jos pantalonii de trening. Nu avea boxeri. O pula neagra, mare si belita, cu doua bile albastre in cap, inconjurata de floci negri si desi imi statea in fata. Mirosul de pula tanara, putin transpirata, dar plina de chef si vigoare m-a excitat. Coaiele cadeau mari, pline de sperma sub acea frumusete de pula.
M-a tras direct cu gura in ea. Pula nesculata mi-a umplut toata gura, coaiele imi bateau pe ba...



    Login