Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCatalin - initierea
Autor : catalinp83 - 2020-03-01
Citita de 6280 ori - Nota 8.23 (108 voturi)
In acea dimineata am deschis ochii si imediat o stare de fericire m-a cuprins. Simteam cum lumina diminetii imi mangaia corpul gol, însă căldura pe care o simțeam se datora mai degrabă bratelor pe care le aveam în jurul meu si a persoanei a carei piele o simțeam lipită de a mea. M-am gândi imediat la noaptea incredibilă pe care o petrecusem si ale carei efecte încă le simteam. Totul parea ca un vis frumos si asta m-a făcut să imi aminteasc cum începuse totul..
Numele meu e Catalin si cu cateva luni inainte, locuiam intr-o localitate mica, la 50 de kilometri de Pitesti. Ambitia parintilor mei a fost sa mearg la un liceu de prestigiu si cum rezultatele scolare si cumintenia mea erau pe masura, visul lor s-a si indeplinit. Clasa a 9-a si a 10-a au fost un chin pentru mine. Plecam foarte devreme cu microbuzul spre scoala si cand ma intorceam, eram frant de oboseala. Gandindu-se ca facultatea se apropie si ca timpul si energia sunt pretioase, parintii mei au decis sa imi caute o gazda in oras.
- Vrei sa mergi la Mihai, m-a intrebat mama. Am vorbit cu el si a zis ca e foarte ok, mai ales ca te stie baiat cuminte.
- Da. Chiar ar fi super. M-am inteles mereu bine cu el.
Mihai era un prieten de familie, cu care ne vedeam destul de des. Dealtfel vestea era minunata, pentru ca Mihai era printre putinii adulti, daca nu singurul cu care el ma intelegeam de minune. De cand era mic, si venea pe la noi, mereu se juca cu mine si imi povestea o multime de lucruri. Asadar, la inceputul lunii septembrie, parintii mi-au pregatit un bagaj imens si am plecat spre oras.
Mihai se mutase de curand si acum locuia intr-un apartament cu 3 camere, foarte aproape de liceul meu. Ajunsi acolo, Mihai ne-a deschis vesel usa.
- Hai Catalin! Hai! Ai intarziat...ai absenta!
Evident ca sirul necontenit de "sa fi cuminte", "sa-l asculti pe Mihai", "sa nu-l deranjezi" care incepuse inca din masina, ba chiar inca de acasa, a continuat si odata ajunsi.
- Hai! Gata, ca m-ati obosit si pe mine! Lasati-l in pace ca e barbat acum! O sa ne intelegem foarte bine, o sa vedeti! spuse Mihai incercand sa ma salveze.
- Da, Mihai, stiu. Oricum iti multumesc mult pentru tot!
Dupa ce au plecat ai mei, Mihai mi-a facut turul apartamentului. Era mare, frumos decorat si destul de modern, oricum mult mai modern decat casa parintilor mei.
- Te rog sa te simti ca acasa, mi-a spus Mihai. Am mare incredere in tine si nu-mi fac nicio grija. Nu ii asculta pe parintii tai. Acum suntem colegi de apartament, pe picior de egalitate si daca ai nevoie, in mine gasesti si un prieten. Stiu ca e o diferenta cam mare de varsta, dar crede-ma ca nu ma incadrez in tiparele varstei mele. S-ar putea sa descoperi ca inteleg destul de multe lucruri din lumea ta.
Mihai era un tip de 51 de ani, dar care intr-adevar nu intra in tiparul varstei. Mie personal mereu mi s-a parut un tip foarte de treaba si cu o atitudine destul de tinereasca. Ce-i drept nu eram prea in masura sa il judec in acel moment, eu ne fiind un exponent al adolescentilor de varsta mea. Fiind departe de oras, nu prea aveam timp sa ies si deci elementul social din viata mea lipsea complet. In consecinta, nu reuseam niciodata sa fiu in trend.
- Ca reguli, curatenia e curatenie. Stiu cum e acasa la tine asa ca nu-mi fac griji. In rest, te stiu baiat cuminte asa ca nu-mi fac griji. Doar sa ma anunti daca aduci fete acasa sa stiu sa plec, imi spuse facandu-mi cu ochiul complice.
Cand a inceput scoala, zilele se desfasurau destul de normal pentru mine, singura diferenta fiind ca acum eram mult mai odihnit si aveam timp seara chiar sa stau la taclale cu Mihai, sa ma uit la un film cu el, sau alte lucruri de genul asta.
Pe Mihai il simteam ca pe un tata chiar daca el incerca din rasputeri sa ma faca sa inteleg ca e mai tanar. Ce a fost putin mai ciudat la inceput era ca acum locuiam cu el si il vedeam usor diferit fata de inainte. Avea des obiceiul sa umble in boxeri prin casa si asta m-a facut sa observ ca avea un corp solid, dar foarte bine intretinut. Eu eram mai rusinos din fire si probabil si in urma educatiei parintilor si de aceea nu eram obisnuit ca adultii din jurul meu sa isi arate corpul aproape complet. Oricum era ceva masculin si puternic la aspectul sau fizic pe care eu chiar il admiram, lucru pe care, spre surpriza mea, intr-o seara chiar i l-am spus.
- Multumesc, Catalin. Scuza-ma...eu acum am realizat ca poate tu nu esti obisnuit. Imi cer scuze daca uneori apar asa mai dezbracat pe aici. Eu asa sunt obisnuit si in plus m-am gandit ca suntem doi barbati si n-avem niciunul ceva in plus sau in minus.
- Aaa, dar chiar nu ma deranjeaza. E drept ca nu eram obisnuit, dar chiar nu ma deranjeaza.
- Mda....sunt convins ca nici daca te-ar deranja nu ai spune. Vrei sa-ti spun un secret? Adevarul este ca mie imi place sa fac nudism si eu inainte sa vii tu aici, stateam in casa gol golut. Stiu ca poate ti se pare ciudat, dar cand nu e nimeni in casa decat tu, nu ai pe cine sa deranjezi si in plus este foarte placut.
Povestea asta ma lasase usor mut. E drept ca avea dreptate, dar pentru mine, baiat crescut mai ca la tara, era ceva cam deplasat.
Cateva zile dupa am tot stat si m-am gandit si nu reuseam sa imi scot din minte cuvintele lui. Ma gandeam ca intr-adevar trebuie sa fie ceva interesant, mai ales ca nu se intamplase pana atunci sa-mi spuna un lucru neinteresant.
Intr-o zi, cand m-am intors de la liceu m-am gandit sa incerc si eu treaba asta cu nudismul, asa ca m-am dezbracat de tot si am inceput sa ma plimb prin casa. La inceput mi s-a parut usor bizar, dar apoi a inceput sa mi se para chiar interesant, poate chiar placut. Senzatia era de libertate complet si imi aducea usor aminte de copilarie. Astfel am inceput sa fac asta aproape in fiecare zi inainte sa vina Mihai acasa.
Intr-o zi insa, eram in bucatarie si mancam. Muzica fiind mai tare, nu am auzit cheia in broasca de la intrare si nici cand usa s-a deschis. Cand Mihai a intrat in bucatarie, eu dansam pe ritmul muzicii gol precum un bebelus. Cand l-am vazut, inima mi-a stat pentru o clipa, dupa care a inceput sa bata foarte tare. Am inghetat in loc si nu stiam ce sa fac sau sa zic.
- Uite la el.... Si eu care credeam ca eu sunt ala mai zapacit, a zis el zambind.
- Imi cer ... N-am vrut...am inceput eu sa ma balbai.
- Stai mai linistit, ce te agiti asa. Daca te simti bine, n-are de ce sa-ti para rau. Stii prea bine ca eu am zis ca imi place. Poate asa...pot sa-mi reiau si eu obiceiul. Asta daca nu te deranjeaza... Chiar nu are de ce sa ne fie rusine. Ce zici?
In acel moment eram atat de jenat si de speriat incat n-am reusit sa articulez cine stie ce, dar cred ca am spus un "Nu ma deranjeaza..." sau ceva de genul.
Imi aduc aminte ca vreo ora mi-a fost rusine sa mai ies din camera, dar ca eventual mi-am luat inima in dinti. Cand am iesit, Mihai se purta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si in scurt timp m-a facut sa uit complet de poveste.
A doua zi insa, cand a venit acasa, s-a dus direct la dus si cand a iesit, a iesit stergandu-se cu prosopul, dar fara nimic pe el. Am simtit cum obrajii imi iau foc si incercam pe cat posibil sa ma fac ca nu vad. Mihai se comporta in continuare ca si cum ar fi perfect normal. Nu se intampla zilnic acest lucru, dar oricum primele zile m-a facut sa ma simt extrem de stanjenit. In final, probabil atitudinea lui relaxata, m-a facut sa ma mai destind si eu. Dupa prima saptamana, intr-un fel abia asteptam sa plec la ai mei, pentru ca in weekend-uri mai plecam acasa, dar tot timpul ma gandeam la povestea asta si intr-un fel abia asteptam sa ma intorc.
Intr-o zi cand mi s-a parut ca nu era atent l-am studiat din cap pana in picioare. Pana atunci nu avusesem curajul sa privesc mai jos de burta, insa curiozitatea, ca intotdeauna, a invins. Ochii mi s-au oprit asupra penisului sau. Era mult mai mare decat al meu si la fel si coaiele, dar ceea ce m-a surprins a fost ca era complet epilat. Era prima oara cand vedeam penisul unui alt barbat, dar parca nu mi se parea deloc ciudat. De atunci, ori de cate ori mi se parea ca nu este atent, incercam sa-l studiez, sa-l observ in diferite pozitii.
In tot acest timp, eu n-am mai indraznit sa umblu gol prin casa. Mihai se comporta ca si cum nimic special nu s-ar fi intamplat sau nu se intampla si cu timpul a inceput din nou sa mi se infiripe ideea. Cu gandul acesta, intr-o zi am iesit si eu de la dus, doar stergandu-ma cu prosopul, uitand complet de Mihai. Cand m-am trezit gol in camera cu el, m-am oprit dupa o secunda, dupa care mi-am luat inima in dinti si am continuat sa fac ceea ce faceam. La senzatia placuta pe care o mai avusesem, acum se adauga si o usoara emotie pentru ca Mihai ma vedea. Simteam un gol in stomac pe care nu mi-l puteam explica, dar cert este ca apoi au inceput sa tot apara momente in care apaream "accidental" gol prin casa.
Intr-o zi iesind din camera si plimbandu-ma prin sufragerie pe langa Mihai, am observat cum penisul lui acum nu mai era moale asezat intre picioare, ci era usor sculat. Mi se parea cu si mai mare decat credeam ca este. Acum glandul i se profila putin si imi parea ca e tare tantos. Din nou am simtit acel gol in stomac insa de data asta am simtit si eu cum patesc acelasi lucru. Nu era prima oara cand mi se intampla, ca orcarui barbat si cum nu avusesem nicio experienta de niciun fel si nici acces la informatii, credeam ca e un lucru normal. Cu toate astea, am iesit destul de repede din camera. Uneori seara, cand ne uitam la un film mai pe intuneric, ma uita pe furis la penisul lui si speram sa il mai vad sculat. Nu stiu de ce, dar era ceva ce ma atragea foarte tare. Uneori se scula doar al meu si atunci incercam sa ma ascund. Uneori ma intrebam, in timp ce incercam sa imi ascund erectia, oare cum s-o simti penisul lui...cat de tare o fi...
Il observam si pe Mihai de multe ori cum ma masura din cap pana in picioare si de multe ori mai facea cate o remarca:
- O sa innebunesti fetele cu fundul tau. Sa stii ca multe se uita la asta. Ai credea ca doar barbatii, dar eheee ce se mai uita si ele.
Simteam pe zi ce trece ca devin din ce in ce mai apropiat de el si simteam ca imi face placere din ce in ce mai mult sa stam amandoi goi in casa. Abia asteptam uneori sa vina acasa si sa stam de vorba, dar mai ales sa stam din nou goi si sa ii studiez pe furis corpul musculos, dar mai ales ce avea intre picioare. Deja acum stateam aproape tot timpul goi prin casa si deja nu ma mai feream cand mi se scula. Uneori imi dadea cate o palma la fund ca sa ma dau mai in stanga sau mai in dreapta si desi la inceput m-a surprins, apoi a inceput sa-mi placa. In bucatarie, care era destul de mica, mai ales cu o masa in centru, lucrul asta se intampla destul de des, ba chiar de cateva ori, i-am simtit penisul atingandu-ma pe picior, sau pe fund moment in care imediat simteam acelasi gol in stomac. Desi eram gol, ma simteam foarte protejat in preajma lui si oricat de proasta fusese ziua respectiva la scoala el reusea sa ma fac s-o uit, iar weekendurile cand trebuia sa plec la ai mei mi se pareau extrem de lungi.
Intr-o seara, cand ne uitam la un film, Mihai a adormit pe canapea. De foarte multe ori cand ma atinsese cu penisul pe picior sau pe fund incercasem sa il ating usor, "din greseala " cu degetele. Acum aveam ocazia sa incerc, mai ales ca stiam ca doarme foarte adanc.
M-am apropiat si incet, incet am intins mana spre el. Inima imi batea ca la o vrabie si mana imi tremura, dar dorinta si curiozitatea erau mai puternice. Mai intai l-am atins cu un deget, dupa care m-am retras, uitandu-ma daca nu cumva s-a trezit. Apoi pe masura ce vedeam ca nu reactioneaza, am inceput sa prind curaj si sa il ating cu palma pe toata lungimea. Pielea era moale si catifelata si mirosul de gel de dus barbatesc imi trezea parca si mai mult simturile. Cu grija l-am prins pe tot in mana ridicandu-l usor. Era mult mai gros ca al meu, dar extrem de placut la atingere. Am inceput sa il mangai cu amandoua mainile si sa il ating usor si pe coaie care aveau o piele foarte fina. In acelasi timp, penisul meu a inceput sa se scoale si acum era tantos orientat in sus, parca sa vada ce se intampla. I-am cuprins iarasi penisul cu mana si am inceput sa trag usor de piele, dezvelindu-i capul lucios. Mi s-a parut atat de frumos si de mandru, incat nu m-am
putut abtine si i-am dat un pupic. L-am simtit usor cum se intareste in mana, dar de teama sa nu se trezeasca, am decis sa ma opresc. Corpul imi era plin de adrenalina, dar in acelasi timp de placere si de emotie. In fiecare seara apoi asteptam sa se duca la culcare si apoi intram usor in camera si repetam aventura, dar imi tineam buzele lipite de glandul sau din ce in ce mai mult. Adoram sa simt pielea aceea atat de fina pe buzele mele si vazand ca nu se trezeste, prindeam din ce in ce mai mult curaj. Nu întelegeam ce mi se intampla si uneori ma întrebam daca e bine ce fac, dar apoi ajungea el acasă, il vedeam gol si toate gandurile dispăreau. Orice atingere din partea lui, orice mângâiere, trezea în mine emotie, dar mai ales făcea ca penisul meu sa se întărească precum un par. De multe ori ma gândeam că sigur observa si el asta si ma simteam tare stânjenit.
Trecuseră câteva luni de când stăteam la Mihai si in ciuda naivității mele, începusem sa inteleg ca ceea ce se intampla nu era tocmai normal si de cateva ori chiar mi-am spus ca trebuie sa ma opresc. Ajungeam acasa si ramaneam chiar imbracat, sperand ca poate voi putea sa rezist tentatiei, dar apoi ajungea Mihai acasa si cum il vedeam iesind de la dus gol complet, uitam de tot si de toate. Intr-o zi m-am intors de la scoala extrem de incantat. In urma unui concurs, obtinusem locul I si premiu o excursie la mare. Eram in culmea fericirii si abia asteptam sa ajung acasa sa ii dau vestea lui Mihai. Cand am intrat pe usa, am inceput sa sar in sus de bucurie si sa stig:
- Am laut locul I! Am luat locul I! , apoi l-am luat in brate si am inceput sa il pup de fericire. La un moment dat buzele mele le-au atins pe ale lui si imediat s-au lipit intr-un sarut. Simteam cum tremur de emotie dar nu ma puteam opri si cotinuam sa il sarut, iar el ma strangea ferm in brate si ma saruta la randul lui. Ne-am sarutat fara oprire timp de minute bune si parca nu imi mai doream sa se termine, insa el se retrase, ma privi cateva clipe in ochi facandu-ma sa ii cobor pe ai mei si apoi imi spuse: - Bravo frumosul meu! Acum du-te si schimba-te si hai sa mancam.
Abia atunci am observat ca el era deja gol si ca penisul lui era tare si frumos. Am zambit si am plecat in camera mea....mai mult plutind decat mergand.
La masa nu am scos niciun sunet, doar din cand in cand ii zambeam tamp cand imi vorbea despre ziua amuzanta pe care o avusese. Se purta ca si cum nimic anormal nu se intamplase si asta m-a incantat foarte mult si m-a ajutat sa ma destind.
Dupa masa ne-am asezat amandoi pe canapea sa ne uitam la televizor. M-a luat cu mana de dupa umar si ma strans langa pieptul lui, iar eu m-am cuibarit langa el. Am stat asa mai mult timp, goi si imbratisati pe canapea, fara sa spunem nimic. El ma mangaia pe umar iar eu pe abdomen si amandoi eram extrem de excitati, cu penisurile tari ca parul. La un moment dat mi-am luat inima in dinti si am coborat usor mana spre penisul lui. L-am atins mai intai timid, iar mai apoi am inceput sa il mangai usor pe toata lungimea. Mihai nu schita niciun gest si nu parea deloc deranjat de ceea ce faceam asa ca am continuat. Am inceput si sa il strang usor cu mana si sa trag de piele,in jos, dezvelindu-i astfel capul lucios. Mai facusem asta, dar acum Mihai era treaz si asta mi se parea incredibil. Eram extrem de fericit. Mihai m-a luat usor de barbie, m-a privit in ochi si a inceput sa ma sarute, dar de data asta mai apasat, mai pasional decat prima oara si la un moment dat si-a strecurat usor limba in gura mea. Am continuat sa ne sarutam pasional minute in sir, in timp ce eu ii mangaiam barbatia dura ca piatra.
La un moment dat Mihai s-a oprit, m-a privit in ochi si mi-a spus:
- Cataline....sunt innebunit dupa tine!
- Si eu la fel, am ingaimat eu emotionat.
A inceput apoi sa ma sarute pe gat si pe piept, in timp ce imi mangaia penisul excitat la maxim. A coborat usor cu sarutarile, pana cand buzele lui mi-au invaluit penisul si a inceput sa ma suga incet. Senzatiile erau noi si electrizante. Gemeam de placere cand vedeam cum dispare penisul meu in gura lui si cand simteam limba lui cum coboara si pe coaie. Depasisem complet emotiile si tot ce imi doream era sa fac si eu acelasi lucru pentru el, asa ca atunci cand s-a ridicat sa ma sarute l-am impins usor pe canapea si am inceput sa ii sarut si sa ii ling capul penisului care era mai frumos ca niciodata.L-am luat usor in gura si am inceput sa il sug cum vazusem ca facea si el. Incercam sa il inghit pe tot insa era prea mare si nu reuseam. Adoram sa il sug si din cand in cand il lingeam si pe coaie, unde avea pielea extrem de fina. Il auzeam cum geme de placere si asta ma excita si mai tare. M-a luat apoi usor de cap si a inceput sa se miste usor intr-un dute-vino in gura mea. Erau momente cand simteam ca ma sufoc sau ca ma inec, dar parca ma excita si mai tare. Nu imi venea sa cred ca se intampla toate astea si ma simteam in al noualea cer... La un moment dat, am simtit cum se incoredeaza, penisul lui se intareste brusc si apoi un jet cald imi umple gura. M-am speriat putin, dar am continuat sa il sug. Sperma lui avea un gust tare placut si am inghitit-o pe toata. M-a ridicat spre el si am inceput sa ne sarutam din nou. Ma mangaia pe spate, pe fund, peste tot.... Apoi m-a asezat el pe mine pe pat si m-a supt pana am terminat si eu.
Am ramas amandoi imbratisati pe canapea, mangaindu-ne si sarutandu-ne de nenumarate ori.
Pana ne-am culcat ne-am mai supt inca o data si am terminat amandoi in pozitia 69.
Dimineata cand m-am trezit mai mai sa fiu dezamagit, crezand ca totul a fost un vis; insa apoi am vazut ca dormim in acelasi pat, amandoi goi si fericirea m-a cuprins din nou.
Tocmai atunci am simtit cu Mihai vine la spatele meu, mai cuprinde cu bratele lui puternice si ma saruta pe ceafa, in timp ce barbatia lui tare ca un par ma apasa intre fese.
- Astazi e sambata si putem sa stam in casa toata ziua daca vrei, imi sopti el la ureche.
Nu i-am mai raspuns ci m-am bagat direc sub patura si am inceput sa il sug plescaind de placere. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar adoram sa il sug. Pur si simplu simturile mele o luau razna cand simteam penisul lui tare in gura mea. Dupa putin timp, Mihai m-a tras si ne-am asezat pe o parte in pozitia 69. Ne sugeam si ne mangaiam reciproc ca doi nebuni. Mainile lui Mihai imi masau fesele si ma trageau de ele despartindu-le, iar apoi trecea cu degetele peste anusul meu, apasand usor. La un moment dat, am simtit cum limba lui se strecoara spre acel loc. Ma simteam extrem de stanjenit si m-am blocat pentru un moment. Probabil ca Mihai a simtit asta, pentru ca mi-a soptit usor:
-Stai linistit. Relaxeaza-te si lasa-te in voia mea.
A inceput sa imi linga usor anusul plimbandu-se cu limba in toate directiile si dandu-mi senzatii noi la care nu ma asteptam. Totul era foarte nou pentru mine, dar asta imi bulversa complet sufletul meu de baiat cuminte. Placerea insa era din ce in ce mai mare si incepea sa depaseasca orice sentiment de reticenta. Am decis in acel moment sa ma las dus de val si mai ales sa ma las condus de Mihai in aceasta lume de placeri, pe care el parea sa o cunoasca atat de bine.
Mihai m-a asezat in patru labe si apoi a continuat sa ma linga, iar din cand in cand, ma apasa cu limba, ca si cum ar fi vrut sa intre. In acelasi timp, cu o mana imi freca penisul si ma mangaia pe coaie.. Nu visasem vreodata sa fac asa ceva si placerea era deja la cote maxime cand am simtit de-o data cum forteaza puternic cu limba si intra inauntru ... La inceput m-am incordat, dar apoi l-am lasat sa imi exploreze interiorul.... Placerea era din nou la cote maxime si dintr-o data simturileau luat-o razna si ca nu ma mai pot controla, iar in clipa urmatoare am ejaculat intr-un gemat de placere. Am simtit cum picioarele mi se inmoaie si am cazut lat pe pat. Tot atunci Mihai a venit deasupra mea si a inceput sa se frece cu penisul de fundul meu si aproape imediat am simtit jetul de sperma intre fese si pe spate.
Mihai a cazut si el peste mine. Eram amandoi in extaz.
- Esti minunat Catalin! Ma faci sa ma simt incredibil. Fundul tau e minunat.
- Si e numai al tau....am zis eu fara sa ma gandesc prea mult. Sunt tot al tau Mihai. Te iubesc. Corpul meu iti apartine si poti sa faci ce doresti cu el.
- Si eu te iubesc, frumosule. Ma faci tare fericit.
Simteam ca e tot ceea ce imi doream in acel moment. Sa il fac fericit. Eram in al noualea cer si nu îmi venea să cr...



    Login