Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCapitolul I: Necunoscutul
Autor : Sexslut - 2020-03-27
Citita de 4388 ori - Nota 7.82 (61 voturi)
Capitolul I: Necunoscutul

Ora dimineții. Trag draperiile și deschid larg fereastra. Îmi arunc o privire către pat încercând să rememorez tot ceea ce s-a întâmplat aseară. Îl văd cum doarme în continuare. Îmi adun de pe jos tricoul și încerc să îmi găsesc pachetul de țigări. Mă uit atent pe masă printre sticle, pahare, resturi și câteva ambalaje de prezervative. Uitându-mă mai atent văd cel puțin 3 și zâmbesc. Cred că îmi aduc aminte câteva secvențe din noaptea care tocmai a trecut, deși totul îmi este în ceață. Îmi găsesc în cele din urmă pachetul de țigări, care era aruncat lângă cele două sticluțe de Poppers și cureaua cu care am fost legat. Îmi aprind un tabac. Fumez, mă așez pe un fotoliu din cameră. Totul miroase a sex, a mult sex. Mă simt îmbuibat de alcool, poppers și tutun, dar asta nu mă împiedică să îmi aprind o a doua țigară. Îmi mai arunc privirea către el și mă uit la cât de liniștit este acest necunoscut când doarme, contrar a ceea ce am văzut acum câteva ore. Sau, mă rog, din câte îmi mai aduc aminte.

Ora 10:20.

Se trezește. Mă salută de dimineață și îl întreb dacă vrea cafea. Acceptă și văd cum se îndreaptă spre aparat. Îmi place. Are atitudine. Mă întreabă dacă vreau. Îi spun că da, însă doar cu lapte. Zâmbește prinzând jocul de expresie. Se conformează și începe să își frece pula. Imaginea cu el făcându-și laba în bucătărie, lângă aparatul de cafea, cu o ceașcă în mână așteptând cumva să o umple cu propria spermă, m-au făcut să mă pun instantaneu în genunchi și să i-o sug. Îi ling coaiele, le masez cu buzele, în timp ce el își ia pula în mână și mă bate cu ea peste față. Deschid gura larg, îmi aruncă o flegmă în gât și îmi bagă mădularul pompând în gura ca într-o pizdă. Observ că îl excită imaginea unui bărbat sugând, umilit, uitându-se în ochii lui, cerșind parcă mai multă pulă, în timp ce toată barba i se umple de salivă de la atât futut în gât. Simt că își dă drumul. "Suge-o! Ia-o așa ca aseară! Hai că poți. Sau mai vrei să îi aduc iar pe aia 3 să te umplem? ” La auzul acestor cuvinte, mă excit mai tare și îmi bag toată scula în gât, plângând. Mă ia de păr și mă blochează ca într-o menghină. Simt cum nasul este lipit de zona rasă de deasupra pulii, iar jeturi de flegmă mi se scurgeau din gură pe coaiele lui. Mă uit la el. Cer îndurare. Se mișcă de câteva ori și o scoate. Îi vine. Și-o ia în mână dreaptă și în stânga ia de pe masă ceașca de cafea. O pune sub pulă. Aud un geamăt și imediat jeturi de spermă completând cafea neagră. Câțiva stropi ajung pe pieptul meu. Îmi folosesc degetele, curăț și apoi mi le bag în gură vrând să gust tot ceea ce mi-a oferit în cafeaua aia.

"Bea-o!” Am așteptat să îmi spună asta și nestând pe gânduri mă supun și într-o fracțiune de secundă simt gustul spermei amestecat aroma tare a cafelei. Îmi ling buzele. Vede asta. "Curvo, mai vrei?!” Da. Mai vreau.

Ora 11:15

Intră la duș. Pornesc pe fundal un playlist și încerc să adun de prin cameră. Găsesc un dildou sub pantalonii lui. Văd că nu îmi aparține. Al cui naiba este? Care a venit aseară cu el? Mă duc către baie și îl întreb din ușă dacă este al lui sau știe ceva despre el. "Nu știu. Dar bagă-ți-l în cur.” Râd. "Când ies, vreau să te văd cu el în pizdă.” Râd iarăși. Și totuși nu zic nu. Mă îndrept către pat. Mă așez în timp ce fără să îmi dau seama umezesc cu gura capul de silicon. Mă excită. Îmi dau boxerii jos. Mă pun capră și dintr-o mișcare împreunată cu un geamăt mi-l bag. Îmi lipesc abdomenul de o pernă în timp ce îmi ridic curul cât mai sus, iar cu mâna dreapta îmi mișc jucăria într-o penetrare soft. Aud cum oprește dușul. Aștept să iasă din baie și să mă vadă așa. Este tot ceea ce vreau. Să mă vadă așa.

Iese. Îl văd. Mă vede. Mă uit în ochii lui și gem. "Așa, așa! Bagă-l pe tot!” Încerc să fac asta. Dar nu știu din ce motiv nu reușesc. Se apropie de mine și preia comandă. "Lasă-mă pe mine.” Și cu mâna lui fermă îmi pompează dintr-o mișcare toată jucăria în gaură. O simt pe toată. Țip și gem. "Stai așa, să nu te miști.” Se oprește la spatele meu, ia telefonul încercând să surprindă toată priveliștea într-o poză. "Le trimit ăstora. Poate îi fac să vină iar. ” Aud asta și îi cer acest lucru în timp ce scula aia fără viață încă se află proptită în adâncul găurii mele. Să vină! Spune-le să vină!

Mă pune să mă pompez singur. Vrea să mă vadă așa. Și încep să bag în mine cât de dur pot prin mișcări repetate de du-te-vino. Dar vreau ceva mai mult. Îi spun să mă ajute. De fapt a fost mai mult o rugăminte de neputință. Ia măsurile necesare și mă regulează cu mișcări mai brutale. Scoate jucăria. "Ce gaură mare ai acum! Ești făcut praf!” Simt cum îmi arde tot curul, iar în următoarea secundă toată acea arsură este stinsă de limba lui. Îmi dă limbi. Își bagă limba cât de adânc poate, scuipă, flegmează, o bagă iar, soarbe, mă apucă de fese, și simt cum mă lărgesc mai tare. "Așa, așa. Lărgește-te!” Linge iar, gem, urlu de plăcere, el linge mai adânc, scuipă și se ridică. Simt cum pula lui se apropie de gaura mea. Îi simt capul. Strâng în mână cearșaful. "Ridică pizda mai sus!” O ridic cât de mult pot. Mă bate ușor peste gaură cu mădularul, apoi mă apucă cu o mână de umeri și dintr-o scurtă, dură, brutală, parșivă mișcare își bagă toată scula în mine. Țip. El pompează. Gem. El îți pune și cealaltă mână pe umerii mei și cu ambele mâini dirijează toată mișcarea. Simt cum mă rupe. Și ador asta. Pompează și mă întreabă dacă mai vreau. Da! Da! Da! "Se rezolvă.” Văd cum ia dildoul de pe pat. Mi-am dat seama ce vrea să facă. Și aștept să mi-l bage. Să simt cele două mădulare. Să simt cum mi se rupe curul. "Trage. Bagă niște poppers.” Iau sticluța și trag cât de mult pot. Îl țin în nări până își face...



    Login