Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCapcana timpului
Autor : Lifeless - 2011-08-23
Citita de 4257 ori - Nota 8.04 (23 voturi)
Oare ce imi trecea prin cap atunci cand am decis sa merg in excursia asta? O vara asa frumoasa, caldura prea mare, si eu merg singur de nebun pe munte.
Am crezut ca voi folosi acest timp sa imi fac ordine in ganduri si sa ma relaxez si totusi aici sunt, ciupit de tot felul de insecte si amintindu-mi toate lucrurile care NU au avut loc in viata mea.
Macar de as vedea un urs care sa imi dea o imbratisare letala, poate asa as simti si eu ca traiesc. Ar trebui sa fac ceva nou, daca tot am venit la munte sa se intample ceva ce o sa pot povesti. Dar cui sa ii povestesc, ca daca aveam cui probabil nu as fi singur pe munte in acest moment. Ia sa merg pe cararea asta, nu e ca si cum ma grabesc undeva, sa vedem unde ajung.
Din pacate, un pas facut gresit si privirea imi este spre cerul care d-abia se vede din cauza frunzisului copacilor si simt cum cad in gol.
Asta sa imi fie sfarsitul? 25 de ani trecuti din viata si nu am avut parte nici de dragoste, nici de placeri sexual, nici de calatorii in jurul lumii si deja mor?
Imi trec prin cap in cateva secunde toate lucrurile pe care nu le-am facut, toate oportunitatile pe care le-am ratat, iar inainte de a ma izbi de stancile care probabil ma asteapta la fundul acestei prapastii un gand imi patrunde toata fiinta.
"De-as putea da timpul inapoi."
"De-as avea sansa sa schimb anumite momente traite."
Totul dispare iar ochii mei vad doar negru.
Un miros de brad imi aduce aminte de Craciunurile pe care nu le voi mai petrece. Aud voci in jurul meu. Mirosuri? Voci? Nu am murit? Asa e iadul? Sau poate am sanse la rai ca nu e atat de cald.
Deschid ochii. Sunt in conjurat de chipuri cunoscute. Incerc sa imi dau seama cand am vazut ultima oara aceste chipuri adunate. Acum 6 ani intr-o tabara in mijlocul naturii.
Dar ce cauta toti aici? Din cate tin minte acum cateva minute eram un proaspat decedat de 25 de ani, virgin si nefericit. Acum sunt intr-o tabara de acum 6 ani inconjurat de oameni care ma intreaba daca sunt bine si am patit ceva. Se pare ca am cazut si in aceasta tabara. Macar ceva e consistent, sunt foarte impiedicat.
O mana imi este intinsa.
Ma uit la persoana care imi intinde mana si este el, baiatul al carui chip mi-a fost mereu in minte. Baiatul de care mi-a placut enorm, care ma facea sa rad si sa ma simt comfortabil dar cu care nu am avut curajul sa incerc mai mult.
Sa fie oare asta sansa pe care o ceream? M-am intors in timp?
M-a tras spre el si a inceput sa stearga usor praful si pamantul de pe mine.
Am inceput sa rad isteric. Nu imi pasa daca incep sa creada ca am innebunit de la cazatura, m-am intors in trecut si ma sterge de praf tipul pe care il placeam. Clar sunt nebun !
Mergem toti spre cabana unde petreceam noptile.
Tot timpul petrecut inainte de culcare l-am petrecut uitandu-ma obsesiv la el. Imi arunca din cand in cand o privire si un zambet cald. A venit timpul sa ne ducem la culcare. Sacul meu de dormit langa sacul lui de dormit pe podeaua unei camere din cabana. Restul persoanelor au alese paturile sau corturile de afara. Tin minte foarte bine aceasta seara. Am dormit unul langa celalalt, vorbind pana tarziu in noapte si zambind ca doi copii. Daca stau sa ma gandesc eram cat de cat copii acum 6 ani cand avusese loc prima oara hahaha.
Sa nu schimb nimic? Sa ne ducem la culcare asa cum am facut-o?
Nici vorba ! Nu imi este acordata aceasta sansa ca sa o ignor. Ma voi bucura la maxim de ea.
Ahahah, cand spun ca ma voi bucura la maxim parca sun ca persoanele acelea care vorbesc mereu despre trairea vietii la maxim ei prin asta intelegand alcool, tutun si sex neinsemnat.
Dar nu va fi asa, va insemna ceva pentru mine. Pana la urma, e ca si cum il stiu de 6 ani nu? :))
Fara sa stau pe ganduri, il intreb daca vrea sa ii fac un masaj. :|
Stiu, lipsit de inspiratie dar poate merge.
Imi spune ca i-ar placea mult. Ies din sacul de dormit... il desfac pe al lui pana la jumatate si ii expun jumatatea superioara a trupului.
Se asaza pe burta, cu spatele expus. Ma asez peste el si incep sa ii fac masaj. Cat puteam de tare si pasional... masam gatul, umerii... spatele, mainile. Il intreb daca pot sa ii dau tricoul jos.
Ridic tricoul si ma avant cu mainile insetate pe pielea lui, neteda si placuta la atins. Din clipa in care eram deasupra lui mi se sculase. Speram ca nu va observa erectia mea in timp ce urcam cu mainile spre gat iar trupul meu era din ce in ce mai aproape de el.
Imi spune sa ma opresc si sa ma dau jos.
Speriat ca l-a deranjat erectia mea sau ca tehnica mea de masaj nu a fost buna il intreb daca e obosit si vrea sa doarma.
Imi raspunde "Stai linistit, am vrut doar sa te ocupi si de partea asta." Il vas intorcandu-se pe spate si asezandu-se cuminte asteptand sa revin in pozitia anterioara. Ma urc iar deasupra lui pentru a continua minunata sedinta de masaj hahaha.
Surprins, cand ma asez, simt ca nu eram singurul care era excitat de aceasta activitate. I se sculase si lui, probabil de la atingerile mele fara repros.
Zambesc dar nu spun nimic, sa continue masajul.
Ma plimb cu mainile pe gat, acum parca degetele mele d-abia ating pielea. Parca simteam nevoia sa explorez fiecare centimetru al pielii lui cu degetele. Cobor incet pe piept, in zona sfarcurilor. Le ating usor si le incercuiesc. Apoi descopar abdomenul... care parca tremura cu fiecare centimentru pe care il avansam cu degetele. Incep sa ma plimb cu degetele la marginea dintre boxeri si piele.... degetele parca doreau sa intre sub ei. Dar ma opresc... si urc iar spre gat si fata. Incep sa ii ating fata, si buzele. Trupul meu era inclinat deasupra lui si imi pierd echilibrul, simtind nevoia sa ma proptesc in maini fiecare de o parte si de alta a capului sau.
Ma uit in ochii lui si simt cum ma patrunde si cum vede ce e in interiorul meu.
Ma aplec incet si il sarut.
Buzele noastre se ating. Se ating iar si iar. Limbile noastre incep sa se cunoasca una pe cealalta explorand noi zone nevazute.
Limba lui umeda o maseaza pe a mea incet. Ne sarutam fara oprire. Limba mea ii atinge usor buzele dupa care o cauta pe a lui pentru a se imbina din nou.
Ii simt mana pe piept. Ma impinge in pozitia in care eram deasupra lui, si se ridica si el.
Ma cuprinde in bratele lui si imi trage capul spre al lui pentru a continua sa ne sarutam.
Nu numai limbile noastre erau unite acum, dar si penisurile noastre erecte se atingeau prin boxeri simtind caldura ce o emanau si cum pulsa fiecare.
Ma indepartez putin de buzele lui pentru a il saruta pe gat. Il sarut si il ling ca si cum participam la un mare ospat cu nenumarate delicatese. Doar ca acum toate partile corpului sau erau delicatesele. Gustul pielii lui, caldura emanata si mirosul sau. Nu ma puteam satura.
Il imping usor ca sa fie intins iar pe podea. Incep sa il sarut mai jos. Ajung in zona pieptului unde incep sa ii ling si sa ii musc incet sfarcurile. Incerc sa fac cercuri cu limba in jurul lor si apoi sa le musc un pic. Limba mea coboara acum pe mijlocul abdomenului. Dupa cateva sarutari in zona buricului ajung la granita dintre boxeri si piele.
Ating cu fata boxerii si zona in care era ascuns penisul lui. Observ ca boxerii erau deja umezi in zona capului. Ma plimb cu buzele si nasul deasupra boxerilor incercand sa imi fac o idee asupra a ceea ce se afla sub ei.
Cu mainile de o parte si de alta, trag putin cate putin boxerii in jos, acopering cu sarutari si lingand zona nou expusa. Penisul lui cobora alaturi de boxeri asa ca pentru a il elibera de sub domnia boxerilor a trebuit sa ii ridic un pic cat sa evadeze.
A iesit imediat de sub boxeri si s-a asezat singura, indreptata spre buric unde si ajungea cu capul.
Uimit si socat un pic de marimea penisului incerc sa grabesc inlaturarea boxerilor. Ii trag in jos si el ma ajuta sa ii scoata complet.
Ma opresc cateva secunde uitandu-ma la el, in toata frumusetea lui, gol pusca si frumos din cap pana in picioare. Intr-o secunda, ma tranteste pe podea zambind si spunandu-mi ca nu e corect ca doar el sa fie gol.
Se opreste deasupra abdomenului meu si incepe sa imi ridice tricoul. Pielea expusa imi este acoperita cu sarutari si simteam limba lui miscandu-se fara incetare dintr-un colt in altul.
Incet, ridica tricoul iar tot ce era nou descoperit era rasplatit de gura lui. Pieptul, acum descoperit este atacat de soldatii lui: limba, buzele, iar sfarcurile mele au facut cunostinta si cu dintii lui.
Imi indeparteaza complet tricoul iar cand ochii lui ii intalnesc din nou pe ai mei se arunca cu buzele lui asupra buzelor mele, continuand sa ma sarute pasional.
In timpul acesta, simteam cum abdomenul meu imi este atins usor de capul penisului sau, ca si cum o pensula ar atinge panza.
Coboara cu fata asupra boxerilor mei. Apuca de o parte cu dintii si ii trage usor in jos lasandu-ma gol sub privirile lui. Eram acum egali unul in fata celuilalt. Revenind sa ma sarute, penisurile noastre se ating acum pentru prima oara. Pielea fierbinte a penisului meu o atingea acum pe cea a penisului sau. Iar ocazionala atingere a capurilor avea loc cu schimb de picaturile limpezi care ieseau din noi de la atingerile si sarutarile schimbate.
Ne uitam unul la celalalt si incepem sa radem, nu ne venea sa credem ca ceea ce simteam unul pentru celalalt era reciproc.
Simt cum privirea ii coboara asupra penisului meu iar palma lui urmeaza acelasi drum. Mi-a luat-o in mana si fara sa simta nevoia sa ceara voie a inceput sa mi-o frece. Fara sa stau pe ganduri mana mea se intinde spre penisul sau si apuc bine inainte sa incep sa o frec in sus si in jos. In timp ce ne sarutam nebuneste mainile noastre se miscau din ce in ce mai rapid. Acelasi ritm, aceeasi viteza, eram in completa armonie.
Am inceput amandoi sa respiram din ce in ce mai greu si ne-am dat seama ca amandoi eram aproape de orgasm. Am vrut sa fim amandoi responsabili pentru orgasmul celuilalt asa ca nu planuiam sa eliberam penisurile din stransoarea mainilor pana nu ne simteam stropiti.
Am simtit cum stropi calzi mi-au tasnit pe abdomenul meu din penisul sau care ardea si zvacnea. La al doilea jet de sperma care a iesit din el si a sarit din nou pe mine, am ajuns si eu la orgasm simtind puternic cum fiecare jet de sperma sare din mine pe trupul lui.
Un orgasm intens pentru amandoi, continuam sa ne masturbam chiar daca stropii de sperma nu mai ieseau acum din noi. Miscarile au incetinit dar sarutarile s-au intensificat.
Ne intindem amandoi pe spate uitandu-ne unul la celalalt si zambind. Fruntea mea se apropie de a lui si il sarut incet pe buze.
Ne imbratisam avand amandoi abdomenul si pieptul acoperit de sperma celuilalt. Incepem din nou sa ne sarutam cand observam ca penisurile noastre se ridicau incet, pregatite pentru mai mult.
Mana imi coboara si se incolaceste in jurul penisului sau iar capul meu se apleaca urmand directia mainii.
Incep sa ii sarut penisul, mai intai capul, apoi coborand incet la baza si incep sa ii ling ouale. (hahaha am incercat sa ma gandesc la un sinonim care sa imi sune bine dar asta e singurul care a sunat acceptabil). I le ling si incerc sa i le sug bagand cate unu in gura. Erau prea mari pentru a intra amandoua. Asa ca le sugeam individual in timp ce mana mea ii freca penisul. Trag penisul spre mine si incet urc cu limba de la baza penisului spre cap. Incerc sa introduc capul penisului in gura iar imediat ce a intrat limba mea il masa fara oprire. O scot si o bag iar in gura de fiecare data incercand sa intre mai mult. Reusesc sa ajung la jumatate, mai mult nu stiu daca va intra. Incep sa ii sug penisul intr-un mod ritmic in timp ce mainile mele ii masau si se jucau cu ouale. Mainile lui stateau cuminti, lasandu-ma sa incerc si sa descopar singur modul perfect de a o face.
Il aud cum geme incet si simt cum fundul lui se misca circular in timp ce el se afla in gura mea. Incep sa maresc viteza cu care o bagam si o scoteam din gura pana cand am simtit cum se incordeaza. Mi-am dat seama ca mai are putin si va ejacula si asteptam acest moment. I-am simtit mana pe fata cum ma opreste si ma trage spre el. Ma saruta iar si imi spune "Nu inca".
Ma intinde pe spate si se arunca cu gura aupra penisului meu umed.
L-a bagat usor in gura, l-a scos si lingea usor capul in jos spre baza. Se intorcea iar asupra capului, o baga in gura incet.. o scotea si iar cobora cu limba. Fiecare penetrare a gurii lui era rasplatita cu o limba asupra intregului meu penis. Complet umed de la saliva lui ma freca incet cu mana doar in zona capului in timp ce imi lingea ouale. Incercand sa readuca echilibrul dintre noi, incerca sa nu uite sa faca ceva ce eu am facut. A inceput sa imi suga ouale dupa care s-a intors asupra penisului si l-a bagat pe tot in gura. Si-a bagat mainile sub fundul meu si simteam cum imi impinge fundul in sus bagandu-ma din ce in ce mai adanc in gura lui. Interiorul umed si cald al gurii sale se simtea atat de bine in jurul penisului meu. Iar noul ritm dictat de el si modul in care imi imgingea fundul m-a facut sa tremur, aproape gata sa ejaculez. A simtit asta, s-a oprit...si s-a intors astfel incat in fata mea aveam acum penisul lui. "Impreuna" imi zice. Ce e mai bine de atat. Un orgasm alaturi de celalalt.
Am inceput sa il sug in timp ce si gura lui a reajuns pe penisul meu. Dupa cateva miscari, am simtit cum nu mai rezist si explodez in gura lui in timp ce incercam sa nu il musc sau sa nu ma sufoc avand in gura penisul lui. Placerea era prea mare iar cu fiecare strop care simteam ca iese din mine stiam ca nu ma puteam opri si trebuia sa ma concentrez sa ii pot oferi si lui aceeasi placere. Nu cu mult inainte de a avea ultima zvacnire provocata de orgasm, simt cum stropi calzi de sperma imi scalda gura. Fiecare jet parca ajungea mai departe decat celalalt si simteam cum imi coboara pe gat. Continuam sa ne sugem reciproc, lingand tot. Era atat de placut sentimentul penisului in gura care devenea moale.
(ma gandeam acum daca sa mergem pana la capat, dar cum e un moment unic in viata, la naiba ! De ce nu? hahahhaha)
Nu ne oprim. In aceeasi pozitie ne lingem si ne sugem reciproc asteptand cu nerabdare sa ni se scoale din nou.
Lucruri bune li se intampla celor ce asteapta, asa ca nu mult timp dupa erectiile noastre au revenit. M-a intins pe burta.
Simteam cum imi saruta spatele si coboara incet spre fund. Imi saruta si linge ambele parti ale fundului si se indreapta spre mijloc. Incepe sa ma linga si sa ma sarute, folosind mainile sa imi indeparteze fesele ca sa aiba din ce in ce mai mult contact cu orificiul meu. Simt cum limba lui apasa zona si incearca sa patrunda cu ea in interiorul meu.
Incepe sa ma patrunda cu limba intr-un mod ritmic si simte cum imi invart fundul care era cuprins de mainile lui.
Se opreste si simt cum se pozitioneaza, se pregatea. Simt cum ceva cald imi mangaie orificiul si se plimba de sus in jos asteptand sa atace. Realizez ca isi tinea cu o mana penisul si il plimba langa orificiul meu umed si cum picaturile ce ieseau din el sunt acum intinse pe mine. Miscarea inceteaza, si simt o presiune asupra orificiului. Isi impingea penisul incet pentru a nu imi provoca mari dureri. Cu cat impingea mai mult simteam ca ma doare si desi eram in durere simteam cum il vreau sa intre in mine cu totul. Dupa putin timp am simtit ca ii intrase capul complet si ca acum impingea cate putin si se retragea cate putin pentru a intra incet incet cu totul in mine.
Ma durea groaznic dar ii simteam atingerile tandre si il auzeam cum ma intreba daca ma simt bine sau daca ma doare.
O finala impingere a insemnat ca a intrat cu totul in mine. Acum a ...



    Login