Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cand sotia nu-i acasa, sunt eu "fetita"
Autor : desperado2 - 2021-07-21
Citita de 10561 ori - Nota 6.63 (59 voturi)
Aceasta este o alta intamplare reala din viata mea.

Acum 2 ani, in vara, sotia mea a trebuit sa plece la Constanta pt cateva zile pentru niste sedinte.
A ramas ca in weekend sa ma duc si eu sa stau cu ea acolo, deci am ramas singur in Bucuresti pt cateva zile.

Ma cam ardea sa joc rolul de sotie ascultatoare, adica sa-mi gasesc pe cineva sa mi-o traga. Am aceasta fantezie din cand in cand, desi nu am f multe experiente pana acuma.
Vorbeam demult cu un tip pe planetromeo, si in primele 2 zile singur imi tot faceam curaj sa-i spun ca am loc si ca ne putem face de cap. Nu am avut destul curaj, pana in ultima seara,
cand, in timp ce vorbeam cu el, i-am scris direct ca am loc la ora 23:00, daca e interesat. Raspunsul a fost, bineinteles ca da.
Cele cateva ore care au trecut pana la ora respectiva au fost pline de emotie si de nerabdare, apoi de frica, de dorinta de a anula samd.

In fine, vine si ora respectiva, ramasese ca o sa cobor eu sa-l iau dintr-un punct anume. Am coborat usor, cu teama si cu emotie, mi-am aprins o tigara, si m-am uitat din departare sa
vad daca a venit. Nu venise, asa ca m-am dus usor catre locul respectiv. Nu era nimeni pe strada, era 23 si ceva , era cald rau ca era august. Am fumat linistit tigarea in coltul strazii acolo,
in timp ce ma gandeam cum o sa fiu "fetita" lui ascultatoare, daca va veni, bineinteles. Dupa cateva minute, ma pregateam sa plec, m-am gandit ca nu vine, cand, pe partea cealalta in interectie,
vad un tip care venea spre intersectie. Imi zic sa mai stau as vad ce face, si daca nu e el, atunci sa plec. A trecut cele 2 treceri de pietoni, si, surpriza, venea direct spre mine.
A ajuns langa mine, s-a uitat un pic in jur, si a zambit catre mine, s-a apropiat si m-a intrebat cu subainteles daca eu sunt "fetita" pe care o cauta. Am zambit si eu catre el si i-am raspuns ca sigu ca da, eu sunt.

Apoi am mers vreo 20m pana la intrarea in bloc. In timpul asta iar traiam emotii intense. Ne-am urcat in lift, si el deodata mi-a pus o mana pe cur si una pe tate.
Eu sunt cam plinut asa, deci am si sani destul de dezvlotati. Ma mamelea in lift si cu cealalta mana ma mangaia pe cur. Eu i-am spus sa aibe rabdare sa ajungem.
Secundele au trecut f greu, parca era minute, dar am ajuns cu liftul, am deschis usa, am intrat amandoi, apoi ne-am du in camera unde urma sa se intample actiunea.
Acolo iar m-a luat la mamelit si pus mana pe cur, chiar cand eu ma pregateam sa-mi dau jos pantalonii, lumina stinsa fiind, doar cu lumina de afara, de la iluminatul stradal
Bineinteles ca n-am apucat sa ma dezbrac, ca el mi-a luat mana si mi-a pus-o pe pula lui prin pantaloni. Era deja sculata, deci gata de atac.
Dupa ce i-am frecat-o putin prin pantalonii scurti, i-am bagat mana in patanloni, nu avea chioti, asa ca am pus mana direct pe pula lui.
M-am lasat usor din mainile lui in genunchi, i-am tras pantalonii jos si m-am apropiat cu gura de pula lui. Era maricica fara a fi f mare, un pic grosuta.
I-am dat un varf de limba pe cap, apoi el mi-a zis, asa, o sa o iei in gura ca o sotie ascultatoare ce esti. I-am mai dat niste limbi pe cap, apoi i-am luat capul usor in gura acoperindu-l cu buzele.
Am coborat buzele ca sa iau cat mai mult din ea in gura, pana la un moment dat cand am simtit ca ma inec. El a vrut sa ma futa in gat atunci, dar eu nu prea suport pula in gat, ca ma inec, si era si f cald in camera,
asa ca am eschivat si m-am aplecat cu fata intr-o parte, asa ca i-am luat-o pe toata cat a impins el, dar s-a dus in obraz. A mai incercat de cateva ori, eu am facut aceeasi eschiva,
asa ca a inteles si el, si a inceput sa ma futa usor in gura, apoi un pic mai repede. In timpul asta ma intreba daca imi place sa o sug, si eu mormaiam cu ea in gura..
In clipele alea ma gandeam ca aceeasi senzatie o are si nevasta-mea cand i-o dau in gura, si ma excita maxim sa fiu si eu in locul ei.
Dupa ce am supt-o vreo 5 minute, si-a scos-o din gura mea si mi-a zis sa ma dezbrac ca vrea sa ma futa in cur ca pe o "fetita" ascultatoare.

M-am ridicat, mi-am scos pantalonii si tricoul intr-o secunda, apoi el a inceput din nou sa ma mameleasca si sa ma mangaie pe cur.
Ne-am dus catre canapeaua din camera, si a scos lubrifiantul si a inceput sa ma lubrifieze in timp ce imi tragea palme la cur, intai mai incet, apoi din ce in ce mai tari.
I-am zis ca nu am foarte multe experiente si ca nu o sa fie usor cu penetrarea. Si-a pus prezevativ si s-a lubrifiat si el apoi a incercat sa ma penetreze in timp ce stateam pe burta cu fundul in sus.
Nu a reusit, asa ca m-am ridicat si m-am dus la marginea canapelei si m-am aplecat capra peste manerul ei. S-a mai jucat un pi cu degetul, si , am simtit imediat capul la rozeta mea,
si de data asta si din cauza pozitiei avantajoase, am simtit deodata cum intra capul. Ma treceau fiori de excitare, de emotie, si apoi de usoara placere.
Dupa ce a intrat capul, a stat un pic asa cu el in rozeta mea, apoi a impins usor si restul pulii pana a intrat toata. A inceput sa se miste usor inainte si inapoi, apoi din ce in ce mai repede.
Dupa vreo 10-15 minute de futai in ritm constant at de cat lent, m-a intrebat daca "fetita" se simte bine cu pula lui in cur.
Apoi ne-am mutat pe canapea. Canapeaua fiind din piele ecologica, afara fiind extrem de cald chiar si la ora aia, aerul conditionat nu mergea, asa ca eram amandoi transpirati leoarca.
Acolo pe canapea mi-a tras-o cate putin in toate pozitiile in care a vrut, m-a pus umeri-craci, capra, lingurita , pe o parte, apoi pe cealalta, apoi pe burta samd.
Ma aseza intr-o pozitie in care voia, apoi mi-o tragea putin incet, apoi din ce in ce mai repede. Cand ma nimeream cu pula in raza lui de actiune, se mai oprea din futut, o aveam bat, mi-o freca, sau mi-o sugea.
Nu mai stiam de nimic, de timp, de spatiu, doar ii simteam fiecare parte a pulii datorita schimbarilor dese de pozitie in fiecare parte a curului.
Ma mai intreaba din cand in cand daca imi place, si mai imi tragea palme la curul gol, ma inrosisem deja, dar imi si placea. Mai ales ca a fost prima oara cand am avut pula in mine din toate directiile

Dupa o perioada care mie mi s-a parut o eternitate, si-a scos prezevrativul si s-a suit peste mine cu pula la gura. I-am luat-o usor si a inceput sa ma futa in gura.
El tot incerca sa mi-o dea in gat, iar eu eschivam mereu cu limba, o dirijam in obraz. La um moment dat s-a intors cu picioarele invers in timp ce mi-o dadea in gura si s-a aplecat sa mi-o suga si el.
Eram acum intr-un 69 cu el deasupra care a continuat o perioada. Curgeau apele de pe amandoi, pe canapeaua din piele ecologica, alunecam de colo colo.
Apoi si-a pus inca un prezervativ, si mi-a zis ca sa ma pregatesc ca de data asta vrea sa ma futa ca lumea. Pentru mine fusese ca lumea si pana acuma, asa ca nu stiam ce voia de fapt. Mi-a mai bagat niste lubrifiant,
si mi-a zis ca ii place ca "fetita" lui s-a obisnuit deja cu pula si ca ma largisem destul. De data asta a intrat f usor din prima, apoi am inteles ca insemna sa ma futa ca lumea.
Mi-o dadea destul de tare, si din cand in cand o mai scotea pe toata si o baga dintr-una. Din cand in cand iar schimbam pozitia, de pe burta, pe lateral, apoi pe spate, deci iarasi fiecare cm din curul meu i-a simtit-o
o perioada. Incepusem sa nu ma mai simt asa confotabil la un moment dat, de la atata pula si numai in cur, iar el a simtit asta, si m-a intrebat daca "fetita" lui s-a saturat de pula.
I-am raspuns gemand ca o curva ca i-am promis ca-i stau la pula cum vrea si cat vrea, asa ca nu e problema.
Dupa o alta perioada de futai care mie mi s-a parut o vesnicie, in fine l-am simtit cum inteteste ritmul si nu o mai scoate pe toata, face miscari scurte si repezi si a inceput sa geama. Atunci am inteles ca se apropie
momentul ejacularii. Ajunsesem din nou in pozitia capra intre timp, iar el se apropia de ejaculare si m-a intrebat unde vreau sa isi dea drumul. Eu i-am raspuns ca o vreau ca o "fetita" ascultatoare in gura, ca sa isi
marcheze teritoriul in mine si sa i-o gust si eu, si sa pastram curatenia.
Atunci m-a intors brusc pe spate intins pe canapea, si-a scos prezervativul si a venit deasupra mea cu pula la gura, si-a frecat-o de vreo 2-3 ori apoi mi-a bagat capul in gura si si-a dat drumul in gura mea.
Primul jet nici nu l-am simtit, ca s-a dus direct in gat, dar apoi i-am simtit fiecare pulsatie de ejaculare, si am simtit si gustul spermei bine de tot. Ma simteam foarte puternic deoarece simteam cum doar cu gura mea
il faceam sa se simta in al noualea cer, caci ce e mai frumos decat sa-ti dai drumul in gura cuiva. Dar si slab si rusinat ca ii luam pula in gura, si ma gandeam la senzatia nevesti-mii cand mi-o sugea.
Numai asta si mi se sculase pula iar, iar el a remarcat, si m-a rugat sa fiu ascultatoare pana la capat si sa i-o mai tin in gura un pic pana se pleosteste, ca o sa mi-o suga si el. L-am rugat sa o scoata un pic sa pot sa
inghit ce mi-a dat pana acuma, si el a scos-o usor, s-a intors peste mine si mi-a bagat-o iar in gura, apoi s-a apucat sa mi-o suga si el. Eu am inceput sa gem de placere si m-am apucat sa-i dau limbi in draci in pula.
Dadeam cu limba si o sugeam ca o profesionista, in timp ce el mi-o sugea din ce in ce mai repede, si avea spasme de la limbile mele. Ii sim...



    Login