Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacamera 22
Autor : marcos87 - 2010-01-17
Citita de 25560 ori - Nota 8.02 (64 voturi)
Salut tuturor cititorilor ‘’fantezi erotice’’.
In fantezia anterioara ‘’ca intre colegii…’ v-am povestit despre orgia avuta cu colegii mei: adi, dani si grasu. Acum am sa va povestesc ce a urmat:

Dupa intamplarea placuta avuta cu cei trei colegi, am continuat sa ramanem prieteni si sa iesim in oras, dar fara a bate vre-un apropo legat de noaptea cu pricina. Dupa o saptamana prietena mea ma batea la cap sa o duc la munte ca tocmai a nins si vrea sa se bucure de zapada. La insistentele ei il sun pe dani si il intreb daca merge cu noi. Il intreb si de grasu si adi (poate vor si ei sa mearga cu prietenele lor), dar dani imi spune ca cei doi sunt ocupati in wek-end. Totusi eu i-am sunat (sa fiu fair play) iar adi si grasu imi confirma ca nu pot merge.
Sambata dimineata imi fac bagajele impreuna cu prietena mea si plecam impreuna cu dani si prietena lui catre Valea Prahovei. Pe drum vb despre serviciu, ne facem planuri cum ne vom distra la munte, unde ne vom caza, etc. Timpul trece si iata ca ajungem si la munte. Ne cazam intr-un hotel, luam 2 camere pe acelasi palier, ne lasam bagajul si n e echipam pentru partie. In timp ce fetele au intrat la baie sa se aranjeze (de doar sunt femei) noi ramanem in camera lu’ dani si dintr-una in alta deschidem (in soapta sa n u fim auziti) subiectul legat de futaiul dinre noi. Dupa scurta discutie purtata ajungem la concluzia ca ne-a placut si dau sa-l sarut . Dani nu se fereste si ma lasa sa-I bag limba pe gat. Il sarut putin si e gat si ma opresc (nu de alta dar mi se sculase pula si daca veneau fetele o puneam…)In sfarsit vin si fetele si mergem pe partie, inchiriem cate o pereche de schiuri, luam si cate un instructor (era prima oara cand foloseam schiurile) si incepe distractia. Unul dintre instructori (Adrian) era un tip aratos, cu putina barba cam la vreo 33 de ani si care spre surprinderea mea in timpul instructiei ma cam atingea pe fese sub pretextul ca-mi arata cum sa stau pe schiuri). Ii atrag atentia sa n u faca acelasi lucru si cu prietena mea, si fiindca imi placea l-am lasat sa ma atinga in continuare.. Dupa doua ore mergem la restaurantul de langa partie s a bem un vin fiert. Ne apucam noi de vin, barfim, radem, vb despre serviciu, despre pozitii(sexuale), etc. si observ ca instructorul de schi intra si el in restaurant si se indreapta spre toalete.Pe partie imi trezise cateva idei si parca m-a-si fi futut o tura cu el. Ma ridic de la masa si le spun celorlalti ca ma duc sa ma pis. Intru in toaleta si la pisoar instructorul se usura. Ma asez si eu langa el, imi scot pula din pantalni si ma pis. El se uita la pula mea, o studieaza, se uita si la mine si imi face cu ochiul. Atunci imi dau seama ca ii place si lui pula, asa ma uit in stanga si in dreapta, vad ca nu e nimeni si il apuc de pula soptindu-I la ureche :
-Mi-ar placea sa te iau la pula si daca vrei sit u lasa-mi nr tau de telefon.
Intre timp ii scutur pula de pisat , il las sa si-o bage in pantaloni si ii dau sa plec.El intra intr-una dintre cabine si ma cheama). Intru si eu cu el (aveam putine emotii pt ca era intr-un loc public), isi coate pula si ma asaza in genunchi.
-Daca vrei sa ma futi trebui intai sa stiu daca esti bun de pula. Ma asez in fata lui si incep sa io iau la laba si s a io sug.-Hai una scurta te rog, zise el ca poate ne prinde careva. Incep sa ii iau pula in gura si sa io frec intr-un ritm alert. Dupa doua minute incepe si-si da drumul pe fata mea, iar eu ca sa n u-mi patez hainele am luat-o repede in gura si i-am inghitit sperma. Totusi pe barba mea se prelingea ceva sloboz, asa ca el s-a aplecat si a inceput sa ma sarute pana m-a curatat..
-Vad ca sti sa iei la muie,asa ca ia nr meu de telefon si suna-ma diseara. Tipul isi baga pula in pantaloni si pleaca. Eu mai raman putin la baie ma spal pe fata si apoi plec(mentionez ca baia era curata)
Ajungand la masa mai stau cu dani si fetele in jur de 45 de minute si apoi mergem din nou pe partie. In jur de ora 19:00 fetele cad frante si ne roaga sa mergem in camera. Eu si dani ne exprimam nemultumirea pt ca vrem sa mai stam si ajungem la o intelegere : le ducem pe fete in camera si noi ne intoarcem. Intrucat ele au fost de accord am ajuns in camera, le-am lasat pe fete si am plecat spre partie. Pe drum deschid subiectul “sex” si ii spun lu dani ca ma chef sa ma fut , dar nu cu prietena ci cu el.
-Dani , sa sti ca am chef de un futai si sincer sa fiu vreau sa te fut. Dani zambeste si imi spune:
-Si eu am chef de pula dar vezi tu suntem la munte cu fetele, unde pula mea sa ne-o tragem amandoi, poate doar daca le convingem pee le sa o facem in patrru.
-Ba, esti prost, ii zic eu. Tu crezi ca eu mai aveam chef dupa 6 ore pe partie s a ma intorc sa schiez. Asta a fost un pretest sa plecam din camera ca sa putem vorbi si noi ca intre barbati.Fi atent, mergem la hotelul de langa partie luam o camera si ne apucam de treaba vreo doua-trei ore cat cred ele ca suntem pe partie si apoi ne intoarcem la hotelul unde suntem cazati….
Dupa 10 minute ajungem pe partie , ma duc la receptie si cer o camera cu un pat dublu si confortabil. Tipul de la receptie vazand ca sunt cu dani, intreaba.
: -Pentru dvs si domnu’?.
-da.
-Atunci va pot da o camera cu doua paturi .si cu baie. Eu imi exprim nemultumirea si ii soptesc .
-Vreau o camera cu un pat mare pt mine si prietenul meu.Baiatul imi da o camera, o platesc, cumpar de la bar si doua sticle de vin si urc cu dani in camera rezervata (ne grabeam ca timpul era prea scurt si fetele ne asteptau). Intram in camera . incui usa si-l trimit pe dani sa faca un dus. Asta se dezbraca si intra la baie. Ma dezbrac si eu si Il sun pe instructor :
-Salut Adrian, sunt tipul care te-a apucat azi de pula in wc
-A…Salut, esti tipul care mi-a facut o muie…
-DA.Ia zi esti liber?
-Da.tocmai am iesit din program si plec de pe partie
-Perfect, zic eu.Atunci te stept in 15 minute la hotelul de pe partie in camera 22.
Dupa ce vb cu asta intru in baie peste dani care bineinteles incepu-se deja sa-si frece pula.
-Ce faci ba iti belesti singur pula (zic eu), si “io”ce mai fac?Dani zambeste, ma trage peste el in dus si-mi zice.HAI TRECI TU LA BELIT PULA . Il apuc de coaie si incep sa le masez, apoi ii iau pula la laba si o frec incet, ma sez in genunchi si cu buzele incep sa-I ling capul pulii. Cobor incet cu limba pe pula pe care curgea apa de la dus pana ajung la coaie , le iau in gura si le sUg cu pofta. Aapoi ma ridic, Ii bag putin limba pe gat si il pun in genunchi. El se uita din dreptul pulii la mine si zambeste. Zambesc si eu , il apuc de obrajII cu mana, iI deschid gura si ii trag o flecma:
-Ia de suge pula acum si elibereaza-ma de durerea de coaie.sa sti ca de acum inainte esti curva mea si vei sta la pula mea mult timp….. Dani se apuca de treaba si incepe sa ma suga de coaie.Intre timp suna cineva la usa. Dani se opreste din supt si se intreaba cine poate fi. Eu il linistesc si ii spun ca am o surpriza. Deschid usa si ,bineinteles era instructorul. Asta se uita uimit la mine ca eram in pula goala (erecta). Il invit in camera si il chem. si pe dani.
-Hai apropiativa amandoia ca ma chef de pula. Ma asez in genunchi si ii spun lu’adrian:
-Stii de ce ai venit aici?
-Da raspunde el , sa ne-o tregem.
Ma apropii de slitul lui ,il desfac si ii scot pula. Era semierecat si mirosea bine. Ii iau capul pulii in gura si incep sa-l masturbez incet, apoi il imping pe pat si ii ordon sa se dezbrace. Intre timp ma apuc de pula lu’Dani care bineinteles este preferata mea (carnoasa , de vreo 17 cm si cu doua coaie mari)
-Hai da-mi la muie dani si luati-ma mandoi la pula. Ma apropi de instructor care se dezbraca-se si era intins pe pat si ii iau pula in gura. Ii ridic picioarele in timp ce el sta intins pe spate si incep sa-i ling gaura curului(o gaura curate, epilata si care se vedea ca-I dezvirginata si ca mai trecuse-ra ceva pula pe la curul lui). Ii bag limba in cur si incep sa urc catre coaie pe care le sug cu blandete fiindca instrcutorul gemea spunandu-mi:
-Linge-ma incet prietene si suge-mi pula ca o tarfa. Bineinteles ca m-am conformat, doar eu il invitase-m si trebuia sa-l fac sa se simta bine.Intre timp dani se ocupa de curul meu si ma lua la pula. Pula lui era blanda si intra incet in gaoaza mea ceea ce facea sa ma simt super excitat. Acum aveam in mine doua pule : a lu’dani in cur si a instructorului in gura. Astia ma futeau...



    Login