Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacalatorie de neuitat - p.2 -
Autor : boy19 - 2009-10-31
Citita de 6124 ori - Nota 8.07 (27 voturi)
~ ACEASTA INTAMPLARE ESTE PUR FICTIVA. NU SE ADRESEAZA PERSOANELOR SUB 18ANI ~ {all rights reserved}

Iata-ne ajunsi in gara din Botosani. Trenul a oprit, noi ne-am strans repede lucrurile sa eliberam cuseta. In acest timp Seby se opreste si se uita la mine:
- Imi placi. Chiar imi placi. Te-ar deranja daca te-as insoti si eu in calatoria ta?
- NU! sigur ca nu, am spus eu zambind. Dar tu ce vei face? Nu vei mai trece pe la parintii tai? in fond pentru asta ai venit atata drum.
- Ba da, si tu vei veni cu mine!
- Eu?!?! de ce? cum? ce le vei zice?
- Ca esti un coleg de la facultate. Nu-ti fa probleme din cauza asta caci va fi bine.
- Ok, merg pe mana ta.
Un ultim sarut in cuseta unde ne apropiasem atat de mut unu de altu, si cuseta care ma facuse sa vad lumea cu alti ochii, unii mai intelegatori si mai toleranti fata de cei din jurul meu. Pentru prima data in viata nu-i mai condamnam pe cei care aveau o alta orientare decat str8.
Am coborat din tren, pasind parca sfios pe pamant botosenean. Oare de ce aveam senzatia asta de apasare si sfiala. Ne-am suit intr-un taxi din fata garii si am plecat spre casa parintilor lui Seby. Dupa vreo 15min de mers am ajuns. Am coborat din taxi si am vazut in fata mea o casa foarte frumoasa si impunatoare fata de cele din jur.
Impunatoare..., impunatoare nu prin dimensiunile mari, ci prin bunul gust cu care era construita si curatenia din jurul ei. Am pasit in curte pe sub bolta de vie, pasind pe o alee inconjurata de gazon si flori care dadeau culoare gradinii, era un loc desprins din rai parca. Nu am apucat sa facem prea multi pasi caci o femeie cam la 40 de ani iesi in intampinarea noastra.
Am salutat politicos si am urmato in casa. Seby a informat-o ca voi ramane cu el in acea noapte apoi am mers in camera sa ne lasam bagajele.
- Vreau sa stai relaxat si sa te simti ca la tine acasa. Mama e o femeie foarte de treaba vei vedea.
- Bine, am spus eu si preluand pentru prima data in viata initiativa intr-un astfel de caz l-am sarutat.
Am coborat apoi jos, in living, unde deja pe o masuta ne astepta cate o ceasca cu cafea, o sticla de suc, o scrumiera si cateva prajituri. Imi facusem o impresie foarte buna. Totul in jurul meu era aranjat cu gust si iti dadea impresia de spatiu infinit. Imi placea. La scurt timp a venit si amfitrionul nostru, mama lui Seby si s-a asezat pe fotoliu langa noi.
- Mama, incepu Seby, cred ca trebuie sa stii si tu cine este el. -eu am zambit pe ascuns -. El este noul meu iubit.
- Ma bucur pentru tine ca ai reusit intr-un final sa treci peste acele clipe grele. Raul te rog sa te simti ca acasa. Considerate ca fiul meu si tu de acum, adauga mama lui Seby.
Ramasesem putin socat. Nu stiam ce sa zic. Nu-mi gaseam cuvintele. Oare maica-mea ar fi acceptat o asemenea situatie?!?
- Da, multumesc pentru ospitalietate, am adaugat eu rosind putin.
Am mai stat putin de vorba apoi am plecat cu Seby sa-mi arate imprejurimile. Am luat masina familiei si am facut un mic tur al orasului. Era si aici aglomeratie, insa nu ca in Bucuresti. O atmosfera linistitoare plutea in jurul meu.
- Seby, de ce nu mi-ai spus ca ai tai stiu de tine ca iti plac baietii?
- Am vrut sa vad ce reactie ai, sper ca nu te-ai suparat.
- Sigur ca nu, dar am ramas putin socat si rusinat.
- Nu ai de ce, ti-am spus mama este o femeie foarte deschisa si poti discuta cu ea multe.
Ziua a trecut relativ repede. Am ajuns acasa unde venise si "tata socru". Ma gandeam la ce reactie va avea si el... Oare stie si el de orientarea lui Seby?!?! ce va zice cand ma va vedea. Nu am apucat sa pasesc bine pe usa cu o voce de barbat se auzi din fata mea.
- Bine ati venit acasa. Bine ai venit Seby. El e iubitul tau presupun, nu?
- Da tata, el este Raul, iubitul meu.
- Imi pare bine tinere, bine ai venit pe la noi.
Aceste cuvinte m-au marcat total profund. Oare de ce nu aveam si eu o astfel de familie? Cred ca ar fi fost un scandal enorm daca ai mei ar fi stiut de ce orientari aveam eu in ultima perioada. Insa acum eram departe de ei asa ca prea putin conta. Eram "vaccinat" puteam sami port singur de grija.
Am mers si am facut un dus, apoi am fost chemati la masa. Deoarece se facuse destul de tarziu si eram obositi, am mers in camera sa dormim, insa nici pe departe nu am avut parte de asa ceva.
Am inceput sa ma sarut cu Seby. Greseala mea pe tren ca ii spusesem ca daca ma saruta cineva pe gat ma excit foarte tare, iar el din nu stiu ce motive exact acest lucru il facea in continuu. Imi placea. Il adoram, ii simteam atingerea catifelata pe pielea mea. Buzele senzuale se plimbau pe gatul meu si din cand in cand ori mai coborau putin spre sfarcuri ori urcau si se atingeau cu ale mele.
Sarutandune am realizat ca se chinuia sa ma deschida la pantaloni. Am zambit si in acel moment, si mai puternic l-am sarutat. Intrun final am ramas doar in boxeri. Parca prin magie din 2miscari, Seby a ramas si el tot numai in bosexi. Incepuse sa ma mangaie pe ce aveam in pantaloni, care era destul de intarita si erecta.
- Vad ca am efect asupra ta, zise Seby uitandu-se la mine si incepand sa zambeasca mai evident.
Incepu sa ma sarute iar pe gat, insa de aceasta data nu mai urca, numai cobora...a coborat pana a ajuns cu buzele pe bozerii mei. Isi arunca privirea in sus si incet miii dadu jos. Am simtit in urmatoarele momente cum cele doua buze atat de dulci si catifelate imi ating capul pulii. Era o senzatie uluitoare. Nu trecu mult timp si toata pula mea era in gura lui Seby. In acel moment nu am mai stat pe ganduri si iam cerut sasi dea si el boxeri jos.
Ne-am asezat pe pat, in clasica pozitie 69. Era pentru prima data cand o pula intra in gura mea, si imi placea. Am stat in aceasta pozitie circa 15minute, dupa care Seby a intins o mana si a scos din buzunarul pantalonilor sai un prezervativ, pe care mi-l rupa le pula.
- Sper ca esti de acord.
Am evitat da dau un raspuns verbal si l-am prins de mijloc, l-am asezat cu fata in sus si picioarele pe umerii mei. In acest timp el imi dadu pe pula cu lubrifiant si acelasi lu...



    Login