Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacalatorie de neuitat - p.1 -
Autor : boy19 - 2009-10-29
Citita de 5344 ori - Nota 7.67 (24 voturi)
~ ACEASTA INTAMPLARE ESTE PUR FICTIVA. NU SE ADRESEAZA PERSOANELOR SUB 18ANI ~ {all rights reserved}

Imi doream de foarte mult timp sa fac turul Romaniei cu trenul, asa ca am decis ca este timpul sa-mi indeplinesc aceasta dorinta. Am inceput cu ceva timp inainte sa se intample acest lucru sa strang banii, pentru ca de, nu te poti aventura in asa ceva fara cateva rezerve substantiale de bani.
Eram inca student cand se intampla asta, dar lucram si ca DJ rezident la un club, asa ca mi-a fost destul de usor sa strang finantele pe care mi le propusesem, mai ales ca aveam un salariu destul de frumusel iar de "bacsisisul" venit din dedicatii eram foarte multumit. In 4luni am strans, dupa parerea mea suficienti bani, asa ca am decis ca este timpul sami fac o rezervare la tren.
Zis si facut. A doua zi, am mers la o agentie de turism si miam cumparat bilet, pentru ruta Bucuresti-Vrancea-Iasi-Botosani. Am cerut sa mi se faca rezervare si la o cuseta, pentru cazul in care mi se facea somn, caci este un drum destul de obositor. Am fost intrebat daca mar deranja sa mai impart cuseta cu inca o persoana, un tanar formidabil dupa cum aveam sa aflu ulteior. Am spus ca nu este nici o problema mi-am luat biletul si am plecat. Aveam 3zile la dispozitie sa fac pregatirile.
Cum imi place sa calatoresc noaptea am ales ultimul tren care pleca in acea directie din ziua de 25augut - ora 22.45. Urma sa fac pe drum in jur de 8-9ore cu acceleratul, insa nu era asa o problema.
Mi-am luat ramas bun de la prietena mea si am plecat la drum. Am ajuns in gara de nord, m-am interesat la ce linie trebuie sa merg pentru a lua legatura Bucuresti-Botosani, apoi am mers si m-am instalat in cuseta, care spre surprinderea mea era foarte curata si bine intretinuta. MERITA TOTI BANII PE CARE IAM DAT (mai facem si putina reclama CFR). La scurt timp mi-am cunoscut si noul coleg de cuseta, un tanar de 24ani, saten, ochi albastrii, gropite in obraji si un sambet sclipitor de placut.
- Salut ! exclama el.
- Salut !
- Sa inteleg ca tu esti colegul meu de compartiment, nu? Seby, imi pare bine de cunostinta.
- Raul, si mie la fel.
Imi facuse o impresie buna la prima vedere, avea sami faca in curand una si mai placuta. Iata ca veni ora sa plecam. M-am facut comod si am inceut sa completez integrame. La scurt dupa ce am inceput marea concentrare la integrame Seby mi se adreseaza:
- Scuzama ca te deranjez !
- Nu face nimic, spune !
- Te deranjeaza fumul de tigara?
Ma ridic in fund, zambesc usor si ii arat tigarile mele.
- Am inteles, am crezut ca nu fumezi.
- Ba da, am zis eu in timp ce imi scoteam o tigara din pachet.
In tot acest timp Seby imi zambea si ma privea foarte atent.
- Si cu ce ocazie in acest tren? am indraznit eu sa intreb.
- Pai am plecat putin la plimbarea si am zis sa trec si pe acasa caci nu am mai fost de mult. Tu?
- Eu la plimbaare doar. Miam zis sa dau contur unui vis deal meu si anume sa fac inconjurul tarii cu trenul.
- Si eu imi doresc asa ceva, dar nu se stie cand voi avea aceasta ocazie, caci nu-mi place sa merg mult timp de unul singur, iar prietenii mei nu sunt dispusi la asa ceva.
Din vorba in vorba eu miam tras integrama iar pe genunchi si am inceput sa completez. Sub pretextul ca sa ma ajute in dezlegarea ei, Seby a venit langa mine. Incepusem dejasa ne comportam de parca ne-am fi cunoscut de o vesnicie de timp, si sa vorbim foarte deschis unu cu altu. Am dat pagina integramei si am observat ca era un rebus pe o tematica sexuala. Moment de care Seby a stiut sa profite la maxim. In timp ce completam sunt intrerupt de Seby:
- Pot sa te intreb ceva.
- Desigur, Nu este nici o problema.
- Ai prietena?
- Da, e tot din Bucuresti si ea, dar din pacate nu a putut sa plece din oras acum sa fie cu mine. Tu? (aici am avut parte de un shoc, pe deoparte sinceritatea cu care mi-a raspuns si pe de alta parte situatia in care eram pus).
- Eu...a spus oftan...mam despartit de prietenul meu acum 1luna, de aceea am si decis sa plec putin din bucuresti, ca sa mai uit de el.
- De el sau de ea?!?!? am spus eu mirat.
- Stiu ca sar putea sa ma judeci gresit sau sati schimbi impresia despre mine, dar este vorba de un el, imi plac baietii, sunt gay.
- A, o, a, o ... mam balbait eu putin. E ok! Fiecare face ce vrea cu viata lui.
In acest moment in veneau in gand tot felu de idei, dar nu vroiam sai arat lui ca sunt speriat sau putin shocat. "Oare cum a avut curajul sa recunoasca asta? Oare de ce mia spus mie asta? Se va da la mine?" si multe alte intrebari de acest gen. Am discutat in continuare. Mi-a povestit cum prietenul lui il inselase cu altcineva, cum ca atunci cand faceau sex era violent cu el, ca nu il mai intersa de ce simtea pentru el, si intr-un final au ajuns la despartire, dupa o poveste de iubire de 2ani.
Nu stiu de ce, in acele momente am avut o erectie, nu foarte puternica, dar totusi era o erectie. Imi placea Seby, din punct de vedere sufletesc, si chiar ma atragea si fizic oarecum. Avea un corp foarte frumos si bine definit, chiar putin de invidiat. Din vorba in vorba m-am trezit cu o mana de-a lui pe piciorul meu, nu am reactionat negativ, ba dimpotriva am zambit usor uitanduma cu coada ochiului la el. Era putin ingandurat dar zambitor in acelasi timp. Aceasta imagine a lui imi dadusera fluturi in stomac.
Poate ca si gestul meu de ai zambi cand a pus mana pe piciorul meu l-a indemnat sa continuie cu apropirea fata de mine. Nu dupa mult timp ma cuprins in brate si a pus capul pe umarul meu. Era zambitor.
- Sper ca nu te deranjeaza daca stau asa. Nu am mai stat de mult timp cu nimeni asa si nu am mai vbit cu nimeni despre astea pana acum. Am tinut totul in mine. Nu ma in...



    Login