Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCaile Seductiei (partea I)
Autor : 24Kernel - 2020-04-13
Citita de 6411 ori - Nota 8.13 (83 voturi)
Era o dimineață însorită de primăvară. Vlad se urcă în trenul cu care făcea naveta de jumătate de oră până la serviciu. Fiind o zi de sărbătoare în landul acela din Germania, numai puțini mergeau la lucru în acea zi. Alese un compartiment gol așezându-se la geam să se bucure de verdele crud al naturii de curând revenite la viață. Abia se puse trenul în mișcare că vocea unui bărbat îl trezi din meditație:
- Este liber locul de la geam?
- Da, sigur, vă rog.
Acesta își puse geamantanul sportiv în spațiul pentru bagaje de deasupra capului și se așeză confortabil la geam. Era un tânăr de vreo... 18-20 de ani? Vlad nu era sigur, dar la cei 27 de ani ai săi trebuie să fi fost măcar cu cinci ani mai mare decât băiatul ăsta. Profită de faptul că cel din fața lui se uita absent pe geam, își permise să-l analizeze cu atenție. Avea părul brunet, des și tuns scurt, o față cu linii proeminent simetrice, buze destul de groase în armonie cu chipul său. Corpul îi era suplu, aparent atletic, ascuns sub haine casual, asortate. Prin pantaloni îi răzbătea un pachet bine dimensionat, semnalând privirilor indiscrete un bărbat dotat de la natură. Vlad se simți atras de tânărul din fața lui, lucru care i se întâmplă rar vis-ŕ-vis de bărbați. ”O iau pe câmpii”, se gândi el și încercă să se gândească la ale lui. Năzdrăvanul lui însă avea alte planuri. O erecție în toată regula îi umflă pantalonul în numai câteva minute. Așa era el, foarte excitabil, fiind totdeauna în pericol ca sexualitatea să-i domine viața. Prefăcându-se că vrea să ațipească, își întinse picioarele lateral, lângă scaunul lui Adonis și-și acoperi sexul sculat cu căușul palmelor, apăsându-și mădularul ca să nu fie așa vizibil. Asta îl excită și mai tare. Tânărul din față își încrucișă picioarele și le vârî nonșalant sub scaunul lui Vlad. Adormi în câteva minute, indiferent la faptul că în noua poziție pula îi umfla obscen textila între coapse. Corpul i se relaxă pe măsură ce aluneca în lumea viselor, iar picioarele li se atinseseră. Vlad nu trebuia decât să întindă mâna dreaptă ca să-i apuce străinului mădularul gros sau să-l mângâie pe picioarele musculare, perfect armonizate cu restul corpului. Se stăpâni, hotărând în schimb să-i privească trăsăturile frumoase: sprâncenele bogate se uneau sexi deasupra nasului, iar buzele întredeschise stăteau încremenite în așteptarea unui sărut. Of!
Trenul se opri în stația finală. Vlad dădu să se ridice, dar sesiză că puștiul nu dă să se trezească. Îi puse mâna pe umăr și îl scutură ușor:
- Trezește-te...
- Cum? răspunse tânărul amețit de somn.
- E capăt de linie. Dacă mai stai, în 20 de minute trenul face cale întoarsă.
- Da... adormisem. Mersi, spuse el dezmeticindu-se.
A doua zi de dimineață Vlad urca scările de la peron. Îl sunase o prietenă și vorbeau românește la telefon. Necunoscutul de ieri era deja printre călătorii așteptându-și trenurile. Îl zări pe Vlad și veni mai aproape.
- Salut, te-am auzit vorbind românește și m-am bucurat să aud pe unul de-ai noștri.
- Salut... ne-am văzut ieri pe tren cumva?
- Exact! Îți mulțumesc că m-ai trezit, altfel întârziam la cursuri.
- Cu plăcere. Mă cheamă Vlad, spuse el întinzând mâna.
- Horia. Uite, vine trenul, hai să ne urcăm.
Se așezară pe două locuri libere. Din vorbă-n vorbă începuseră să se cunoască.
Vlad lucra ca translator și persoană de contact la o firmă care avea relații de afaceri în România. Horia provenea dintr-o familie fără posibilități. De curând a imigrat în Germania după ce a terminat o profesională cu specializarea electrician. Un fost coleg de muncă de-al tatălui lui l-a propus la o firma germană de echipamente electrice unde lucra, iar firma a fost de acord să-l angajeze, după ce învață germana. L-au băgat la un curs intensiv de limbă în Germania, urmând ca apoi să facă din nou ultimul an de liceu plus un curs postliceal dual de specializare, adică să îmbine serviciul cu o școală locală, ca să învețe termenii de specialitate în germană și să primească o diplomă recunoscută. Horia are aproape 18 ani. Locuiește într-o garsonieră ieftină din același oraș cu Vlad și face și el zilnic naveta. Povesti că se simte tare singur, neavând pe nimeni în afara colegului tatălui, care îl invită din când în când la masă cu familia sa.
Au stabilit amândoi ca de atunci înainte să se întâlnească pe peron și să meargă împreună, iar când e posibil, să se și întoarcă odată. Așa se înfiripă o amiciție între ei. Se simțeau relaxați unul cu celălalt. Săptămâna următoare, într-o vineri după-amiază, Horia îl chemă pe Vlad la el:
- Vii, ce zici?
- Vin, dar mai întâi trebuie să ajung pe-acasă să fac un duș și să mănânc ceva, că sunt rupt de foame.
- Se face târziu, apoi poate ți se face somn. Hai că mănânci și faci un duș la mine. Am o ciorbă de fasole pe cinste!
- O.K., s-a făcut.
De cum au intrat în casă Horia încălzi ciorba și felul doi. Au mâncat amândoi pe săturate.
- Mulțumesc pentru masă. Ești cel mai tare bucătar, prietene.
- Vezi să nu! Ha, ha, ha! Vlad, faci tu primul duș?
- Sigur.
În timp ce făcea duș, Horia bătu la ușă și intră în baie să-i aducă un prosop curat:
- Ți-am adus prosop și un trening, ca să stai relaxat prin casă.
- Super.
Horia nu era prea rușinos. Vlad era gol în cabina de duș deschisă, dar asta nu-l încurcă pe Horia defel.
Când ieși Vlad din baie, Horia se dezbrăcă fără grabă în fața lui, în timp ce vorbeau. Își desfăcu cureaua și nasturii de la șliț, se balansă ușor ca să îi cadă pantalonii la pământ, lăsând să-i salte puțin chilotul ce acoperea o pulă elastică, supradimensionată pentru un puștan de 18 ani neîmpliniți. Stomacul perfect suplu, dezgolit de cămașă, era acoperit împreună cu pieptul de o musculatură clar definită, neexagerată. Cu umerii lați și constituția subțire, îl confundai ușor cu o statuie antică grecească. De sub buric pornea o urmă de păr crescând senzual până la elasticul chilotului. Fără urmă de reținere, își trase chiloții jos, dând la iveală o pulă mare chiar și așa, neerectă, flancată de floci negri și de două coaie uriașe, atârnând greu în jos, încărcate de sămânță de mascul gata oricând să intre în călduri.
Oau! Da΄ dotat mai ești băiatule la 17 ani, zise Vlad întinzând mânat de curiozitate mâinile la coaiele lui.
Surprins de gestul neașteptat al prietenului său, Horia se dădu din reflex un pas înapoi, dar acesta nu îi dădu drumul la coaie, ci le măsură în palme, masându-le delicat.
- Habar n-aveam... chiar o am așa de mare, îngână cu răsuflarea tăiată Horia, măgulit ca bărbat de compliment. Vru să se elibereze, însă o căldură intensă îi cuprinse coaiele grele, radiind plăcere în tot corpul. Intenția i se topi la flacăra excitării mocnite, iar pula reacționă imediat, începând să se umfle.
- Da Horia, ai coaie neobișnuit de mari; nici cu pula n-ai de ce să te rușinezi.
- Ah, scăpă Horia un geamăt. Simțind că îl lasă puterile se încovoie, dându-i fără voie prietenului său mai bun acces între picioare, dar își acoperi mădularul cu podul palmei presându-l de coapsa piciorului.
Vlad privea fascinat, întârziind cu mâna pe pielea catifelată a coaielor lui Horia, în timp ce mădularul îi creștea alăturea văzând cu ochii. Își reveni din reverie și dădu drumul sexului evident înfierbântat. Puțin încurcat, se mută pe pat mai încolo, luă telecomanda și aprinse televizorul.
- Ei, acum că le-ai ținut în mână, cum ți s-a părut, zise Horia nestingherit de cele întâmplate.
- Mi-a plăcut. Nu faci asta în fiecare zi! Au râs amândoi amuzați.
Horia se întoarse cu spatele ca să-și caute hainele de schimb, în timp ce Vlad nu se putu abține să nu admire fundul frumos și spatele perfect. Intră în baie și dădu drumul la apă. Fierbințeala aceea din coaie continua să îl chinuie. Pula îi era sculată la maximum; fiecare atingere, fie și numai săpuneala obligatorie, o făcea și mai rigidă. Până la finalul dușului pe care îl prelungi anume vreo cinci minute reuși să o calmeze parțial, atât cât să o vâre în chiloți. Pantalonii de trening îi trădau starea de excitare, dar în casă voia să poarte îmbrăcăminte confortabilă. De altfel avea aproape fără motiv erecții prelungite de multe ori pe zi. Or prietenul său, dacă va fi să treacă des pe la el, trebuia să se obișnuiască cu organul lui înfierbântându-se din cei mai neînsemnați stimuli ori din senin, făcându-l să arate ca un taur în călduri. Treningul și boxerii îi copie forma mătărângii și când e culcată. Nici părinții și cei trei frați și o soră nu făceau caz de sexualitate. Nimeni nu se scandaliza când vreunul mergea gol la baie sau prin casă de dimineață. Toți bărbații din familie erau bine dotați, dar nu s-a gândit la asta. Intră în cameră cu pantalonii mulați pe semierecție, lăsându-l pe Vlad să îi admire organul fără jenă sau reproș. Erau prieteni și asta era ceea ce conta. Până la urmă Vlad avea să se obișnuiască cu el și să nu-i mai bage sexul neastâmpărat atâta în seamă.
Au lăsat tema sexuală la o parte, au băut vin și la final un ceai cald, au glumit și s-au simțit bine. Pe la 11 și jumătate Vlad se hotărî să plece, rupt de oboseală după o zi plină. Avea de mers vreo 15 minute cu bicicleta până acasă, așa că Horia i-o împrumută pe a lui. Simțea că îl place pe Horia, admițând, chiar și ca bărbat. Era un tip de gașcă în orice caz și își puteau vorbi deschis, de la suflet la suflet. Vlad a avut o relație de lungă durată cu o fată de vârsta lui. S-au despărțit cu un an în urmă după nesfârșite certuri familiale. La final nici viața sexuală nu s-a mai potrivit între ei. A fost o ușurare pentru amândoi când s-a terminat, iar acum era și el singur într-o țară străină. Știa că îi plac și bărbații, Horia fiind unul dintre foarte puținii care îi plăceau, dar în afara unor aventuri experimentale în liceu și o dată la începutul facultății a redus această latură a sexualității sale la un amănunt bine ascuns în încăperile ferite ale sufletului. Așa și trebuia să rămână totul. Avea, poate, să-și mai permită câte o explorare cu tentă sexuală cu Horia, dacă intra și el în jocul erotic. Dacă nu, nu. Odată ajuns acasă în seara aceea, îi reveni în minte contactul cu sexul prietenului său. Penisul i se sculă din nou la maxim. Se așeză pe buza căzii, își trase chilotul și se masturbă cu furie. În 5-10 minute îl ajunse un orgasm cum nu mai avusese demult și explodă în jeturi fierbinți de spermă albă, urlând de plăcere. Se lăsă pe pardoseală sprijinindu-se de cadă. Îi trecu prin minte că sigur l-au auzit vecinii. Dar ce mai conta?
Vlad plecase, iar Horia era fericit. În sfârșit nu mai era singur cuc. În plus, găsise și un prieten de suflet, mai apropiat decât toți cei dinainte. Era decis să-l țină aproape, să-și petreacă cât mai mult timp împreună. Se băgă în pat. Nu putea să adoarmă. Coaiele parcă îi erau prinse într-un furnal. Retrăi momentele în care Vlad îl luase de coaie. Parcă era aievea atingerea lui delicată, senzația extraordinară a testiculelor masate cu grijă. Prietenul lui îi trezise interesul sexual din starea prelungită de semiadormire de până atunci. Ce intens a fost acel un minut de contact sexual! Pula i se întări sub pătură. Horia își masă încet coaiele, cum îi făcuse Vlad înainte. Îi curgea abundent lichid seminal din capul pulii, prelingându-se pe stomac. Dădu pătura la o parte și trase chilotul sub coaie, continuând să le maseze. Simțea tensiunea sexuală crescând neîncetat înlăuntrul său. Timpul nu mai avea nicio semnificație, minutele se scurgeau nesfârșite. Evită să-și atingă falusul căci ar fi explodat pe loc, aruncând sperma peste tot prin pat și pe perete. Pe deasupra, senzațiile îi erau deja extreme și la o masturbare directă risca să geamă de ar fi auzit tot blocul. Presiunea din pulă deveni gradual insuportabilă. Într-o încercare supremă de a rezista, își încleștă mușchii pulii, ridicându-și fundul în aer. Masajul continuu al coaielor îl aduse în acel moment la orgasm, făcându-l să ejaculeze rând după rând. Împotriva voinței proprii, în ultimul moment, prinse pula ca s-o direcționeze în jos, frecându-și organul cu furie ca să-și golească la maxim rezervorul de spermă plin până la refuz. Paloșul îi devenise gura de vărsare a unui râu de sămânță lăptoasă lovind cu furie jet după jet pieptul, apoi burta, pentru a curge apoi pe așternuturi, în cantități industriale. Respiră lung sforțându-se să nu geamă prea tare, apoi căzu, terminat de oboseală, într-un somn adânc și liniștit. Se trezi sâmbătă dimineață pe la 10, gol, plin de spermă uscată, cu mirosul puternic caracteristic. Oau, ce tare a fost! Rareori făcea laba. Nu era fan. De obicei ejacula în somn, după vise erotice. Intruziunea lui Vlad la sexul lui ultrasensibil i-a provocat însă un uragan de senzații și impulsuri sexuale.
Luni se reîntâlniră la gară, după orarul stabilit. De cum se văzură, mădularul lui Horia se trezi la viață. De data asta, în compartiment mai erau și alte persoane, așa că trebui să-și țină semierecția cât de cât ferită ochilor străini. Au început să vorbească ca doi prieteni vechi. Fără să vrea, îl privea pe Vlad cu alți ochi. Senzația mâinii lui Vlad pe coaiele lui îi rămăsese fidel imprimantă în minte, revenind vie acolo în tren, lângă acesta. În pantaloni avea o țeavă devenită rigidă imposibil de calmat, cerând insistent atenție. O poftă lăuntrică nedeslușită îl cuprindea vag, fără cuvinte. Zilele următoare în tren, când nu erau călători în jur, Horia își surprinse de câteva ori prietenul aruncând priviri admirative spre conturul voluminos al sexului său, care reacționa negreșit. Tot mai conștient de masculinitatea lui, se simți întărâtat de acest joc tainic al privirilor, făcându-l să-i arate lui Vlad mai bine ce bunătate are între picioare, dar suficient de discret ca acesta să nu se prindă. Problema era că acest obicei plăcut îl menținea zi de zi excitat. Nu de puține ori simțea acea durere surdă în coaiele suprastimulate să producă și mai multă sămânță. Era nevoit să-și schimbe des chiloții uzi de lichidul seminal ce-i curgea ori de câte ori i se scula pula, iar dimineața se trezea că ejaculase peste noapte, după vise erotice pe care uneori și le amintea. În rest, zilele de muncă s-au scurs unele după altele fără să întâmplări deosebite în viața celor doi prieteni.
Programul lui Horia a redevenit la ritmul monoton. Seara se plictisea groaznic singur în apartament. Joi seara, după ce vorbi cu părinții pe Skype, îl căută și-l adăugă pe listă pe Vlad. Îl sună pe telefon să intre și el pe Skype și așa au început să petreacă câteva ore pe chat cu video pornit, chiar și în timp ce găteau sau mâncau. Vlad îl vedea nu de puține ori pe Horia mișcându-se zvelt ca o gazelă prin casă, uneori în trening, alteori în chiloți sau gol, de multe ori în erecție. Uneori vorbeau de sex. Astfel de discuții îl făcea să-și maseze involuntar pula în fața camerei. Horia era un mascul adevărat cu libido-ul ridicat ca și Vlad și asta îl excita foarte tare, își dorea să-l atingă pe Horia, să fie prin preajma lui. Și Horia îl plăcea pe Vlad. El era mai degrabă slab decât atletic, cu o constituție frumoasă și picioare puternice. Horia mergea săptămânal la sală ca să se mențină în formă, Vlad la sesiuni prelungite de jogging în aer liber, ceea ce le formase corpurile diferit, deși la fel de frumos.
Curând Horia i-a propus lui Vlad să meargă cu el la sală ca să-și facă o definiție musculară, căci l-ar prinde bine. Vineri spre seară s-au întâlnit amândoi la o sală de fitness din apropiere. Se schimbară amândoi în vestiar. Vlad avu o demonstrație pe viu, cu Horia în chiloți pentru câteva minute. Băiatul ăsta arăta pur și simplu fantastic în treningul pentru fitness. Horia l-a învățat cu răbdare să exerseze la aparate, privind cu plăcere corpul prietenului său, în mișcare. Surprinse erecția din pantalonii lui Vlad, iar apropierea trupurilor lor în timpul exercițiilor îl excită tot mai tare. Pantalonii îi atârnau practic în față de pula sculată și se simțea cam aiurea așa în public.
- Vlad, hai să mergem că mi s-a sculat, zise el ținându-se de pulă prin pantaloni ca să nu se vadă.
- Bine frate, hai la vestiar. Ai scos sufletul din mine. Precis voi face febră musculară.
- Hai pe la mine că e mult mai aproape. Am și ceva de mâncare, poți face duș și rămâne în seara asta la mine, că bicicleta mea a rămas la tine de săptămâna trecută.
- Așa e Horia. Iartă-mă. Uite vin, dar să știi că mâine îți aduc bicicleta.
Deși n-aveau săpun, au făcut duș vreo 10 minute la vestiar până s-a dus toată transpirația și sarea. Pentru prima oară aveau ocazia să-și vadă nemijlocit trupurile goale și în erecție. Vlad era pierdut în admirație pentru corpul perfect proporționat al prietenului său. Între picioare Horia avea sculată o bunătate de pulă: lungă de vreo 17-19 cm, groasă, cu uretra lată și cu un gland pe măsură, alături de coaiele pline de sămânță pe care le ținuse în palmă cu câteva zile înainte. Horia urmări cu coada ochiului trupul suplu al lui Vlad, întârziind cu privirea pe fundul atrăgător și pe sexul excitat: un penis foarte frumos, de vreo 16 cm, floci șateni și două coaie mărișoare. Horia își masă sub jetul de apă tot corpul încetinind pe mușchii pieptului și ai stomacului și punând accent pe coaiele dureros de întărâtate, pe trunchiul pulii, ocolind cu grijă coroana extrasensibilă din care îi curgea deja, ca de obicei la erecții mult lichid seminal, de teamă să nu piardă controlul or să pară că se masturbează în public. Oricând putea intra cineva în vestiar sau sala de duș de la capătul acestuia. Vlad se înfierbântă rău de tot. A ieșit de sub duș pentru că nu mai suporta tortura asta. Horia se aruncă în joacă în spatele lui și se ținu de el până în dreptul hainelor lor. Vlad îi simți sexul tare lipit de spate coborând pe fund, pe măsură ce Horia aluneca. Îl dădu jos cu forța și au început să se opintească unul în altul în hohote de râs.
- Hai mânzule, îmbracă-te să mergem odată, că de vine cineva aici zice că suntem copii mici.
Horia își trase pe el hainele și plecară acasă.
Abia intrați în casă, s-au schimbat în boxeri, Horia renunțând la chiloți pentru mai multă libertate. Au reînceput joaca, fiecare încercând să-l pună la pământ pe celălalt. Lupta echilibrată la început, începu să încline în favoarea lui Horia, care deși mai tânăr avea musculatura mai bine distribuită pe corp. Era ceva erotic în încleștarea dintre cele două trupuri. Ajuns aproape complet în puterea lui Horia, Vlad se trezi cu fața în sexul prietenului său. Mirosul de pulă și hormoni trecea fără probleme prin materialul subțire al pantalonilor scurți, amețindu-i simțurile și excitându-l la maxim. Pula de dincolo de textilă reacționă întărindu-se rapid. Fără să se gândească luă de câteva ori pachetul acela voluminos în mână trăgând de mădularul semierect. Horia tresări și se luptă să-și scape viteazul în timp ce căuta să-și doboare adversarul, însă când Vlad îi băgă mâna direct la pulă prin cracul boxerului se excită teribil. Vlad avea priză tot mai bună, căci falusul gros al lui Horia se învârtoșa văzând cu ochii. Pipăia pe îndelete cu palma și degetele forma pulei lipsite de apărarea chilotului, profitând de reacțiile tot mai întârziate a bărbatului. Simțea mătărânga groasă pe toată lungimea ei de la rădăcină la cap. Lui Horia aproape că îi luau mințile senzațiile din mădularul căzut pe neașteptate prizonier în mâinile adversarului, care-l prindea nemilos oricât încerca el să și-l ferească. Gândind că Horia devenise suficient de slab ca să nu-l mai țină în șah, scăpă din poziția dezavantajoasă și reuși să-l doboare.
- Ta-dam! Am câștigat!
- Bine mă, ai câștigat, comentă Horia înciudat. M-ai prins de pulă frate, că altfel nu reușeai tu.
- A zis cineva că e interzis?
- Hai mă lasă vrăjeala și hai să mâncăm ceva ușor de seară, că după sală văd numai mâncare în fața ochilor.
Au mâncat câte ceva, apoi s-au lungit la vorbă. Își mai povestiră aventurile amoroase. Horia era prea tânăr ca să fi avut relații, nici măcar cu aventuri nu se putea lăuda. Vlad îi povesti în schimb câte ceva despre experiența lui sexuală cu femeile și despre micile experimente de adolescenți cu băieți din liceu.
- Cam ce vârstă aveau? se interesă Horia deja excitat de amănuntele sexuale.
- Erau de vârsta ta sau mai tineri. Nu mai știu exact: 15, 16 sau 17 ani? Am mai avut un prieten în facultate cu care ne prosteam. El era de 22 de ani...
- N-ați mai continuat?
- Nu, eu aveam prietenă, iar până la urmă și-a găsit și el iubirea și s-a și căsătorit cu ea la scurt timp. A fost un fel de joacă între băieți, o explorare a sexualității noastre.
- Oau! Dar ai avut ceva experiențe. Îmi pare rău că nu mai ești cu fata aia. Din câte îmi zici aveați partide super tari.
- Așa e Horia, dar în dragoste sexul nu e totul. Hai să nu mai discutăm de ea că încă mă mai încearcă dorul și apăsarea...
Horia se foi pe scaun. Toate povestirile astea l-au făcut foarte dornic de sex în seara aceasta. Boxerii îi deveniseră neîncăpători peste măciucă. Se vedea că voia să mai întrebe ceva. Îi măguleau orgoliul de bărbat, spusele de zilele trecute ale lui Vlad că are coaie foarte mari și era curios de mădular:
- Schimbăm subiectul, nicio problemă. Dar mai spune-mi ceva. Cum e pula mea față de celelalte pe care le-ai văzut?
- Ha, ha! Ce griji ai, frate! Nu te-am văzut îndeaproape în erecție maximă. Ai avut-o sculată când ai fost gol la baie la vestiar și am impresia că ești și în acel departament destul mare, aș spune peste medie... Numai când te gândești că mai crești!
- Hei, hei! Am deja 18 ani, comentă Horia nemulțumit că nu e luat drept matur.
- Na, că am supărat mânzul! Ha, Ha! Mai ai o lună și jumătate. Până atunci ești mânz!
Dându-se furios, Horia se repezi la Vlad să îl gâdile drept pedeapsă pentru răutate. S-au mutat pe pat continuând hârjoneala. Își presă pula tare ca stana de corpul lui Vlad: ba pe fund, pe piept și stomac sau de membrul la fel de sculat al prietenului său. Asta îl întărâtă și mai tare. Vlad nu mai rezistă atacului:
- Ha, ha, ha... oprește-te că nu mai pot... Hi, hi, hi! Gata, uite retrag! Nu mai ești puștan, ci bărbat în toată regula! Dovada e între picioare, zise luându-l iar la mișto.
Horia îl lăsă în pace.
- Ca să fii sigur că sunt bărbat uită-te îndeaproape la nărăvașul meu. Stătu în fund lângă Vlad, își trase boxerii până sub coaie, iar pula îi sări ca un arc.
Vlad privi cu respirația tăiată. Îl mângâie pe Horia pe pulpa piciorului. Înaintă spre coaiele mari masându-l apoi cu curaj acolo, văzând că îl acceptă. Horia respiră greu, încă neobișnuit să fie atins în zona cea mai intimă de altcineva. Durerea din coaie se potoli, o plăcere difuză îi invadă fiecare parte a corpului. Se relaxă, dar pula i se făcuse dureros de rigidă. Deodată, Vlad i-o cuprinse în mână, mișcând-o într-o parte și în alta ca și cum ar fi ținut un joystick la un joc cu mașini. Horia gemu adânc din piept, șocat și zăpăcit de excitarea extremă pricinuită de mâna unui bărbat străin pe mădularul ultrasensibil. Ce faci frate, da-mi drumul, îngână Horia trăgând încet de mâna cu care Vlad îl ținea de pulă, nesigur dacă să-l lase ca să vadă cu ochii lui că e deja bărbat adevărat sau să-l oprească de la locul său cel mai intim, interzis altui bărbat.
Vlad se uita captivat la sexul perfect proporționat. Începu să frece ușor pula groasă și înaltă de vreo 17 cm, învingând împotrivirea tot mai slabă a prietenului său. Încercările lui Horia de a trage pula între picioare nu făceau decât să-i dubleze plăcerea din frecarea creată cu mâna neînduplecată de pe ea.
Horia se simțea ca niciodată până atunci. Coaiele masate cu îndemânare și frecarea pulei de către Vlad îl trimiteau în al nouălea cer. Se lăsă în voia valurilor de plăcere în timp ce prietenul lui îi controla mădularul fierbinte. Ultimele urme de rezistență se topiră în talazurile pasiunii ce se ridica nestăpânită din adâncurile mătărângii până sus la cap. Tremura din toate încheieturile, iar picioarele îi tresăreau incontrolabil, tensionate la maxim. Când Vlad îi atinse cu degetele capul pulei, crezu că înnebunește. Își înfundă capul în pernă, buzele frumoase i se întredeschiseră într-un geamăt din adâncuri, pieptul i se ridică în timp ce trase o gură de aer din rărunchi, iar sexul îl împinse involuntar înspre Vlad, dăruindu-i-l fără rezerve. Lichidul seminal transparent-albicios îi lubrifiase deja capul și se scurgea tot mai mult ca și cum ar fi fost spermă. Vlad captură scursul cu degetele, mirosi și îl gustă.
- Mmm... ce bun e. Hai mai dă-mi frate, să mai gust.
Horia se uită înnebunit cum Vlad îi mulgea scula ca să dea și mai mult lichid pe care îl sorbea ca pe un suc delicios, în timp ce-i lucra coaiele ca la carte. I se tensi...



    Login