Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCaile Seductiei (partea a III-a, ultima)
Autor : 24Kernel - 2020-06-12
Citita de 6773 ori - Nota 8.26 (74 voturi)
Am primit numeroase mesaje de încurajare pe e-mail. Multumesc! Vor urma și alte povestiri. Eu răspund la intervale mari, neregulate de timp, dar să știți că răspund fiecăruia în parte! Nu încetați să iubiți și să vă cautați jumătatea, dragilor.

--------------------------

Amândoi erau însă nesiguri sentimentele lor. Vlad făcuse o pasiune pentru corpul lui Horia și pentru pula lui veșnic excitată, și devenise dependent de sămânța lui tânără. Nu-și mai putea imagina o zi fără o partidă fierbinte de sex. Deși admitea că era bisexual, fusese dintotdeauna convins că îi plăceau mai mult femeile. Totuși cu Horia mersese foarte departe și se temea că respectul pentru caracterul băiatului ăsta și atracția sexuală nedisimulată față de el îl împingeau pe nesimțite spre sentimente dincolo de granița camaraderiei. Ținea la el mai mult decât la un frate și asta îl cam speria. De altfel, însuși Horia părea hetero și ținea să rămână așa, tratând relația dintre ei ca frăția de sânge dintre doi bărbați cât se poate de straight. De multe ori îl deruta însă pasiunea de îndrăgostit cu care Horia îl strângea în brațe, îl săruta sau îl privea în ochi până în adâncul sufletului.
La rândul lui, Horia, care nu mai avusese niciodată de-a face cu bărbați mai mult decât simple amiciții, chiar dacă simțea rareori o atracție vagă față de câte unul, și avea radarul aprins pentru femei frumoase, nu putea admite că între el și Vlad ar fi fost mai mult de o strânsă camaraderie marcată de explorări sexuale. Intuia că Vlad totuși îi atinse o coardă sensibilă. Era primul care îi băuse sămânța din pulă, era cel care îi spulbera orice urmă de voință când era pe aproape sau chiar numai auzindu-i glasul la telefon, cel care îi sărea în ajutor necondiționat la nevoie, cel care îl făcea să uite de sine când îi înșfăca sexul impulsiv și cel care îi provoca noapte de noapte orgasme masive. Trebuia să recunoască și că îl găsea atrăgător. Îi plăcea la nebunie când îi răspundea cu pasiune săruturilor nenumărate din timpul actelor sexuale. Confuz, ăsta era cuvântul corect pentru starea lui, iar ideea de a iubi pentru cineva de același sex îi crea disconfort. Horia voia să fie tipul de bărbat cool, după care întorceau privirile toată lumea la servici, la cursuri sau pe stradă, tipul apreciat, dorit, invidiat. Cu Vlad însă îi era greu să-și mențină distanța și independența. Un impuls irezistibil îl împingea să-l sărute pe loc, de cum îl vedea, chiar și pe stradă, să-l ia în brațe, să facă dragoste nebună și să-i dăruiască fără încetare seva lui bărbătească din coaiele uriașe.
După vreo două săptămâni de la ziua sa de naștere, Horia fu invitat de Vlad la o petrecere de weekend a firmei la care lucra. Era o vineri seară plăcută. S-au întâlnit la un local unde se servea mâncare și băutură pe săturate. Horia se simți puțin stingher în compania atâtor oameni străini de toate vârstele, dar toată lumea l-a tratat ca pe unul de-al casei. Curând se relaxă și începu să-și exerseze cunoștințele de limbă cu colegii lui Vlad. Lumea se ameți și limbile se dezmorțiră conversațiile întețindu-se exponențial cu sticlele de bere băute. O tânără frumoasă, cam de vârsta lui Vlad începu să-i monopolizeze acestuia atenția. Lui Horia nu îi scăpă privirile ei calde, evident interesate de bărbatul din fața ei. Neîndoielnic, Vlad se lăsă prins în conversație, neindiferent la farmecele femeii. Pentru prima oară pe Horia îl încercă un sentiment de gelozie și acest lucru îi enervă. Se băgă în discuție, decis să deraieze lucrurile de pe făgaș. Nu se putu opri să remarce că femeia era frumoasă și atractivă. Era drăguță, cool și nu-i putea găsi niciun cusur. Se simți dezarmat, chiar vrăjit de frumusețea și atitudinea ei, dar remarcă înciudat erecția din pantalonii lui Vlad, chiar dacă el însuși se simțea puțin excitat în prezența ei. Ea nu forță lucrurile, se comporta cu o delicatețe feminină desăvârșită.
Pe drum spre casă Horia era cam tăcut, nu chiar atât de vorbăreț și de bine dispus ca prietenul său. Avea senzația că fata asta ar putea să i-l fure pe Făt Frumos. Vlad era al lui. Lui îi dădea cu toată pasiunea jeturile masive din sămânța lui, dăruindu-i cel mai de preț lucru pe care îl are un bărbat. Îi dăduse fratelui lui de suflet, ceea ce numai femeia iubită ar fi trebuit să primească, nimeni altcineva. Se dăruise pe el și nu putea suporta ideea că Vlad ar putea să-l părăsească pentru altcineva, chiar dacă era femeia iubită. Darul de pulă acceptat până la capăt nu putea fi desfăcut așa de ușor. Bărbatul ăsta i-a luat mințile în pat, iar renunțarea la viața sexuală îi părea o pedeapsă cruntă, imposibilă, nemeritată. Mai mult, nu concepea să rămână din nou singur, cineva să-i fure prietenul de suflet! Realiză în străfundurile minții că era egoist, foarte egoist. Până la urmă amândoi erau hetero și mai devreme sau mai târziu trebuia să-și găsească jumătatea feminină. Off.. Sexul le crease numai complicații. Și totuși ceea ce se consumase între ei era puternic și nu putea să se disipeze peste noapte. Vlad era al lui și trebuia să rămână așa!
Era două noaptea și în tren la întoarcere nu era nimeni. Horia îl sărută cu pasiune pe Vlad, îi băgă mâna sub cămașă și coborî cu săruturile de pe gură pe gât, pe piept, întorcându-se apoi până la urechi. Îi masă erecția din pantalonii de stofă și îl simți pe Vlad topit în brațele lui. Veni controlorul și abia avură timp să se așeze cuminți pe locurile lor. La stația intermediară urcară câțiva călători amețiți de la petreceri. S-au dus apoi acasă la Horia, care stătea mai aproape. Odată ajunși îl dezbrăcă pe Vlad și-l acoperi cu săruturi pe gură, pe ochi, pe gât și pe spate, pe piept, pe stomacul lin... Vlad era în al nouălea cer, răspunzând cu săruturi dulci și masându-i flămând mădularul de armăsar, ori coaiele fierbând de sămânță. Creștea în el tentația să-l lase liber la pulă și să-i dea până la epuizare laptele dragostei lui, însă în seara asta voia să-și împlinească o dorință ce-i încolțise în suflet de câteva zile... Trebuia să acționeze acum, altfel și-ar fi pierdut curând puterea a vorbi articulat în fața asaltului bărbatului excitat asupra sexului său.
- Vlad, ah... vreau să te rog ceva...
- Spune, dragule.... orice...
- Vreau să facem sex anal... Să te am, să fii al meu, așa cum tu mă faci al tău în fiecare zi de când îmi iei pula și coaiele în mâini ori când mă sugi și îmi bei sămânța până mă lași lat în pat.
Vlad rămase mut de senzualitatea cuvintelor. Să fie o declarație de dragoste? Îl iubea Horia?? Să fi fost atât de intense experiențele lor sexuale, că i-a trezit astfel de sentimente? Incapabil să afle un răspuns, dar întărâtat peste măsură de forța erotică a mesajului, îl sărută febril pe Horia pe ochii de înger, pe obrajii înroșiți de emoție și pe buzele senzuale. Căută o cremă prin casă.
Horia înțelese și-și creă drum cu degetele printre bucile sexi ale lui Vlad. Îi masă rozeta virgină cu multă cremă, și introduse pe rând unul, două, trei degete în gaura apetisantă, continuând să-i frământe trupul topit, cu cealaltă mână. Vlad relaxă ușor, ușor mușchii rectali, iar Horia ținti cu mădularul rozeta atât de delicată. Băgă pula groasă încet, încet, iar când gemetele de durere ale lui Vlad se întețeau o retrăgea rapid ca să revină apoi și mai adânc. Ajunse la rădăcină și începu să-și fută partenerul cu mișcări lente. Gaura aceea strâmtă și mușchii interiori ai lui Vlad care se contractau încet și spasmodic îi produceau senzații fantastice. Vlad stătea în genunchi pe pat. Durerea fu progresiv înlocuită de plăcere până la extaz cu fiecare frecare a falusului gros de prostată. Horia îl apucă cu o mână pe după piept, îl ridică puțin și se aplecă să-l sărute pe ceafă, pe obraji și chiar pe gură. Ca...



    Login