Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cadoul Perfect 2
Autor : samaliot - 2011-12-12
Citita de 3365 ori - Nota 0.13 (8 voturi)
Cadoul perfect 2

A trecut ceva timp de la publicarea primei părţi aşa că îmi cer scuze cu acest prilej. Motivul...păi ar fi lipsa de timp dar ajunge cu asta.

După cele întâmplate între mine şi Alin în acea zi nu l-am mai văzut timp de trei zile, inventând scuze în faţa părinţilor mei pentru a nu trebui să mă duc la casă. Deşi decisesem că nu voi da o petrecere cu ocazia zilei mele de naştere m-am decis să o fac totuşi doar pentru a sta departe. De ce? Răspunsul era simplu nu aveam încredere în mine. Nu ştiam dacă mă voi putea stăpânii de faţă cu Marius şi Gabriel avându-l pe Alin în faţă pe jumătate dezbrăcat după declaraţiile şi partida de sex pe care o avusesem cu el.

Zilele care au urmat au fost dificile, în ciuda faptului că nu am avut decât câteva ore libere în acele zile gândul meu era mereu la el, la atingerea lui, la corpul lui, la buzele lui sărutându-le pe ale mele, la tot al lui. M-a sunat însă nu i-am răspuns. Văzând că îl evit mi-a scris un mesaj: "Unde eşti? De ce nu îmi răspunzi? Nu ai idee cât de mult îţi simt lipsa! Tânjesc după privirea ta şi felul cum îmi mângâie corpul. Ştiu că mine e ziua ta, dar petrecerea este abia seara, te rog vino mâine la casă vreau să te văd. Te sărut!" Mă comportam imatur, dar pur s simplu îmi era teamă. Nu m-am dus! Însă mă uram pentru laşitatea mea.

În seara aceea m-am dus la barul pe care îl închiriasem pentru a îmi aştepta prietenii şi foştii colegi de liceu. A fost un chin să zâmbesc şi să mulţumesc pentru urările şi cadourile primite, căci eram fals nu îmi păsa de la mulţi ani-ul lor, mintea mea era la el. Chiar când mă gândeam că se supărase pe mine şi că nu aveam să îl mai văd a apărut la intrarea în bar. Eram în picioare încercând din răsputeri să fiu atent la discuţia pe care o aveam cu două foste colege când i-am zărit chipul frumos, cu acei ochi verzi minunaţi ce aveau acum o privire oarecum dojenitoare dar în acelaşi timp amuzată. Mi-am cerut scuze celor două colege şi m-am îndreptat spre el cu rapiditate.

-La mulţi ani, mi-a zis când am ajuns în faţa lui, inmanandu-mi în acelaşi timp o pungă de cadouri în care am aruncat o privire rapidă şi instinctivă unde am văzut parfumul meu preferat. În acel moment mi-am dat seama că fusesem un prost. După ce îl evitasem zile întregi, el era aici şi îmi dovedea că era atent la mine şi că ţine la mine.

-Mersi, mult pentru cadou, i-am spus luându-l de gât şi pupându-l pe ambii obraji Pentru prima dată în acea seară eram sincer. Dar cadoul cel mai bun e prezenţa ta aici, am adăugat.

-Daca Mahomed nu vine la munte, se duce muntele la Mahomed, a spus el jucăuş.

-Iartă-mă!

-De ce?

-Pentru că am fost un cretin, pentru că mi-a fost teamă că nu mă voi putea abţine în faţa celorlalţi pentru că...

-Shh...taci! Te înţeleg perfect. Acum cred că ar fi bine să te întorci la cele două domnişoare până nu devin geloase şi cât timp mă mai pot stăpâni!Am început să râdem amândoi.

-Nu îmi pasă de ele, dar ai dreptate. vino, stai la masă cu mine!L-am luat de mână trăgându-l după mine pentru a îl duce spre masa mea. Era atât de plăcut să îi simt atingerea mâinii lui pe a mea, încât nu aş mai fi vrut să îi dau drumul, dar m-am conformat imediat ce am ajuns la masă. Nu stăteam singur la masă cu mine mai stăteau şi doi prieteni şi o colegă cu prietenul ei. Trebuia să găsesc o scuză pentru includerea lui Alin în grupul nostru, având în vedere şi vârsta lui. Prin cap mi-a trecut cea mai banală scuză...

-El este unchiul meu, am spus eu nonşalant, sper că nu vă deranjează faptul că stă cu noi la masă. De fapt puţin îmi păsa după părerea mea puteau să se ducă toţi dracu şi să mă lase singur cu Alin. Însă nimeni nu a avut nici o obiecţie.
Ceva mai târziu în acea noapte după câteva pahare de alcool m-am dus la toaletă, iar imediat după ce am terminat şi mă spălam pe mâini Alin a intrat şi el având o privire lascivă dar în acelaşi timp şi amuzată.

-Unchiul? Serios?

-Aveai vreo idee mai bună, am spus eu la fel de amuzat? Nu m-am putut abţine şi mi-am lipit buzele de ale lui stând aşa câteva secunde simţindu-le căldura şi textura peste ale mele, apoi am început să îmi plimb limba peste ele gustându-le şi savurând fiecare milimetru din ele, îmbătându-mă cu aroma lor masculină cu al lor parfum de whisky.

Uşor limba mea a pătruns în gura lui acaparând-o şi savurând-o fără şansă de a mă sătura. Faptul că cineva ar fi putut intra şi să ne fi prins mă excita şi ma mult făcându-mă şi mai îndrăzneţ. În scurt timp limba lui cucerit-o pe a mea pătrunzându-mă şi înnebunindu-mă. Alcoolul şi senzaţiile pe care el mi-le oferea prin acel sărut m-au făcut să îmi pierd minţile şi încurând mâna mea a găsit şliţul blugilor lui croindu-şi drum dincolo de capsa şi fermoar, găsind într-un final slipul şi masând plin de dorinţă penisul acoperit de acesta. Eram pe punctul de a cădea în genunchi şi de a îl poseda acolo pe loc atunci când am fost trezit la realitate de vocea lui.

-Nu aici! Cineva ar putea intra şi...

-Nu îmi pasă, l-am întrerupt eu punându-i un deget peste buze, iar el luându-l între acestea şi dezmierdându-l.

-Radu...nu, a spus el spasmatic căci cealaltă mână a mea ajunsese în slipul lui şi îi masa erecţia.

-Atunci atunci când, i-am şoptit eu la ureche începând să ling şi să sug lobul acesteia.

-Maine seară la mine acasă, Dana este de gardă.

-Ma torturezi, i-am şoptit din nou la ureche , continuând apoi să dezmierd lobul în timp ce îi masam în continuare penisul pe care îl scosesem din pantaloni. Ai idee oare cum îmi va fi în noaptea asta şi mâine toată ziua până seara când te voi vedea, voi avea în continuu în minte refuzul tău din această seară, amintirea buzelor tale şi căldura erecţiei tale!

-Ahh...Radu...ahhh, buzele lui le-au cuprins pe ale mele şi ultimul său geamăt a fost înfundat atunci când limba lui a pătruns în gura mea în timp ce sperma lui se împrăştia pe podeaua băii.

-Voi veni, am spus dezlipindu-mi buzele de ale lui şi părăsind încăperea.

Ieşind din încăpere am fost din nou cuprins de dor şi dorinţă, pe el îl tachinasem şi se eliberase de tensiune dar eu...eu eram încă nesatisfăcut. Tânjeam!Tânjeam după el! Petrecerea a continuat fără el pentru că fără că eu să îl văd a plecat. Nu puteam decât să înţeleg că reuşisem să îmi cer iertare prin acţiunile mele.

Fuga lui însemna că nu se mai putea stăpânii văzându-mă, acum el era cel care se temea. După ce ora doisprezece a trecut în bar şi-au făcut apariţia părinţii mei împreună cu aşa zisa mea prietenă aducând tortul. După ce cu toţii mi-au cântat la mulţi ani, care era cât se poate de fals cântat încât am avut impresia că un roi de albine se învârte în jurul meu. Părinţii meu au fost primii care miau urat la mulţi ani urmând apoi prietena mea care nu s-a putut abţine şi m-a sărutat. Cu greu i-am permis limbii ei să îmi pătrundă dincolo de buze deoarece comitea un un păcat...avea să înlocuiască atingerea buzelor lui Alin cu ele ei, iar eu nu îmi doream asta.

-Esti rece, mi-a şoptit ea la ureche rupând sărutul.

-Sunt un pic cam ameţit, prea mult alcool.

-Tu nu te îmbeţi din câteva pahare de whisky, ai altceva de aproape o săptămână eşti aşa, nici măcar nu m-ai sunat.

-Imi pare rău am foarte multe pe cap acum, te rog să mă ierţi.
-Sti doar că nu pot fi supărată pe tine, ţin prea mult la tine a spus ea sărutându-mă pe gât în timp ce eu gândeam "în timp ce eu nu mai ţin deloc"

-Te rog să mă scuzi, am spus îndepărtând-o uşor cu mâinile vreau să mă duc până la toaletam am sărutat-o uşor pe frunte şi am plecat.

Când am intrat în baia băieţilor imediat imaginile cu mine şi Alin mi-au venit în minte, un val de căldura cuprinzându-mă. Pe el în voiam, pe el, doar pe el, pe ea o uram îmi atinsese buzele ştersese gustul lui Alin. Telefonul meu a început să sune, iar mâinile mele tremurânde l-au scos din buzunarul sacoului negru de mătase pe care îl purtam. Era un mesaj de la Alin: "Îmi cer scuze pentru plecarea mea bruscă dar nu mă mai puteam stăpânii cu tine lângă mine. Abia aştept ziua de mâine să te pot strânge la pieptul meu, să îţi simt căldura corpului şi respiraţia ta pe gâtul meu. La mulţi ani iubitul meu! Te iubesc!"

-Si eu te iubesc, am mimat eu cu buzele uitându-mă în oglindă.

Seara a trecut destul de greu aşa că mi-am înecat dorul şi dorinţa în whisky, însă nici măcar acesta nu îşi făcea efectul, îl doream şi mai mult cu fiecare pahar şi minut care trecea. Pe la ora cinci dimineaţa lumea a început să plece, iar eu am chemat un taxi şi m-am îndreptat spre casă unde mă aştepta un somn lung şi un vis umed în care eu şi Alin eram personajele principale.

Când m-am trezit în acea zi era ora trei după amiaza. M-am ridicat din pat îndreptându-mă spre baie unde am făcut un duş aproape rece pentru a mă trezi. Când am terminat, am ieşit din cabina de duş, m-am şters cu un prosop pe corp, lăsându-mi părul ud şi apa din el să îmi curgă pe corp. am luat halatul negru de mătase din cuierul băii şi m-am dus spre dulap pentru a îmi lua o pereche de slipi, ieşind apoi din cameră cu halatul pe mine îndreptându-mă spre bucătărie unde tata îşi savura cafeaua de de după masă citind ziarul.

-Neata, am spus eu!

-A trecut de mult, a spus tata împachetând ziarul şi râzând.

-Cum spui tu, vreau şi eu o cafea.

-Imediat, a spus el ridicându-se şi ducându-se spre expressor. Ce planuri ai azi?

-Nu ştiu... nu am chef de colegi sau prieteni, nici măcar de Iulia...vreau doar să mă odihnesc, să mă uit la un film şi poate mai pe seară voi ieşi puţin în oraş cu Alin, am spus eu testându-l pe tata. De ce întrebi?

-Fara motiv mă gândeam că din moment ce eu şi cu Roxana suntem plecaţi...tu şi Iulia... mă înţelegi tu... era cam supărată aseară când am luat-o de acasă. Ieşi cu Alin? Cu mine nu ieşi niciodată!

-Nu îmi pasă de Iulia! Fi serios tată, tu fie eşti de gardă, fie atunci când eşti acasă eşti mult prea obosit să ieşi, iar în weekenduri preferi să stai acasă cu mama şi să faceţi ce Dumnezeu faceţi voi în dormitor.

-Cineva e irascibil astăzi, a spus el râzând, ce se întâmplă cu tine Radu, nu prea apucăm să vorbim.

-Nimic, am spus coborând tonul la un nivel normal, doar că am nevoie de linişte o perioadă, examenele şi stresul şi-au cam pus amprenta pe mine, am spus eu minţind.

-Ce ai zice dacă sâmbătă am merge la casă să facem un grătar, o putem lua şi pe Iulia, iar eu îi voi chema pe Dana şi pe Alin.

-De ce nu! Mulţumesc, am spus eu, mulţumindu-i pentru cafea. Am luat pachetul de ţigări al lui tata scoţând o ţigare şi aprinzând-o.

-Eu trebuie să mă duc să mă pregătesc, a spus tata, trebuie să rezolv ceva la primărie pentru casă şi după mă duc la spital, ne vedem mâine!

-Ok!

Am rămas singur în bucătărie savurându-mi cafeaua tare şi fierbinte împreună cu ţigarea, gândindu-mă la ce urma să se întâmple mai târziu în acea zi. Voi fi din nou cu Alin, din nou în braţele lui, cu buzele lui lipite de ale mele. Număram minutele până la întâlnirea noastră.

Timpul s trecut greu, dar la ora şapte seara eram deja îmbrăcat şi gata să mă întâlnesc cu el. Am coborât cele cinci etaje ale blocului, m-am urcat în maşină pornind-o stângaci ca un începător în timp ce inima îmi bătea cu putere în piept. Imediat ce motorul a pornit am aprins şi cd-playerul pe fundal începând să cânte Richard Marx-Right here waiting.
Când am ajuns în faţa blocului lui Alin, am sunat la interfon şi am fost întâmpinat de vocea lui bărbăteasca:

-Cine este?

-Radu!

Sunetul de metalic ce a urmat a fost semnalul că uşa era deschisă, iar asta însemna că ne mai despărţeau doar câţiva metri şi o uşă metalică din moment ce stătea la parter.
Era în uşă, aşteptându-mă cu un zâmbet frumos pe buzele acela adorabile şi savuroase. Am intrat, iar el a închis uşa în urma mea, luându-mă apoi în braţe pe la spate şi sărutându-mă tandru pe gât.

-Te iubesc, i-am spus eu!

-Si eu!

-Te vreau!

-Si eu, şi atât m-a trebuit, ăsta a fost semnalul. M-am întors cu faţa spre el, prinzându-i capul în mâ...



    Login