Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCadoul Perfect 1
Autor : samaliot - 2011-08-01
Citita de 5715 ori - Nota 7.77 (30 voturi)
Tin sa specific ca aceasta poveste este cat se poate de reala si de-a lungul anului trecut pana in ziua de azi m-am tot gandit si rasganit daca sa scriu aceats experienta sau nu. Dar sa lasam explicatiile si sa ajungem la poveste.

Am douazeci de ani acum, in urma cu un an avand nouasprezece, iar ceea ce va voi povesti a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata de ziua mea care urma sa fie peste cateva zile.

La sfarsitul primaverii 2010 familia mea s-a apucat de constructia unei case pe un teren pe care il detineam de ceva vreme. Dupa ce proiectul a fost facut si toate actele necesare au fost gata am angajat o firma de contructii pentru a ne ridica cea ce noi numeam casa visurilor noastre. In trei luni casa a fost construita, ramanand doar finisajele, faianta, gresie, parchet, etc. Din cauza unei discutii intre patronul firmei si tatal meu am incheiat parteneriatul cu acea firma si am decis sa continuam constructia cu un grup de liber profesionisti pe care tata ii cunostea. Astfel dupa doar o spatamana finisajele au inceput. Cei trei pe care tata ii adusese erau cu varste cuprinse intre 29 si 44 de ani. Toti trei aratau excelent, erau barbati bine facuti, care se tineu in forma datorita muncii pe care o prestau, inalti si emanau un aer de masculinitate.

Cum ai mei trebuiau sa se duca la servici eu eram cel care trebuia sa stau cu ei si sa ii supraveghez, ceea ce am si facut pentru urmatoarele saptamani. In fiecare zi eram acolo vazandu-i cum lucrau de zor in acea caldura infernala, iar atunci cand tricourile nu mai faceau decat sa ingreuneze isi scoteau toti trei tricourile expunandu-si bustul. Cel mai tanar Marius caci acesta ii era numele arata destul de bine, inalt undeva la 1,80, brunet cu niste ochi negrii ce iti dadeau fiori, o fata ovala si niste buze pline dupa care te-ai fi topit precum o inghetata, Alin cel de 35 de ani arata demential, inalt, brunet cu un par des si putin ondulat la varfuri, la fel ii erau si sprancenele negre si arcuite dandu-i un aer misterios si dur. Era putin bronzat iar bronzul nu facea decat sa ii scoata si mai bine la iveala acei incantatori ochi verzi sub care se desena un nas perfect nici mic nici mare apoi niste buze pline continuate cu o barbie incojurata de acel gotee bine ingrijit. Avea un fizic de invidiat cu pectoralii si abdomenul bine lucrat de-a lungul carora se intindea un par negru destul de des si cret, disparand de-a lungul centurii lui Adonis in bermudele pe care le purta. Mi-am petrecut zile intregi uitandu-ma cu dorinta la Alin dorindu-mi ca ceilalti doi sa nu mai existe sa fim doar noi si sa pot macar sa il ating si sa il sarut macar o data.

Zilele treceau si dupa ce exteriorul a fost facut si mare parte din interior a fost turnata sapa autonivelanta pentru a pune parchetul in dormitoare. Cum nu mai era mare lucru de facut in ziua urmatoare a venit doar Alin pentru a chitui bucataria, baile si livingul. Ca in fiecare zi eu eram acolo la ora sapte si jumatate urmand ca ei sa vina la opt. In timpul in care eram singur pregateam cafeaua in magazia in magazia din spatele casei si m-a asezam la masa sub umbreluta cu un pahar rece de cola cu gheata si lamaie si cafeaua in fata fumand o tigare.

Am ramas surprins cand am vazut ca a veint doar Alin si imi pare ca visez! Imi venea sa urlu de fericire, eram in sfarsit singur cu el desi nu eream prea sigur ce urma sa fac. Cand a ajuns la masa i-am intins cana de cafea si mi-am aprins o alta tigara gustand in acelasi timp cu el din cafea.

-Ah, a exclamat el, ai uitat sa pui zahar. Ce prost sunt mi0a trecut atunci prin minte, daca eu o beam fara asta nu insemna ca trebuia sa ii oblig si pe altii.

-Imi cer scuze, Alin, il aduc imediat, ridicandu-ma imediat de pe scaun si intorcandu-ma repede cu zaharul si cu o lingurita. Cate lingurite iti pun, l-am intrebat fara sa imi iau ochii de la verdele din ochii lui.

-Una, abia l-am auzit insa mecanic am pus o lingurita de zahar in cafea si am inceput sa amestec. Desigur stiam cate lingurite isi punea deoarece ii sorbeam si memoram fiecare gest si miscare, itrebasem din pur amuzament si dorinta de a ii auzi acea voce masculina.

-Esti singur astazi, am spus eu intorcandu-ma pe scaunul meu fata in fata cu el si tragand cu pofta din tigare. Nu a raspuns, iar in tot acest rastimp eu am tinut fumul in mine, iar el avea privirea fixata in vartejul ce se formase in caimacul cafelei.

-Nu avea rost sa vina Marius si Gabriel deoarece nu puteau lucra oricum, iar de chituit pot chitui si singur, a spus el repede vizibil tulburat de ceva doarece raspunsul lui a fost evaziv.

-Pari distrat am spus zambind tragand incodata din tigare si ridicand cana de cafea fara a da fumul afara.

-Nu sunt, a spus el nesigur. Apoi tacere pentru cateva zeci de secunde care mie mi s-au parut secole, insa linistea a fost sparta de sunetul pe care la facut atunci cand a sorbit din cafea. Radu, a spus el apoi a facut o pauza, eu sunt casatorit.

-Stiu asta, dar nu inteleg ce vrei sa…

-Ba inetelgi, ma intrebat el cu un ton plin de siguranata, am vazut cum ma privesti si cunosc acea privire. Ai fost precaut bineinteles astfel incat ceilalti sa nu realizeze, dar…dar jur ca de fiecare data iti simt privirea pe corpul meu, vad dorinta din ochii tai atunci cand te uitii in ai mei.

-Alin, eu…

-Nu trebuie sa imi explici, am trecut si eu prin cea ce treci tu acum atunci cand eram in armata, a spus el vizibil suparat de aducerea aminte.

-Adica vrei sa spui ca…

-Nu, nu s-a intamplat nimic, insa si acum regret ca nu am avut curajul necesar pentru a incerca.

-Tu, nu ai avut curaj, am spus eu uimit de afirmatia lui.
-Doar pentru ca sunt stapan pe mine si ceva mai dur atunci cand ceilalti sunt prin preajma asta nu insemna ca asa sunt cu adevarat, am si acum dorinte si vise.

-Te inteleg perfect, am spus eu. Vreau doar sa sti ca… dar nu lasa nu vreau sa complic lucrurile si mai mult, ce ar fi sa uitam acest incident. Mi-am aprin o noua tigare tragand puternic din ea incercand parca sa ard impreuna cu tutunul si rusinea si furia care mi se aduna in corp.

-Spune ce aveai de gand sa spui m-a indemnat el, aruncandu-mi o privire sincera si plina de intelegere.

-Alin, eu… defapt nu stiu daca e o obsesie sau o idee cauzata de nenumaratele vise pe care le-am avut cu… tine, m-am fostat sa spun acel cuvint si imediat ce l-am spus imi venea sa intru in pamant.

Desi eram o fire vulcanica in viata de zi cu zi atuncicand venea vorba de sentimentele mele eram foarte foarte slab. Alin, eu cred ca am inceput sa tin la tine! Nu a scos un cuvant la auzul vorbelor mele s-a ridicat brusc de pe scaun si puteam sa jur ca in acel moment ma va lovi, chiar m-a asteptam sa loveasca cand i-am simtit mainile puternice pe umerii mei ridicandu-ma in picioare apoi s-a intamplat…. Pumnul, sau palma pe care o asteptam sa transformat intr-un sarut plin de dorinta. I-am simtit limba incercand sa imi patrunda in gura si atunci m-am lasat si eu prada acelui sentiment pe care el mi-l transmitea.

Limbile noastre sau prins intr-un duel placut si pret de cateva minute parca nu ar mi existat nimic pe pamant decat noi doi, imbratisati, eu cu mana pe pieptul lui trecandu-mi mana prin parul lui corporal care iesa la iveala prin cei trei nasturi desfacuti de la tricul lui polo, el cu o mana in parul meu si cealalta pe spatele meu pe sub tricou. Era atat de aproape de mine, incat ii puteam simti caldura copului, inima batand frenetic, mirosul after shave-ului de mosc pe care il folosea, iar toate acestea ma inebuneau. Cand in sfarsit am rupt sarutul amandoi respiram greoi si aveam buzele rosi de la presiunea pe care evident o pusesem in acel sarut.

-Alin, te iubesc, i-am soptit printre gafaieli.

-Si eu Radu!


L-am sarutat din nou pentru cateva secunde apoi, am inceput sa cobor sarutandu-l pe gat in timp ce mainile mele ii scoteau tricoul, lasandu-l pe jumate desbracat, apoi m-am oprit asupra sfarcurilor lui deja intarite care se ascundeau in acel par negru si cret care ma inebunise tot acest timp, luandu-le in gura si muscand masional de el, timp in care Alin imi striga numele.
In scurt timp am gost in genunci in fata lui, desfacandu-i cureau de la plugi, apoi nasturii lasandu-l doar in boxeri.

Mi-am pus mana pe umflatura din acestia si am masat-o inhaland mirosul lui, apoi i-am dat si pe aceia jost lasandu-l gol in fata mea. M-am uitat in ochii lui apoi am coborat privirea pe corpul lui adorand fiecare parte din el, pentru a ma opri in final asupra penisului sau de aproximativ douazeci si doui de centimetri. L-am prins in mana stanga si imediat am simtit cu vibreaza in aceasta. L-am sarutat apoi mi-am desparit buzele luandul in gura si incepand sa fac rotocoale in jurul glandului. In sfarsit ma puteam bucura si in realitate de corpul si penisul lui nu doar in visele mele. Era aici, era al meu si imi strriga numele in timp ce gemea datorita placerii pe care eu i-o ofeream.

Dupa cateva minute m-a ridicat de umeri lipindu-si buzele de a le mele sarutandu-ma si pot sa jur ca gustul penisului sau l-a facut sa ma sarute cu si mai multa pasiune incat nici macar nu am realizat cand m-am trezit pe masa inti...



    Login