Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cadoul de Craciun
Autor : bigsuck - 2014-12-26
Citita de 6669 ori - Nota 7.22 (41 voturi)
Cele ce urmeaza sunt 100% reale si mi s-au intamplat pe 24 ale acestei luni. N-am sa folosesc nimele reale.
Intre relatiile mele periodice, am un tip care periodic ma cheama sa-i fac un oral. L-am intrebat de multe ori pe Alin de ce ma cheama asa rar si mi-a zis ca deoarece locuieste cu fratele lui, ma cheama doar cand e sigur ca fratele lui e plecat din localitate si nu se intoarce in aceeasi zi, pentru ca Radu (frate-su), nu stie ca are placerea asta perversa de a i se suge pula.
Cand l-am intrebat daca nu vrea sa ma futa si anal, a motivat ca are o tipa pe care o fute, dar nu vrea sa-i suga si pula, de aceea apeleaza la mine.
L-am mai intrebat daca nu cunoaste vreun prieten care ar fi dispus sa aiba relatii sexuale gay si mi-a zis ca are la el in firma un tanar de 22 de ani care stie sigur ca e gay si din cate a aflat e activ, tocmai ce-mi trebuie mie, si poate o sa-l aduca odata sa ma satisfaca.
Trebuie sa precizez ca Alin are 33 de ani si are o firma de distributie in care are angajati mai mult tineri, care au putere de munca. El ca persoana arata destul de bine, doar ca are putina burtica, acesta fiind singurul punct care nu-mi place la el, dar ce are sub burticaaa... mmm! Un calbasan de pula groas, belita, niste coaie plinute si niste floci negri, care la primul nostru contact erau tunsi, dar cand i-am zis ca ador flocii, i-a lasat sa creasca si acum ma afund cu nasul in ei cand pula lui imi inspecteaza gura.
Pe data de 24 primesc un mesaj pe telefon de la el (noi numai prin mesaje tinem legatura):
"Vino pana la mine ca ti-am pregatit un cadou!"
Eu: "Cadoul periodic?"
El: "Si acela, dar si in plus!"
Eu: "O.K."
Si in 20 de minute sunam la interfon la el.
Cand am intrat in casa, m-a intampinat o atmosfera de sarbatoare, era Ajunul Craciunului, iar eu cu gandul la pula, nu luasem macar un minim cadou, macar ceva de complezenta, ceea ce m-a adus in situatia de a-mi cere o multime de scuze.
- Nu te mai scuza, pentru ca oricum nu te-am chemat sa-mi aduci tu cadou, ci eu iti fac tie cadou!
Era numai intr-o pereche de bermude, in casa fiind destul de cald si ma si reped sa-i dau bermudele jos, sa-mi iau cadoul.
El, razand ma ridica, ma saruta si zice:
- Ai rabdare, ca nu asta-i cadoul, o sa-ti dau si pula s-o sugi, dar hai in sufragerie, unde am instalat pomul, ca acolo-i cadoul!
Si ma ia de mana si ma duce in sufragerie unde intr-un colt era instalat un brad alb (natural), foarte frumos ornat, iar langa el:
CADOUL
care era un tanar saten spre blond, gol complet, avand doar pe cap un fes rosu cu bordura alba, acelasi tip de fes si pe capul pulii sculate, dar la dimensiunea acestuia.
Am ramas masca!
- Ce-ai ramas asa, ma intreaba Alin. Du-te, ia-ti cadoul, pupa-l, linge-l, fa-i ce vrei, e al tau!
Tanarul numai zambea si pula-i parca aproba dand din cap.
- Aline, n-am cuvinte sa-ti multumesc, asa surpriza mi-ai facut! Chiar imi vine sa-l mananc, cat e de frumos!
- Poti incepe chiar acum si chiar de aici, imi zice "cadoul" sii da jos fesul de pe capul pulii, care era deja umeda in crapatura,
- Faceti cunostinta, imi zice Alin. Gino si P. (P.fiind eu)
Las orice timiditate la oparte ( la varsta mea nu mai am demult asa ceva) si ma reped asupra "cadoului", ii iau capul pulii in gura si incep sa sug, simtind pre-cum-ul care incepea sa aiba gustul superb de sperma.
Gino vazand atata nerabdare, ma prinde cu mainile de cap si incepe sa ma futa in gura si nu m-a slabit pana nu si-a dat drumul, eliberand bunatate de sperma in jeturi prelungi care-mi ajungeau pana in fundul gurii. Inghiteam cu sughituri, ultimele jeturi plimbandu-le prin gura sa simt placerea gustului inconfundabil de seva barbateasca.
In timpul asta, Alin si-o freca prin bermude, abia asteptand sa termin primul "sprit" oferit de Gino.
Sleit de primul asalt si tremurand din picioare, Gino s-a retras pe canapea, eu urmandu-l ca mielutul dupa oaie, ca nu ma induram sa ma despart de asa frumusete de baiat.
Asezat pe canapea, Gino s-a lasat prada sarutarilor mele, care erau aduse pulii care acum era bleaga, dar pentru mine tot dulce era,coaielor, care aveau inca pe ele flocusori castanii, flocilor tunsi de deasupra pulii si pulpelor, acoperite si ele de par castaniu.
Adancit in efuziunea sarutarilor acelui trup de efeb, nu-l mai bagam in seama pe Alin, care isi daduse bermudele jos si ma batea cu pula peste cap.
- Hei, P. serveste-l si pe sefu, ma face atent Gino.
Atunci am dedus ca acesta era baiatul despre care imi spusese mai demult.
L-am lasat pe Gino si m-am intors spre Alin care m-a invitat intai sa-i iau coaiele in gura si sa i lee sug, ca sa fie foarte excitat sa-mi dea seva dupa care tanjeam, mai repede.
I-am luat coaiele-n gura, i le sugeam pe rand, mai dadeam cu limba pe sub ele unde crescuse padurea de floci, cum ii cerusem eu si pula lui incepea sa ma bata peste cap cu de la sine putere.
I-am luat-o imediat in gura si excitat de spectacolul oferit de Gino si de mine, apoi de coaiele supte, mi-a umplut imediat gura, impingandu-ma cu capul intre picioarele lui Gino si cu ceafa de marginea canapelei.
Usurat de povara coaielor, Alin s-a asezat pe canapea langa Gino, eu ramanand in genunchi in fata lor si incepand sa-i sarut pe amandoi, atat cat imi permitea acea pozitie, adica de la burta in jos, alternand cu sarutarile de la unul la altul.
Dupa ce m-am mai linistit cu sarutarile, Alin s-a ridicat, si-a tras bermudele pe el si s-a dus la bucatarie de a adus vin si gustari, spre a fi refacute fortele, semn ca treab avea sa fie de durata.
Ca sa-mi intareasca banuiala, Alin chiar imi confirma:
- P., in noaptea asta ramai aici sa profiti de cadou cat mai mult!
- Dar eu nu sunt pregatit pentru asa ceva, incep eu sa caut o scuza
- Ba esti foarte pregatit! Ai gura, ai cur, baie este, ce mai vrei, ca Gino o sa ti-o traga anal. Nu tu ma intrebai daca nu cunosc vreun baiat dispus sa ti-o traga? Uite-l, al tau este, ti l-am facut cadou!
- Si eu sunt dispus sa ti-o trag, auzim o voce din usa sufrageriei si il vad pe Alin ca se schimba la fata.
Era Radu, fratele lui Alin, care ne prinsese cum s-ar zice in flagrant, dar vadit sa coopereze si el la "sarbatoarea" noastra.
- Dar cum... parca erai plecat la Iasi, incepe Alin sa prinda glas.
- Da, era vorba sa plec, dar am primit un telefon ca dat fiind in preajma sarbatorilor, intalnirea se contramandeaza pana pae 12 ianuarie, asa ca pot lua si eu parte la petrecerea organizata de voi, ca ma tine pula.
- Da, dar eu nu sunt asa... zice Alin
- Aaa, vrei sa zici ca nu esti gay, zice Radu. Stiu ca esti bisexual ca si mine, ne place sa futem si femei si barbati, asa ca nu te mai feri de mine!
- Pai atunci sa va fac cunostinta: domnul in varsta este P., tanarul este Gino iar el este Radu, fratele meu!
- Si pana la urma cine-i femeia aici, intreaba Radu.
- Femeia o sa fie P. special de asta a venit!
Radu e tot tanar, cu doi ani mai mare ca Alin si el se ocupa cu aprovizionarea in firma, deci e mai mult pe drumuri. Arata mai bine ca Alin, in sensul ca n-are burta, dar tot aceleasi trasaturi.
- Atunci ma duc sa fac un dus, zice Radu si ma alatur si eu sa fiu alintat de "doamna"!
- As avea o rugaminte, zic eu, nu face dus, as vrea sa vad ce gust ai asa natural. Cand ai facut dus ultima data?
- Azi dimineata cand am plecat, dar sunt transpirat de pe drum, in masina a fost cald si iti spun ca am niste coaie transpirate, de nu pot crede ca le vrei asa. Si nici la pula nu sunt ras, vreau s-o toaletez oleaca, sa arate bine.
- Lasa-te asa, asa te vreau!
- Voia ta e lege, raspunde Radu si incepe sa se dezbrace.
Cand a ramas in chiloti, am ramas impresionat ce volum de pula si coaie avea acolo. M-am apropiat in genunchi de el si am mirosit chilotii, care emanau miros de coaie transpirate, dar de persoana ingrijita, care face dus zilnic, asa ca nu mi-a fost scarba sa prind cu gura si sa ling cu buzele bogatia aceea ascunsa in chiloti.
Cand mi-am aruncat ochii spre canapea, Gino avea iar pula par, care incepea sa planga din nou. Nu stiam ce sa fac: sa ma duc la Gino sa-i ling pula, sau sa raman la Radu.
Am hotarat sa raman la Radu, acesta prezentand mai mult interes, pentru ca era proaspat venit si mai ales, voiam neaparat sa ma infrunt cu ce avea in chiloti.
Radu ma mangaia pe cap in timp ce-i lingeam coaiele prin chiloti, Alin si-o freca si el din nou prin bermude, iar Gino si-o mangaia usor.
Aveam trei pule sculate pe care trebuia sa le multumesc
Imi parea rau ca nu sunt femeie, sa am trei gauri disponibile.
Oooff! Cum o rezolv data fiind situatia? Hai, ca Gino ma fute-n cur, pe-a lui Radu trebuie neaparat s-o iau in gura, dar ce ma fac cu Alin? Fie ce-o fi, eu ma dezbrac si or gasi ei cum sa rezolve problema.
Ma ridic din fata lui Radu si incep sa ma dezbrac, ramanand gol, apoi il trag pe Radu pe canapea, ii dau chilotii jos si... mamma mia! Ce frumusete de pula, coaie, floci, era visul...



    Login