Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataca intre colegi.....
Autor : marcos87 - 2010-01-14
Citita de 23609 ori - Nota 7.62 (82 voturi)
Intr-o seara ma apuca un cef nebun de futut, dar prietena mea era pleacata la parinti..De mult vroiam sa incerc si cu un barbat nu doar cu femei .INTRU PE NET CAUT CEVA FILME PORNO GAY , vad cum si-o trag doi tipi si ma apuc si eu de belit pula pana la ejaculare (o ejaculare consistenta ).
A doua zi ajung la munca dar gandul meu era tot la pula. Stau si ma meditez daca este in regula ceea ce gandesc, imi spun ca am prietena si nu am cum sa fac asta, etc...Printre cateva facturi si glume cu colegii decidem ca dupa program sa iesim la o bere si sa ne distram putin.La ora 6 ajungem la un bar cu streptese, bem cate ceva, mai bagam la chilotei tarvelor de la bara cate o bacncnota ca sa se frece putin de pula nostra si ne incigem toti 4 bine rau (eu, adi, grasu si dani). Dupa 2 ore ne retragem la o masa si in timp ce colegii mei discuta despre curve, sex, muie, etc eu mi-l imaginez pe dani dezbracati dar eu cu coaiele lui in gura. Nu ma mai puteam stapani pula, mi-era erecta, coaiele tari si pline de sperma iar gandul meu era doar la futai cu un barbat. La un momentdat ma abtin si revin la realitate si impreuna cu colegii decidem sa continuam la adi acasa. El era singur pt ca prietena lui era in spital de vreo doua saptamani. Ajungem la adi sin e apucam sa bem un vin sec, ne incalzim si devenim lejeri : eu in blugi fara tricou, adi in boxeri, grasu tot in blugi ca mine, iar dani ramane imbracat.La un moment dat adi si grasu au adormit iar eu cu dani vb despre sex.Amandoi duceam lipsa de cateva zile de pizda si ne saturasem de laba, asa ca ne-a trecut prin minte sa aducem niste curve sa le luam la pula, dar in final decidem ca suntem prea rupti si ca ar' trebui sa ne odihnim putin (era ora 3 dimineata). Dani se duce la toalata sa se pise iar eu il urmez. Il las pe el sa intre primul, dar a lasat usa deschisa. Toaleta era in stanga cum deschizi usa ca puteam vedea tot si cand dani scoate pula si incepe sa se pise m-am excitat . M-am gandit ca r fi momentul sa actionez si sa ma dau la el dar nu stiam cum va reactiona. Daca nu va fi de acord m-as face de ras, dar daca ar vrea? Intrebarea ma chinuia, asa ca am decis sa ma duc sa-l apuc de pula is sa io tin in timp ce el se pisa si asa am si facut. Am intrat in baie, m-am apropiat de dani si i-am luat pula in mana. El se da imediat face un pas in spate si da sa-mi indepartaze mana de pe pula lui si nebagand de seama pisatul lui sari pe perete si pe mine:
-Ce pula mea faci ma (zise el) ma apuci de pula, esti nebun?
-Stai linistit, nu am vrut sa te supar dar sti..m-a cam luat valul… si am chef de un futai. Mai bine uita incidentul si hai la somn ca suntem beti.
-Stai asa, zise el, ia vino incoa. Ai chef de sex?
Da, raspund eu.
Din cate am observat de cam dai la pula. Cate ai mai luat in gura pana cum?
-Niciuna ba, ti-am zis m-a cam luat valul, nu sunt gay (si dau sa plec).Dani ma prinde de pula prin pantaloni si incepe s mi-o frece zicand :-Hai s-o facem ca nu va sti nimeni si eu am chef sa dau o muie ca sa-mi eliberez coaiele.
In tmp ce dani ma masturba si imi freca pula si coaiele cu mana stanga, degetul lui de la mana dreapta imi apasa gaura curului si ma excita rau.Dani incepe sa-mi suga coaiele si sa ma linga in anus. Imi lua capul pulii in gura si il suge cu tandrete, apoi ma saruta pe gat si coboara in jos pe piept. Intre timp adi aude galagie si ne trezim cu el peste noi.
-Ce faceti ba aici, va luati la pula?...
Eu il intrerup si il apuc de boxeri. Ii dau jos si incep sa-i ling coaiele mari ce atarnau intre piciorele lui de atlet. El se retrage putin darn u rezista tentatiei si incep sa cobor spre cur si incep sa il ling nesatul. Limba mea dadea tarcoale pulii si curului sau. Era prima pula pe care o bagam in gura. Pula colegului meu Adi. O pula mare, frumosa, cu un gust si miros placut. Sugandu-i pula ma excitam mai rau. Dani se opreste imi lasa pula in pace pentru o vreme si il aduce si pe Grasu. care e putin mai plinut(nu prea mult da are 1,90 si e masiv). Grasu se apropie de mine. Isi da jos boxerii si isi freaca incet pula de obrazul meu in timp ce adi imi dadea ca nesatulul la muie. II LAS PULA LUI AI SI MA APUC DE PULA LU'GRASU.(a doua pula ce intra in gura mea). Acesta avea o pula masiva, solida si puternica de-ti lasa gura apa. Ii ling incet coaiele si apoi ii i-au capul pulii in gura si ma apuc de treaba in timp ce-l masturbam pe adi de zor. Dupa vreo inca 5 minute de luat la muie simt la curul meu ceva rece. Era gel lubrifiant pe care dani il lua din baia lu'adi si ma freca bine. Apoi intra incet cu capul pulii in curul meu si incepe sa ma ia la pula.
-Iti place (ma intreaba dani)? Eu murmur incercand sa afirm dar gura mea era plina de 2 pule, iar curul de o a treia(prima pula in curul meu.)
Ma simteam bine, chiar forte bine si imi placea.
GrASU INCEPU SA MI-O INFIGA IN GURA SI LA UN MOMENT DAT O BAGA ATAT DE adanc CA M-AM INECAT. O SCOATE USOR:
-ITI PLACE TARFA SA SUGI PULA?
-DA ITI PLACE,
-i-a si suge atunci fraiere., zise grasu. Eu ma ridic, il iau pe grasu’ de gat il pun in genunchi si ii bag pula pe gat. Acum era randul meu sa-i dau la muie. Adi se apleaca si el si incepe sa ma suga de coaie. Eu il intorc pe grasu, il ung la cur cu lubrifiant si mi-o infig in el. Incep sa il fut bine, sa il iau intr-un ritm alert la pula si strig: Vrei pula grasule? Iti dau cata vrei. In tot acest timp Dani se ocupa de pula lu'adi.
Adi statea intins pe spate, eu in genunchi desupra lui ca sa imi suga coaiele. iar pe grau' il luam la pula. Nu va pot spune ce am simtit cand ii dadeam la cur lu grasu in timp ce coaiele imi erau supte de adi.. DANI SE OPRESTE SI II LASA PULA LU ADI PENTRU A-I DA SI EL LA MUIE LU gRASU, care era foarte excitat. Atunci eu il iau e par pe adisi il trimit sa suga pula lu grasu. O adevarata orgie care avea sa continuie pana dimineata. Multa pula in noi, faceam rocada mereu ne sugeam pula si ne-o trageam la cur la greu. La un moment dat am inceput sa ne facem laba. Dupa circa 5 min toti eram aproape gata de ejaculare si atunci...



    Login