Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

BÄ‚IATUL-2
Autor : margeo - 2024-02-13
Citita de 2682 ori - Nota 2.42 (105 voturi)
A doua oară cînd l-am chemat pe băiat la mine, l-am invitat și pe Virgil. Am făcut-o și pentru că eram curios cum avea să se comporte Bogdan în fața altui bărbat dar și pentru că îmi dădusesem seama că nu puteam spera să-l fut în cur pe Bogdan cu pula mea. I-aș fi rupt găoaza și nu voiam asta. Virgil, în schimb, avea o pulă mult mai mică decît a mea. Îmi intra toată în gură, chiar sculată, și era destul de subțire ca să o încapă curișorul virgin al băiatului. Sau așa speram, cu un pic de pregătire...
Așa că sîmbătă dimineață , ccînd îl așteptam pe Bogdan, eram amîndoi pe canapeaua din living, în 69. Eu îi lingeam alene coaiele aproape imberbe. Îmi plăcea să-i văd cum i se scoală pula, mai ales dacă-l strîngeam puțin de sfîrcuri. Virgil mi-o luase în gură, aproape pînă la jumătate, și-mi sugea, gemînd, pula. Curînd, nu-i mai încăpu în gură și începu să se ănece, cînd i-o băgam un pic mai adînc. Saliva începu să i se scurgă pe la colțurile buzelor, grohăia sufocat și în curînd coaiele îmi erau ude de saliva lui. Nu voiam să-i ejaculez în gură, așa că i-am scos-o din gură și atunci sună soneria. Mi-am tras halatul pe mine și am deschis. Era Bogdan, cu cărțile împrumutate acum cinci zile. L-am tras înăuntru, l-am luat în brațe și i-a spus că am o surpriză pentru el, una plăcută. Surîse și mi se lăsă moale în brațe. Ne-am sărutat pe gură, i-am mîngîiat fundul. S-a lipit de mine, mi-a simțit pula sculată, împungîndu-i abdomenul și nu se împotrivi cînd mi-am desfăcut halatul și i-am pus mîna pe pula ridicată. Mi-o mîngîie, timid, în timp ce eu i-am băgat mîna sub cămașă și i-am atins sfîrcurile.
Gemu și i le-am simțit cum se întăresc, sub degetele mele. Așa că l-a strigat pe Virgil. Apăru în vestibul, gol și făcu ochii mari cînd ne văzu. Bogdan, surprins, îmi lăsă pula din mînă dar i-am spus apăsat să nu se oprească din frecat și mă ascultă. Cu o mînă, îi frecam și eu sfîrcurile. Cu cealaltă, i-am descheiat pantalonii și i i-am tras în jos, odată cu chiloții. Pula lui micuță ieși la iveală, deja complet sculată, cu o picătură de lichid prespermatic în vîrf. Nu am rezistat și am îngenuncheat ca să i-o iau în gură.Mă lăsă, sprijinindu-se de umerii mei. Cu o mînă mi-o frecam ușor, cu cealaltă îi mîngîiam fesele aproape fără păr. Deodată, i-am simțit bucile desfăcute de mîinile lui Virgil. I-am lăsat pula lui Bogdan din gură și am privit cum Virgil îi adulmecă crăpătura bucilor, apoi își afundă fața între ele. Bogdan suspină adănc și trupul i se cutremură. Bănuiam ce se întîmplase.Reîncepînd să-i frec pula, l-a întrebat.
- Ce-ți face nenea Virgil, băiatul tatii? Mă privi o clipă, apoi își închise ochii și mă strînse tare în brațe.I-am șoptit.
-Hai, desfă-ți picioarele, să ajungă mai bine cu gura la găoaza ta dulce... doar ți-a plăcut cînd te-am lins eu, acolo...lasă-l și pe el să-și bage limba în fundulețul tău, băiatule, nimic nu e mai plăcut decît să desfaci un cur virgin, să-i simți gustul...să-l faci pe celălalt să freamete de plăcere cînd îl împungi cu limba...ia uite, că puțulica ta s-a sculat și mai mult , de cînd nenea Virgil are gura între bucuțele tale...
Bogdan gemu . Aveam o mînă pe puța lui, cu cealaltă îi frămîntam sfîrcurile excitate, pula mă durea, de ațîțat ce eram, așa că m-am ridicat și i-am apăsat-o pe buze.
Fu un pic surprins, apoi am reuși să-i strecor glandul în gură. I-am privit buzele, întinse de mătărînga mea și m-am gîndit că așa o să-i întindă și pula lui Virgil curulețul, la sfîrșit...
Deocamdată, băiatul gemea, cu gura plină de pula mea,și simțeam, în strîngerea mîinilor lui pe șolduri, tremuratul corpului tînăr, răscolit de gura bărbatului care-i desfăcea bucile. Apoi, totul se petrecu foarte repede. Virgil se sculă din genunchi și am văzut că acum nu limba lui, ci policele era înfundat între bucile băiatului, care icni cînd degetul i se răsuci lent în cur.Virgil gemu, la rîndul lui, și pula lui ejaculă jeturi repetate de spermă pe pulpele lui Bogdan, în timp ce degetul gros dispăru în fundul băiatului. Bogdan țipă, înăbușit de glandul meu, care-i umplea gura, și se zbătu, dar Virgil nu cedă. Degetul îi rămase băgat în fundul băiatului, în timp ce ultimele picături de spermă îi izvorau din pulă.
M-am așezat pe linoleumul cald din vestibul, trăgîndu-l după mine pe Bogdan. Pula mea îi ieșise din gură. Respira rapid, întretăiat, cu fața crispată de durere.
Virgil se aplecă și linse sperma pe care-o împroșcase pe pulpele imberbe ale băiatului.Apoi își înmuie un deget în sperma lui, de pe capul pulii, și își puse degetul în fața gurii băiatului.Bogdan se uită la mine,nesigur. I-am zîmbit.
-Nenea Virgil vrea să-ți dea în gură sperma lui, cu care ți-a stropit picioarele, băiatule.Hai, suge-i degetul și spune ce gust are...
Șovăitor, băiatul luă în gură degetul ud de spermă. Cînd Virgil îl trase afară, degetul era curat. Bogdan mă privi, ezitînd. Își lise buzele, apoi șopti.
-E... e sărat, puțin.
-Nu ți-a plăcut gustul, ți-a fost scîrbă de sperma lui nenea Virgil, ce zici? Am insistat.Bogdan clătină capul- Nu. A fost...ok.
-Aaașa, băiatule , mă bucur că ți-a plăcut, pentru c-o să-i mai lingi sperma. Și pe-a mea, nu?
Bogdan aprobă, privind în jos, parcă rușinat.I-am ridicat bărbia și l-am sărutat pe gură. Închise ochii și-și deschise buzele, lăsîndu-mi limba sa intre . M-am jucat cu limba lui, apoi i-am băgat degetul mare în gură și i-am șoptit să-l sugă. Se supuse.
Virgil îmi făcu cu ochiul și se aplecă asupra băiatului, șoptindu-i.
-Haide, a trecut...nici nu te-a durut aÈ™a de tare... È™i È™tiu că È›i-a È...



    Login