Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBunul vecin 3
Autor : xsulescujo - 2019-02-08
Citita de 6656 ori - Nota 8.16 (79 voturi)
Bunul vecin 3 sau toate începuturile au un sfârșit
Pentru a înțelege povestea recomand să citiți prima și a doua parte.
Medicina a făcut progrese uimitoare însă mai sunt multe de rezolvat spre exemplu știați că încă nici un doctor nu a fost capabil să scoată cuiva pulele din cap?
Relatia între mine și Ghiță se "întărise" că să zic așa. Petreceam tot mai mult timp împreună și încercăm din răsputeri să fim singuri și intimi. La început nu au fost probleme, până când surioara lui a început să se simtă neglijată de mine, și tatăl său a devenit suspicios.
Într-o după-amiază ne-am lăsat duși de val, vream atât de mult să-i simt bărbăția în mine întrucât nu am mai pus zăvorul la ușă.
Am uitat, eram preocupat să-i sărut gâtul în timp ce îi masam scula prin pantaloni scurți. Când am pus mâna pe fundul ăla bombat chiar nu mă mai gândeam la nimic altceva decât sex.
Am aruncat hainele de pe noi, ne furam sărituri, mângâieri.. I-am luat-o în mână și am început să o sărut, să o ling, eram in 69 el se juca cu găurica mea ( care acum era a lui). "Te vreau în mine" i-am zis, eram bine lubrifiant, m-a luat capră și a început să pompeze în mine, nu pot spune cât a durat dar pot spune că am simțit căldură lui cum m-a cotropit. Era gata, în momentul ăla a fost gata pentru noi doi. S-au deschis ușa camerei și a apărut taică-său. Spre binele nostru nu a fost cu scandal sau bătaie, a preferat să fie discret, dar s-au mutat din cartier.
In ce a mai rămas din vară am trecut de la bicicletă la motoretă, am redescoperit garajul din spatele blocului împreună cu gașca de acolo: băieți, fete.. Majoritatea erau cuplați, doua tipe erau libere, surori ( băieți spuneau despre ele că sunt cam "ușoare"). Am ajuns sa mă cuplez cu cea mai mare (2 ani mai mare decât mine).
După un timp am cunoscut și familia ei, ce să vezi Marcela era sora lui Titi. Titi era un tip mai mare că mine care avea și el motor.
Într-o după-amiază în care Marcela era ocupată să facă curat prin casă ei îmi fac de lucru cu Titi la garaj. Garajul lor era mai în capătul șirului, ceva mai mare, și avea duș. Eram amândoi transpirați, băgasem ceva beri și eram un pic amețiți deci nu puteam pleca cu motoarele.
Am hotărât să facem un duș, gazdă bună și bun vecin mă lasă pe mine primul. Nu trece mult și mă trezesc cu el în cabina de duș cică să facem economie la apă. Se oferă să mă spele pe spate. Dacă lipsă de spațiu mă aplec un pic iar fundul meu stă lipit de pelvisulul lui. Îi simt organul cum se ridică, încearcă să se depărteze dar îl poziționez pe fese, încep să mă joc involuntar cu el, îmi place și după cum respiră și lui îi place. Cred că apa călduță și săpunul sunt suficient lubrifiant, mă ridic un pic pe vârfuri, mă țin bine in mâini de pereți cabinei, mă arcuiesc de spate.. mmm îl simt pe gaura mea, mă joc bun pic cu el... Ah ce face, își pune mâinile pe șoldurile mele &#...



    Login