Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Buni prieteni
Autor : pussmari - 2015-10-29
Citita de 7428 ori - Nota 5.40 (55 voturi)
Locuiam singur intr-un apartament de ceva timp si ma bucuram din nou de avantajele spatiului personal. Eram perfect impacat cu ideea ca sunt gay si nu aveam nici o problema in a spune asta, desi in general prefer sa fiu destul de discret. Cum nu prea imi place sa frecventez localurile gay, imi facusem un profil pe un site de intalniri unde imi pusesem si poze in care mi se vedea fata. Ma distra foarte tare cand uneori pe strada se uita cate un tip la mine ca si cum m-ar cunoaste de undeva, dar nu stia exact de unde.
Desi nu intalnisem persoane interesante pe site-ul respectiv, continuam sa imi pierd vremea pe acolo cand ma plictiseam. Asta pana intr-o zi cand primesc un mesaj..."Salut Mariuse"... Nu era un user cu care mai vorbisem, asa ca m-a facut curios sa-i vad profilul. Bisexual, 1,91 cm inaltime, 97 kg, 39 de ani, brunet, bear type si cateva poze nud. Arata foarte bine in poze, dar nu se vedea si fata, asa ca tot nu mi-am dat seama cine este. Daca tot arata bine si el ma cunostea, am zis ca merita sa aflu mai multe.
- Salut! Ne cunoastem?
- Da, dar nu de aici.
- Ok. Ai un avantaj si nu-mi plac ghicitorile, asa ca ar fi frumos sa stiu si eu cine esti!
Eram foarte curios sa stiu cine e acea persoana care m-a recunoscut, dar si putin speriat. Pana la urma imi asumasem riscul asta si oricum...ce se putea intampla?! Daca e si el pe site, inseamna ca avem ceva in comun. Dupa cateva minute de intrebari si raspunsuri care umblau prin mintea mea, am primit un mesaj cu o poza. L-am recunoscut imediat pe Florin, unul din cei mai vechi si buni amici ai mei. Pana sa-i vad profilul si pozele acolo, nu il vazusem niciodata ca pe un posibil partener de sex. Acum m-am trezit ca ma uitam la pozele lui si simteam fluturi in stomac si pula cum mi se scoala.
- Florin?! Tu aici?!
- De ce nu...doar tu sa fii aici?!...
- Te stiu mereu inconjurat de femei...De cand esti tu interesat de barbati?
- Nu de mult. Doar ce mi-am facut profilul asta. M-am saturat de fitele pizdelor si am zis sa vad daca nu cumva e mai ok cu un barbat. Pana la urma mie imi place sa fut...Tu?
- Eu nu mai am treaba cu pizdele de mult. Imi plac barbatii...
- Ce-ai zice de noi? Vad ca esti doar pasiv, exact ce caut...
- Sincer...am pula sculata de cand ti-am vazut pozele.
- Atunci hai sa vedem ce iese... Vin la tine in jumatate de ora, ok?
- Ok, te astept!
Eram foarte agitat si abia asteptam sa ajunga la mine. Din nou, aveam capul plin de intrebari si scenarii despre ce va fi intre noi. Nu-mi ieseau din minte pozele lui, corpul lui paros si perfect si abia asteptam sa il simt, sa il sarut, sa fiu al lui. Am plecat imediat sa fac un dus si sa ma pregatesc.
Tocmai terminasem cand am auzit soneria. Nu am mai apucat sa ma imbrac, am luat doar un prosop pe care mi l-am prins in talie si am fugit sa deschid. Cat de bine arata...de ce nu am vazut asta pana acum?! Ramasesem mut si il admiram fara sa pot spune nimic. Mi-a zambit, m-a masurat din cap pana in piciare, a intrat, m-a luat in brate si m-a sarutat. Pana sa ma dezmeticesc Florin ma intorsese cu spatele la el, imi desfacuse prosopul, iar mainile lui urcau usor pe corpul meu gol. Ma saruta pe umeri si pe gat, apoi l-am auzit soptindu-mi:
- Nu spune nimic! Relaxeaza-te si desfa picioarele...am mai futut in cur cateva pizde...o sa-ti placa.
Mi-a ridicat mainile si s-a apasat usor cu tot corpul pe spatele meu cat sa ma aplec putin si sa ma sprijin de perete. Mi-am desfacut piciarele si l-am simtit cum isi descheie pantalonii. Nu si i-a dat jos ci doar si-a scos pula si a inceput sa o plimbe in sus si in jos intre bucile mele. Eram fermecat de atingerile lui, de miscarile lui si abia asteptam sa-l simt in mine. Mi-am arcuit spatele si mi-am impins fundul inapoi inspre pula lui. Si-a tras un prezervativ pe pula, a scuipat intre bucile mele si a intins bine cu pula, apoi s-a oprit la gaura mea si a impins usor. I-am simtit capul pulii cum incearca sa-mi desfaca sfincterele si am gemut de placere. A mai impins o data si l-am simtit cum incepe sa-mi umple fundul cu madularul lui. Nu-l vazusem, dar ii simteam capul proeminent cum intra tot mai adanc in mine. A intrat lent pana i-am simtit coaiele lipindu-se de ale mele si pubisul care ma impingea. Gemeam de placere, corpul meu fremata si am inceput sa ma misc usor in pula lui.
-Ti-am zis ca o sa-ti placa... L-am auzit pe Florin in timp ce isi dadea jos tricoul, apoi si-a inclestat mainile pe soldurile mele, m-a tras cu putere in pula lui si a continuat:
- Zi-mi ca ma vrei!...zi-mi ca vrei sa te fut!...
- Te doresc...te vreau in mine...te rog fute-ma acum...
A inceput sa ma futa cu cateva miscari lente, apoi tot rapid. Eram in extaz, adoram fiecare centimetru din pula lui care ma umplea si imi doream sa nu se termine. A continuat asa minute bune, pana cand am simtit picaturi de sperma care imi siroiau din pula. M-a tras cu putere adanc in pula lui si si-a dat drumu cu un urlet puternic. Ii simteam pula cum pulseaza in mine si jeturile calde care tot veneau. A ramas asa pana la ultima picatura, a iesit din mine, a aruncat prezervativul plin si a zis:
- Hai in pat acum... Facem o pauza si te fut iar.
In drum spre pat si-a aruncat pantalonii si a ramas si el gol. Am ramas in urma lui si ii admiram corpul, mersul, gesturile. Eram fascinat de tot ce insemna el...corpul lui bine definit si acoperit aproape tot de par, picioarele puternice, mersul apasat, mirosul lui barbatesc amestecat cu mirosul dulce al unei partide de sex. Ne-am intins pe pat si m-am cuibarit in bratele lui. M-am abandonat in bratele lui puternice si imi unduiam usor corpul pe langa al lui, simtindu-i blanita moale si sarutandu-ne. Am coborat sa ii sarut
pieptul puternic si sfarcurile ascutite, apoi mai jos si mai jos pana am ajuns la pula lui semierecta cu capul belit si lucind a sperma. Am inceput sa-i ling incet sperma, apoi sa ii sarut pula si coaiele, sa le ling, i-am cuprins capul cu buzele si l-am luat in gura. Aveam toata pula in gura si stateam cu nasul in flocii lui. Am continuat sa i-o sug si dupa cateva minute pula era din nou erecta. I-o sugeam cu pofta si speram sa-mi ejaculeze in gura, dar m-a oprit...
- Nu inca...mai vreau sa te fut si dupa aia o sa mi-o sugi cat vrei...
M-a prins de cap si m-a tras in sus pana cand buzele noastre s-au intalnit din nou. S-a ridicat brusc si a plecat...
- Pune-te capra si asteapta-ma!
Fara sa spun ...



    Login