Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

BDSM extrem, Fetish Gay Sex
Autor : adyxd - 2017-05-02
Citita de 7191 ori - Nota 5.65 (46 voturi)
Fantezia ce urmeaza nu e pentru oricine !

Era o seara furtunoasa in Bucuresti, ploua incontinuu de cateva zile, si ce sa fac, stau pe facebook cu lumina stinsa si ma uit ce mai posteaza lumea. Dintr-o data ma abordeaza un tip bine, un barbat solid de vreo 35 de ani, ras in cap si divortat de nevasta. Imi spuse ca ii plac pozele mele, eu aveam 18 ani si neintelegand ce urmareste, i-am multumit si am zis la fel.
Se pare ca omul locuia in capatul opus al orasului, insa vazand ca se insenineaza, ne-am propus sa ne intalnim, dupa o serie de convingeri din partea lui. Am dat mana cu el si am simtit mana aia groasa si puternica care m-a excitat la nebunie in momentul ala. Ne plimbam prin oras si am inceput sa realizez ca imi facea placere sa il privesc. Conversatia dintre noi a decurs de la sine, ajungand foarte repede la intrebarea "Cum de nu ai o prietena?"
Eu eram un baiat deschis, am zis ca n-are ce sa-mi reproseze, asa ca ii zic eu, timid, ca sunt gay, si nu imi plac fetele. Zambeste psihopat pe sub mustata apoi incearca sa stea serios si intreaba:
- Adica cum , homosexual?
- Da...
- Si iti plac barbatii deci?
- Baietii, da... nu am incercat niciodata cu barbati mai mari...
- Si ce-ti dau ma baietii aia, o pula bleaga?
- hm...
- Hai lasa toata vrajeala, stiu ca esti curva si o sa te fut
Imi venea sa fug si sa sar pe el in acelasi timp, dar nu stiam cum sa reactionez. Nu m-am mai simtit niciodata excitat verbal de fantezii de genul.
Cat il priveam eu tricoul alb stramt pe pieptul ala imens si pantalonii scurti de trening observ cum ii se scoala pula. Nici nu apuc sa zic ceva, ca mi-am dat seama, plimbarea asta era de fapt spre blocul lui. Imi pune mana la gura si ma trage brutal pe scari pana la etajul doi.
De indata ce am ajuns in apartament, incuie usa, ma tranteste de perete si isi lipeste trupul masiv de trupul meu firav si incepe sa ma sarute pana nu mai pot respira apoi ma linge pe fata in timp ce ma palmuieste constant peste obraji.
Imi daduse jos tricoul si imi mangaia pula prin pantaloni si a inceput sa ma muste de gat cu toata puterea iar mie imi venea sa ma urc pe pereti. Imi placea foarte mult cum se juca cu mine, tipul nu avea barba si transpiram tot cand ma trantea cu capul de perete si imi sugea gatul.
Cand am vrut sa ii ating pula, mi-a zis:
- Controleaza-te curvo! O sa-ti dau pula cand vrea muschiu meu, ai inteles sclavule?
- Da...
- imi vrei pula?
- Da !
Ma strange de obraji cu forta, apoi ma pune in genunchi si isi apasa cu pula pe fata mea zicandu-mi sa-i desfac pantalonii cu gura. Boxerii si-i daduse jos apoi de unul singur. Pe acestia ii pune pe fata mea si imi zice sa-i miros bine ca sunt de o saptamana folositi.
Cand ii vad pula:
- Iti place? N-ai mai vazut una asa mare, hah?
20 cm de comoara erau pe cale sa-mi penetreze gura.
Isi lasa lenjeria pe capul meu cu gaurile picioarelor unde imi erau ochii si incepe sa si-o frece. Imediat o baga la mine in gura si pompeaza cu putere pana in gat.
Eu dadeam sa vomit, dar nu iesea decat saliva. Vazand ca nu mai pot sa respir, a inceput sa bage mai putin, si am inceput sa ma joc cu varful limbii pe capul pulii. Ma trage de par, ma scuipa in gura, apoi incepe iar sa ma futa adanc in gat. Din cand in cand se mai oprea, doar pentru a-si bate pula lui uriasa de fata mea si numindu-ma sclav, poponar, sugator de pula, "ia-o mai adanc muistule". Imi placea sa simt slobozul lui imens si cald pe fata mea. Nu stiu daca isi dadea seama ca eu iubeam chestia asta, mereu am vrut sa fiu abuzat iar el era perfect. Corpul lui era lipsit de par si plin de muschi, nu avea patratele si nici burta, dar avea un piept urias cat doi pepeni.
Dupa ce ma domina cateva minute bune, isi da drumul la mine in gura si simt cum jetul de sperma fierbinte intra direct in gatul meu, in timp ce coaiele lui imi pulsau pe barbie.
In acel moment gemea de placere cu vocea aia ragusita de barbat adevarat "Arrrrghh".
Eu suflam greu la cat de obosit eram, dar el voia tura a doua. Imi daduse chilotii lui jos de pe fata, insa de data asta urma un fetish nou. M-a trantit jos pe podea, intins pe burta, si a inceput sa ma calce pe cap si pe spate cu adidasii. M-a dezbracat si s-a asezat in fund pe scaun, iar eu am continuat sa-i ling adidasii, pana mi-a cerut sa-i dau jos si sa-i miros sosetele. Erau albe, lungi si transpirate, dar nu erau murdare.
Am inceput sa urc cu limba pe picioarele lui paroase, pana am ajuns din nou la pula. A inceput sa ma futa in gura cu miscari de du-te vino, iar el isi lasa capul pe spate si gemea mult mai tare ca prima oara.
Ma trage de par si ma linge in gura, lasandu-si saliva pe toata fata mea apoi ma arunca in pat si se aseaza pe mine, cu pula lui lipta de fundul meu. Se intinde spre noptiera si il vad ca ...



    Login