Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBaietii din cartier (2)
Autor : VictorMate - 2020-01-03
Citita de 5919 ori - Nota 8.08 (121 voturi)
Îmi făceau gura poștă, mă luau pe rând și-și băgau muia în mine... Robert mă lovea cu pula peste față, prin acest gest sugerând superioritatea pe care o are, creându-se, astfel, o discrepanță între masculul beta (eu), sensibil și umil, și masculii alfa, macho, încrezători și agresivi care erau ei.
— Așa, bro! Dă-i-o bine curvei, că-i place! strigă Alex amuzat de toată situația jenantă în care mă aflam.
Robert mă prinde de urechi și mă trage cu gura în pula lui până la coaie. Mă ține șapte secunde cu măciuca lui de 19 cm în gât, până observă că-mi vine să vomit. Îmi dă drumul și râde.
— Ai filmat? își întoarse privirea Robert către Alex, amuzat de felul în care mă umilise.
Ridic privirea către Alex și încremenesc... filmase cu telefonul cum mă futea Robert în gură. Mă repezesc la el să i-l iau din mână, însă... nu apuc bine să mă ridic că mă prinde Robert de după cap cu ambele brațe. Eram imobilizat de brațele și corpul lui greoi.
— Am dovada aici că-ți place pula, pizdulițo! Cum ar fi s-o încarc pe PornHub? rânji Alex și-mi flegmă fața.
— Nuuuu, te roooog! strigam și încercam să mă eliberez din strânsoarea lui Robert.
Știam că-mi întinseseră o cursă... au recurs la acest gest pentru a mă denigra. În scurt timp va afla tot cartierul că sunt poponar și nu numai...
— Atunci banii... se răsti Alex la mine.
— Te rooog, înțelege... am început să plâng în hohote.
Gândindu-mă mai bine, aveam puși, în sertarul din camera mea, 600 de lei pentru excursia școlară în care mă înscrisesem, însă nu eram de ajuns... erau doar jumătate din suma pe care trebuia s-o returnez.
— Uitați, am 600 de lei acasă! Ștergeți filmarea și o să-i aduc, restul o să-i achit când fac rost de ei. Vă implorrrr! plângeam în hohote.
— Îi vrem pe toți! nu ne mai lua cu vrăjeli d-astea, parcă spuneai că nu mai ai niciun ban, curvă ordinară ce ești! se răsti Robert la mine.
— Faac oriceee... vă rooog! mă imploram de ei.
— Bine, răspunde Alex. Adu ce-i 600 de lei și pregătește-te să plătești restu’ cu păsărica (găozul). Vii, îți rupem curu’ în pulă, șterg filmarea și-ți dăm pace.
Rămăsesem perplex, îmi era foarte frică... nu o mai făcusem niciodată, iar după tonul vocii lor știam că nu glumesc, mă vor face praf... nu aveam de ales...
— Bine... îi răspund pe un ton speriat și, totodată, trist. Nu puteam să cred ce urma să fac...
— Io nu te pot fute așa, curvo, îmi zice Robert. Du-te acasă, adu’ bani, epilează-te peste tot, nici pufu’ ăsta să nu-l mai văd pe tine și fă o clismă. Nu vreau să-mi mânjesc pula cu câcat.
— Normal! Doar nu credeai că-l futem așa, interveni Alex. Plus de asta eu vreau să poarte și dressuri sau haine de damă. Nu mi se scoală când văd cur de bărbat. Vreau să fii foarte feminin, te futem cu japca și gata. Nimeni nu știe nimic din ce s-a-ntâmplat. Ai înțeles, zdreanțo?!
Nu mai puteam scoate niciun cuvânt, simțeam că am un nod în gât. Am clătinat din cap în semn că am înțeles și m-au împins amândoi pe ușă afară.
Am mers acasă foarte speriat de ce urma să se întâmple. Am intrat în apartament și m-am repezit spre baie să îmi iau părul (mă rog, puful blond) de pe picioare și să-mi fac clismă cu capul de la duș, gândindu-mă, între timp, de unde aș putea cumpăra niște dressuri, precum mi-au ordonat băieții.
După terminarea operațiunilor, îmi privesc fundul și picioarele în oglindă și rămân perplex de felul în care arătau. Erau extraordinare! Ca ale unei femei. Mă îmbrac, iau banii și plec la ei.
Bat la ușă și intru.
— Bravo, ai venit la pulă? râdea Robert.
— Ahaam, dau eu din cap.
— Unde-s dressurile, pizdo? strigă Alex.
— Ă... am uitat..., mint eu.
— Las’ că am io de la o gagică, nu-ți face griji, răspunde Alex și caută ceva prin sertar.
Îmi aruncă dressurile ca unui câine și mă trimit în baie să mă îmbrac doar cu ele.
— Dă-ți jos toate hainele și vino la noi în patru labe, se amuză Robert.
Zis și făcut, mi-am dat jos toate hainele și mi-am tras pe picioare acele dressuri. Mă pun în patru labe și înaintez spre camera unde erau ei.
— Woooow! Ce bagaboantă! se amuză din nou Robert.
Se a...



    Login