Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Baiatul din cartier 2
Autor : Arcangelo - 2022-11-29
Citita de 6099 ori - Nota 6.75 (106 voturi)
De data asta am mi-am propus sa dau mai multe detalii despre sex decat de obicei.
I-am tras si eu maieul peste cap si l-am sarutat pe gat... imi venea de fapt sa-l musc, dar m-am abtinut. Energia dintre noi era cumva salbatica, primitiva, animalica... cred ca eram derutat pentru ca sunt un tip mai degraba intelectual si romantic, asa ca nu eram obisnuit cu asa ceva. Tremuram de dorinta... imi venea sa rup hainutele de pe el!
Ce naiba se intampla cu mine? mi-era teama ca pur si simplu nu ma mai pot controla. La naiba cu nevoia asta de a controla totul! Mi-am dat seama ca de fapt nu imi mai pasa sa ma stapanesc. Sa creada ce o vrea despre mine!
Din fericire baiatul nu astepta nici el sa fac eu totul, ci a preluat initiativa si si-a dat toate hainele jos. Zambind poznas a luat niste posturi ca la concursurile de culturism, ca sa-i admir muschiuletii. Ce sa va spun... arata bestial, ca o statuie a bunaciunii sexoase.

Si ce pula superba avea! m-am intrebat cu teama daca am sa pot sa o iau macar. Era o minunatie paranormal de mare; arcuita in sus de se lipea de abdomen si statea dreapta "bat" parand ca are sa-i intre in buric. De fapt il si depasea un pic, si pentru o clipa m-am intrebat ce facea daca i se scula in public, pe strada sa zicem, pentru ca ar fi depasit elasticul chilotului si i-ar fi fost imposibil sa isi ascunda erectia. Precis ca avea macar 23 de cm, dar probabil ca mai mult. Doar prin filme mai vazusem asa ceva. Parca era un aramsar gata sa futa tot ce prinde.
Avea blanita rasa de curand, si pielea usor iritata. Oare se pregatise special pentru mine? Gandul parea prostesc, asa ca l-am ignorat.
Doamne, ma inebuneau pistruii aia ai lui! de ce era atat de dragalas?
Nu imi amintesc cand am scos si eu hainele de pe mine, dar baiatul era in fata mea tragandu-si pula in jos, in dreptul gurii mele si comandandu-mi: Hai, suge-o!
Pff... era foarte mare...prea mare; si pentru ca se ridica si era si curbata in sus, imi lovea omuletul la fiecare miscare, de imi dadeau lacrimile incercand sa nu vomit.
As fi vrut sa i-o sug toata ziua, ca pe o acadea, dar nu reuseam nici macar un minut!
Din fericire mi-a venit ideea sa schimbam pozitia, si sa stau culcat pe spate, iar el sa ma futa in gura de sus in jos, dinspre cap spre picioare, ca pula lui curbata in sus sa intre arcuita inspre gat, si nu spre omulet.
Am incercat sa scot limba in timp ce o baga ca sa-i fac loc de intare mai mult, iar el s-a lasat sa intre mai intai incet, insa apoi presand pana la radacina si parand sa nu bage de seama ca mi-o baga in jos pe gat, de abia puteam sa respir intre pistonarile lui. A fost o schimbare in bine, pentru ca nu imi mai venea sa vomit la fiecare miscare, dar nici comod nu mi-era sa mi-a bage asa, pana in stomac!
Baiatul s-a intins peste mine, continuand sa ma futa in gat si facand un fel de flotari, parca incantat sa ma auda cum gem.
Si -nu stiu daca improviza pe moment, dar imi spunea porcarele intre timp: "stai cuminte ca de pula nu scapi!"... "asa... o sa iei muie pana cand te saturi, de nu o sa mai vrei nici mancare!"
Pff de ce ma excita vocea lui atat de tare? Imi placea ca nu statea ca momaia asteptand sa fac eu totul, si nici nu tacea ca mutul.
Nu ma asteptam la ce a urmat, insa m-am pomenit ca tot flotand deasupra mea, mi-a luat-o si el la supt un pic. Oare chiar era hetero? probabil ca bi, ca doar nu am norocul sa fie gay... poate ca era doar curios.
Din pacate toata experienta nu a durat prea mult, sau poate ca din fericire, pentru ca obosisem si eu, si -fara sa ma intrebe- si-a dat drumul in gura mea, facandu-ma sa inghit tot. Sperma lui era dulceaga cumva, nu amaruie sau sarata, ca a altora.
Voiam mai mult! si din fericire parea ca si el. Doar ca avea nevoie de o pauza sa isi incarce bateriile, pentru ca pesemne ca nu avea experienta si nu invatase inca sa isi controleze ejacularea.

Nu ma asteptam la nici un fel de gesturi tandre, ci doar la sex sec, insa baiatul asta era un kinder cu surprize.
M-a luat in brate cu capul la el in poala, si a inceput sa ma mangaie si sa se joace cu parul meu, privindu-ma dulce si zambind cu toti dintii!
Am stat o vreme asa, fara sa indraznesc sa-l intrerup, ca sa nu stric "vraja". Imi placea la nebunie ca ma mangaia, si as fi stat asa toata ziua, daca ar fi vrut. Numai ca nu torceam ca un motanel.

-Ti-a placut? -m-a intrebat.
-Da, doar ca a fost tare intens, si am obosit...
-Dar mai vrei o tura, nu? -si a zambit iar amuzat.
-Si mai multe... numai sa pot sa o iau...
A ras si mi-a raspuns: "hai ca te iau mai incet de data asta".
-Pai nu stiu daca o sa intre macar, la ce dotare ai tu...
-Lasa ca intra, nu-ti fa tu probleme. Uite ca s-a sculat iar.
Si cum eram cu capul la el in poala, o simteam si o si vedeam. I-am imbratisat dupa mijloc si i-am pupat-o pe toata lungimea, iar el a ras incurcat. Ce sa zic: asa mi-a venit nah!
Noroc ca aveam niste gel care cica era pentru incepatori si care cica desensibiliza, si mi l-am aplicat cu degetele cat de adanc si de mult am putut.
Nu stia sa-si puna prezervativul, si asta m-a facut sa ma intreb inca odata cata experienta avea de fapt? -oare chiar eram primul? Nu imi venea sa cred. Si nici prezervativului nu ii venea sa creada, ca era prea mic. Pesemne ca nu se gandisera ca trebuie sa faca si pentru armasari, asa ca pana la urma am renuntat la el. Vai de pula mea... cu prezervativul poate ca intra mai usor...

M-a intrebat ce pozitie vreau, si am ales sa stau pe spate, umeri-craci, pentru ca in pozitia asta penetrarea e mai usoara si mai putin jenanta. Si oricum imi doream sa il vad cum ma fute, sa ma uit in la el cand "munceste".
M-a incalecat de parca eram unul dintre aparatele alea de culturism, si a impins incet, uitandu-se la mine sa vada daca ma doare. Mi-a trecut prin minte ca poate ca nu a mai futut pe nimeni in cur, asa ca nu stie ca nu trebuie sa impinga brusc, asa ca i-am spus sa impinga foarte incet si sa nu cumva sa forteze, ca mor acolo tras in teapa! A ras, dar m-a asigurat ca asa face, si a continuat sa impinga usor, cu mici reculuri, incercand sa o bage un picut mai adanc cu fiecare miscare.
Nu era dureros, dar nici placut. Nu inca, cel putin.
Nu a durat atat de mult, de fapt, si a bagat-o pe toata, pana la radacina, de nu-mi venea sa cred sa a incaput, apoi a continuat sa pompeze in ritm lent, pana cand i-am spus ca e bine si poate sa dea mai tare, ca nu ma doare.
Poate din pricina pozitiei si a formei curbate a penisului, dar chiar simteam cum loveste prostata, la fiecare penetrare, si de la o senzatie neutra, de "plin", am inceput sa simt una din ce in ce mai placuta, pana cand am ajuns la orgasm. Doar ca era diferit de cel dat de o ejaculare, care dureaza doar cateva secunde. Era mai intens, si continua sa imi dea fiori prin tot corpul, de parca aveam fire electrice in loc de nervi, iar prin ele curgea un fel de curent care vibra... si era din placere!
Nu mai traisem asa ceva. Poate pentru ca baietii cu care facusem sex nu avusesera rabdare, sau nu imi placusera, ori poate era pozitia diferita, sau poat graba lor de a se termina, inainte sa ajung sa simt si eu ceva.
Cum se terminase deja odata, baiatul nu mai dadea semne de oboseala, ci pistona "la greu" parand foarte incantat sa ma vada ca gem de placere. Tot corpul simteam ca imi vibreaza, de parca pula lui facea un fel de valuri invizibile de placere care se raspandeau prin mine.
Se unduia peste mine si cred ca a vrut sa incerce ceva nou, asa ca s-a intins pe mine cu toata greutatea continuand sa pompeze, si m-a sarutat.
Si asta era o experienta noua pentru mine (baietii cu care mai fusesem nu erau niciodata dornici sa incerce asa ceva), si probabil ca si pentru el, tinand cont de stangacia lui. Incerca sa imi exploreze gura cu limba si se juca cu limba mea, dar am invatat curand ca era mai placut sa ne jucam cu buzele, muscandu-le usor si lingandu-le decat sa ne facem "respiratie gura-la-gura" incercand sa ne atingem reciproc amigdalele.
Am mai incercat cateva pozitii apoi: capra -si imi placea grozav cum ma tragea de solduri in pula, iar apoi s-a lasat peste mine, continuand sa ma futa pe la spate, si sarutandu-ma in ureche. Habar n-aveam ca ma excita grozav nici asta... sa ma sarute, sa ma linga si sa imi respire sau sa imi sopteasca tampenioare in ureche, in timp ce ma tinea captiv sub greutatea sa, dand tare, ca un armasar in calduri. Apoi s-a asezat pe scaun, si m-a pus sa ma las eu in pula lui. Pesemne ca se mai uitase la pornareli, ca idei vad ca avea!
In pozitia asta trebuia sa muncesc eu, si sa ma ridic si las in pula lui, tinandu-l de umeri. Imi placea cat de aproape suntem, de intimi, cum pot sa ma uit in ochii lui si sa vad cat de mult ii p...



    Login