Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Baiatul din cartier 1
Autor : Arcangelo - 2022-11-28
Citita de 6562 ori - Nota 5.13 (77 voturi)
Aveam probleme cu baietii din cartier. Cu cativa ani in urma un putzoi obraznic dar dragut m-a abordat cu propuneri "indecente", si n-am avut ce face pesemne, asa ca am acceptat.
M-a filmat fara sa-mi dau seama in timp ce ma futea si asa am ajuns sa fiu urmarit de putzoii de la bloc, care strigau dupa mine, imi faceau propuneri in bataie de joc si chiar se tineau dupa mine, de ajunsesem sa ocolesc pana la intrarea in bloc, sperand sa nu ii mai intalnesc. Ma botezasera "Alinuta", pentru ca nu am vrut sa le spun cum ma cheama.
Se mai potolisera intre timp (si filmuletul disparuse odata cu baiatul care il facuse si care se mutase din zona) dar ocazional tot eram abordat de baieti, care facusera din mistocareala o distractie facila.
In acea zi iesisem doar sa cumpar ceva de mancare, pentru ca era inorat si statea sa ploua. Era foarte cald, pentru ca era vara, insa nu aveam chef sa ma prinda ploaia asa ca m-am grabit.
La intoarcere, chiar la mine la bloc, pe bancuta era unul dintre baieti. Se plictisea pesemne fiind singur, pentru ca m-a abordat:
-Ce faci printesa mea? :D avea un fel de stangacie care m-a facut sa cred ca nu era deloc priceput la "bagatul in seama". Probabil ca asa vazuse la alti baieti, sau ca se gandise din timp cum sa "agate".
De obicei ii ignoram pe cei care se bagau in seama, insa observasem ca niciodata nu ma bagau in seama cand erau singuri, ci doar cu grupul. El era singur, si ma privea direct in ochi, zambind.
-Bine, printisor! -m-am pomenit ca ii raspund inainte sa ma gandesc.
-Hai sa te fut, ce zici? -m-a intrebat el cu tupeu, zambind un pic stramb si nereusind sa inlature cu totul impresia ca e stanjenit.
Nu ii stiam pe baieti, pentru ca evitam sa ma uit macar la ei cand strigau dupa mine, insa acum m-am uitat la el cu atentie. Era de statura medie, blond cu ochii verzi-caprui care scanteiau cu un aer jucaus, nasul destul de lat dar "in vant" ca de papusa, gura mare dar frumoasa, mai ales ca zambea cu toti dintii din dotare, si era "muschiuletz". Poate ca se antrena la sala. Purta un maieu galben care ii arata bine bratele si pieptul si pantaloni scurti portocali care -am observat- erau bombati vizibil, semn ca baiatul chiar era dornic.
A vazut ezitarea mea si a insistat:
-Hai ca vin la tine. La ce etaj stai?
Nu am stiut cum sa reactionez, pentru ca baiatul imi placea foarte tare, dar nu aveam chef sa re...



    Login