Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri la scoala 7
Autor : deep78m - 2013-02-07
Citita de 11992 ori - Nota 7.99 (74 voturi)
Aceasta este in totalitate o opera de fictiune destinata persoanelor cu varsta peste 18 ani. Continuarea seriilor precedente.


M-am trezit a doua zi extrem de tarziu. Ceasul indica aproape 12…Dan se trezise deja, am auzit ceva zgomote prin bucatarie.
Am coborat, ne-am sarutat de buna dimineata , apoi am facut niste sandwichuri, cu cola proaspat si rece asa cum se cuvine pentru niste “burlaci” (sau ma rog, niste burlaci mititei ca noi, asa, burlacei) si am purces sa trandavim pe canapea la TV. Dupa vreo ora, a sunat telefonul lui Dan.
“E Gabi!...”mi-a zis, incantat
“Alo? Salut Gabi! Ce sa facem, trandavim…vii pe aici? “
I-am scris adresa pe o hartie lui Dan, a transmis-o mai departe si a inchis.
“Vine in vizita…”
“Super…..improvizam noi ceva sa il futem”
Am inceput sa radem amandoi.
“Eu iau o pauza, asearam-a durut gaurica...”am zis. Cosmin o are mai groasa si fute si ca animalu’
“Da, si pe mine…dar acum nu ma doare, dar cred ca o pauza e bine venita…atunci ce facem cu Gabi?
“Pai eu vreau sa-l sug….poate il prostim sa il futem totusi, dar n-as forta. Vedem cat e de receptiv…”
“Ok, vedem”
Dupa vreo jumatate de ora am auzit soneria de la poarta, am mers repede si am deschis, era conform asteptarilor, chiar Gabi.
Am adus suc, bere, covrigei si ne-am instalat confortabil in sufragerie. Am luat fiecare cate o bere si am inceput sa sporovaim. Nefiind obisnuiti cu alcoolul nu a durat mult pana sa ne inveselim si sa mutam discutia spre sex, asa cum era si normal la varsta noastra.
“Si na, cum ii cu tipele, voi aveti prietene? Ne-a intrebat Gabi direct”
“Nu.am raspuns amandoi, facand pe rusinatii. Tu? Am continuat eu”
“Nici eu…sunt asa curios cum e sa futi…sa ti-o suga cineva.. Am vazut filme porno..voi?”
“Si noi am vazut… da nu ajuta”, am ras. Trebuie sa fie foarte misto sa ti-o suga cineva…Nici macar nu stiu cum e sa te saruti cu cineva…Mi-e si frica …daca nu o sa tiu cum se face?” m-am plans ca o fetita mica .
Am continuat vorbaria o perioada – oare ce senzatie ai cand o bagi in vagin, cand dai limbi sau dai muie etc. Eu m-am intrebat cu inocenta cum o fii sexul anal – daca e misto, daca oare la femei le place sau le doare, etc.
Am mai agatat cu totii o bere, dupa care am inceput sa jucam carti.Dupa un timp, ne cam plictiseam, asa ca am inceput sa pun in aplicare planul..
“Hai sa jucam pe dezbracatelea …”am sugerat
“Pai ce sa vedem , ca suntem doar noi….a obiectat Gabi”
“Pai jucam la misto, pe porunci i-am zis. Cine pierde la sfarsit ii dam porunci traznite sa le faca in pielea goala…o sa ne distram..”
Dan a sarit imediat
“Eu vreau, abia astept sa te fac sa iesi in fundul gol in curet si sa canti cucurigu de 3 ori”
Am inceput sa radem, si Gabi a acceptat sa se prinda in jocul nostru. Am pierdut pe rand, unii mai repede unii mai greu, si dupa vreo o ora eram toti in pielea goala, ametiti si bine dispusi. Ne-am studiat reciproc, si am remarcat ca Gabi parea mai dotat decat amandoi, insa nu era in erectie…
“Ok, acum urmeaza poruncile. Castigorul . Sunt acceptate orice fel de porunci, de orice natura..sunteti de acord?”
“Chiar orice? A intrebat Dan facand pe prostul.
“Eu asa zic. Gabi tu ce zici?”
“Pai acum daca ne-am prins in hora…doar daca esti fricos si te retragi Dane.”
Ca sa vezi ce viteji eram toti dupa o bere si jumatate. M-am gandit cum sa facem acest joc sa dureze mult, sa duca in directia corecta si o idee mi-a incoltit in minte. Aproape diabolica , as putea spune.
“Eu propun altceva, am zis. Hai sa limitam orice ar fi de facut, ca si timp. Adica executia poruncii trebuie sa dureze sa zicem maxim 3 minute. Ca sa nu ne plictisim si nici sa nu fie prea penibil pentru oricare dintre noi, in loc sa fie distractiv…
“ De acord…dar parca totusi nu as iesi din casa in pielea goala….a comentat Gabi”
“Atunci sa facem asa- oricare dintre noi sa aiba dreptul sa refuze 3 porunci in total.”
“Ok!”


Am adus un ceas cu coronometru, ne-am pus roata si am inceput sa jucam. Primul am pierdut eu, si a castigat Dan.
“Hm… ia sa vedem…trebue sa dansezi lasciv ca o stripteuza 3 minute” si a izbucnit in ras, laolalta cu Gabi.
Ce puteam sa fac? M-am bagat la mijloc si am inceput sa dansez asa cum credeam eu ca ar dansa o stripteuza, bazandu-am pe ce vazusem in filme, unduindu-mi soldurile, mangaindu-ma pe fund…la un moment dat m-am prins de fese am inceput sa le framant si le-am departat chiar sub nasul lui Gabi, care privea atent, oferindu-I un acces vizual perfect la gaurica mea. Baietii au inceput sa ma incurajeze si sa fluiere, punctand cu rasete gesturile “de stripteuza” – inclusiv cand mi-am prins “sanii in palme”si m-am lins pe buze.
Au trecut minutele, mi-am reluat frumusel locul. Urmatorul a pierdut Dan, si am castigat eu. I-am dat aceeasi porunca, in ciuda protestelor lui ca “ideea nu e originala”..cand a ajuns cu fundul in dreptul meu i-am tras o palma usoara “ïn gluma”, Dan s-a facut ca geme si a ramas cu fundul in dreptul meu meu..i-am mai dat o palma si apoi l-am mangaiat comentand “ce fund misto are domnisoara “etc apoi am izbucnit in rasete…Gabi a prins ideea si spre surpinderea mea l-a mangaiat si el pe Dan pe fund “Da chiar, e fain, gagica de lux” A continuat cu mangaieile si eu si el pana cand Dan si-a terminat numarul, cu o semi-erectie pe care am observat-o imediat.
“I-a placut la domnisoara””, am zis….si am ras impreuna cu Gabi
“O mana e o mana, a comentat el, chiar daca e a vostra se simte fain…….si voua v-ar placea.
“Ce fain ar fi acum sa avem chiar o gagica aici, sa-I dam porunci…am ras”…
“Da , din pacate il avem doar pe Dan”a ras ci Gabi. “Nu prea are sani, a mai comentat, dar curul nu e rau…” Iar rasete.
“macar e simpatic la fata, am comentat, stiu fete mai urate decat el pe care nu le-as atinge..cu ochii inchisi m-as risca la un sarut “ am zis, incercand sa imping linia intre gluma si realitate .
“Poate nu e o idee asa rea , intra-devar nu este hidos”a ras Gabi.
Tura cu nr. 3 , am pierdut si a castigat Gabi. Asteptam cu mare interes desfasurarea de evenimente.
“Ok Adi, porunca ta este ca 3 minute sa mangai fundul lui Dan, ca bag seama ca ii place… daca vrea si el bineinteles….”
Ne-am conformat suspect de repede. Dan s-a pus in 4 labe ,iar eu am mangaiat si framantat fesele dulci…imi venea sa le despart si sa ma reped cu limba la gaurica dulce, dar m-am abtinut.Am simtit ca incepe si mie sa mi se scoale .Minutele au trecut, mi-am reluat locul. Dan o avea deja aproape sculata, si eram destul de sigur ca Gabi observase si semi erectia mea.
A pierdut apoi Gabi si am castigat eu. A primit imediat aceeasi porunca , si s-a conformat. Mainile lui fine, dar ferme, mi-au framantat fesele cele 3 minute regulamentare, si am capatat o erectie.
“E chiar asa fain? “, a comentat Gabi.
N- am zis nimic si am reluat jocul. Am castigat din nou si a pierdut Dan, care a primit sarcina previzibila sa-l mangaie pe Gabi pe fund, s-a executat generandu-I acestuia o erectie aroape completa. Am remarcat ca Gabi era intr-adevar dotat, avea o pula frumoasa, cu capul iesit complet de sub pielita, mai mare decat noi dar putin mai mica decat a lui Alin.
Din acest moment, lucrurile au inceput sa se succeada repede. L-am pus pe Dan sa se masturbeze 3 minute in fata noastra, apoi Dan pe mine, Gabi m-a pus si el sa ma masturbez , Dan mi-a cerut cu tupeu sa il mangai pe sfarcuri, apoi a castigat tot el si m-a pus sa I le sug…deja lucrurile incepeau sa ia turnura pe care ne-o dorisem noi doi…Eram toti trei in erectie completa acum, incalziti de la joc…tensiunea sexul se acumula incet incet…apoi Dan a castigat din nou si mi-a solicitat sa joc rolul fetei pentru un sarut…
Gabi a parut putin surprins, insa nu a comenta nimic. Dan m-a luat de dupa gat si a inceput sa ma sarute apasat pe gura, apoi am lasat limbile sa se joace , si tot asa. Era foarte erotic, stiam ca Gabi ne privea cu atentie…
Au trecut minutele, si Gabi a comentat:
“Cum a fost? “
“Super , i-am zis, e un antrenament bun pentru cand o sa avem o tipa ….”
Se vedea ca era curios sa vada cum e. Am castigat apoi si m-am sarutat din nou cu Dan, ca sa-I fac pofta lui Gabi , sa-l fac sa treaca peste rusine sau jena .. A functionat. Urmatoarea data a castigat el si mi-a solicitat sa fiu partener pentru sarut. Ne-am apropiat, si ne-am sarutat timid pe buze, apoi mai apasat…buzele noastre s-au unit, gurile s-au deschis, limbile au inceput explorarea reciproca…totul era atat de erotic, erectia mea devenea dureroasa deja.
Urmatoarea data a castigat Dan. “Hm…porunca este sa ma masturbezi timp de 3 minute….”a zis.
Inainte ca Gabi sa aiba vreo reactie, i-am luat-o in mana lui Dan si am inceput sa o frec incet, cu miscari lungi. Gabi privea cu atentie, in timp ce Dan nu s-a sfiit chiar sa geama nitelus in surdina cand mana mea a inceput sa se miste mai repede. Cele 3 minute au trecut repede.
“Cum a fost? A intrebat Gabi evident curios. E ca si cum ti-o faci tu?’”
“Nu, e mult mai misto, se simte altfel….”
Gabi era evident curios, iar tura urmatoare am castigat eu si a pierdut Dan. In loc sa il pun sa ma masturbeze, i-am zis sa i-o frece la Gabi , ca sa vada si el cum e. Dan s-a conformat, spre incantarea cu greu mascata a acestuia.
Dupa cateva sesiuni de masturbare reciproca, presarata cu sesiuni de saruturi, eram cu toti excitati la maxim. Am considerat ca era momentul oportun pentru un pas inainte.
Am privit catre Dan, im facut subtil cu ochiul si am comentat asa intr-o doara, reluand o tema de mai devreme :
“Iti dai seama daca cu mana se simte asa, cum ar fi cu gura…sa ti-o suga cineva…”
“Mda, cred ca e o senzatie super tare…a comentat Dan…”
“Oare cum se simte, asa cald si umed...supta…linsa..”
Tensiunea sexuala crestea vazand cu ochii.
Urmatoare tura am pierdut si Dan a castigat.
“Ce porunca ai, stapane? Am glumit”
“Da , ia sa vedem, a comentat Gabi. “
“Pai nu stiu…adica stiu dar nu stiu cum sa zic…”
“Pai zi..am zis eu.”
“Da s-ar putea sa nu-ti convina, adica nu stiu…e mai … m-am gandit la ce ziceai adineauri, dar na… “
“Da ce conteaza, oricum are dreptul sa refuze,daca e prea las si nu are tupeul, a comentat Gabi razand, provocandu-ma.
“Nu sunt las! Am sarit imediat. Hai zi Dan, orice si o sa vezi cat tupeu am!
“Ok…sa te vedem atunci…porunca mea este sa mi-o sugi 3 minute” si a inceput chipurile sa rada ca si cum era la misto.
Gabi a inceput si el sa chicoteasca, in timp ce eu m-am prefacut siderat.
“Nu stiu ce sa zic..”
“Unde era curajosul plin de tupeu! a ras Dan”
“ Da, tupeu prin parti , a ras Gabi.Mi-am dat seama ca el credea ca nu o sa merg mai departe, si ca se prinde in jocul lui Dan .
“Ok, am zis, o fac.”
Gabi s-a uitat la mine luat prin surprindere insa nu i-am lasat timp sa se gandeasca. Dan s-a ridicat de pe covor pe canapea, m-am pus in genunchi in fata lui, si am inceput sa i-o ling timid, de la baza la varf, incercand sa par catmai nepriceput cu putinta. Gabi se uita atent, ramas fara voce…l-am auzit cum ofteaza cand m-am oprit din lins, am luat-o in gura si am inceput sa o sug incet . Dan a inceput sa geama usor, exagerand pe alocuri …cele 3 minute s-au scurs.
“Acu sa mai ziceti ca n-am tupeu, am comentat zambind “
“Oau…nu credeam ca o sa o faci..pare cam aiurea sa o sugi…”
“nu mi se pare, am zis, chiar nu m-a deranjat …cum a fost Dan?
“e o super senzatie, hai sa mai jucam ca mai vreau!”
Am inceput sa radem, atmosfera s-a destins brusc. Am comentat:
“Sper ca voi nu o sa dati inapoi ca niste gaini lase…”
Dan nu mi-a raspuns, insa Gabi se cam codea.
Am reluat jocul. Am pierdut din nou, si Gabi a castigat. A inceput sa se fastaceasca, nu stia ce sa faca. Intr-un final a zis dupa putina balbaiala:
“Erm…vreau sa…ca si Dan..”
“Adica?”
“Vreau sa mi-o sugi 3 minute...si a rosit brusc.”
Inca o bariera daramata. Stiam ca daca o sa-I vina randul si o sa o suga la unul dintre noi, de acolo inainte puteam propune orice.
“ok, am zis, treci pe canapea…”
S-a conformat cu o graba care-l facea de-a dreptul amuzant. M-am lasat in genunchi , si m-am oprit putin sa admir pula frumoasa, apoi fara alte comentari am inceput sa o sug. Dar nu stangaci si timid, caci aveam o pofta nebuna …lingeam capul cateva secunde, o sarutam, apoi sugeam si luam cat de mult puteam, pana aproape ma inecam….voiam sa-I ofer un oral atat de bun si de excitant incat sa mai vrea. Dupa gemetele lui, cred ca am reusit. Mi-am dat seama ca era foarte aproape sa termine, am incetinit putin ritmul incat sa se scurga cele 3 minute, si m-am oprit
“oau, ce bine a fost…e incredibil…hai repede sa mai jucam ca si eu ma vreau!”
Am inceput toti 3 sa radem. Dupa care Gabi a pierdut, si eu am castigat. Eh, acum e acum, m-am gandit.
“Gabi, vreau sa mi-o sugi 3 minute, am zis cu o voce egala, ca si cum ii ceream un lucru normal, ca totul era ok, ca nu eram 3 baieti care si-o sugeau unul la altul…
“ok, a zis dupa o pauza destul de lunga. “
Am trecut la locul “de dat muie”, pe canapea . Gabi a inceput sa mi-o linga de la baza la varf,apoi s-a jucat cu limba in jurul capului, a cuprins cu buzele si a inceput sa o suga…i-am pus o mana pe cap si l-am tras in jos, bagand pula in gura fierbinte si dulce…era delicios, inocent si pervers deopotriva, am simtit ca risc sa imi dau drumul aproape imediat, asa ca la un moment dat l-am oprit din a se misca
“Timpul a expirat, a croncanit Dan de pe margine”
“Ce super a fost, am comentat. Tie cum ti-a s-a parut, ti-a fost naspa sa o sugi?”
“Nu chiar…nu e cine stie ce dificil..si nici asa aiurea cum pare cand te gandesti… “
In acest moment m-am gandit ca la suntem atat de excitati catura urmatoare sigur termina cel ce va fi supt. Voiam sa duc discutia inspre anal.
“Eu m-am gandit si la altceva, am zis. Oare cum e sa faci anal.”
“ Hm, trebuie sa fie interesant…a comentat si Dan. Da asta nu merge cu porunci de 3 minute, am auzit ca trebuie sa faci incet sa nu doara, sa astepti sa se obisnuiasca femeia…ma rog”
“Voi vorbiti serios?”
“Da, de ce nu..doar am facut oral, nu? Si tu ai facut..Tu nu ai vrea sa vezi cum e?”
“Ba da, a raspuns Gabi, de data asta fara ezitare de dinainte”.
“Ok am zis. Hai sa continuam cu prouncile. Facem asa – cine ejaculeaza primul, va fi..penetrat. Cine ramane ultimul, va fi cel care penetreaza..”mi-am ales cu grija cuvintele.
De acord?”
Gabi si Dan au incuviintat ascultatori. Eram cuprinsi toti de o excitare evidenta…eu cu Dan poate mai putin, avand in vedere ca ne bucurasem din plin de placerile anale, insa Gabi saracu era agitat si nerabdator, si poate si putin stresat ca am vazut ca penisul I s-a inmuiat putin.
Urmatoarea porunca – eu l-am supt pe Dan, apoi, l-am supt pe Gabi si I s-a sculat iar la maxim. Apoi Gabi l-a supt pe Dan. Apoi am castigat si l-am pus pe Gabi sa-l suga pe Dan! Miscarea a rezultat imediat in proteste , cum ca joc “murdar “dar am explicat calm si linistit, printre hohote de ras, ca nu exista nici o regula care sa stipuleze altceva. Ne-am relaxat toti, razand, Gabi l-a supt constiincios. Apoi a castigat si a aplicat imediat acelasi sistem. M-am pus sa-l sug pe Dan, si am aplicat toate tehnicile pe care le cunosteam…dupa putin timp gemea de placere..
Dupa mai putin de jumatate din timpul regulamentar , Dan s-a incordat si a soptit “o sa termin”. Spre surprinderea lui Gabi , am continuat sa o sug, prietenul meu mi-a pus mana pe cap si a ejaculat in gurita mea. Am inghitit constiincios sperma calda pana la ultima picatura…Gabi s-a uitat putin confuz, insa s-a linistit repede.
“Acum intre noi, am zis”si am chicotit amandoi. A urmat o perioada in care ne-am supt reciproc. Am jucat murdar, voiam sa-l vad pe Gabi cum il fute pe Dan, asa ca atunci cand mi-a luat-o in gura, pe langa senzatiile minunate fizice, mi-am umplut mintea cu partidele de sex anterioare, asa ca in scurt timp eram gata sa termin…
“Sunt gata…”am zis la randul meu. Gabi a continuat sa o suga, am banuit ca i-a placut ceea ce vazuse m...



    Login