Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri la scoala 6
Autor : deep78m - 2012-11-02
Citita de 15375 ori - Nota 8.03 (72 voturi)
Aceasta este in totalitate o opera de fictiune destinata persoanelor cu varsta peste 18 ani.Este continuarea unei serii vechi care s-a bucurat de aprecieri acum multi ani. Ideal ar fi sa cititi mai intai primele parti.Sper sa va placa Astept mesajele voastre pe cpaul78_m@yahoo.com

M-am trezit a doua zi dimineata odihnit si si relaxat. Dan inca mai dormea, si probabil ca visa ceva frumos, pentru ca pe fata I se citea un zambet de incantare. M-am ridicat, lasandu-l sa doarma in continuare, m-am dus la baie,apoi in bucatarie si mi-am incropit un mic dejun din ce am gasit prin frigider, apoi m-am asezat alene pe canapeaua din sufragerie si am dat drumul la televizor.
Coplesit de o dulce leneveala, am inceput sa rememorez evenimentele din ultimele zile – sexul oral cu Cosmin, apoi sexul cu Dan.Un fior de excitare a pus stapanire pe mine pe masura ce imaginile mi se succedau in minte….atatea experiente noi, si mai ales idea de fruct interzis – sexul cu baieti, atat de fierbinte. Apoi usor in minte au inceput sa mi se infiripe ganduri legate de experiente…cum ar fi oare cu Cosmin…sa il simt in mine. Pula lui era mai groasa binisor decat al lui Dan, parca am simtit un pic de teama la gandul ca m-ar durea..Dar Cosmin nu se aratase mai devreme foarte interesat, pe de alta parte atitudinea lui a fost schimbata radical fata de prima intalnire, cumva am simtit ceva mai mult din partea lui ca si implicare, decat o simpla muie….Eram din ce in ce mai confuz.
“Buna dimineata!” am auzit o voce vesela in spatele meu. Am intors capul sa vad un Dan foarte radios.
“Neata, ce faci? Ce esti asa fericit?”
“Am visat frumos… aproape la fel de frumos ca in realitate…partida de aseara..”
“Da chiar ca ai visat frumos! “am ras amandoi.
“A fost minunat, asa-i?”
“Da, clar…”si am zambit.
Dan s-a asezat langa mine.A fost un reflex natural sa imi pun bratul in jurul lui si sa il trag spre mine…buzele noastre s-au unit intr-un sarut dulce, erotic, limbile ni s-a inlatuit, s-au cautat cu infrigurare…Am continuat cateva minute bune, apoi am inceput sa ne uitam la televizor.
“Adi..”
Da?
Mai povesteste-mi odata despre tipul ala dintr-a doispea”
Am reluat povestea, cu lux de amanunte, cu detalii chiar foarte explicite, urmarind cu atentie reactiilelui Dan. Umflatura din boxeri mi-a confirmat ca eram un bun povestitor.
“Suna bine ..”
“Da, chiar este…nu vreau sa crezi ca nu imi place pula ta, dar a lui e altfel, mare si faina,si ejaculeaza mult”
“Ce gust are?”
“Depinde, tot cam ca a ta…se simte mai bine gustul ca e mai multa”:
Dan a continuat cateva minute cu intrebari pe subiectul Cosmin, si mi-am dat seama ca era curios probabil sa vada cum este, asa ca l-am intrebat direct:
“Ai vrea sa i-o sugi si tu? Pot sa vorbesc cu el, nu cred ca l-ar deranja , din contra”
“Nu stiu…adica da, dar nu as vrea sa te superi….”
“Pritenii adevarati impart totul, nu?”
Am ras amandoi si ne-am sarutat.
“Singura chestie care ma deranjeaza e ca se imparte sperma la doi””
“Da, ar fi fain sa primim fiecare o portie generoasa…”
“Mda….iti place mult?”
“Da…nu neapara t gustul, ci asa sentimentul pervers…”
“Si mie.... dar si gustul….mi se face pofta deja..
Din nou rasete.
“Daca am avea 2 Cosmini ce fain ar fi”
‘Da chiar…sau 3 Cosmini…ar fi destula sperma pentru amandoi”
Am stat putin sa ma gandesc . Deja ideea incepea sa se contureze.
“As putea sa il intreb pe Cosmin ….poate are un prieten interesat si discret. Si care bineinteles sa ejaculeze consistent…
“Sau poate am putea sa mai atragem pe cinvea in cercul nostru intim…”
“Ai vreo propunere?”
“Mai tii minte cand ne-am vazut intr-o seara, la fotbal…prima data cand ne-am atins…Eram cu niste prieteni. Cu unul dintre ei m-am masturbat de cateva ori, dar fara sa facem nimic mai mult”
“Cu care? Cu Gabi ala simpatic?”
“Da ..”
“Mda, pai cum am putea sa facem? Hai sa-l chemam in vizita, sa ne jucam vreun joc sau ceva…”
“Si cum aducem vorba? Adica na…”
“Pai incepem sa povestim despre sex, si vedem noi unde ducem discutia. Sau jocul il facem “pe porunci”…improvizam… Hai suna-l sa vezi ce zice?”
Dan s-a conformat imediat si a pus mana pe telefon
“Alo? Salut Gabi… Ce mai faci? Te plictisesti?Ah, esti la tara…eram pe la Adi, il tii minte? Da? Uite povesteam si voiam sa jucam o carte ceva. Maine? Pai vedem..da, la el acasa, suntem numai noi ca parintii sunt plecati… Ne auzim dimineata atunci”
S-a intors spre mine putin dezamagit
“E la tara pana maine, dar ar fi vrut sa vina…”
“Ei, asta e, lasa ca vine maine..Azi ne avem unul pe altul” am zis si l-am sarutat. Mi-a raspuns cald si pasional, ne-am luat in brate si am inceput sa ne magaiem prin haine, usor apoi din ce in ce mai apasat.
L-am impins la un momenta dat pe canapea si m-am urcat peste el, continuand sa il sarut …i-am dat tricoul jos, si am inceput sa il sarut pe gat..sa ma joc cu limba pe pielea lui fina si calda…am coborat si am prins sfacrul stang cu buzele, am inceput sa il sug usor…Dan s-a relaxat si a inceput sa ma mangaie usor pe cap..Am lins cu blandete , apoi iar am supt,am trecut la celalat sfarc si am continuat. Mi-am strecurat mana intre noi si am inceput sa-I frec pula prin boxeri..nu m-a surprins sa constat ca era deja tare..Am continuat cateva minute bune, apoi am coborat usor cu sarutatile de pe piept pe stomac, lasand urme umede pe pielea calda, pana am ajuns cu gura aproape de obiectivul tintit…i-am scos-o din boxeri si am inceput sa o ling usor, pe tota lungimea..am ajus la varf, am lins putin capul apoi am luat-o in gura si am inceput sa o o sug …am incercat sa iau cat mai mult, si am fost de cateva ori pe punctul de a ma ineca, insa nu m-am oprit…Dan gemea usor si ma mangaia pe cap…
Am continuat sa o sug , insa fara sa ma grabesc. Aveam alte planuri. La un moment dat m-am oprit, m-am ridicat si am luat lubrifiantul de pe masa, mi-am uns gaurica cu degetele, apoi pula intarita , m-am dezbracat complet si m-am urcat din nou pe Dan. Am inceput sa ne sarutam m -am pozitionat deasupra, am pozitionat cu mana capul fierbinte pe gaurica mea si m-am lasat in jos, centimetru cu centimetru, pana cand a intrat toata. Apoi am inceput sa ma misc usor, in sus si in jos in sexul minunat al prietenului meu..senzatia era din ce in ce mai placuta. Am continuat cateva minute, apoi Dan m-a tras spre el..si-a ridicat putin soldurile, s-a pozitionat mai bine, si a inceput sa se miste el. La inceput ritmul era lent , apoi a accelerat si mi-am dat seama ca imi place pozitia foarte mult, desi eram deasupra, controlul era la el…Am inceput sa gem, m-am amplecat si l-a sarutat, l-am strans in brate, in timp ce el misca bazinul si ma futea din ce in ce mai repede.
“da…cebine e…ahhh…”am inceput sa gem…incet, apoi mai tare
“asa dan…mmm…”
Dan a intensificat ritmul, m-am lasat putin mai jos si simteam la fiecare impingere cum se lovesc coaiele de mine, simteam pula fierbinte cum iese si intra in mine….
“mmm…asa Dan…fute-ma…ce bine e…””
Scanetele mele de placere l-au facut sa se miste cat putea de repede, deja rimtul era extrem de rapid si nu mai puteam articula nici o silaba intre momentul in care intra si iesea din mine…
“Ahh…mm…aaaaahh..aa…a…aahh…”
Am simtit cum Dan se arcuieste, ma prinde de solduri ,impinge cat poate de adanc si ejaculeaza in mine . Ne-am sarutat din nou.Dan m-a prins si m-a trantit pe spate, s-a urcat peste mine si fara nici o introducere a inceput sa mi-o suga cu o pofta nebuna…excitat grozav de la futai am ejaculat extrem de repede in gurita flamanda ...
“Ce super a fost…”i-am zis
“Da….”
Am mai stat putin unul langa altul, apoi m-am ridicat.M-am indreptat spre baie cand brusc, a sunat telefonul. Inainte sa raspund am simtit un fior cald in stomac..stiam cine mi-as fi dorit sa fie… si chiar el era.
“Salut Cosmin!
Salut Adi..ce faci?
Uite pe aici…ne distram si noi…
Esti cu…pustiul? Si a inceput sa rada
Da, cu Dan
Si? Ati folosit ce ti-am dat?”
Ca sa vezi dar ce curios era el.
“Daaa…din plin” si am chicotit
“A fost bun produsul”
M-am prins unde batea cu intrebarile ..
“Da, excelent. “ Am schimbat subiectul brusc:
“Tu ce faci?”
“Pai bine, pe acasa”
“Nu mergeai la Cristina?”
“Eh…a trebuit sa plece in alta localitate, bunica ei nu se simte bine…
I-am facut un semn discret lui Dan.
“Ce nasol de tine….nu te plictisesti?”i-am oferit eu oportunitatea
“Ba da, asa un pic…de ce?”
“pai poti sa treci pe la mine, poate gasim ceva interesant de facut”
Cosmin a devenit asa subit, interesat de subiect.
“Pai hai ca vin, dar ce am putea sa facem? “m-a intrebat smechereste
“Eu ma ofer sa iti sug pula…si cred ca si Dan ar fi interesat”
Un moment de liniste. Nu cred ca se astepta la o abordare atat de directa. Dan chicotea langa mine.
“Si daca iti face placere, am supralicitat,ar mai fi ceva ce ai putea face cu mine”
“Daaa? Ce anume? “s-a prefacut el curios.
“Eh, vino si o sa vezi…te vei putea convinge singur de calitatea produselor pe care mi le-ai dat…
Am ras amandoi. Nici un comentariu de genu eu nu vreau ca fac nu stiu ce cu Cristina”. Din acea clipa am stiut ca o sa vina si o sa vrea futai. Jocurile erau facute, ca sa zic asa.Sau zarurile aruncate, cum ziceau strabunii nostri. Alea jactea est.
“Cosmin..
Da?
Pot sa te rog ceva?
Da, sigur
Ai vreun prieten foarte bun care ar fi interesat?”
Pauza. Semn ca se gandea.
“Interesat sa ce?
“Pai stii tu, sa dea o muie, si poate si mai mult…”
“Tie?”
“Mie, lui Dan, ce conteaza
Bine, hai ca ma gandesc, cred ca as putea sa vorbesc cu un prieten foarte bun. Te sun mai incolo ok?
Bine Cosmin, mersi!”
Am inchis telefonul.
“Ce face, vine?
Da, si din cate simt , o sa mai aduca pe cineva..
Oau, super!”
Urmatoarele 2 ore le-am petrecut in mod lucrativ – am facut ordine, ne-am facut de mancare, am pus hainele la spalat etc.Intr-un final telefonul a sunat din nou, era Cosmin. Urma sa vina cu Alin, prietenul lui cel mai bun , care era foarte curios de “problema”, si abia astepta sa dea o “muie gratis”, caci in definitiv o muie este o muie, indiferent de guritza care o presteaza nu? Si un anus poate fi penetrat indiferent de posesor …m-am gandit eu.
Ce puteam face decat sa fiu perfect de acord, sa-I multumesc ca ne mai aduce pe cineva pe care sa-l sugem, sa apreciez acest serviciu pe care ni-l face cu calde multumiri,ca suntem foarte doritori de muie si abia asteptam sa ne infruptam din sperma calda a lui si a prietenului lui, intre 2 chicoteli ale mele si ale lui Dan. Probabil Cosmin incepea sa creada ca am luat-o razna, dar in definitiv ce-mi pasa mie? Doar vina era a lui, el a inceput totul! Sperma lui a fost cea care ca un drog mi-a creat aceasta adictie “nesanatoasa”!
In asteptarea celor 2 , ne-am pregatit cu atentie toate zonele intime . Am stat pe wc, ne-am dusuit, ne-am ras urmele de par pubian cu aparatul de ras lui taica-meu , ne-am lubrifiat reciproc si ne-am relaxat cu degetele, etc.
Nu a trecut mult cand am primit SMS “suntem in zona”. Am iesit sa intimpin oaspetii, prima data l-am vazut pe Cosmin apoi in spatele lui prietenul ….si am ramas cu gura cascata. Nu stiu daca prin prisma experientelor din ultima vreme si a constientizarii ca imi plac baietii, dar Alin mi s-a parut super sexy si frumos. Adica din momentul in care l-am vazut am simtit o emotie , un gol in stomac… Nu foarte inalt, ochii verzi, brunet, un corp aproape perfect I se ghicea sub haine, dar mai ales o privire clada, luminoasa…
“E l e Alin” mi l-a prezentat Cosmin
“Adi…incantat…haideti inauntru”
Am intrat, am facut prezentarile, apoi am mers toti in sufragerie. Cosmin avea o plasa in mana.
“Am adus niste bere si chestii de rontait….” Si de supt, chiar 2, si chiar minunate, am completat eu un gand.
Televizorul era pornit, muzica, baietii si-au deschis cate o bere, ne-am asezat care pe unde …dupa care s-a instalat o tacere neplacuta…un sentiment asa de rusine… Eu nu-l stiam pe Alin, Cosmin pe Dan, probabil de aceea. M-am gandit sa rup tacerea, dar nu stiam ce sa zic. Apoi mi-am dat seama ca baietii au venit la noi cu un scop, si poate nu ar trebui sa ne formalizam. Am decis sa iau initiativa. Cosmin statea pe canapea langa Alin. Asa ca pur si simplu m-am ridicat si m-am asezat in genunchi in fata lui. L-am ales pe Cosmin tocmai pentru ca eram familiarizati. Era un pic ciudat sa o facem si de fata cu altii,dar m-am gandit ca o sa-mi treaca repede.
Fara sa ma mai uit in jur, am inceput sa i-o frec cu o mana prin blugi, apoi i-am dechis cureaua, fermoarul de la blugi si i-am tras in jos, impreuna cu boxeri,pana la glezne, eliberand sexul care era aproape tare deja. Cosmin a departat picioare, eu m-am pozitionat “mai comod”si am inceput sa i-o ling de la coaie la varf, cu miscari lente, calculate. Incepeam cu limba la baza coaielor , urcam incet pana la glandul umflat, acolo ma opream si lingeam de jur imprejur, si coboram iar.
Am continuat cateva minute, fara ca nimeni sa scoata o vorba. Am ridicat privire si m-am uitat catre Alin, si privirile ni s-au intalnit. A zambit… Fara sa-mi iau privirea de la el, cand am ajuns cu limba in varful sexului lui Cosmin, m-am oprit, am deschis buzele si am luat-o in gura incet si am inceput sa o sug..Alin zambea in cotinuare, si am remarcat ca era deja in erectie.. Din spatele meu s-a auzit o miscare , si l-am vazut pe Dan facand aceeasi chestie ca mine, in fata lui Alin. Nu dupa mult timp, ii elibera pula ….m-am uitat cu atentie la tot procesul, in timp ce i-o sugeam la Cosmin. Alin avea o pula frumoasa, mai lunga decat Cosmin, cel putin 17 cm la o prima estimare, dar si mai subtire...si m-am gandit imediat ca era perfecta pentru funduletul meu..Dan lua in gura aproape jumatate de fiecare data, intr-un ritm destul de rapid, si la randul lui tragea cu ochiul la mine si la pula lui Cosmin. Am inceput sa ma concentrez pe ce faceam , sa o sug mai tare si mai repede…O luam in gura adanc, aproape ma inecam sau aveam spasme de voma , dar nu imi pasa..Cosmin statea pe spate, cu ochii inchisi si mana pe capul meu. La un moment dat a inceput sa miste din bazin si sa ma m apese cu mana, sa mi-o dea in gura..am incetat sa ma ma misc si l-am lasat pe el….cu coada ochiului il vedeam pe Dan cum suge cu pofta pula minunata a lui Alin…
Au trecut cateva minute bune in care se auzea doar televizorul ,respiratiile noste sacadate, gemete mici de placere si zgomote de supt…
M-am oprit la un moment dat, si am zis :
“Va deranjeaza sa schimbam? “si am chicotit
“Nu, “au raspuns imediat Dan si Alin
Nu am mai asteptat alta invitatie. Am schimbat locurile, si am trecut in fata lui Alin…M-am oprit un pic sa admir sexul perfect, apoi am trecut la atac. Prima data am lins coaiele, cateva minute, in timp ce i-o frecam , apoi am lins-o pe toata lungimea si am luat-o in gura. Un sentiment de excitare minunata , aproape exaltare a pus stapanire pe mine. Am inceput sa o sug cu blandete , lasand sa imi intre cat de mult in gura de fiecare data. Ma opream din cand in cand si ma concentram pe capul rosu si nu foarte mare, da r delicios, il cuprindeam cu buzele umede il tineam in gura si il mangaiam si masam cu limba.
Alin gemea, cu buzele lui senzuale usor intredeschise, si cu privirea lipita de mine…Mi-am fixat la randul meu privirea in ochii lui si am continuat sa o sug asa pret de cateva minute bune, pana cand m-a oprit…
“Cosmin zicea si de alte chestii care le-am putea face…”
L-am privit zambind, m-am ridicat si am luat un tubul de lubrifiant de langa canapea.
“Hai sus, i-am zis, pe pat e mai mult loc”
Am plecat spre dormitor, cu Alin in urma mea. Dan si Cosmin au ramas jos, erau atat de prinsi in ce faceau ca nici nu ne-au bagat in seama.
Alin s-a intins pe patul din dormitor, in timp ce eu m-am dezbracat complet.
“Cum vrei sa facem?” am intrebat
“Adica ?
Ce pozitie?
Pai cum vrei” , a raspuns
M-am aplecat si i-am luat-o din nou in gura, am supt-o putin apoi am uns-o cu lubrifiant , si mi-am uns si gaurica. Apoi m-am intins pe spate si mi-am despartit picioarele la maxim. Alin a preluat imediat initiativa, s-a pus peste mine si si-a pozitionat capul fierbinte pe gaurica mea.
“ Incet…i-am zis putin ingrijorat”
A inceput sa impinga usor si am simtit cum capul imi forteaza gaura. A inceput sa ma doara, l-am prins de brat si l-am strans putin
“Te doare?”
“Da, putin…i-am zis. Baga cate putin, scoate si tot asa pana ma obisnuiesc..
A continuat cu mare atentie, insa a mers mai repede si mai nedureros decat ma asteptam. Pula lui era mai subtire decat a lui Cosmin, insa mai groasa ca a lui Dan. Dupa cateva minute deja am simtit cum capul trece de inelul meu si aluneca inauntru, cate putin. Disconfortul a inceput sa se atenueze, Alin era foarte bland si nu se grabea.
La un moment dat , era aproape cu toata lungimea inauntru. Am respirat adanc de cateva ori, am incercat sa ma relaxez si am inceput sa ma masturbez…incet incet placerea a pus stapanire…durerea s-a atenuat. Alin a inceput sa se miste si sa ma futa incet, si sa intre mai adanc la fiecare impingere, la un moment dat am simtit coaiele fierbinti lovindu-se de mine…
“Te mai doare?”a intrebat cu ovce inceata, tremurata
“Nu, i-am raspuns…poti da un pic mai repede daca vrei..
A inceput sa ma futa mai repede. Senzatia era minunata, simteam ca o sa explodez…m-am oprit din masturbat si m-am lasat in voia placerii produse de frecarea dintre pula tare si fierbinte si inelul meu…am inceput sa gem..
“mmm…ahh…..ah…”
Alin ma futea acum intr-un ritm constant, destul de rapid, respida sacadat si gemea la randul lui...Se misca deasupra mea intr-un du-te vino innebunitor…S-a lasat pe mine, m-am impins putin si l-am cuprins cu bratele de dupa gat, intr-o imbratisare stransa. Acum ma privea in ochi in timp ce pula lui isi continua cursele fierbinti in gaurica mea … Gestul a venit natural- a coborat spre mine si m-a sarutat pe buze. A am tresarit aproape, caci nu ma asteptam , insa mi-am revenit. Am zambit si s-a aplecat din nou, am simtit limba lui cum imi atinge buzele, am deschis gura si si am raspuns cu limba mea, am inceput sa ne sarutam , la inceput bland, limbile noastre prinse intr-un joc tandru, apoi mai tare mai repede …pana cand ne sarutam aproape cu salbaticie, cu infometare..
Alin a inceput sa ma futa tare si repede in sinconizare cu sarutarile noastre, si am simtit dupa cateva minute incordarea, am simtit asaltul final…
“Aaaaaahhhhh….Aaaaaaaa!”
Am simtit sperma fierbinte, jet dupa jet , in gaurica mea …Alin s-a retras din mine si s-a intins alaturi…
Mi-am prins sexul in mana si am inceput sa ma masturbez, cand brusc am sitmtit mana lui Alin pe a mea…
“ Iti fac eu,,,”a soptit. Inchide ochii si relaxeaza-te.
I-am urmat sfatul imediat. Am sitmtit mana lui cum incepe sa pompeze, apoi la un moment dat s-a oprit. Am incercat sa ma ridic insa m-a impins inapoi in timp ce se repozitiona si dupa cateva secunde am simtit respiratia calda si apoi buzele umede si fierbinti ale lui Alin cum imi cuprind pula …Nu-mi venea sa cred ce se intampla…nu credeam ca Alin ar fi interesat, ma gandeam ca e doar un tip care vrea sa dea o muiesi sa futa, insa se parea ca m-am inselat…
Alin a inceput sa mi-o suga, si a durat foarte putin pana cand am terminat. Spre surprinderea nu s-a retras, si am terminat in gura lui calda si primitoare. Prin minte mi-a trecut ca Alin nu era la prima experienta. Aveam sa aflu, mult mult mai tarziu, ca aveam dreptate.
Apoi s-a intins din nou langa mine.
“Ti-a placut? L-am intrebat.
“A fost bestial….ai meritat micul premiu de la sfarsit…” mi-a raspuns si s-a intors catre mine.
Am stat asa privindu-ne cateva minute, apoi m-am apropiat de el si l-am sarutat. Mi-a raspuns si m-a luat in brate…
M-am desprins din imbratisarea calda…”Oare ce fac baietii?”
“Hai sa vedem..”si am chicotit amandoi
Am coborat in sufragerie, unde Dan era pe canapea in 4 labe si gemea infundat in timp ce Cosmin langa ,in picoare, il futea de zor. S-a oprit cand ne-a vazut, si s-a uitat la noi putin
“Nu va formalizati, a zis Alin. Noi o sa ne bucuram de spectacol”, a ras
Zis si facut. Ne-am facut comozi, am facut cateva comentarii cu privire la cum sa stea cei doi sa vedem mai bine. A reiesit ca Dan o sa stea in mijloc, pe spate, Cosmi o sa-l futa deasupra iar eu si Alin de o parte si de alta o sa prvim spectacolul. S-au repozitionat, Cosmin s-a pus deasupra si a reinceput activitatea. Puteam sa vad din unghiul din care ma uitam pula lui Cosmin, cum intra si iese in gaurica lui Dan.
“Ïa-o incet Cosmin, am zis, sa nu termini repede, sa vedem si noi mai mult”
Cosmin s-a conformat imediat, si a inceput sa-l futa pe Dan incet si adanc, intra tot in el, apoi iese pana aproape de capat si tot asa. Dan gemea necontrolat la fiecare impingere…
“ah….daa….mmm….”
Alin urmarea si el cu atentie partida in fata noasta. Cosmin a inceput incet sa creasca ritmul, probabil nu se mai putea abtine. Se auzea distinct in camera zgomotul produs de coaiele lui Cosmin lovindu-se la fiecare intrare in curul prietenului meu. Am inceput sa ma masturbez alene in timp ce ma uitam, insa pula refuza sa mi se scoale la maxim, avand in vedere ca terminasem nu cu mult inainte, era doar semi- tare.
“Mmm…aa….ce bine e…”
Slap.Slap.Slap
“mmmm…..aaahhh….”
Cosmin a inceput sa geama, s-a infipit cata putut de adanc in curul lui Dan …Stiam ca ejacula…dupa miscari aufost cateva jeturi zdravene…Apoi s-a retras si s-a asezat langa el pe canapea. Am profitat de ocazie, si m-am aplecat peste Dan, si am inceput sa i-o sug. A terminat aproape imediat…
Momentul de nebunie erotica s-a disipat usor usor. Ne-am asezat relaxati la taclale, ca niste vechi prieteni.
Alin s-a uitat la Cosmin
“Ai avut dreptate,, a fost o distractie pe cinste”
“Ti-am zis doar…”
“Ce i-ai zis, am intervenit.
“Pa la inceput se cam codea, cand i-am povestit de voi…da i-am zis ca n-are nimic de pierdut, daca nu-I place asta e. Da si el o muie si pleaca”
“Nu m-am gandit sa stii ca o sa fie asa misto. Da, m-am codit, ideea de a face sex cu baieti nu e chiar usor de digerat…dar ma bucur ca am venit. Pana acum nici o tipa nu mi-a supt-o asa bine, ca sa nu mai vorbim de anal , care a fost mai misto decat cu tipele pe care le-am futut , si normal si anal…Nu am crezut ca un baiat poate fi atat de bun de futut”
Am zambit si cred ca m-am si rosit putin de placere, la complimentele primite. Cosmin a completat
“Da, si Dan e bun, si o suge si el bine…l-ai antrenat eh?”
Am inceput sa radem.
“Cum ati inceput?” M-a intrebat Alin.
M-am gandit ce sa-I spun. Nu voiam sa ii zic de Cosmin, ca primele dati m-a amenintat. Cosmin se uita la mine, si am simtit o mica rugaminte in privire. Asa ca am nascocit o poveste , in care eram la toaleta scolii si ma uitam la penisul lui Cosmin, el m-a observat si a inceput sa vorbeasca cu mine si din vorba in vorba m-am oferit sa i-o sug.
Dan a preluat apoi povestea si completat cu partea in care ne-am cunoscut, si cum am ajuns sa ne futem, etc.
Baietii s-au distrat copios la partea in care am dat cu banu,dupa care au inceput sa comenteze despre lipsa noastra de inhibitii si despre faptul ca ne placea sexul cu tipi.
“Auzi dar cu fete ati facut ceva vreunul dintre voi? A intrebat Alin
“Nu, am raspuns la unison, rusinati..”Nu am avut cu cine ,am completat eu.”
“E lasa ca ati compensat din plin lipsa tipelor…oricum mai aveti timp , cat aveti voi, 14 ani?” a chicotit Alin, fara rautate.
“Eu am 15! A zis Da…da m-au dat tarziu la scoala ca au considerat ca nu sunt asa inteligent”
Am chicotit toti.
“Noroc ca s-au inselat am zis…altfel cum ai fi priceput instructiunile…”
“Ce instructiuni?”
“Referitoare la suptul eficient al penisului”
De data asta tpoata lumea radea in hohote.
“ Cu femeile…poate va rezolvam noi ceva, va deranjeaza sa fie tipele mai mari? …a zis Cosmin”
“Fata de alea care le avem noi adica niciuna si unele de 40 de ani sunt bune”
Am ras impreuna.
Am continuat sporovaiala o perioada buna de timp, apoi a inceput un film interesant pe HBO. Ne-am ingramadit toti 4 pe canapea. Cosmin s-a asezat ca din intamplare langa mine, Dan langa el si Alin in capat. Am inceput sa ne uitam la film, baitii au inceput o bere, eu cu Dan am refuzat si ne-am luat niste doze de cola rece din frigider. Usor usor s-a instalat o stare de lincezeala placuta, probabil normala dupa descarcarile sexuale de mai devreme…la un moment dat m-a cuprins somnul si capul mi-a alunecat pe pieptul lui Cosmin. Spre surprinderea mea, si-a trecut bratul dupa mine si m-a tras la pieptul lui, continuand sa se uite la film. Am ramas asa, si dupa un timp am adormit.
M-am trezit dupa o vreme, in acceasi pozitie in care adormisem, ghemuit la pieptul lui Cosmin. Afara era intuneric, televizorul era dat incet, Alin si Dan nu se zareau nicaieri. Am ridicat privirea …Cosmin adormise la randul lui… i-am impins bratul sa ma ridic cand a deschis ochii…
Am zambit amandoi. Cosmin s-a repozitionat si m-a luat in brate, un gest natural si cald…M-am uitat la el, m-am gandit cum ar fi sa ne sarutam..mi-am apropiat fata de a lui ca din int...



    Login