Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri la scoala- cap. 8
Autor : deep78m - 2013-12-20
Citita de 10309 ori - Nota 8.14 (71 voturi)
Aceasta este o opera de fictiune. Acest capitol nu are sens sa il cititi daca nu ati citit celelalte parti. De asemenea, daca sunteti interesti doar de scenele sexuale, s-ar putea sa va plictisiti. Am incercat sa fac tranzitia de la povestile obisnuite, axate pe actul sexual si destinate autosatisfacerii cititorului in barlogul propriu, la o poveste inchegata , cursiva, si plina de emotie, cu personaje cat mai naturale. Nu stiu daca am reusit, nu consider ca am un talent deosebit literar, insa am mi-am dat toata silinta.Am incercat sa scriu povestea, pe care mi-as fi dorit sa o traiesc cand eram de varsta lor. Sper sa va placa.


M-am trezit a doua zi cu o erectie de zile mari, fara sa simt insa nici o pofta de a ma masturba. Mi-as fi dorit, bineinteles, sa am langa mine cel putin unul din membrii micului nostru cerc al placerii, insa la sfarsitul zilei nebune de ieri, fiecare s-a dus la casa proprie “sa se pregateasca de scoala”. Mi-am mutat gandul spre preocupari lumesti, in ideea ca poate am vreo oportunitate de sex mai incolo, si sa nu-mi risipesc energia sexuala . Am facut dus, am constatat cu o usoara neplacere ca ma durea gaurica – de altfel lucru perfect normal, la cat anal am facut in weekend. Apoi, am luat-o agale spre scoala.
Orele s-au dovedit plictisitoare, in ciuda prezentei placute a lui Dan langa mine, a faptului ca ne lipeam uneori unul de altul , si de cateva ori am si profitat , stand in ultima banca sa ne frecam penisurile unul la altul prin pantaloni… In pauza celei de-a 3-a ore, am ramas singur in clasa, Dan a venit repede la mine si s-a confesat:
“ce chef am de actiune…ai tai s-au intors?”
“Se intorc dupa amiaza, nici o sansa. Apropo, ma cam doare gaurica. Nu mi-am dat seama ieri, dar azi ma deranjeaza. Cred ca o perioada ar trebui sa o luam mai usor”
“Si pe mine ma doare. Cosmin e cam dur...adica e foarte fain, da dupa aia .. Ai dreptate. “
“Eh,am zis, oricum gura nu ne doare, nu?”
Am ras amandoi.
“Bagam un chiul? Stiu un loc retras,in cladirea din curte aia neterminata, sau la wc” am zis
“Ok, hai!”
Ne-a trebuit mai putin de 1 minut sa disparem complet. Am mers in curtea scolii si am dat o tura asa “ca din intamplare”in jurul cladirii abandonate. Am remarcat cu neplacere si oarecare ciuda niste elevi mai mari care se tot ascundeau acolo sa fumeze, si care desi a sunat de intrare, nu si-au miscat curu’ la ore. Chiulangii nenorociti.
“N-ai loc sa sugi o pula de viciosii astia fumatori! Hai la toaleta, ”am comentat.
Am chicotit amandoi.
Ne-am inchis intr-un compartiment in toaleta, ne-am luat in brate si am inceput sa ne sarutam, fara graba, incet, senzual. In cateva minute sarutul s-a transformat intr-unul fierbinte, pasional, iar mainile noastre framantau de zor membrul intarit al celuilat. Aveam o pofta nebuna sa sug, m-am lasat in genunchi, am desfacut fermoarul lui Dan, i-am tras pantalonii in jos si am eliberat penisul dulce….l-am luat in mana si l-am frecat usor, cu blandete, mi-am apropiat buzele de cap si l-am sarutat usor, apoi mai apasat…am scos limba si l-am mangaiat cu blandete, fara sa ma grabesc. Mi-am umezit buzele si am inceput sa sug…cu fiecare miscare luam mai mult in gura, pana cand am ajuns aproape de baza. Dan gemea , cu ochii inchisi, in timp ce eu continuam miscarile de-a lungul sexului intarit.
Am supt-o cam 10 min, bucurandu-ma de fiecare moment, de fiecare geamat al prietenului meu, de fiecare centimetru din penisul lui dulce…Dan mi-a pus mana pe cap, si a inceput sa conduca actiunea, apoi cu un geamat scurt a ejaculat … ca de fiecare data am savurat cu placere fiecare picatura.
Am schimbat pozitiile , Dan a trecut in genunchi si s-a pus sa mi-o suga , la inceput delicat, cu miscari blande, apoi tot mai repede...o sugea de 4-5 ori, o scote din gura si o lua la lins, apoi iar o sugea si tot asa, imi mai lingea coaiele din cand in cand…era din ce in ce mai pasional, mai energic..Am terminat relativ repede, si ca si mine , si el a savurat sperma , a tinut-o pe limba sa simta gustul, apoi a inghit-o toata, si a lins si ultimele urme de pe pula mea, apoi s-a ridicat si ne-am sarutat, am simtit fiecare gustul spermei din gura partenerului.
“Si acum, ce facem?”
“Pai nu stiu..ne invartim prin curtea scolii..”
Si ne-am tot invartit. Pana la urma a venit pauza, si ne-am intors la ore.
Chiar inante sa plec , l-am vazut pe Cosmin, cu prietena lui. Am remarcat ca nu se tineau de mana, si ea se uita destul de urat la el.. S-a facut ca nu ma vede si au trecut mai departe. Au trecut cateva minute si am primit un sms de la Cosmin “trebuie sa ne vedem, sa discutam ceva…avem o problema. Hai in spate la cladirea veche in 10 min”.
Zis si facut. Nu mai era nimeni in zona, toti elevii se grabisera sa plece acasa, iar cei de dupa amiaza erau deja la ore. Am asteptat vreo 15-20 minute, Cosmin nu mai aparea...prin minte au inceput sa imi treaca tot felul de ganduri legate de natura “problemei”..oare ce se intamplase?
Pana la urma a aparut si a venit catre mine, pe fata I se citea ingrijorarea.
“Ce s-a intamplat? Ce problema avem? “am deschis discutia
“E nasol rau….”
“Cum asa? “
“Mai tii minte sms-urile care le-am schimbat in weekend..”
“Da”
“Cristina mi-a citit mesajele din telefon..si le-a citit si pe alea. De ieri am avut un scandal monstru cu ea...initial a crezut ca este o alta tipa, insa apoi a inteles. A facut poze cu tel. ei la telefonul meu la mesaje, m-a amenintat ca daca nu ii spun totul trimite poza la toti colegii de scoala…”
Am simtit cum mi se taie picioarele. Pentru o secunda imaginatia mi-a luat-o razna…stiam cum este , daca se afla ceva, afla absolut toata lumea…poate chiar si profesorii..poate parintii mei...consecintele sociale greu de estimat … Am tras aer in piept si am inceput sa ma gandesc la problema intr-o perspectiva rationala.
“Si? I-ai povestit? “
“Pai nu am avut incotro…bineinteles nu i-am povestit chiar in detaliu, i-am zis doar de noi,mai putin de Alin…”
“Si? Ce-a zis?”
“Pai s-a crizat, a inceput sa urle ca ea nu imi este de ajuns, ca sunt un pervers nenorocit, ca nu o iubesc..I-am zis ca o iubesc si ca asta a fot asa, ca un divertisment, ca a inceput din cauza ca ea nu face anumite lucruri cu mine – adica nu mi-o suge si nu face anal – si ca de aceea am fost tentat, a inceput sa planga din nou ca daca o iubeam nu aveam nevoie de perversiunile alea. A trebuit sa-i spun de cate ori am facut-o , si ce am facut…”
“Mda…si?”
“Pai cam asta a fost discutia ieri…am plecat si am lasat-o plangand, azi m-a ignorat o buna perioada, apoi parca s-a mai imbunat ..a venit la mine si a inceput iar sa-mi reproseze ca nu o iubesc…iar a trebuit sa duc munca de convingere…tot insista ca de ce am facut ceea ce am facut cu un baiat…”
“Crezi ca e in stare sa-si puna in aplicare amenintarea? “
“Tu nu o cunosti ..da, ar putea fi in stare..daca vrea”
“Hm… asta inseamna ca daca voia cu adevarat acum tot liceul ne arata cu degetul…Cosmin, cum facem ca prietena ta sa nu vrea sa ne desconspire? Ce am putea face noi sa o imbunam? “
“ Nu stiu …mai vorbesc eu cu ea…intr-adevar daca voia trimitea pozele deja. Chiar ma intrebam la un punct de ce nu o face. Cred ca daca era vorba de o tipa, sigur stia tot orasul. Oricum, pe de alta parte, eu am niste mici susipiciuni, ca are niste prietene la care tot doarme si cu care tot petrece timpul, mai ales una dintre ele care mi se pare ca se uita tot timpul la ea ca o indragostita. Poate nu suntem doar noi pacatosii”
“Oau…am zis, asta chiar ar fi o chestie… sa vezi doua tipe impreuna..visul oricui nu? Oare ele si-ar dori sa vada doi tipi? “
“Nu stiu, n-am intrebat… cam asta e povestea…nu stiu ce sa facem, nu stiu unde a pus pozele.”
“Pai atunci asteptam sa vedem ce se intampla. Nu avem oricum nici un control pe subiect. “
Ne-am despartit cu o strangere rapida de mana, si am plecat spre casa. In mod curios, in loc sa fiu speriat, eram intrigat de-a dreptul. De ce nu ne “turnase” Cristina la toata scoala?
Au trecut cateva zile fara sa se mai intample mare lucru. In afara poate de 2 chiuluri nevinovate cu Dan, finalizate unul in toaleta baietilor si unul in cladirea din spatele scolii cu sex oral reciproc. Deja nu mai discutam de ceva iesit din comun, ci aproape un ritual, o rutina cotidiana, derulata in tacere la adapostul privirilor indiscrete – fiecare pe rand in genunchi, cu pula prietenului in gura , sugand cu pofta, savurand sperma calda si buna de fiecare data pana la ultima picatura.
Vineri insa lucrurile au luat o turnura interesanta. Eram in trecere pe unul din coridoarele scolii,in drum spre iesire, cand m-am simtit ca si cum as fi urmarit. Am intors capul, era Cristina, care se uita fix la mine. Nu avea cum sa fie o coincidenta. Am masurat-o la randul meu cu privirea – foarte simpatica, un corp bine proportionat - si m-am intrebat intr-o doara de ce Cosmin cu asa o prietena, face sex cu mine. Eh probabil ca si eu eram foarte simpatic. Asa ca i-am zambit, i-am facut cu ochiul si am plecat, nu inainte sa observ ca a pufnit-o rasul relativ la reactia mea. Am remarcat, in gand bineinteles, dialogand cu mine insumi, ca in fapt Cristina nu pare extraordinar de suparata. Probabil Cosmin, cu farmecul lui natural, a mai dres-o arecum. As fi foarte curios cum a decurs discutia lor , cum a povestit el mai exact cum mi-a dat muie si m-a futut si cum intr-un moment de ratacire mi-a supt-o si m-a lasat sa il fut,pe mine, un pusti de clasa a 8-a, el cu 3 ani mai mare…Probabil nu a fost usor.
Dupa vreo 10 minute in timp ce ma taram spre casa, m-a sunat Cosmin.
“Ce faci? “
“Bine, ma duc spre casa…cum a ramas? Ce mai face Cristina?”
“Bine..tocmai mi-a zis ca te-a vazut si ca te-ai uitat cu obraznicie la ea si i-ai facut cu ochiul  “
“Pai ce sa fac, ma tot masura cu privirile…auzi Cosmin cu o prietena asa misto, ce-ti trebuie sex cu baieti?” S-a fastacit oarecum.
“Pai nu stiu, e altceva…sunt alte senzatii, e mai pervers, facem chestii care nu le fac cu Cristina…o iubesc, dar imi plac partidele noastre mult. I-a mai trecut oricum supararea…a zis ca esti simpatic, si ca ai un fundulet simpatic:, dupa care a inceput sa ma intrebe mai in gluma mai in serios tot felul…daca o sugi bine...daca analul cu tine e mai bun decat normalul cu ea…devine cam curioasa …intr-un mod pozitiv...”
“Pai, si? Cand ii oferim un spectacol?”
A inceput sa rada.
“Nu stiu daca nu ar fi cam mult...mai vedem…deseara ma duc la ea, ca e singura acasa, cica sa povestim….daca se lasa cu futai am rezolvat-o”
“Na bine atunci….bafta…o muie cand imi mai dai?”
“Mai repede te-as fute, daca nu iese cu Cristina…”
“Nu pot, ma doare dupa weekend gaurica…poate mai spre sfarsitul saptamanii… sau poate invers?“
“Invers, adica tu pe mine eh? Te-ai invatat prost bag seama….vedem…te sun deseara dupa ce discut cu Cristina sa-ti zic cum a mers.”
Ne-am despartit cu o strangere amicala de mana. In cateva minute am ajuns acasa, mi-am petrecut aproximativ o ora plictisitoare conversand cu parintii, apoi m-am retras in camera mea. Dupa cateva ore, a sunat telefonul. Era din nou Cosmin
“Salut, ce faci?”
“Frec menta pe acasa… tu? Ai noutati?”
“Da, am fost pe la Cristina, era singura acasa…a sarit pe mine ca apucata…nu mai imi aduc aminte ultima data cand ne-am futut asa misto. Mai mult, pt. prima data de cand suntem impreuna, mi-a luat-o la supt. A fost amuzant , ma tot intreba daca face bine
“Pai si? Facea bine?”
“Nu , se vede ca e incepatoare, si ii lipseste momentan si talentul si daruirea. Cand a vazut ca nu ma extaziez s-a enervat, m-a intrebat daca tu o sugi mai bine. N-am apucat sa o mint suficient de repede , s-a suparat putin , dar am continuat cu o partida foarte buna. Mi se pare ca a depasit momentul de crize. Mai mult, asa excitata nu am mai vazut-o de mult. “
“Deci nu ne mai desconspira….si pare-se ca nu o deranjeaza ce s-a intamplat atat de tare?”
“Nu..stai sa vezi. Parintii ei s-au intors catev ore, dar pleaca din nou…si mi-a zis sa vin iara…si daca vreau, sa te chem si pe tine…asa sa mai discutam, sa intelegea si ea mai multe despre relatia dintre noi, etc”
“Hm, suna a capcana. …”
“Si eu banuiesc ca are un plan. “
“Pai oricum ne are la mana. Crezi ca se poate intampla altceva mai rau? “
“Intr-adevar, bine zici. Deci vii?”
“Pai vin...ne vedem intr-o ora in fata scolii? Ca eu nu stiu unde sta”
“OK”
Am inchis, si am inceput sa ma pregatesc. Am facut dus, mi-am facut toaleta intima, apoi mi-am ales din dulap o pereche cat mai stramta de pantaloni, pentru ca am un “ fundulet simpatic”, nu?
M-am intalnit cu Cosmin la ora stabilita , in fata scolii, si am plecat impreuna spre locuinta Cristinei, aflata se pare destul de aproape de scoala, la o casa cocheta , cu intrarea la strada. Pe drum nu am schimbat aproape nici o vorba, in mod ciudat, ne simteam amandoi stanjeniti de intalnire . Ne-a deschis Cristina, zambind, ne-a invitat intr-o sufragerie destul de mare, m-am asezat pe un fotoliu iar Cosmin cu era in fata mea pe canapea. Era imbracat intr-o percehe de pantaloni de training mulati, care ii puneau in ecvidenta fundul extrem de apetisant... M-am suprins gandindu-am cum arata oare sexul ei, si gaurica cealalta...sanii jucausi…Bag seama nu era 100% gay. Probabil bisexual era cuvantul corect. Cristina ma fixa insistent, insa nu intentionat, si tot isi intorcea privirea catre Cosmin. Eram toti 3 atat de jenati cumva, ca nu eram in stare sa zicem nimic. In final, Cristina s-a oferit sa ne aduca suc si a plecat spre bucatarie. M-am uitat spre Cosmin
“Ce naiba facem aici? Nu ma simt deloc in largul meu….”
“Nici eu..si evident nici Cristina…nu credca a fost o idee buna…”
“Mda. “
A venit Cristina, cu o sticla de cola rece si niste pahare. Mi-a pus suc in pahar, evitandu-mi privirea. Brusc, am inceput sa simt o stare de enervare. Fusese ideea ei, si acum stateam toti 3 ca boiii si ne uitam pe pereti. Am rupt tacerea:
“Credeam ca voi cei de clasa a 12-a nu mai beti suc, asa ca copii mici”
Stupoare. Apoi, enervare. Cum adica, faceam morala, comentam?
“Da? Da ce credeai tu ca bem noi?”araspuns Cristina intepat.
“Pai nu stiu…vin, bere, whiskey…chestii serioase”
“Pff, ce stii tu de whiskey mai …..”
“Pai nimic, normal! “
“Nu ai baut niciodata? A intervenit Cosmin”
“nu… tarii din astea de oameni batrani…”
Am inceput sa chicotim.
“Hm cred ca are taica-meu o sticla pe undeva. II dam un pahar Cosmin? A chicotit si Cristina. Nu am inteles de ce, la acel moment.
“De ce nu? Si vreau si eu.”
“OK, atunci iau si eu o gura”
Zis si facut. Sucul a ramas pe masa, Cristina a venit cu o sticla pe care scria glenfiddich, si ne-a turnat la fiecare.
“Noroc! Am ciocnit si am luat cu incredere prima gura de whiskey din viata mea. Mare greseala. Am simt ca imi ia gura foc, in 10 secunde eram rosu la fata , lacrimile imi curgeau din ochisorii bulbucati la maxim. Toate astea in timp ce Cristina si cu Cosmin radea de se prapadeau. Pula mea.
Momentul a fost extraordinar, in sensul ca brusc s-a spart gheata. Am inceput sa rad si eu dupa ce mi-am revenit, apoi am inceput sa sporovaim. Inca o gura de whiskey, de data asta una mica, una de suc, si tot asa, in putina vreme alcoolul si-a facut efectul . Am inceput sa sporovaim vrute si nevrute,ca niste prieteni vechi. Imi placea Cristina, frumoasa foc, si cu un cur splendid, dezinvolta si naturala. La un moment dat eram toti 3 excesiv de veseli, ne uitam unii la altii si chicoteam aiurea. Am tacut brusc toti trei. Cristina se uita la noi si parca voia sa inceapa o discutie legata de activitatile noastre dar parca nu avea curajul…eram in acel prag psihologic al conversatiei greu de depasit…Pana la urma si-a facut curaj si m-a intrebat :
“Si? Care-I faza cu voi doi…faceti sex nu? Am vazut sms-urile…si Cosmin mi-a zis tot…”
“Da , am aflat ...da facem sex..si am zambit. S-a intamplat pur si simplu, se sa zic? “
“Pai cum s-a intamplat?”
I-am turnat o istorie romantata in care eu tanar fiind eram disperat ca nu aveam cu cine sa fac sex, si eram tot timpul in calduri si sunt destul de urat ( aici m-a intrerupt “nu e adevarat esti chiar simpatic sa stii multe fete s-ar da la tine” - ce grozav ar fi fost sa faca parta si ea din alea multe m-am gandit eu) si odata la toaleta era Cosmin si i-am vazut pula si eram asa, cu capul in nori si nu stiu ce m-a apucat…el m-a vazut ca ma tot uitam si m-a intrebat daca vreau sa o ating si desi niciodata nu avusesem idei de genul asta cu un baiat, am facut-o si mi-a placut, si apoi ma intrebat daca vreau sa i-o sug, pt ca, mi-a zis el , prietena lui nu ii facea oral.
“Ia-I zis asta? Vaaaai ce magar esti! “
“Pai ce sa fac, nu e adevarat? Si na, el se uitat destul de pofticios…si m-am gandit ca daca e baiat nu se pune ca te-am inselat..”
“Ba se pune!”
“Pai tu nu imi ofereai, si esti fata…preferi sa fi fost o tipa in locul lui?”
Raspunsul a venit imediat , concis.
“Nu!”
“Pai vezi?”
“Ma rog…sa trecem peste ..si cum a evoluat de la un oral in toaleta scolii sa va futeti unul pe altul?”
Direct si la subiect. Imi placea fata. L-am privit pe Cosmin si mi-a facut un semn usor, aprobator din cap. Am privit-o pe Cristina, si mi-am dat seama ca era chiar un pic fascinata de idee. Chiar un pic excitata, dupa cum isi incruscisa picioarele.
Asa ca i-am povestit totul, fiecare partida cu Cosmin, cum si ce am facut, cu lux de amanunte, si chiar cu cuvinte obscene (“ i-am scos pula si am luat-o in gura, si m-a excitat teribil”,etc). I-am povestit si de Dan. Au existat intreruperi , intrebari nenumarate. M-a intrebat cand i-am zugravit in detalii picante cum i-o sug lui Cosmin, ce fac cu sperma..i-am zis ca o inghit pana la ultima picatura si s-a strambat.
“Ce scarbos!”
“O fi, i-am zis, dar mie mi-a placut…ce pot sa fac? Tu de unde stii ca e scarbos, ai gustat-o?”
“Nu…dar mi se pare asa ….nu stiu”
“Nu e, i-am raspuns. Este foarte excitant sa simti sperma calda in gura, sa stii ca faci asa o chestie perversa…iar pentru partener este minunat, te simti …nu stiu…super .”
“Nu m-am gandit la aspectul asta…mi-a raspuns ganditoare”
“Chiar este, sa stii, a intervenit Cosmin.”
Apoi, au fost intrebari multiple despre sexul anal. Imi placea? Doare? Cum e?
Da, imi placea. Da , daca faci mult si cu cineva care fute energic – si am aratat spre Cosmin , la care Cristina a dat aprobator din cap- , poti sa ai dupa aceea mici probleme, de ex pe mine inca ma mai doare un pic, pentru ca prietenul ei este o bruta si m-a futut ca in filmele porno.
Cred ca s-a socat putin, apoi a inceput sa rada, si uite asa am ras toti 3 si am devenit si mai relaxati.
“Cred ca mi-ar place sa asist la o partida intre voi…”a zis subit…apoi a intors privirea usor rusinata.
Deci ii placea subiectul. Asa ca am prins momentul. Fara sa zic nimic, m-am ridicat m-am dus spre canapea, si m-am pus in genunchi in fata lui Cosmin.
Citeam pe chipul Cristinei indecizia, teama de a merge mai departe, insa i-am facut alegerea usoara, cu ajutorul lui Cosmin, care in 2 timp si 3 miscari si deschis cureaua si fermoarul la blugi . Inainte sa mai apuce ea sa mai protesteze, eram cu pula lui Cosmin in gura. Voiam sa ii ofer Cristinei un show pe cinste, asa ca am inceput cu miscari lente, fara sa ma grabesc. O sugeam de cateva ori, cat de adanc puteam, apoi ma opream si ii lingeam capul cu miscari blande, il sarutam, iar il lingeam…apoi iar o luam in gura…Cosmin gemea usor, cu capul pe spate, relaxat, si cu mana ma mangaia pe cap…Cristina se uita absolut fascinata la toata scena. Mi-am impus un ritm nu foarte rapid, pentru ca doream sa nu termine Cosmin repede, si am continuat sa sug. Din cand in cand ma opream si lingeam cu delicatete coaiele, le sarutam, le sugeam usor , apoi treceam din nou la supt…imi strangeam buzele pe pula fierbinte si o luam incet pana cand aproape ma inecam...mai foloseam si mana uneori , si sugeam doar capul minunat…Era un spectacol pe cinste, Cosmin gemea, eu gemeam, si la un moment dat am auzit un geamat usor, care nu era al nostru! Era in schimb neinchiput de sexy…am intors privirea- Cristina avea o mana in pantaloni, si dupa miscarile care se intrezareau era evident ce facea. Asa ca am continuat spectacolul, si mai mult, am inceput sa o sug si sa ma uit la ea in timp ce faceam asta…privirile noastre s-au intersectat si s-au lipit una de alta…ma uitam la ea si sugeam pula lui Cosmin, o lingeam, o sarutam…Cristina a inceput sa geama mai tare, s-a uitat la Cosmin, care a zambit , apoi si-a dat pantalonii si chilotii , a desfacut picioarele si s-a facut comoda pe canapea langa Cosmin.
Am ramas cu gura cascata, cu tot cu pula lui Cosmin in ea. Nu vazusem pana acum un sex de femeie, insa chiar si asa fara termen de comparatie, mi s-a parut foarte frumoasa. Epilata complet, cu buze fine , se vedea umezeala…pur si simplu am simtit ca imi lasa gura apa. Cristina si departat labiile si a lasat degetul mijlociu sa alunece inauntru, scorand un geamat de satisfactie. A continuat operatiunea, mangaindu-se si facand un du-te vino cu degetul mijlociu in vagin..la un moment dat s-a uitat la mine si m-a vazut cum ma holbam, cu pula lui Cosmin in gura, la minunea dintre picioarele ei. Cred ca aveam o fata tare caraghioasa, ca a inceput sa rada.
“E prima data cand vede o pasarica”, a ras Cosmin, care mi-a remarcat reactia.
“Chiar asa? E prima?”
“Da , am ingaimat
“Ïti place?
“E foarte frumoasa, am zis, foarte sexy”
“Multumesc! “. S-a rosit imediat.
“ Lasa-l sa puna si el mana, sa vada cum e, a zis Cosmin”
“Hai aici, Adi…m-a chemat Cristina.
M-am asezat intre ei pe canapea. Cristina mi-a luat mana si mi-a pus pe sexul ei. Era foarte calda, am remarcat, si umeda.
“Uite, mi-a ghidata ea degetele , aici este clitorisul.
Am simtit o mica protuberanta, in partea de sus sexului ei.
“Managaie-l usor,dar nu tare ca e sensibil acum de la excitare…
Am inceput sa frec usor, cu degetul , protuberanta in cauza. Cristina a inceput imediat sa scoata niste gemete atat de sexy incat aproape mi-am dat drumul in chiloti.
“Baga-mi degetul in vagin, uite asa, umezeste-l apoi freaca-mi din nou clitorisul.
Zis si facut..am continuat sa explorez prima pasarica din viata mea. Absolut delicioasa, umeda , fina, m-am intrebat imediat ce gust are.
“Cosmin, Cristina, as vrea sa…m-am oprit parca nu imi venea sa zic”
“Sa ce? Vrei sa o atingi mai mult?””
“Nu a, as vrea sa vad ce gust are… am zis putin rusinat.”
“Of ce dulce esti.” mi-a zis Cristina si m-a tras spre ea, fa...



    Login