Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri la scoala - cap. 9
Autor : deep78m - 2014-10-28
Citita de 9042 ori - Nota 8.17 (63 voturi)
M-am trezit a doua zi , la fel de fericit cum adormisem, dupa un somn linistit si presarat cu imagini fierbinti . Am visat ca faceam sex din nou cu Cristina si Cosmin, in toate pozitiile si combinatiile. Am zambit, deoarece eram destul de sigur ca nu vor ramane doar la stadiul de vise. Faptul ca era vineri, inceput de weekend , si ca urma aproape sigur sa ma vad cu Cristina , desi fara Cosmin, nu a facut decat sa-mi amplifice buna dispozitie. Am plecat vesel spre scoala, si odata ajuns l-am cautat pe Dan.
“Salut!”
“Salut!”
“Sa vezi ce chestie super s-a intamplat…nu o sa-ti vina sa crezi! Hai sa lasam naibii fizica “
Am fugit inainte sa se sune de intrare, si ne-am asezat pe o banca in curtea scolii.
I-am povestit la Dan cu lux de amanunte cele petrecute cu o zi inainte. M-a ascultat fascinat, apoi m-a asaltat cu o multime de intrebari legate bineinteles de Cristina. Ce gust are sexul ei, cum se simte vaginal fata de anal, etc. etc.
“Incredibil…deci a fost misto si daca ai fii sa alegi ce ai alege, fata sau baiat? “
“Pai i-as alege pe amandoi. Nu stiu ce sa zic…imi place la maxim sa o sug, si sa o simt in mine, dar a fost minunata piersicuta Cristinei….si futaiul…e asa umed si cald…..si e asa frumoasa..”
“Ce fain de tine…Dar Cosmin nu a fost gelos?”
“Mai , nu, avand in vedere ca s-a implicat profund in problema si mi-a supt-o in fata ei, si eu lui. Chiar m-a incurajat …. Astazi Cristina zicea sa mergem la ea, insa Cosmin e plecat…ea a zis vrea sa ne vada cum ne futem…eu i-am sugerat sa te aduc pe tine si au fost de acord.Mai mult i-am aruncat pastila, daca mai are vreo prietena care are vrea sa vada…sigur o sa se lase cu mai mult decat sex intre noi…”
“Of cacat, azi nu pot….mergem la bunici…doar maine.”
M-am gandit putin si m-am intrebat oare Cristina ar fi vrut sa vin doar eu? Ma rog, urma sa aflu probabil.
Am continuat povestile cu Dan, apoi ne-am dus in toaleta scolii pentru partida noastra. Eram excitati amandoi, eu de la povestiti si din amintiri, Dan isi imaginase tot ce povesteam . Aveam o pofta nebuna sa sug, am trecut peste formalitati, in cateva secunde eram in genunchi, am desfacut fermoarul lui Dan, i-am scos penisul penisul dulce…. mi-am umezit buzele si am inceput sa sug…cu fiecare miscare luam mai mult in gura, pana cand am ajuns aproape de baza. Apoi am crescut ritmul , am supt-o cam 5 min cat de repede puteam , bucurandu-ma de fiecare moment, de fiecare geamat al prietenului meu, de fiecare centimetru din pula fierbinte, inainte sa termine cu cateva jeturi zdravene in gura mea flamanda. Ca de obicei, am savurat lichidul caldut picatura cu picatura, insa nu mi-a atenuat cu nimic pofta…nu stiu ce aveam insa mi-as fi dorit sa am gura plina, sa ma bucur de mai mult din lichidul pretios.
Am schimbat pozitiile , Dan a trecut in genunchi si s-a pus sa mi-o suga , la inceput delicat, cu miscari blande, apoi tot mai repede… ca si mine tremura de pofta...Am terminat repede, si el a savurat la randul lui sperma , a tinut-o pe limba sa simta gustul, apoi a inghit-o toata, si a lins cu grija penisul acum flasc. S-a ridicat si ne-am sarutat, am simtit fiecare gustul spermei din gura partenerului.
“Ce buna e..am zis. As mai vrea..”
“Si eu…sa am gura plina cu sperma ta …si m-a sarutat din nou.” Am continuat asa cam 10 minute, ca doi indragostiti, imbratisati, Dan cu mainile in jurul meu, eu framantandu-I fesele, plini de dorinta si excitare. Ne-am desprins intr-un final si Dan s-a intors catre wc, cu intentia vadita de a-si goli vezica. Nu stiu ce m-a apucat in acel moment…excitarea maxima, dorinta, iubirea fata de Dan m-am pus in genunchi langa si mi-am apropiat fata de penisul lui.
“Ce faci ? m-a intrebat surprins”
“Vreau un pic…sa vad cum e…am raspuns , gata sa dau inapoi”
“Ce sa vezi cum e? Pipi? Esti sigur?”
“Nu stiu…sunt asa excitat…parca asa un pic mi-ar place…ti se pare dezgustator?...L-am intrebat rusinat. ..”
“Nu stiu…ma excita putin ideea…imi place sperma dar asta… cred ca are gust rau…daca vrei sa incerci…”
“Ma excita gandul ca e de la tine…hai doar putin de tot, sa vedem cum e”
Ne-am pozitionat corespunzator, in caz ca voiam sa scuip sa pot scuipa in wc, sau daca curgea pe langa, la fel. Pur si simplu nu stiu ce naiba aveam, eram cuprins de o frenezie sexuala, de o excitare puternica cum nu mai simtitsem pana atunci…
“Cum vrei, pe fata sau in gura? “m-a intrebat
“In gura….”
Am deschis gura si am scos limba. Dan s-a pozitionat. Tremuram amandoi, de excitare si poate de teama de a face ceva atat de ..alfel. A dat drumul la un jet cald , scurt, de lichid transparent (aveam sa aflu ca bause foarte multe lichide in dimineata respectiva, asa ca urina lui era foarte diluata), si s-a oprit temator. Simteam lichidul pe limba si un gura, si mi-am facut curaj sa ii simt gustul...nu era bun ca sperma, dar nu era rau, poate si fiindca era diluat. Ma asteptam sa fie amar si cu gust nasol, dar s-a intamplat sa am putin noroc la prima mea experienta uro. Am inghitit lichidul caldut.
“Cum e? m-a intrebat Dan”
“Pai e foarte diluat , am zis, e ca apa aproape…nu simt cine stie ce gust…”
“Da, am baut mult ceai azi dimineata, ca a insistat maica-mea sa bem ceai pentru imunitate…peste un litru…Dar in rest? Cum te simti?
“ Excitat in ultimul hal…” Si i–am aratat pula sculata din nou, desi numai ce terminasem .
“Mai vrei? “
Am raspuns fara ezitare.
“Da…da-mi tot…da-mi in gura …opreste-te din cand in cand” am zis si am inceput sa ma masturbez frenetic.
Dan s-a conformat imediat. A inceput sa urineze, cu pauze scurte cand mi se umplea gura. Am baut 3-4 guri cu inghitituri mici, m-am oprit si i-am zis
“Da-I drumul la tot…
Mi-a tras capul mai aproape si a dat drumul din nou la pisatul cald …am lasat sa mi se scurga din gura pe barbie, incercand sa simt gustul…penisul imi era atat de tare, incat aproape ma durea, am renuntat sa ma mai masturbez si m-am concetrat pe lichidul aproape incolor…Dan a terminat repede, jetul s-a subtiat pana cand s-a oprit…am inghitit ultima gura savurand-o si m-am simtit cel mai pervers om din galaxie.
Dan ma privea fara sa zica nimic.
Valul de excitare a inceput sa dispara, si parca si nebunia momentului s-a dus..penisul mi s-a muiat subit…sentimente de vinovatie au inceput sa-mi dea tarcoale.
“Esti ok? M-a intrebat imediat, parca simtind
“Nu stiu…ma simt aiurea…nu vreau sa crezi despre mine ca sunt bolnav sau ceva…dar asa am simtit…si cu tine mi s-a parut cumva ca e ok, ca este parte din tine, ca te vreau cat mai mult….”
M-a luat in brate , mi-am lasat capul pe umarul lui si am simtit cateva lacrimi cum mi se scurg pe obraz.
“ Stii, nu te consider nicicum, sa stii ca si pe mine m-a excitat…nu trebuie sa te simti vinovat ca ti-a placut..uite, daca vrei, o fac si eu pentru tine.”
“Nu trebuie sa te simti obligat, a fost nebunia mea, perversiunea mea…”
M-a sarutat.
“Dar vreau, vreau sa o fac pentru tine Adi…vreau sa iti daruiesc asta, si cred ca o sa-mi placa si mie. Uite o facem chiar acum.”
Nu a apucat insa sa se lase in genunchi, pentru ca soneria de pauza a sunat. Ne-am aranjat repede hainele si am iesit inainte sa inceapa sa vina alti elevi in toaleta.
“Ramane pe alta data, insa sa stii ca o sa-mi tin promisiunea!”
Am zambit. Imi venea sa-l iau in brate si sa-l sarut chiar acolo, in curtea liceului.
“Ma duc sa-mi copiez repede tema la mate”
“Bine, du-te” i-am raspuns. Am ramas singur, si am inceput sa ma plimb agale, cu mintea incarcata de ganduri, in timp ce curtea se popula treptat cu elevii iesii in pauza. Am tresarit cand am simtit o mana pe umar, si m-am intors pregatit sa raspund vreunei insulte , insa era doar Cristina, cu fata ei frumoasa scaldata de un zambet larg.
“Ce faci?”
“Bine, uite pe aici, am chiulit de la o ora si ma pregatesc pentru urmatoarea.”
“Pai si, ce ai facut o ora intreaga”m- a chestionat curioasa, si usor banuitoare.
Am zambit si i-am facut semn sa ma urmeze departe de ceilalti.
“Ce crezi ca am facut?”
A zambit.
“Sex? Cu colegul?
“Da, i-am raspuns. Am facut una mica in toaleta baietilor
“Ew…”
“E foarte curat , sa stii Am facut un oral bun de amblele parti”
“Adica v-ati…supt-o unul la altul? “”M-a intrebat si s-a rosit imediat.
Era randul meu sa zambesc.
“Da, m-am lasat in genunchi, i-am scos-o din pantaloni si am supt-o …ce buna a fost…si s-a terminat in gurita mea…yummy”
A facut ochii mari, si a strans instinctual picioarele. Mi-am dat seama ca s-a excitat. Am continuat cateva minute sa-I vorbesc despre cum am supt-o, ce buna a fost, apoi cum i-am dat muie lui Dan, si ce mult i-a placut si a inghititit tot , pana cand m-a oprit aproape enervata
“Termina! Vreau sa vad…deseara la mine”
Apoi mi-am amintit si m-am intristat.
“Nu putem deseara, Dan e plecat, Cosmin e plecat…nu ai ce sa vezi”
“ Am vorbit cu fetele (mi-am imaginat prietenele ei cele mai bune), si sunt innebunite sa vada un mic show bi, cu 2 baieti. Insa ele pot doar maine….Adriana si Miha …nu le-am spus povestea si le-am zis ca nici nu o sa le zic. Am niste masti pentru voi doi, doar deasupra ochilor, ca niste mici zorro perversi, fetele vorbesc aiurea si nu am inca incredere sa le spun totul. Sunt dispuse sa faca si sex cu voi, daca se excita in timpul showlui…. deci…”
Evident, Cristina pregatise atent detaliile unei nopti mai mult decat fierbinti pentru mine si Dan.
“Maine se poate, am zis, fara probleme. Nu stiam ca sunteit atatea, ca aduceam si noi forte proaspete!”
M-a privit aproape socata.
“Sunteti mai multi?!! Oai…dar cine mai e?
M-am decis sa renunt la secrete. Cristina stia multe, si daca voia oricum ne avea la mana.
“Pai mai este un pusti de varsta noastra – Gabi. Ah si Cosmin a adus un prieten de-al lui saptamana trecuta , foarte sexy...am facut-o in 4 in toate combinatiile.
“Wow, si l-ati futut toti pe Cosmin?
“Nu, doar eu. El pe noi da:))
“Vai ce me enerveaza , e asa nesatul…a oftat. Bine macar ca nu o face cu tipe…Un prieten , zici? M-a intrebat asa sagalnic, intr-o doara.
Am picat ca fraierul in capcana.
“Da, Alin”
Nici prin gand nu mi-a trecut de ce Cosmin nu ii zisese de Alin. Cand am vazut fata Cristinei, mi-am dat seama ca ceva nu era chiar cum trebuie. Mai ales cand a inceput sa se balbaie.
“umm Alin ai zis? Sigur? Cum arata…?”
M-am uitat cu atentie la ea, si am incercat sa-mi dau seama ce se intampla. Atunci am remarcat, pentru prima data, trasaturile, privirea. Ea si cu Alin, in mod cert, semanau. Zarurile erau insa aruncate, si singura carte de jucat era cea a adevarului.
“Brunet , ochi verzi, corp atletic, o pula superba.”
S-a rosit in ultimul hal.
“Alin este varul meu primar….el si Cosmin sunt prieteni din clasa a 4-a, asa ne-am cunoscut…nu-mi vine sa cred….ce anume a facut Cosmin cu el?”
“In primul rand Cristina, sa nu te superi sau enervezi, dar ai cel mai sexy var din Univers. Nu stiu cine ar fi putut rezista…”
S-a rosit din nou. Si atunci mi-am dat seama – nici ea nu rezistase, in mod sigur il considera atragator ca barbat....



    Login