Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

AVENTURA LA SAUNA
Autor : shambelan - 2022-01-24
Citita de 5822 ori - Nota 5.15 (34 voturi)
Tot navigand pe site-urile de profil, am descoperit o sauna din Bucuresti. Am tot citit despre aceasta locatie, fapt care mi-a trezit dorinta de a face o iesire in acea locatie.
Dar sa va spun despre mine putin. 38 de ani, 182 cm , 79 kg, casatorit cu multe fantezii gay, sa spunem ca sunt bi, imi place sa ma travestesc dar nu prea am ocazia si posibilitatea sa o fac, cu destul de putina experienta cu barbati, doar 6-7 intalniri din care 2-3 au fost doar pentru o muie scurta. Nici celelalte intalniri nu au fost cine stie ce, doar niste futaiuri scurte si din cauza ca nu rezist prea mult la pula si le-am cerut partenerilor sa termine. A, inca ceva , sunt doar pasiv cu barbatii.
Dar sa revenim la sauna . In urma cu 2 saptamani am avut ocazia sa ajung in Bucuresti pentru 2 nopti in interes de serviciu, miercuri si joi noaptea.
Bineinteles cand am auzit, primul meu gand a fost la sauna. Eram putin timorat de faptul ca fiind sauna, nu puteai sa te travestesti, intri doar cu prosopul si papucii de la ei, dar tot era excitant.
Miercuri, dupa ce am terminat treaba, m-am dus la hotel, m-am pregatit , tuns frezat spalat aranjat si la ora 17:30 am intrat in sauna.
Ca idee, super locatie cu glory -hole, camere private de joaca, camere relaxare, salina, sauna uda si uscata, play-room .... ce sa zic, super frumos. Ajungand acolo, bineinteles am studiat locatatia, m-am plimbat peste tot. Mai erau 4 tipi, ne-am studiat reciproc dar doar atat. Toti ne plimbam, ne-am mai oprit la sala de vizionare unde langa mine s-a asezat unul din tipi, un tip masiv, paros, 50-60 de ani, impunator, cam la 1,90 m si 100 kg, care la un moment dat si-a scos pula din prosop si a inceput sa o frece. O pula frumoasa , cam mare pentru mine, dar ma atragea ca un magnet , nereusind sa fiu atent deloc la film.
Tipul cand a vazut privirea mea numai pe pula lui a inceput sa rada zgomotos si a zis catre ceilalti care erau in camera:
Ia uitati-va la curva asta, numai cu ochii pe pula mea sta . Si a continuat sa rada impreuna cu ceilalti.
Eu, jenat de toata situatia, am mai stat 1 minut cu ochii in pamant, apoi m-am ridicat sa plec, moment in care tipul de langa mine , mi-a tinut de un colt al prosopului in care eram infasurat, prosopul cazand, eu ramand gol, moment in care mi-a lipit o palma rasunatoare pe cur incepand sa rada zgomotos impreuna cu ceilalti, tot timpul in care eu ma straduiam sa ridic prosopul sa ma infasor cu el. Am iesit in viteza din camera, cu rasul lor batjocoritor in urechi, coborand la parter, iesind la o tigara in spatiul amenajat. Cat stateam la tigara au mai aparut 2 tipi, cam la 40 -45 de ani, care abia venisera si vorbeau intre ei doar in franceza. Stand in fata lor, tot incercam sa ghicesc ce fel de puli au, incercand sa vad pe sub prosop, ei stand cracanati. Din cauza luminii difuze , nu reuseam sa vad mai nimic, moment in care ei sesizand privirea mea, au inceput sa zambeasca si mi-au facut semn sa ma apropii. Luindu-mi inima in dinti m-am dus langa ei, ei ridicandu-se in picioare , au inceput sa ma pipaie peste tot, unul dintre ei suflandu-mi in fata fumul de la tigara, apoi simuland un sarut, lasa saliva sa-i curga in gura mea, in timp ce al doilea imi dadea prosopul jos, ma mangaie pe cur apoi imi da cateva palme din ce in ce mai tare. Continua sa vorbeasca intre ei, apoi ma iau de mana si ma trag inauntru, spre dusuri, dar cand sa intre la dus au spus ceva in franceza si au inceput sa rada, si-au dat prosoapele jos si m-au apasat pe umeri sa ma asez in genunchi, venind amandoi cu pulile la gura mea. Am inceput sa le sug cand pe una cand pe alta, constatand ca nici unul nu facuse dus inainte de a veni, probabil venisera direct de la munca. Dupa ce le-am supt pe ambele si incepusera sa le scol pulile, unul din ei m-a pus sa ma intind pe jos chiat sub dusuri, cu fata in sus, a dat drumul la dus pe mine si a venit cu curul pe gura mea sa il ling, tragand de buci sa le indeparteze mai tare sa pot intra cu limba cat mai adanc in curul lui, lucru pe care-l faceam cu mare placere, din cand in cand frecandu-se si cu coaiele de limba mea. Dupa o perioada facura schimb si veni cel de al 2 lea care s-a bucurat de acelasi tratament din partea mea. Ramasesem in gura cu un gust de pula si cur, greu de descris dar foarte excitant pentru mine in acel moment. Dupa ce s-a ridicat si al doilea de pe fata am vrut sa ma ridic si eu , dar nu m-au lasat. Au venit pe rand deasupra mea si au facut dus, stand cracanati peste mine, toata apa cu care se spalau ei curgand pe fata mea si pe mine. Abia dupa ce s-au spalat ei m-au lasat sa ma ridic si sa fac si eu un dus. Spre surprinderea mea, toate acestea m-au excitat asa tare incat mi se sculase pula si mie. Dupa ce ne-am sters am plecat toti 3 si am facut un tur al locatiei, intre timp se mai aglomerase si erau baieti cam in toate camerele.
Amicii mei tot continuau sa vorbeasca in franceza , eu neintelegand nimic. Dupa ce am dat o tura am ajuns iar la parter, unde era o scara ce cobora la subsol. Am intrat dupa ei la subsol si surpriza.... era o locatie pentru bdsm. Eram hipnotizat de Crucea de pe perete, o studiam cu atentie si m-am trezit cu cei doi ca ma iau de cate o mana si le prind in catuse, apoi si de picioare .... Wow, eram imobilizat pe cruce cu fata la perete, era super excitanta toata situatia, cu doi necunoscuti si eu imobilizat . M-au lasat asa putin, apoi mi-au tras prosopul de pe mine. Incercam sa ma bucur de absolut toate senzatiile, de pielea de pe maini, de nuditatea mea, de imobilizare , toate astea ducand la o erectie de zile mari.
Ei stand in spatele meu au remarcat imediat erectia mea, m-au mangaiat pe pula si m-au tras de pula amuzati.
Apoi a inceput fiecare sa ma mangaie pe cur, a luat fiecare in primire cate o buca pe care o framantau, o trageau, o plesneau, pana cand au fost mai mult plesnituri, din ce in ce mai puternice si din ce in ce mai dese. Deja simteam ca bucile mele au luat foc, si gemetele erau mai mult stigate de durere , intensitatea loviturilor fiind destul de mare. Cand am inceput sa ii rog sa se opreasca, au inceput sa ma mangaie pe fata vazand ca deja imi curgeau lacrimi, s-au oprit si mi-au dezlegat picioarele, m-au lasat putin apoi pe rand au inceput din nou sa ma palmuiasca la cur .... nu cu aceiasi intensitate, dar curul meu era deja sensibil. Erau lovituri destul de rare, dupa ceva timp am inteles ca ii excita tare felul in care ma zvarcoleam dupa fiecare palma, acum avand picioarele libere miscam curul destul de mult si ma zvarcoleam , ei asteptand sa se opreasca miscarile corpului meu ca sa aplice alta palma. Era o durere amesctecata cu placere , era ceva ce nu mai experimentasem. Loviturile deveneau din ce in ce mai rare cu pauza mare intre ele, cand am simtit un deget la gaura curului , umezit cu saliva cum incearca sa intre. Chiar vroiam sa intre , ma straduiam sa il primesc, a intrat destul de greu, apoi i-a urmat al doilea, care mi-a smuls niste gemete de placere dar si de durere. A continuat sa se joace cu degetele , deja incepusem sa ii rog sa ma futa, simteam ca imi pocnesc coaiele de excitare. Apoi a retras degetele, m-a scuipat bine la cur, si-a proptit pula la gaura mea si a impins, scurt si adanc ... am tipat de durere si mi-au dat lacrimile, noroc ca a ramas cu ea bagata pana m-am linistit. Apoi a inceput sa ma futa, incet, incet apoi mai repede, mai repede pana ma futea fara sa mai tina cont de nimic/ Eu incepusem sa scot niste gemete, care nu mai sunau ca niste gemete, sunau ca niste grohaituri. Apoi s-a oprit , a iesit din mine si a intrat al 2- lea care o avea mai groasa si a inceput sa ma futa sustinut de la inceput. Iar m-a durut si incercam sa scap dar miscarile mele din cur nu faceau decat sa ii excite si mai tare. Dupa ce m-a futut bine si al 2 lea, incepuse sa imi placa, ma obisnuisem, s-a oprit si m-a intrebat in romana.
Ti-a placut curvo? Mai vrei ?
Am ramas perplex ei incepand sa rada, si spunand ca sunt romani doar ca vorbeau in franceza pentru prosti ca mine, sa nu inteleaga ce pun la cale.
Si ia zi prostule? Mai vrei pula?
Eu care abia ma obisnuisem cu pulele lor si abia acum incepuse sa ma bucur de futai le-am raspuns, serios, ;
Da, vreau pula, va rog sa ma futeti
O sa faci tot ce iti spunem ca sa ne simtim bine? O sa fii sclavul nostru?
Da stapane !
Bine ! Hai sa te vedem !
Si unul din ei a scos un cordon de halat , a facut un lat, si l-au pus in jurul gatului meu. Ei si-au pus prosoapele, pe al meu l-au luat si au inceput sa traga de cordon pe scari, spre etaj. Cand am ajuns la etaj , in sala – bar , deja erau multi care stateau la mese si socializau.
Cand am aparut noi, unul din partenerii mei, a spus tare, catre toata audienta:
Baieti, am mai gasit inca o curva proaspata . Si e si ascultatatoare, asa ca puteti sa va distrati cu ea, daca vreti. Daca face nazuri, ne anuntati si rezolvam
Toti din sala au inceput sa aplaude si sa fluiere, moment in care am fost tras de cordon in mijlocul salii si m-au pus sa ma rotesc sa ma vada lumea bine. Apoi am fost tras de cordon pe lanfa masute, si fiecare din cei pe langa care treceam, se ridica in picioare, si ma mangaiau, trageau de mine, ma trageau de urechi, imi bagau degetele in gura, chiar si in nas, mai dadeau palme la cur, si a culminat cu un tip tanar, micut de inaltime si slabut, cam la 60 kg, cam la 19-20 ani, foarte efeminat , care cand am ajuns in dreptul lui, s-a urcat in picioare pe scaun, mi-a luat fata in maini, mi-a tras doua perechi de palme destul de puternice peste fata, apoi m-a apucat de par si mi-a tras capul pe spate si m-a scuipat pe fata, avand foarte multa saliva, toate astea in rasetele audientei.
Eu ma simteam ca ultimul om, simtea ca imi ia fata foc, si de la palmele primite dar si de rusine, rugandu-ma in acel moment sa nu fie cumva, vre-un cunoscut in locatie si intrebandu-ma in sinea mea: Oare chiar sunt asa curva, sunt ultimul om din sauna aia ?
Dar nu am avut timp sa -mi raspund, pentru ca stapanii mei, m-au pus sa stau in 4 labe si au inceput sa traga de cordon, eu miscandu-ma destul de incet, unul din ei a inceput sa-mi dea suturi in cur sa ma misc mai repede
Hai prostule, misca-te si fa frumos din cur !
Dupa ce am facut o tura a barului in 4 labe, m-au dus in mijlocul camerei si fiind in patru labe, au zis:
Hai sa ne amuzam putin ! Si mi-au ordonat sa incep sa latru spre amuzamentul tuturor
Latra, javro, latra ! Si ma mai incurajau cu cate o palma la cur sau peste ceafa
Apoi am fost pus sa ma tavalesc si sa dau din labe ca un caine, apoi sa rag cau un bou, apoi m-au ridcat in picioare si m-au pus sa fac ca o maimuta in timp ce ma scarpin si topai. Dupa ce s-au distrat bine cu prestatia mea, m-au lasat in picioare in pozitie de „drepti” si m-au pus sa repet cu voce tare, ca sa acopar muzica:
Sunt o curva proasta ! Sunt o curva proasta ! Sunt o curva proasta ! Sunt o curva proasta ! In acest timp primeam si palme la cur sa strig si mai tare incat probabil se auzea si de la parter. Apoi au inceput sa vina sugestiile din public, si am fost nevoit sa strig la fel de tare:
Sunt un idiot si un muist ! Sunt un idiot si un muist ! Sunt un idiot si un muist ! Sunt un idiot si un muist !
Sunt carpa dumneavoastra ! Sunt carpa dumneavoastra !Sunt carpa dumneavoastra !Sunt carpa dumneavoastra !
Sunt un spalator de cururi! Sunt un spalator de cururi! Sunt un spalator de cururi! Sunt un spalator de cururi!
Mama este o curva muista ! Mama este o curva muista ! Mama este o curva muista ! Mama este o curva muista ! ... asta a fost cea pentru care am avut nevoie de multe palme si la cur si pe ceafa ca sa o strig.
Nu pot sa va descriu in ce stare de umilire eram, chiar ma simteam ca o carpa, ca ultimul om ... dar psihicul meu cedase si nu ma mai impotriveam la nimic. Chiar puteau face orice cu mine.
Apoi a venit tipul efeminat de care va spusesem, m-a pus in 4 labe, s-a urcat calare in spatele meu si a inceput:
Hai javro, plimba-ma, plimba-ma si imi dadea palme pe ceafa ca sa ma misc mai repede. Dupa ce am facut un tur de bar cu el in spate, m-a pus cu fata in sus, s-a urcat peste gura mea cu curul si mi-a spus sa il ling. Am inceput sa il ling in cur si imi intra aproape toata limba in curul lui, la cat era de larg, dupa care s-a asezat pe pieptul meu, prinzand cu picioarele si mainile mele si a inceput sa strige isteric, cu voce de femeie:
Tarfa asta proasta, vrea sa imi ia barbatii. De ce tarfo? De ce curvo? Cere-ti iertare ! Si in timpul asta a inceput sa ma scuipe pe fata si sa -mi dea palme peste fata, nu stiu de unde avea atata saliva, dar ma scuipa si ma plesnea continuu. Cu greu am reusit sa spun;
Iarta-ma stapana, nu fac decat ce vrei tu ! Iarta-ma ! Iarta-ma !Iarta-ma !Iarta-ma !Iarta-ma !
Cand s-a oprit si a plecat la masa, stapanii mei au venit, au inceput sa ma traga tare si cu viteza de cordon, incat mai mult ma tariau pe jos decat mergeam
Hai in pizda ma-tii de jegoasa, treci la pula , nu credeam ca esti asa prost. Cat de prost poti sa fii sa ii lasi pe toti sa isi bata joc de tine? Bag pula in familia ta de prosti ce sunteti !
Apoi catre ceilalti din bar:
Care vrea sa-si bage pula in el sa vina in camera de joaca ! Sa stiti ca e stramta proasta asta, merita sa-ti bagi pula in ea!
Nu am vazut daca a venit cineva, cert e ca am ajuns in camera de joaca , m-au tras pe pat in patru labe, unul a inceput sa-mi dea la muie si celalalt mi-a bagat-o in cur, fara multe menajamente. M-au futut asa o perioada pana am simtit, ca imi umple curul cu sperma, dar a ramas cu pula in curul meu pana cel care-mi dadea la muie mi-a umplut gura cu sperma, spunand:
Inghiti toti slobozul, ca te bat de te rup daca scapi o picatura! Si a avut ceva sperma, o gura plina.Dupa ce am inghitit tot, si i-am curata si pula, si-a scos-o si celalalt din curul meu si a venit repede cu ea la gura mea:
Ia si curata pula , animal idiot ce esti! Asa jegosule , in pizda ma-tii de j...



    Login