Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventura din tren - Capitolul 5
Autor : OliviaSin - 2019-11-16
Citita de 5454 ori - Nota 8.29 (366 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Această scriere reprezintă doar o fantezie erotică și nimic mai mult. Drept urmare, trebuie tratată ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. Acțiunea descrisă nu a avut loc în realitate. Pentru a evita jignirea sau ofensarea cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul textului, astfel încât fiecare dintre voi să decidă dacă lectura se încadrează plăcerilor și înclinațiilor personale. Principalul meu obiectiv este de a nu jigni/ofensa pe nimeni, iar dacă există persoane care apreciază lectura și, chiar mai mult, le creează plăcere/excitație, voi continua publicarea unor capitole viitoare și a altor fantezii.

Vă doresc o zi frumoasă și distracție plăcută!

Cuvinte cheie: gay, sex anal, sex oral, sex anal-oral (anilingus), sex violent, sex în trei (threesome), sex în patru (foursome), duplă penetrare anală (DAP), fetiș de picioare (foot fetish), foot job, deep throat, guys only, dominare, limbaj explicit, cum licking, masturbare, povestire la timpul trecut și persoana I.

Aventura din tren – Capitolul 5

În timp ce sugeam pulile celor doi companioni de călătorie, în ușa compartimentului nostru s-au auzit câteva bătăi. Petre și Alex s-au impacientat și au început să se îmbrace cât de repede puteau. Eu aveam o vagă idee cine ar putea să fie așa că m-am apropiat complet dezbrăcat de ușa compartimentului și am tras puțin draperia de la geam astfel încât să pot vedea cine se află pe culoarul vagonului – presupunerea mea era corectă. Dincolo de ușa compartimentului se afla Marcel, unul dintre controlorii de bilete ai trenului și care bănuiam că îi plăcuse foarte mult experiența pe care o trăise în toaleta vagonului și dorea mai mult. Așa că am deschis repede ușa compartimentului și l-am tras de cravată pe Marcel în cameră cu mine și cei doi bărbați care abia își trăseseră două perechi de pantaloni pe ei. Am aprins lumina complet în compartiment și astfel am putut să văd expresia de surprindere și groază care plana pe fața lui Marcel.
- Bună (...) seara! Vă rog, îîî, să mă scuzați pentru întrerupere! (...) Am primit câteva reclamații, îîî, cu privire la zgomotele care vin din acest (...) compartiment, s-a bâlbâit Marcel să articuleze, evident rușinat de situația în care ne aflam.
Marcel era cotropit de simțuri confuze din toate direcțiile – cred că cel mai tulburător pentru el era corpul meu slăbuț și feminin care era complet dezbrăcat și se situa la aproximativ 50 de centimetri de el și de la care aparent nu putea să își dezlipească ochii. La asta se adaugă înfățișarea mea răvășită de la tot sexul pe care îl primisem în ultimele ore (părul și fața mea duhneau a spermă și erau complet acoperite cu dâre de lichid seminal întărit, eram transpirat pe tot corpul și roșu ca racul). Adițional, mai erau și cei doi bărbați pe jumătate dezbrăcați care se aflau în partea opusă a compartimentului, iar controlorul nu știa cum să reacționeze în raport cu aceștia.
- Ne pare rău pentru disconfortul creat! Nu se va mai repeta, vom fi extrem de liniștiți, a încercat Petre să se scuze în fața lui Marcel în timp ce schița un zâmbet tâmpit.
- Ceea ce vrea să spună prietenul meu Petre este că vom încerca să fim liniștiți, dar, cel mai probabil, vom eșua pentru că intenționez să mă fut cu acești domni toată noaptea. Că tot a venit vorba, nu vreți să ne acompaniați pentru restul călătorie cu trenul? Din câte știu nu mai sunt alte stații până la destinație. Sunt sigur că o să vă simțiți bine, mult mai bine decât v-ați simțit în toaleta vagonului, am continuat eu cu un zâmbet pervers în timp ce Marcel se înroșea și trecea prin toate stările posibile, de la rușine până la curiozitate și chiar puțină excitabilitate.
- Nu se poate! Îmi este rușine! Nu pot să fac acest lucru, a încercat să se scuze Marcel în timp ce se fâstâcea și încerca să găsească mânerul de la ușă pentru a ieși din compartiment.
Nu l-am lăsat să mai facă niciun gest pentru că în câteva secunde m-am lăsat în genunchi, i-am tras fermoarul de la pantaloni și i-am eliberat pula care, după cum mă așteptam, era deja complet erectă, iar capul acesteia ca o căpșună maronie gigant și perversă pulsa din cauza entuziasmului a ceea ce urma să primească.
Pula lui era extrem de apetisantă încât am luat-o imediat la supt. De data asta nu mai opusese la fel de multă rezistență ca în toaletă, nu că atunci ar fi fost foarte convingător în patetica lui tentativă de a face pe inocentul și soțul fidel:
- Stai! Ce... faci? Oprește-te? Ahhh! Prietenii tăi se uită la noi! Ohh! spunea Marcel cu o voce deloc convingătoare în timp ce bucile lui deja dădeau contre și împingeau pula aceea enormă mai adânc în gura mea. Acesta părea puțin timorat de faptul că mai sunt alte două persoane care asistă la spectacol, nicidecum de faptul că simte atâta plăcere în timp ce pula lui este suptă cu o poftă enormă de un băiat feminizat.
- Nu ne deranjează să privim spectacolul, a replicat Alex la vorbele controlorului, în timp ce începuse să își maseze pula prin pantaloni și să se apropie de intrarea în compartiment, unde eu eram în genunchi și mă concentram pe mădularul erect al domnului controlor care deja își înfipsese mâna dreaptă în părul meu năclăit cu spermă și mă îndemna să iau cât mai mult din pula lui în gura mea flămândă.
- Oricum, după tine, noi urmăm să o futem în gură pe curvulița asta mică, a continuat Petre în timp ce se așezase chiar lângă mine, în partea stângă pentru a admira cât mai bine sexul oral pe care îl performam pe pula lui Marcel. Diametral opus, pe partea dreaptă, se așezase Alex, care continua să își maseze pula prin pantaloni în timp ce și el se uita cum iau cât mai mult din pula controlorului în gură.
Văzând cum evoluează lucrurile, Marcel s-a lăsat în voia plăcerii și nu a mai protestat la muia pe care i-o făceam. Am început să îl sug cât de tare îmi permiteau fălcile. Îi luam pula în gură cât puteam de mult, simțind cum aproape mi se dislocă maxilarul de la cât de groasă era. După un du-te-vino de 4-5 minute pe întreaga lungime a pulii care ajunsese într-o erecție maximă, m-am retras ușor ca să mă joc cu capul acela maroniu delicios. Îl lingeam într-un ritm lent, după care alternam cu câteva sărutări apăsate și iar repetam. Insistam cu mișcări concentrice ale limbii pe gaura pulii de unde eram hotărât să extrag tot nectarul.
După ce i-am supt pula aproximativ 10 minute, m-am ridicat și l-am sărutat adânc pe gură. Acesta mi-a răspuns imediat la sărut și limbile noastre s-au încleștat într-o încolăcire când în gura mea, când în gura lui Marcel. În tot acest timp, începusem să îi dau jos uniforma aceea bleu marin, pentru că voiam să fie cât mai confortabil și dezinvolt. În nici 2 minute, Marcel era gol în totalitate, iar pula sa era complet liberă să se manifeste. După ce i-am îndepărtat toate articolele vestimentare am coborât în genunchi să reiau suptul pulii groase și vânoase a controlorului. Deși părea să aibă vreo 40 de ani, Marcel avea un corp foarte frumos pentru vârsta lui – destul de mușchiulos, bine făcut, fără prea multă grăsime, foarte păros și viril.
Lucram de zor la pula aceea atât de groasă încât îmi era greu să o cuprind cu o singură mână. O scuipam să o umezesc pentru a-i putea face laba cât mai bine, o sărutam apăsat, o lingeam, o sugeam și iar repetam ciclul.
Fără uniforma aceea anostă și cu lumina aprinsă, m-am oprit din supt pentru câteva momente să revăd din nou pula aceea magnifică acoperită de vene proeminente care pulsau și radiau de la surplusul de sânge care năvăleau în mădularul controlorului. La rădăcina pulii se afla o pădure de floci negri și încârlionțați care deja începuseră să se îmbibe în transpirație și să emane un miros bărbătesc de pulă stătută care mă înnebunea. Din când în când reluam suptul pulii, pe care îl alternam cu o pauză când scuipam surplusul de salivă din gura mea și o frecam frenetic astfel încât să prelungesc plăcerile mele și ale controlorului și să mă bucur de moment.
În momentele în care doar îi făceam laba mă uitam în ochii lui Marcel, dar și a celorlalți doi companioni de călătorie și lansam diverse perversiuni verbale prin care încercam să inițiez un joc al cuvintelor lascive și porcoase cu cei trei bărbați care urmau să mă aibă așa cum își doreau:
- Îți place cum îți fac laba, domnule controlor? Vrei să îți sug pula asta groasă sau vrei să mă fuți în gură ca pe o curvă? am lansat eu o provocare.
Nu îi uitasem nici pe Alex și Petre, la care m-am uitat cu o față pofticioasă și i-am întrebat pe un ton seducător:
- Vă place ceea ce vedeți? Vă face plăcere să mă vedeți futut în gură, să mă auziți cum mă sufoc cu pula asta mare pe care o sug și frec cu atâta poftă?
Cei doi nu mi-a răspuns verbal la provocările mele, dar și-au dat amândoi pantalonii jos și au început să își facă laba la cele două puli mari și groase care ajunseseră la o erecție de toată frumusețea.
De data aceea, Marcel nu a mai ezitat ca în toaletă ci și-a luat inima în dinți sau mai bine zis capul meu între mâinile lui și a început să mă fută rapid în gât. Îl auzeam gemând și respirând din ce în ce mai greu:
- Ahh! Ce bine e! Mmm! Nu pot să cred cât de bine se simte pula mea la tine în gură! Ahh! Ohh! Ia-o pe toată! Ahhh! Vreau să ți-o bag pe gât!
Asaltul a durat 5-6 minute și după Marcel a făcut o pauză, totuși fără ca acesta să se termine.
Pentru a-i ține pula în stare de alertă, am scuipat o cantitate considerabilă de salivă în palmă și pe pula lui, după care am început să o frec într-un mod cât mai seducător – mișcări lente care alternau cu unele mai rapide. În tot acest timp mențineam contactul vizual cu cei trei și afișam expresii cât mai senzuale.
Începusem să alternez suptul și frecatul celor trei puli astfel încât tot timpul aveau o pulă care îmi viola gura și gâtul, iar două pe care le luam la labă cât puteam de tare. Cei trei începuseră să geamă înfundat de plăcere în timp ce eu mă tot mutam de la o pula la alta spre admirația celor trei care erau în culmea extazului.
Le țineam pulile în gură pe rând timp de câteva secunde bune, momente în care mă jucam cu limba pe baza lor, până când simțeam cum mi se strânge saliva în gură și încep să mă sufoc. Mă retrăgeam și scuipam toată saliva aceea în exces pe pula care se afla în fața mea, apoi treceam la alta, și tot așa. În felul acesta le mențineam pe toate trei extrem de umede, iar mâinile mele alunecau pe lungimea lor extrem de ușor. Eforturile mele de a satisface pe Marcel, Petre și Alex nu au rămas nerăsplătite, pentru că ușor-ușor au început să geamă din ce în ce mai tare.
Vrând să duc lucrurile mai departe și după ce am considerat că jocul acesta de-a suptul a trei puli în același timp se derulase pentru destul timp, m-am ridicat și i-am dat un sărut zemos și adânc lui Marcel. În timp ce îi încolăceam limba cu a mea, continuam să îi masez pula care o simțeam cum se apropie de pragul ejaculării. Pentru a amâna momentul și a prelungi plăcerea controlorului, l-am cuprins cu brațele de după gât în timp ce nu îl slăbeam din sărutul nostru pasional și adânc, și l-am direcționat să se așeze cu spatele pe podea. Marcel mi-a urmat fiecare direcție fără să comenteze prea mult – nici nu avea cum având în vedere că era foarte ocupat să îmi exploreze gura cu limba lui foarte activă și lipsită de inhibiții. În timp ce controlorul era întins pe spate pe podea ocupat cu gura mea, eu mi-am potrivit pula aceea groasă la gaura curului meu și m-am lăsat cu toată puterea în ea. Mă penetrase pe toată lungimea ei, iar grosimea mădularului simțeam cum mă dilată și îmi stimulează prostata. Nu am mai putut rezista și m-am desprins din sărutul cu Marcel și am început să gem zgomotos:
- Ahh! Ce îmi place pula ta în curul meu! Ohh! Îți place cum te fut, domnul controlor? Îți place curul meu strâmt în jurul pulii tale groase și obraznice? strigam eu printre gemete în timp ce mă înfigeam tare și des în pula lui Marcel.
- Ahhh! Ah! Ce bine e! Ahh! Niciodată nu m-am simțit atât de bine! Ahh! Nu te opri! Înfige-te mai adânc în pula mea! a început să strige Marcel printre gemete înfundate de plăcere.
În timp ce mă concentram să mențin un ritm accelerat și să îi provoc cât mai multe plăceri lui Marcel, am simțit o mână pe gât care mă împingea în jos. Știind ce urmează, m-am conformat imediat, ajungând astfel cu fața mea foarte aproape de cea a lui Marcel. Controlorul gâfâia, respira greu, gemea și transpira sub asaltul curului meu. Profitând de poziția respectivă, mi-am cufundat limba din nou în gura lui Marcel care și-a deschis gura într-un mod primitor pentru sărutul meu adânc. Mâna de pe spatele meu era a lui Petre care mă îndrumase să mă aplec pentru a adopta o poziție cât mai bună și pentru pula lui. Nu am avut de așteptat decât câteva secunde pentru că Petre s-a așezat în genunchi la spatele meu, și-a potrivit repede pula lângă gaura curului meu și și-a făcut loc pe lângă cea a lui Marcel într-o penetrare subită și agresivă care m-a zdruncinat până în temelii.
Trăiam din nou senzația aceea înnebunitoare pe care o simțeam în timp ce eram futut cu asprime de două puli în același timp. Amândoi dădeau contre puternice în bucile mele încât îmi cutremurau tot corpul, dar nici eu nu mă lăsam mai prejos. La fiecare împingere a celor doi veneau și în întâmpinare cu o contră puternică astfel încât plescăiturile corpurilor noastre transpirate se auzeau zgomotos în tot compartimentul. Eram în al nouălea cer al plăcerii. Asudam abundent, simțeam șiroaie de transpirație cum mi se scurg pe față, spate, abdomen și picioare. Același lucru se întâmpla și cu cei doi armăsari care mă sodomizau cu o poftă și plăcere carnală nebună.
Știind că celor doi le plac la nebunie jocurile de cuvinte și replicile murdare și perverse, m-am desprins din sărutul cu Marcel și i-am invitat pe cei doi să accelereze ritmul futaiului:
- Vă place să mă futeți în cur ca pe o curvă? Vă place cum vi se simt pulile voastre care se freacă între ele în curul meu strâmt și zemos?
- Daaa! Ahh! Pula mea nu s-a simțit niciodată atât de bine! a replicat Marcel.
- Nu mă mai satur de curul ăsta obraznic de curvă! Ohh! Ahh! a adăugat și Petre.
- Ah!... Ce îmi place să te fut în curul tău fierbinte! Îmi place să îmi bag pula în curul tău strâmt de curvă ce ești! Îți place să îi vorbesc așa curvo? Ahh! Te excită? Ohh! Ohh! Ia de aici! Ahh! Ți se scoală când simți pulile noastre în cur? s-a descătușat Marcel în jocul cuvintelor murdare.
- Așa! Ahh! Ohh! Vă place cum îmi strâng și încordez curul pentru pulile voastre? Ahh! Vă place găurica aia mică și obraznică? Ahh! Ce bine mi-o dați! Vreți să vă strâng pulile alea mari și groase ca într-o menghină în curul meu de curvă? Ahh!, am replicat eu, iar fără să mai aștept confirmarea lui Marcel și Petre, am început să încordez sfincterul cât de tare am putut.
- Așa! Ahh! Ohh! Ce strâmt este curul tău! Îți place să te fut ca pe o cățea în călduri? a adăugat și Petre la replicile perverse care ne creșteau extazul, excitația și plăcerea.
- Așa! Ahh! Ohh! Spuneți-mi cât de mult vă place curul meu! Uau! Ahh! Ohh! Vreau să aud cât de tare vreți să mă futeți! am urlat și eu printre gemete și respirațiile scurte și sacadate.
Cei doi s-au limitat la doar a accelera ritmul și a începe să mă penetreze din ce în ce mai repede. Marcel mă prinsese cu ambele brațe de mijloc și mă fixa foarte bine pentru contrele sale, iar Petre mă prinsese cu o mână de umăr și cealaltă de păr și mă arcuia pe spate ca să stau cât mai bine pentru penetrările sale care îmi devastau anusul.
- Ahh! Da! Ahh! Ador pulile voastre! Vreau să vă dați drumul cât puței de adânc în mine. Vreau să vă storc de toată sperma aia murdară și indecentă care zace în coaiele voastre!
În tot acest timp Alex stătuse în partea mea dreaptă și admirase cu fascinație spectacolul vizual și auditiv. Cuprins de o excitație pe care nu o mai putea controla și ignora, a venit cu pula lui tare ca piatra în fața mea. Nu am mai așteptat să zică nimic pentru că imediat am deschis larga gura și i-am luat-o la supt.
Trăiam o experiență pe care nici în cele mai sălbatice vise și fantezii nu mi-o imaginasem. Eram dominat în totalitate de trei bărbați pe care îi întâlnisem în urmă cu câteva ore. Eram futut și răsfutut ca o curvă de trei puli lungi și groase. Curul meu era asaltat cu sălbăticie de două puli concomitent, iar în același timp gura mea era forțată la maximum de o a treia pulă căreia îi făceam o muie cât puteam eu de bine. Aveam toate găurile utilizate la maximum. Plăcerea și excitația mea erau la cote absolute. Mă simțeam atât de bine văzând pe acești trei bărbați cu pulile atât de tari pentru mine și dornici să mă rupă. Toi patru eram învăluiți într-o plăcere continuă de care nu ne mai săturam și pe care voiam să o savurăm la nesfârșit.
Nu puteam să mai articulez niciun cuvânt, corpul meu era doar o bucată de carne folosită pentru futut care trepida ca într-un cutremur cu fiecare penetrare care trimitea milioane de mici fulgere de plăcere prin tot corpul meu. Eram în extaz. Gemea înfundat cu pula lui Alex în gură și mă concentram să respir cât mai repede pe nas pentru a ține pasul cu efortul la care era supus corpul meu. Dar nu făceam față. Se vedea pe chipul meu roșu ca focul, transpirat în totalitate și ochii din care se scurgeau lacrimi atât de plăcere, cât și de durere dar și de lipsa oxigenului în sânge. Gura mea era plină cu salivă și lichid de pre-ejaculare de la Alex și plescăia obscen la fiecare împingere a care proiecta pula aceea lungă și groasă în jos pe esofagul meu.
Văzând că mă apropii de limită, Alex s-a retras cu pula din gura mea și m-a lăsat să îmi recapăt suflul. Nu am apucat să respir câteva secunde că mâinile lui Marcel s-au mutat de pe spatele meu pe ceafă și m-au tras într-un sărut în care limbile noastre efectiv înotau într-un deluviu format din salivă și lichid de pre-ejaculare.
Văzând că Marcel nu mă slăbește din sărut, Alex s-a apropiat de Petre care stătea în genunchi și care mă penetra energic pe la spate. Alex nu a stat mult pe gânduri pentru că l-a prins pe Petre cu ambele mâini de după cap și și-a împins pula plină de salivă și complet erectă într-un du-te-vino pe deasupra buzelor prietenului său.
- Vrei să mă fuți în gură, Alex? l-a întrebat Petre pe prietenul său ca urmare a gestului realizat de Alex.
- Da, Petre! Vreau să îți simt gura ta în jurul pulii mele! Vreau să îmi te fut în gât cu pula asta mare și tare la cate tot uiți cu poftă de ceva timp! Ia-o pe toată!
Petre nu a mai stat pe gânduri și s-a conformat imediat la îndemnurile pe care i le adresa prietenul său. Și-a deschis gura larg și a lăsat să fie invadată de monstrul acela de pulă. Pentru prima lui experiență în ceea ce privește sexul oral dădea dovadă de un adevărat talent. O lua în gură aproape pe toată fără să se înece sau să îi vină să vomită. Un lucru de admirat având în vedere că Alex nu îl menaja deloc pe prietenul său căruia i-o dădea în gură cu toată ciuda. Îl futea în gură și gât ca un descreierat până coaiele lui Alex se loveau de barba lui Petre. Îl auzeam pe Petre cum geme înfundat în timp ce se străduia să ia cât mai mult din pula lui Alex în gură și gât. Îi făcea plăcere să îl simtă pe prietenul său cum îi violează gura. Era ceva ce aștepta și voia de mult, iar cum în acele momente toată lumea din compartiment renunțase la complexe și stigmatele societății, părea prilejul ideal pentru a se delăsa plăcerilor interzise.
Alex era foarte excitat. Nu se mai putea controla. Îl futea cu bestialitate în gură pe prietenul său, iar faptul că acesta acceptase și dădea semne de plăcere îl înnebunea și mai mult. Mai avea puțin și urma să îi umple gura lui Petre cu spermă, dar s-a oprit pentru a amână momentul și pentru a crește nivelul de excitație cu un joc de cuvinte murdare prin care voia să îl umilească puțin pe prietenul său:
- Îți place cum îți fut gura și gâtul cu pula mea lungă și groasă? l-a întrebat Alex pe Petre.
- Daa! a răspuns Petre în timp ce își sorbea saliva care i se scursese pe buze și bărbie de la asaltul pulii lui Alex. Ai o pulă atât de gustoasă și mare. Îmi lasă gura apă numai când mă uit la ea, a intensificat Petre jocul de cuvinte în timp ce nu se oprise să mă fută în cur, deși încetinise ritmul puțin ritmul.
- Vrei să te mai fut în gură? Vrei să ți-o dau ca unei curve? a încercat Alex să îl impulsioneze pe prietenul său pentru a-și pierde în totalitate inhibițiile.
Nu a durat mult și Petre a răspuns cu ușoare mușcături pe capul pulii lui Alex și din când în când îi mai lua la supt și lins coaiele transpirate. Alex nu a rezistat la astfel de provocări pentru că imediat i-a cuprins cu o mână bărbia lui Petre și cu cealaltă creștetul capului și a început să îl violeze efectiv în gură și gât. Alex o făcea cu atâta patos și energie încât l-a desprins pe Petre din curul meu. Eu rămăsesem să mă concentrez pe pula lui Marcel, dar amândoi eram acaparați de spectacolul care se afișa în spatele nostru. Deși eu eram cu spatele îmi arcuisem gâtul și priveam la muia pe care o primea Petre de la Alex, iar Marcel își ridicase puțin capul și privea atent de sub mine la cum își fac cei doi de cap.
Pentru a-l distrage de la spectacol și a se concentra la mine, i-am cuprins obrajii între palmele mele și l-am sărutat adânc. Marcel mi-a răspuns imediat cu contre accelerate care m-au făcut să gem înfundat în timp ce mă sărutam cu domnul controlor.
Cred că a durat câteva minute futaiul în formula asta pentru că la un moment dat l-am auzit pe Alex cum îi ordonă lui Petre să se pună capră pentru că vrea să îl fută:
- Ahh! Ohh! Nu mai rezist mult! Ahh! Întoarce-te și pune-te capră pentru mine! Vreau să te fut în cur ca pe o curvă și vrea să te umplu de spermă!
- Stai! Ahh! Nu! Nu pot! Nu vreau! a încercat să se opună Petre nu prea convingător. Deși s-a opus verbal la indicațiile lui Alex, Petre ajunsese în câteva secunde cu coatele sprijinite pe salteaua unuia dintre paturi, genunchii bine ancorați în podea, spatele arcuit și curul bombat ridicat în sus gata pentru a fi dezvirginat și futut.
În câteva secunde Alex s-a pus în genunchi în spatele prietenului său. I-a cuprins bucile cu ambele mâini și le-a despărțit puternic lăsând să se vadă găurica aceea strâmtă și maro...



    Login