Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventura din tren - Capitolul 4
Autor : OliviaSin - 2019-11-16
Citita de 6497 ori - Nota 8.30 (372 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Această scriere reprezintă doar o fantezie erotică și nimic mai mult. Drept urmare, trebuie tratată ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. Acțiunea descrisă nu a avut loc în realitate. Pentru a evita jignirea sau ofensarea cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul textului, astfel încât fiecare dintre voi să decidă dacă lectura se încadrează plăcerilor și înclinațiilor personale. Principalul meu obiectiv este de a nu jigni/ofensa pe nimeni, iar dacă există persoane care apreciază lectura și, chiar mai mult, le creează plăcere/excitație, voi continua publicarea unor capitole viitoare și a altor fantezii.

Vă doresc o zi frumoasă și distracție plăcută!

Cuvinte cheie: gay, sex anal, sex oral, sex anal-oral (anilingus), sex violent, sex în trei (threesome), sex în patru (foursome), duplă penetrare anală (DAP), fetiș de picioare (foot fetish), foot job, deep throat, guys only, dominare, limbaj explicit, cum licking, masturbare, povestire la timpul trecut și persoana I.

Aventura din tren – Capitolul 4

Mă regăseam din nou în compartimentul în care începuse toată această aventură, care reunise în ultimele ore un amestec de plăcere nebună, desfrâu, imoralitate și decadență morală. Călătoria aceasta cu trenul devenise mai mult decât o simplă deplasare dintr-un oraș în altul (...) ușor, ușor, se transformase într-un periplu al experienței și plăcerilor interzise care dezlănțuise în mine nevoi și dorințe latente, adormite în subconștient, de care nici nu știam că se află în adâncurile minții mele. Dacă înainte să mă urc în tren, mă consideram o persoană relativ normală, timidă și pudică, în decurs de câteva ore devenisem asemenea unei curve nimfomane care nu se mai satură de pulă. Mai mult decât atât, mă obișnuisem deja cu ideea și îmi surâdea această nouă față a personalității mele axată pe plăcere și imoralitate.
Cred că ceasul era pe cale să indice mijlocul nopții. Călătoream de aproximativ 4 ore, iar majoritatea persoanelor din tren se culcaseră, așteptând să ajungă la destinație. Totuși, nu era cazul lui Alex și Petre, care stăteau în picioare lângă geamul compartimentului și fumau câte o țigară. M-au văzut intrând în compartiment și imediat și-au îndreptat privirile către mine. Am închis încet ușa în spatele meu, am tras draperiile astfel încât nu mai intra deloc lumină de pe culoarul vagonului și i-am fixat cu privirea pe cei doi companioni de călătorie cu care împărțeam compartimentul.
- Bună! le-am zis eu, cu o voce timidă și feminină, încercând să sparg tăcerea care se așternuse de la intrarea mea în compartiment.
Niciunul dintre ei nu a răspuns imediat. Deși lumina era slabă, am putut percepe un zâmbet lasciv pe fața lui Petre care îmi analiza corpul din cap până în picioare. Și Alex privea cu o oarecare curiozitate trupul meu firav și vestimentația destul de răvășită de la futaiul pe care îl primisem de la domnul controlor în toaleta vagonului.
Până la urmă, Petre a fost cel care a rupt tăcerea:
- Bună din nou nebunatico! Cam mult ai stat la toaletă? Ceva probleme? m-a întrebat Petre cu un surâs pervers pe buze în timp ce mai arunca priviri cu subînțeles lui Alex.
- Nu chiar. Mi-am făcut o cunoștință nouă cu care am petrecut câteva minute, am răspuns eu contracarând tot cu un surâs pervers care transmitea multe mesaje cu dublu înțeles.
- I-auzi!? a replicat Petre puțin surprins. Tocmai îi povesteam lui Alex de momentele pe care le-am petrecut noi doi cât timp a fost plecat.
- Da? Și ce părere ți-ai făcut, Alex? am bravat eu, încercând să nu fiu total dominată de cei doi bărbați mult mai înalți și bine făcuți care stăteau în fața mea.
În timp ce îți stingea țigara, împingând-o cu forță în coșul metalic de gunoi aflat lângă fereastră, Alex a lansat și răspunsul la întrebarea mea:
- Nu știu ce să zic. Încă nu mi-am format o opinie clară. Cred că Petre exagerează lucrurile, așa cum face el de obicei. Cred că trebuie să văd pentru a crede, a replicat Alex în timp ce i-a făcut cu ochiul prietenului său, Petre.
- Serios? Și la ce te-ai gândit tu mai exact? am lansat eu o provocare pentru a-l iscodi puțin pe Alex care devenea din ce în ce mai interesat de cum poate evolua situația.
- Eu o să mă așez aici pe patul meu și o să îl las pe Petre să îmi dovedească dacă tot ce mi-a povestit este adevărat, a răspuns Alex în timp ce s-a așezat confortabil pe salteaua patului său parcă pregătit să asiste la un spectacol sau să vizioneze un film.
În acest timp, Petre s-a apropiat încet de mine, s-a oprit cam la 10 centimetri de fața mea, m-a cuprins cu mâna stângă de gât, sugrumându-mă puțin, apoi m-a sărutat cu sălbăticie. Îi simțeam limba cum trece de buzele mele și îmi explorează gura. Limba lui umedă și caldă o căuta energic pe a mea. Nu am așteptat mult și imediat i-am răspuns la sărutul neașteptat, dar bine venit. Am simțit cum pula începe să mi se întărească în pantaloni. L-am cuprins pe Petre cu mâna dreaptă de mijloc și cu mâna stângă de cap, iar limba mea a început să îi dea contre la a lui. Limbile noastre erau asemenea unor șerpi care se încolăceau când la mine în gură, când la el. Ne savuram și înghițeam unul altuia saliva într-un sărut nebun și pasional, fără să respirăm. În momentele de pauză pentru a ne recupera răsuflarea, ne jucam unul cu buzele celuilalt pe care le mușcam și lingeam. În tot acest timp îl simțeam pe Petre cum mă sugrumă cu mâna lui stânga dar nu prea mult, astfel încât să nu îmi creeze un disconfort prea mare. Acest gest prin care încerca să mă domine mă excita la nebunie. Îl simțeam cum vrea să mă controleze în totalitate. În scurt timp, cu cealaltă mână, Petre începuse să îmi freamăte bucile curului, la început peste pantaloni, apoi pe sub materialul acestora. În timp ce începuse să îmi stimuleze anusul și să își bage degetul mijlociu în curul meu, s-a retras din încleștarea limbilor noastre și l-am auzit zicând pe un ton pervers:
- Nu ai fost o „fetiță” cuvinte după cum văd! a zis Petre în timp ce își scosese mâna dreaptă din pantalonii mei, iar degetele pline de sperma controlorului de mai devreme le plimba prin fața buzelor mele. Cu cine te-ai mai futut mică curvă ce ești? a continuat Petre.
- Cu controlorul trenului, am răspuns eu cu o nonșalanță dezarmantă. M-a futut în gură și în cur ca un nebun. Ești gelos cumva? am răspuns eu la jocul inițiat de Petre.
Nu l-am lăsat să răspundă pentru că am început să îi ling și sug degetele pline de sperma pe care o culesese din curul meu. În același timp, cu mâna dreaptă începusem să îi masez pula aceea imensă și deja erectă prin pantaloni.
- Dar ce obraznică și pofticioasă ești, a răspuns Petre gesturilor mele lascive. Lasă că te învăț eu minte, m-a amenințat Petre în timp ce mă privea într-un mod pătrunzător.
Nu m-am mai obosit să îi răspund pentru că eram concentrat să ling cât mai bine sperma de pe degetele lui. Gestul erotic, cumulat cu mirosul și gustul înnebunitor de spermă care îmi stimula papilele mi-au întărit erecția la maximum. Pula mea era dureros de tare. Probabil că la fel era și cea a lui Petre pentru că nu a mai durat mult și am simțit mâinile lui cum mă apasă pe umeri să cobor în genunchi.
M-am conformat, i-am desfăcut fermoarul de la pantaloni cu dinții pentru a duce cotele erotismului cât mai sus și imediat am simțit cum gura mea este invadată de pula lui Petre care pulsa de excitare în cavitatea mea bucală. Era atât de groasă încât mă dureau obrajii și maxilarul. A împins-o de câteva ori până când capul pulii sale mi-a atins gâtul și am simțit că mă înec, apoi și-a retras-o pentru a-mi acorda timp să respir și să îmi reglez reflexul de regurgita. A făcut asta de câteva ori, iar apoi și-a scos-o din gura mea. Văzând că Petre dorește să iau eu inițiativa în manevrarea pulii sale, i-am tras pantalonii până în dreptul gleznelor pentru a-i elibera mădularul în toată splendoarea sa, i-am lins pula pe toată lungimea de câteva ori, după care am umezit-o bine de tot cu câteva flegme și am început să o frec cât puteam de tare. În timp ce mâna mea făcea curse extrem de rapide de la un capăt la altul al pulii lui Petre, eu începusem să îi sug cu simț de răspundere fiecare coi în parte. Le simțeam tari și pline de spermă, dornice să își elibereze încărcătura aceea fierbinte într-o explozie de plăcere. În tot acest timp, privirea mea o căuta pe cea a lui Petre care aproba prin gemetele lui de plăcere faptul că ceea ce fac îi provoacă o satisfacție incredibilă. Din când în când mă mai opream din suptul coaielor sale și mai scuipam pe pula lui astfel încât să rămână umedă și să îi pot face laba cât mai repede. Plescăitul pe care îl provoca viteza cu care îi făceam laba pe toată lungimea pulii, cumulat cu gemetele sale de plăcere înfundate mă motivau să îi stimulez coaiele cu gura mea și mai bine. Doream să îl aduc în pragul punctului culminant cât mai repede.
Nu a mai durat mult acest joc al meu pentru că l-am auzit pe Petre cum mi-a ordonat:
- Linge-i capul și freac-o în același timp! a zis Petre în timp ce și-a apropiat pula de fața mea.
Am scos limba încet pentru a-i provoca un sentiment de frustrare amestecat cu plăcere și i-am lins capul de un mov-maroniu și umflat, în mod repetat. După câteva minute, am constatat că Petre începe să facă mișcările incontrolabile specifice apropierii ejaculării. Drept urmare, am început să-i ling capul din ce în ce mai apăsat, să fac cercuri cu limba în jurul capului pulii sale. În timp ce îi lingeam pula și i-o frecam în același timp cât puteam de tare, am început să simt cum se scurge lichidul de pre-ejaculare pe limba mea. Gustul puțin sărat, amestecat cu consistența vâscoasă și alunecoasă m-au înnebunit de plăcere.
După câteva minute de lins, m-am oprit, mi-am umezit buzele și am sărutat capul mov și umflat, după care l-am cuprins timid între buze și am început sa-l sug cât mai apăsat.
În timp ce îi sugeam pula și i-o frecam cu mâna dreaptă, mi-am dus cealaltă mână la penisul meu care era dureros de tare și sculat la maximum. Astfel, am început să îmi frec încet pula prin pantaloni. Senzația îmi provoca o plăcere incredibilă.
Fiind cuprins din ce în ce mai mult de plăcere, m-am lăsat dus de valul poftelor trupești și am încercat să iau în gură din ce în ce mai mult din pula lui Petre. Am început să fac mișcări rapide de înainte și înapoi, lăsând-mi gura să devină un tunel de-a lungul pulii tare ca piatra care îmi răvășea cavitatea bucală și gâtul.
- Îți place să o iei la muie? m-a întrebat Petre în timp ce îmi cuprindea capul cu ambele sale mâini. Vreau să te fut în gură cât pot eu de tare și să îmi dau drumul la sperma mea fierbinte fix pe fața aia a ta de curvă ce ești.
Nu mi-a dat nicio șansă să răspund pentru că imediat a preluat controlul și a început să mă fută în gură cât putea de tare. Pula lui tare și puțin arcuită pe spate intra și ieșea aproape în întregime în și din gura mea. Mă futea atât de violent încât simțeam cum își împinge pula în jos pe gâtul meu.
- Ahh! Vai ce bine se simte pula mea la tine în gură! Incredibil! Ohh! Mmm!
În scurt timp gura mea s-a umplut cu o cantitate impresionantă de salivă de la cât de plină era de pula lui, iar mișcările lui de du-te-vino provocau un plescăit atât de lasciv și rușinos încât erecția mea devenise insuportabil de tare.
Petre scotea niște gemete și răgete aproape animalice. Plăcerea pusese stăpânire pe el în întregime. Îmi strângeam părul cu ambele mâini și îmi împingea capul cât putea de mult în pula lui tare ca piatra. Țineam gura deschisă la maximum și limba scoasă din gură pentru a-i lăsa pulii sale un culoar cât mai liber.
Rațiunea și decența mea dispăruseră cu totul. Îl voiam să mă fută cât poate de tare în gât și gură. Simțeam o plăcere cum nu mai trăisem niciodată. Drept răspuns la plăcerea incredibilă pe care o simțeam mi-am înfipt ambele mâini în fesele lui Petre astfel încât să împing mădularul lui până în cele mai adânci locuri ale gâtului meu. Spre satisfacția mea, Petre a răspuns cu mai multe gemete profunde de plăcere.
În compartimentul trenului răsuna plescăitul făcut de pula lui Petre care îmi viola cât putea de repede gura inundată de bale. Fututul în gură era un asalt continuu, întrerupt doar de scurtele pauze în care Petre mă lăsa să îmi recapăt respirația și să scuip pe mădularul lui surplusul de lichide din gura mea care era plină cu salivă amestecată cu lichidul de pre-ejaculare care se scurgea din vârful pulii sale. În aceste mici pauze mă întrebam oare ce părere are Alex cu privire la evenimentele ce se derulează în fața sa.
Știam că Petre nu mai are cum să reziste mult, iar în câteva minute și-a oprit asaltul asupra gurii mele și l-am auzit zicându-mi:
- Mai am puțin și termin! Ah! Cască gura larg! O să îmi dau drumul pe fața ta! mi-a ordonat Petre printre gemete și respirațiile sacadate.
- Vreau toată sperma ta pe față! Termină-te pentru mine! am replicat eu încercând să îl fac pe Petre să ejaculeze și mai repede.
Petre își făcea laba frenetic cu mâna dreaptă, iar cu mâna stângă îmi ținea capul înclinat pe spate astfel încât să pot primi cât mai mult din sperma sa fierbinte. Eu așteptam încărcătura sa cu limba scoasă, gata să cuprind cât mai mult din ceea ce urma să îmi ofere Petre.
Nu a mai durat mult și am simțit jeturile calde de spermă cum aterizează pe fața mea, o parte dintre acestea umplându-mi gura. În urma ejaculării, Petre a eliberat o cantitatea impresionantă de spermă, lichidul său seminal aterizând atât în gură, cât și prin păr, pe frunte, obraji și tricou.
Obosit din cauza asaltului gurii mele, Petre s-a retras și s-a așezat pe patul meu care se afla vis-a-vis de cel în care se așezase Alex în urmă cu câteva minute. Eu rămăsesem în genunchi și încercam să îmi revin după futaiul pe care tocmai îl primisem. Imediat după ce Petre s-a terminat pe fața mea, m-am uitat la Alex curios să văd reacția sa cu privire la spectacolul la care tocmai asistase.
Același lucru l-a făcut și Petre care l-a întrebat pe prietenul său:
- Deci, ce părere ai? Îți place de „companioana” noastră de drum?
- Ce să zic, îmi place foarte mult ceea ce am văzut până acum, dar cred că trebuie să și experimentez câte ceva ca să îmi formez o opinie clară, a replicat Alex.
Sper uimirea mea, Alex era cu pula scoasă din pantaloni, complet erectă și o freca încet în timp ce se uita cu o privire plină de dorințe carnale la mine. Acest lucru m-a excitat la nebunie. Se vedea clar că mă dorea, iar asta îmi provoca o plăcere nebună. Din acest motiv, m-am hotărât să îl fac să mă vrea și mai mult. Pentru a-i spori starea de excitație, m-am ridicat cât mai senzual în picioare, unduindu-mi șoldurile ca un șarpe ce se mișcă prin iarbă. Imediat am început să îmi dau încet și provocativ hainele jos, începând cu adidașii din picioare, continuând cu pantalonii scurți și terminând cu tricoul îmbibat de transpirație și spermă.
Eram complet dezbrăcat în fața celor doi bărbați din fața mea, iar cu mâna dreaptă îmi mascam cât puteam de bine erecția, încercând să transmit imaginea unei persoane aparent pudice și rușinoase, iar cu cealaltă mână mă jucam cu sperma lui Petre pe care încă nu o înghițisem. O țineam în gură și o plimbam pe întreaga limbă astfel încât să îi incit pe băieți, dar să și simt cât mai mult timp gustul și plăcerea pe care mi-o provoca lichidul seminal.
Îi vedeam pe băieți cum mă privesc cu ochii cât cepele, fascinați de spectacolul ce se derula în fața lor. După ce m-am mai jucat cu sperma lui Petre prin gura mea, o parte din cantitate am scuipat-o în mâna stângă și am început să o utilizez ca lubrifiant pentru pula mea sculată complet pe care o frecam în fața lor fără nicio reținere sau rușine. Restul de spermă care rămăsese în gura mea am înghițit-o cu potfă în timp ce îmi masam gâtul cu mâna dreaptă pentru a-mi exprima plăcerea gestului pervers pe care tocmai îl făcusem.
În tot acest timp, pe fața mea simțeam cum încă se mai preling șiruri de spermă de la facialul pe care îl primisem de la Petre cu câteva minute în urmă. Și mai mult, simțeam și câteva picături de spermă de la domnul controlor care se prelingeau din curul meu de-a lungul coapsei stângi. Era o senzație de nedescris să simt sperma unor bărbați care mă doriseră atât de mult încât mă inseminaseră peste tot cu sperma lor fierbinte. Acest lucru mi-a dat și mai mult curaj pentru a-mi continua jocul erotic cu cei doi companioni de drum care se aflau în compartiment cu mine.
În timp ce continuam cu mâna stângă să îmi belesc pula în fața lui Alex și Petre, mi-am întins celălalt braț și am făcut un gest seducător de vino-ncoace cu degetul arătător către Alex:
- Mă vrei nu-i așa? Vrei să îți bagi pula aia mare și groasă în gura și curul meu, nu? Vrei să mă fuți până nu mai știu de mine și nu mai pot să merg drept? Vreau să fiu curva ta! am zis eu pe un ton cât mai seducător către Alex.
Alex nu a răspuns, ci doar stătea în pat, își freca pula încet și înghițea în sec în timp ce îmi asculta întrebările indecente. Era prea excitat și uimit de ceea ce se întâmpla în fața lui. Cred că era și puțin rușinat sau timorat de situația în sine.
Deodată, fără să zică nimic, s-a ridicat din pat, s-a dezbrăcat extrem de rapid de toate hainele, inclusiv pantofii din picioare și s-a îndreptat rapid către mine. M-a speriat puțin viteza cu care s-a apropiat, motiv pentru care m-am retras până am dat cu spatele de geamul ușii de la intrarea în compartiment, care era însă acoperit în totalitate cu draperia pe care o trăsesem eu mai devreme.
Alex se afla la nici 5 centimetri de mine, îi simțeam respirația, iar corpurile noastre nude aproape că se atingeau. Se uita fix în ochii mei în timp ce își mușca și lingea buzele, semn că dorințele carnale îl cuprindeau din ce în ce mai mult și este pe cale să sucombeze în fața lor.
Voiam ca el să facă primul pas, așa că am decis să îl impulsionez puțin:
- Vreau să mă fuți în cur! i-am șoptit eu în urechea lui dreaptă pe care imediat am lins-o câteva secunde – până la urmă tot eu am făcut primul pas, dar nu mai conta, pentru că imediat Alex mi-a cuprins ambele coapse cu mâinile lui puternice, m-a ridicat rapid la pieptul lui și m-a împins cu spatele de geamul ușii situată la intrarea în compartiment. Nu am așteptat mult, iar eu i-am răspuns încolăcindu-mi picioarele în jurul feselor lui tari, trăgându-l și mai aproape de mine. Practic, corpurile noastre erau lipite unul de celălalt într-o strânsoare umană. Îi simțeam pula lui cum o presează pe a mea. Avea o pulă incredibilă în comparație cu a mea – poate puțin mai lungă decât a lui Petre, în jur de 26 de centimetri, dar arcuită destul de mult în față și extrem de groasă la mijloc. La cei peste 190 de centimetri și mușchi mult mai definiți decât ai lui Petre, nu mai zic de ai mei, Alex avea un corp atletic și foarte bine antrenat, motiv pentru care a putut să mă ridice atât de ușor în brațe și să mă țintuiască de geamul intrării în compartiment. Eram sub controlul total al acestuia, fără să pot face vreo mișcare. Puteam doar să mă las în voia sa și să accept tot ceea ce îmi va oferi, lucru pe care chiar îl așteptam cu nerăbdare și excitație. Pula mea care tresărea la fiecare atingere a sa, era dovada entuziasmului de a fi penetrat de un necunoscut.
În timp ce mă privea cu o dorință nebună, brusc, fără vreo atenționare, Alex m-a sărutat sălbatic, limba sa invadând gura mea. Imediat limba lui a început să mi-o caute cu frenezie pe a mea. Ne sărutam pasional cu gurile căscate la maximum, în timp ce schimbam de la unul la altul saliva care ne umpleau gurile. La un moment dat, Alex s-a oprit din sărutat și a început să colecteze cu limba sa sperma care încă se afla pe fața mea de la sexul oral cu Petre. Gestul extrem de erotic m-a excitat într-un mod inimaginabil. Mi se părea că Alex devine și mai lipsit de inhibiții decât prietenul său, iar acest lucru nu îmi provoca decât o plăcere și mai mare.
După ce a strâns o cantitate semnificativă de spermă în gura sa, Alex m-a sărutat din nou, eliberând lichidul seminal în cavitatea mea bucală. Am continuat să ne sugem unul altuia limbile timp de câteva minute, în acest timp sperma începând să se scurgă încet pe bărbiile noastre. Momentul de o senzualitate deplină m-a excitat enorm. Gustam amândoi prin sărutul acela sălbatic sămânța eliberată de Petre. Nivelul de imoralitate și decadență erau la un nivel extrem. Eram atât de excitat încât am simțit că îmi vine să îmi dau drumul. Excitarea masivă nu era prezentă doar la mine, ci și la Alex. Eram convins de acest lucru. Îi simțeam lichidul de pre-ejaculare cum îi se scurge din vârful pulii sale pe pieptul meu. Mai mult, în timp ce ne sărutam ca doi nebuni, Alex începuse să mimeze mișcările actului sexual, probabil involuntar, din cauza excitării prea mari. Simțeam cum contrele lui provoacă o frecare extrem de plăcută între pulile noastre. Voiam să îmi dau drumul, nu mai aveam mult și ejaculam. Pentru a-l stimula să dea contre mai tari și mai rapide, mi-am înfipt unghiile în spatele lui și am început să îl zgârii. I-a plăcut pentru că imediat contrele lui au devenit extrem de agresive. Geamul din spatele nostru se zdruncina, iar pula lui se freca din ce în ce mai mult de a mea. Nu îmi păsa dacă cineva își va da seama de ceea ce se petrecea în compartimentul nostru. Cred că și Alex era de aceeași părere. Probabil simțind că nu mai am mult și îmi dau drumul, Alex s-a oprit și s-a retras din sărutul nostru pasional și a încetat să mai împingă cu contrele acelea ca îmi stimulau pula dureros de tare.
- Nu te opri! Ce faci? Ahh! Mai am puțin și îmi dau drumul! am protestat eu puțin dezamăgit de insatisfacția pe care mi-o provocase.
- Vreau să îți dai drumul în timp ce te fut în cur! a replicat Alex spre surprinderea mea.
Nu am așteptat mult pentru că am simțit cum mă ridică puțin mai sus și își potrivește pula aceea semeață la gaura curului meu. Eram excitat și dornic să îl simt pe Alex cum mă fute, dar și puțin speriat de posibila durere pe care aș fi putut să o experimentez datorită formei și mărimii pulii sale.
Văzând că este aproape să mă penetreze, l-am impulsionat pe Alex zicându-i:
- Fute-mă! Trage-mi-o cât poți de tare în cur! Vreau să te simt cum mă rupi!
Nu a durat nicio secundă în plus și pula lui Alex a alunecat până la jumătate în curul meu. Deși nu intrase decât jumătate din mastodontul acela, plăcerea și fiorii care se ramificau din curul meu mă înnebuneau. Dar Alex mai avea o surpriză pentru mine care avea să mă ducă pe culmile plăcerii. Cu pula pe jumătate în curul meu, m-a apucat de șolduri și m-a înfipt în pula lui cât a putut de tare. Ajutat și de o contră agresivă pe care a aplicat-o în același timp din fesele sale încordate la maximum, pula lui Alex mi-a invadat curul în întregime. Îmi simțeam gaura curului și mușchii sfincterului ca și cum ar fi luat foc. Masochistul din mine făcea ca durerea aceea să o experimentez ca un multiplicator al plăcerii. Eram în al nouălea cer. Strânsoarea în care îl prinsesem pe Alex era ca o menghină, corpul meu fiind încordat din degetele picioarelor până în creștetul capului. Cu ochii dați peste cap și gura căscată la maxim de plăcere, dar și durere, tot ce puteam să articulez erau gemete și urlete de extaz:
- Ahh! Ahh! Doamne ce bine este! Uhh! Uhh!
- Îți place cum se simte pula mea în curul tău? m-a întrebat Alex în timp ce își înfigea mădularul până la rădăcină în curul meu.
- Da! Ahh! Ahh! Nu te opri! Uhh! Doamne, ce bine este! Ahh! Fute-mă ca pe o curvă! Ahh! Rupe-mi curul! l-am impulsionat eu pentru a accelera ritmul cu care mă penetra.
Jocul cuvintelor murdare a dat roade imediat pentru că Alex a început să mă fută ca și cum nu ar mai fi futut nimic de ani de zile. Îmi lărgea gaura curului de credeam că mi-o va rupe, iar vârful pulii sale îl simțeam ca și cum ajunge până în stomac. De asemenea, grosimea și forma pulii sale îmi stimula prostata atât de tare încât mădularul meu pulsa și elimina lichid de pre-ejaculare la fiecare contră pe care Alex o înfigea în curul meu.
Din când în când, îmi încleștam limba mea cu a lui în niște săruturi pasionale timp în care începea să mă fută și mai tare. Îl priveam în ochi și observam ceva familiar. Renunțase la orice alte gânduri și se lăsase pradă plăcerii nebune. Vedeam în lumina ochilor lui că rațiunea se stinsese. Voia doar plăcere și iar plăcere. În timp ce continuam sărutul îi simțeam pula lui cum îmi devastează curul. Mă futea ca un apucat, iar eu gemeam ca și cum eram pe moarte – moarte din cauza plăcerii prea mari. Stimularea anală și cea a prostatei erau pe cale să îmi provoace un orgasm incredibil. Simțind că nu mai am mult, l-am strâns pe Alex cât am putut de mult în brațe și mi-am așezat capul pe umărului drept ca să poată auzi mai bine gemetele și îndemnurile mele:
- Ahh! Fute-mă mai repede! Mai adânc! Distruge-mi curul ăla de curvă ce sunt! Sunt pe care să termin! Ahh! Ahh! Nu te opri! Trage-mi-o!
- Îți place pula mea? Te-a mai futut cineva atât de bine și tare? a replicat Alex la jocul meu.
Văzând că există posibilitatea să îl fac pe Petre gelos, mi-am fixat privirea peste umărul lui Alex direct în ochii prietenului său care privea din picioare la futaiul pe care îl primeam și părea să trăiască sentimente contradictorii legate de ceea ce vedea (puțin invidie și gelozie, combinată cu plăcere și curiozitate). Mă uitam la el ca o curvă în călduri, îmi lingeam și mușcam buzele provocator, gemeam ca un nebun, îmi dădeam ochii peste cap, lingeam transpirația care se prelingea pe urechea, umărul și gâtul lui Alex, îl mușcam în timp ce îi spuneam cât de bine mă fute, totul astfel încât să audă și să vadă Petre:
- Ahh! Ahh! Da, îmi place pula ta groasă și lungă! Uhh! Uhh! Nu m-a mai futut nimeni atât de bine și adânc! Ahh! Nu te opri! Înfigeți pula aia în curul meu murdar de curvă! Ahh! urlam eu în timp ce îl priveam pe Petre.
- Ce bine se simte curul tău! Ahh! E atât de strâmt și umed! Ahh! Ce îmi place să te fut! a replicat Alex la jocul meu fără ca să realizeze că eu îl ațâțam pe prietenul său să devină gelos și invidios.
- Ahh! Pula ta este cea mai mare pe care am avut-o! Ahh! Mai am puțin și termin! Nu te opri! Ahh!
- Și eu mă termin curând! Ahh! Strânge din cur ca o curvă! Vreau să te simt strâmt! Ahh! mi-a ordonat Alex în timp ce îi simțeam pula cum începe să tremure și să tresară la apropierea punctului culminant.
- Ahh! Așa? E bine așa? Ahh! l-am întrebat eu pe Alex știind că asta își dorește de la curul meu.
- Da! Uhh! Nu te opri! O să îți umplu curul cu sperma mea! Ahh! Daaa! Vrei să îmi dau drumul în curul tău? Spune-mi! a continuat Alex jocul de cuvinte murdar.
- Da! Fă-mă curva ta! Ahh! Inseminează-mă cu sperma ta murdară și fierbinte!
Imediat am avut un orgasm care mi-a cutremurat tot corpul, fiecare jet de spermă care ieșea din vârful pulii mele și ateriza pe pieptul meu emițând un val de căldură și plăcere prin tot sistemul meu nervos. Plăcerea era incredibilă, aproape inimaginabilă. Corpul meu parcă devenise o păpușă de hârtie. M-am lăsat în totalitate pe geamul ușii de care mă proptise Alex în timp ce acesta mă futea în continuare cu sălbăticie în apropierea marelui său orgasm. Văzându-i fața și corpul transpirate de la atât efort, grimasele orgasmului iminent, am decis să îl ajut și eu cu câteva contre din șolduri pentru a accelera procesul ejaculării. M-am prins cu ambele mâini de draperia geamului într-o poziție asemănătoare cu o răstignire și am început să îmi unduiesc șoldurile în ritmul contrelor aplicate de Alex și care îmi invadau rectumul. Nu a mai durat mult și am simțit încordarea finală, urmată de efectiv valori de spermă care îmi inundau curul. Alex avusese un orgasm ucigător în care eliberare multiple jeturi de spermă groasă și fierbinte în rectumul meu dilatat la maxim.
În tot acest timp îl urmărisem pe Petre care privea cu poftă tot ce se derula în fața lui, iar atitudinea sa de bărbat dur și care deține controlul se năruia încet sub curiozitatea plăcerii pe care o putea provoca pula prietenului său. Vedeam în ochii săi cum se dezvoltă ideea aceea insidioasă – „Oare cum ar fi să fiu și eu futut așa?”; „Oare plăcerea este atât de mare?”.
Alex nu m-a lăsat jos din brațe după ce a terminat ci m-a cărat până pe salteaua patului liber și m-a așezat pe spate, iar el s-a așezat în genunchi la marginea patului, acesta fiind destul de jos din cauza faptul că deasupra se mai afla încă un loc de dormit. În tot acest timp, pula lui Alex încă era adânc înfiptă în curul meu.
- Doamne, ce bine se simte pula mea în curul tău! Nu mă mai satur de tine!
- Mă bucur că ți-a plăcut atât de mult, am replicat eu la complimentele lui Alex. Și mie mi-a plăcut enorm de mult cum m-ai futut.
Vrând să mă ridic și să mă retrag din pula lui Alex pentru a-mi reveni puțin, acesta mi-a pus mâna pe piept și m-a oprit. S-a aplecat peste mine și m-a sărutat adânc, imediat începând un nou asalt asupra curului meu deja răvășit. Nu îmi venea să cred că încă poate să mă mai fută. Alex era la marginea patului, în genunchi, și mă futea cât putea de tare, în timp ce eu stăteam cu picioarele crăcănate ca o curvă dornică de pulă.
Patul supraetajat care consta într-un schelet metalic pe care se aflau două saltele și câteva așternuturi se zdruncina din toate încheieturile, părând gata să cedeze la ritmul animalic în care mă futea Alex. Patul situat deasupra celui în care mă aflam avea o serie de grinzi pentru susținerea saltelei, așa că m-am prins cu mâinile de două dintre ele pentru a mă ridica puțin și să văd pula aceea enormă care intră și iese din curul meu cu atât energie.
Sperma de la ejacularea anterioară acționa ca un lubrifiant perfect, pula lui Alex alunecând în gaura curului meu cu o ușurință aproape rușinoasă. Curul meu era atât de lărgit și lubrifiat încât nu mai opunea nicio rezistență serioasă. Imediat l-am văzut pe Petre așezându-se pe pat lângă mine pentru a vedea mai bine cum mă fute Alex în cur. Începeam să mă excit din nou. Eram penetrat de o pulă imensă, în timp ce o altă persoană se delecta cum gaura curului meu este violată.
De la ritmul intens și viteza cu care mă futea, sperma din curul meu devenise asemenea unui spume albe pe pula lui Alex, iar la fiecare penetrare se auzea un plescăit zgomotos pe care îl făceau bucile mele la contrele pulii lui Alex.
Mi-am eliberat mâinile și m-am lăsat pe spate în voia plăcerii. Având ambele mâini libere, am început să îmi masez pula și unul dintre sfârcuri pentru a-mi crește nivelul de excitare. Totodată, am început un nou joc de cuvinte murdare, sau mai bine zis l-am continuat pe cel precedent:
- Ahh! Îți place să mă fuți în curul meu zemos? Nu te opri! Ahh!
- Da! Nu mă mai satur de cât de bine se simte pula mea în tine! a replicat Alex!
- Așa! Exact așa! Mai tare! Ahh! Ahh! Fute-mă! Nu te opri! l-am impulsionat eu pe Alex.
La un moment dat, în timp ce mă futea de zor, Alex mi-a cuprins ambele picioare și le-a sprijinit pe umerii săi. Îmi plăcea să îi simt transpirația pe gambele mele. Cuprins de dorințele carnale și plăcerile nebune, i-am zis lui Alex să îmi lingă degetele și tălpile de la picioare. Acesta s-a conformat, iar limba sa a început să se strecoare printre degetele mele. Acest lucru m-a excitat la maximum, iar pula mea a devenit din nou erectă. Vrând să îl aduc în pragul celui de-al doilea orgasm am decis să înăspresc jocul de cuvinte, iar cum gura lui Alex era ocupată cu picioarele mele am decis să îmi concentrez atenția asupra lui Petre care privea fascinat spectacolul:
- Ahh! Fute-mă ca un animal! Nu te opri! Ahh! Trage-mi-o până nu mai pot merge drept! ziceam eu printre gemete în timp ce îl priveam provocator pe Petre. Acesta picase în jocul meu pentru că îmi returna niște priviri care exprimau dorințe carnale, puțină frustrare și intenția de a se răzbuna pentru indecența și tupeul meu.
Pentru a-l provoca și mai mult pe Petre am început să mă joc într-un mod lasciv cu degetele de la mâna dreaptă în dreptul gurii. Le lingeam și sugeam în timp ce mă uitam fix în ochii lui Petre și parcă îl invitam să mă fută, dar să și gândească cum ar fi să fie futut de pula lui Alex. Îi plăcea jocul așa că în timp ce mă holbam la el cu ochii dornici de sex am început să îl tachinez și mai mult:
- Ahh! Ohh! Doamne ce bine se simte pula ta lungă și groasă în curul meu! Dă-mi-o pe toată! Ahh! De data asta vreau să termini pe fața mea! Vreau să mă mozolești cu sperma ta groasă și galbenă!
Nu a mai durat mult și Alex a anunțat că este pe care să ejaculeze așa că m-am pus în genunchi în fața sa și i-am luat pula la supt pentru prima oară. Se simțea incredibil. Gustul de spermă și futai în cur era unul năucitor, iar mărimea pulii sale aproape că îmi disloca fălcile. Deși era o pulă impresionantă nu m-am lăsat până vârful ei tare și mov nu a coborât pe gâtul meu. Alex era în delir, acesta tremurând de plăcere. M-a futut în gură maximum un minut și după a eliberat mai multe jeturi care mi-au umplut fața și gura de spermă. De data aceasta Alex se terminase definitiv pentru că imediat, fără să zică nimic, acesta s-a întins pe spate în același pat în care rămăsese și Petre. Eu eram în genunchi pe podea, cu fața acoperită și gura plină de spermă, și îl priveam lasciv pe Petre care asistase în ultimele 60 de minute cum mă futuse cu bestialitate prietenului lui.
Gândurile contradictorii și noile experiențe pe care le trăia Petre îi înmuiaseră atitudinea de mascul alfa pe care o afișase cu câteva ore în urmă. Se vedea clar că în mintea lui se dădea o luptă între dorința de a domina și de a fi dominat, în special de pula lungă și groasă a lui Alex.
Văzând modul în care evoluează lucrurile, încă nu înghițisem sperma primită de la Alex pentru că aveam alte planuri cu ea.
De când începusem jocul acela să îl irit pe Petre, îmi formasem în cap un șir de evenimente pentru a încerca să îl fac să mă fută ca și cum mă urăște. Voiam să mă rupă, să simt durerea aceea care îmi provoca o plăcere incredibilă. Dar voiam să încerc să văd și dacă ar fi interesat să fie futut de Alex (ultimele sale trăiri și exprimări nonverbale indicau că pare interesat și dornic).
Așa că m-am apropiat în patru labe de marginea patului unde stătea. Mă deplasam lasciv și provocator, ridicându-mi șoldurile și curul cât mai sus, le unduiam încet, îmi lingeam buzele. Îl vedeam pe Petre cum înghite în sec. Când am ajuns lângă el, mi-am pus ambele mâini pe coapsele lui și l-am sărutat puternic. L-am lăsat să guste toată sperma primită de la prietenul lui în gura mea. Mă așteptam să nu fie de acord cu gestul, dar m-a surprins pentru că imediat mi-a răspuns la sărut cu o poftă nebună. Își plimba limba prin gura mea și schimbam sperma de la unul la altul. Gestul mă excita la nebunie, atât pe el, cât și pe mine. Erecția lui Petre aproape că rupea pantalonii de pe el. Cred că ne-am sărutat aproape 5 minute, timp în care ne-am lins limbile unul altuia, ne-am răvășit gurile reciproc. Între timp, Alex nu mai stătea pe spate, ci privea cu atenție și poftă sărutul pasional în care ne încleștasem eu și Petre. Văzând că îi sclipesc ochii lui Alex, i-am făcut semn cu degetul să se apropie:
- Nu te sfii! Mai este loc pentru încă unul, am zis eu în timp ce înghițeam zgomotos o parte dintre sperma pe care o primisem mai devreme de la Alex.
Petre a fost inițial reticent la un sărut în trei, dar imediat s-a dat pe brazdă. Astfel, sperma care rămăsese la Petre în gură era acum împărțită la trei într-un joc în care ne încolăceam și sugeam toți trei limbile unul altuia. După 10 minute de săruturi pasionale între mine și cei doi, dar și între Alex și Petre a venit vremea să văd dacă îl pot face pe Petre să înghită sperma rămasă de la Alex și pe care o tot plimbasem de la unul la altul. Astfel într-un ultim sărut pe buze în care i-am închis gura lui Petre, i-am făcut un semn sugestiv că trebui să înghită tot. Deși nu mai rămăsese foarte multă spermă, spre surprinderea mea, dar în special cea a lui Alex, Petre s-a conformat.
- Văd că gustul prietenului tău ți-a dat o erecție de zile mari, l-am incitat eu în timp ce îi desfăceam fermoarul de la pantaloni pentru a-i elibera pula aflată în erecție.
Petre a ales să nu zică nimic, ci doar să arunce o privire puțin rușinoasă către Alex, care părea surprins și puțin intrigat de turnura situației, aspect pe care l-am sesizat imediat. Pentru a-l răsplăti pentru supunerea de care a dat dovadă, am început să îi fac laba lui Petre și să îi sug încet capul pulii. Spre surprinderea mea părea mai tare decât fusese în episoadele anterioare în care mă futuse.
Având în vedere că Alex se uita la prietenul său, iar pula începea să i se întărească vizibil, mi-a venit în cap o altă idee. Mi-am ridicat privirea spre Petre care gemea încet în urma sexului oral pe care i-l făceam și i-am zis pe un ton întrebător:
- Să știi că poți să mai savurezi gustul lui Alex și altfel, i-am zis eu lui Petre în timp ce mă ridicam în picioare, mă întorceam cu spatele la el în poziția capră și îmi desfăcea bucile cu ambele mâini astfel încât să se vadă gaura curului de unde se scurgeau șiroaie de spermă pe coapsele mele ca urmare a futaiului pe care îl primisem de la Alex.
Petre a părut puțin surprins de propunerea mea, dar nu a durat mult și l-am auzit întrebându-l pe Alex cu un ton nesigur, dar curios în același timp:
- Te deranjează chestia asta Alex? a zis Petre.
- Chiar deloc, din contră, mă excită la nebunie.
- Serios? a replicat Petre.
- Da. Chiar vreau să te văd cum o cureți pe această curvă în cur de sperma mea.
Fără alte vorbării, în câteva secunde Petre lingea sperma care se scurgea pe coapsele mele și îmi stimula rozeta cu limba lui extrem de abilă. Senzația era magnifică, motiv pentru care l-am încurajat să continue ceea ce făcea:
- Ahh! Ce bine este! Nu te opri! Aiii! Vreau să mă scuipi în cur și să mă lingi unde m-a futut Alex. Vreau să simți gustul pulii prietenului tău! Cum ți se pare, îți place? l-am provocat eu pe Petre, temându-mă totuși să nu fi mers puțin prea departe.
- Da! Este foarte de gustos! Nu mă mai satur! a replicat Petre spre surprinderea mea, dar și mirarea lui Alex care privea cum prietenul lui linge sperma sa din curul unde tocmai ejaculase și o savurează cu nesaț. Deși eram cu spatele la Alex, îmi întorsesem privirea către acesta și puteam observa mirarea, curiozitatea și excitația de pe fața lui și vârful pulii care se sculase din nou și indica semeață către tavan.
Nu a durat mult până când l-am simțit pe Petre cum se înfige cu limba lui ascuțită și umedă direct în gaura curului meu. Limba lui Petre făcea cercuri în jurul găuricii dezvirginate, pe care o simțeam cum este dilatată la intervale de timp de limba care forța intrarea. Din când în când mai simțea cum Petre scuipa fix în anusul meu pe care apoi îl lingea cu o poftă nebună. În timp ce mă lingea ca un nebun, mai înghițea din când în când sperma care ieșea pe gaura curului meu. Totul era înnebunitor. Un cumul de experiențe care se înmulțea din ce în ce mai mult și îmi acapara rațiunea.
- Bagă-ți limba în curul meu, Petre! Vreau să îți simt limba cum îmi intră pe gaura curului și îmi răscolește locul acela murdar! Vreau să fie curat pentru pulile voastre! l-am ambiționat eu pe Petre, acesta răspunzând imediat la îndemnurile mele.
Petre a continuat să mă lingă în cur minute în șir până când înghițise toate urmele de spermă lăsate de sexul anal cu Alex. Când am considerat că m-a stimulat destul de mult, m-am ridicat în picioare și l-am sărutat adânc pe Petre. Acesta a început să își dea toate hainele jos într-o viteză amețitoare. În niciun minut, toți trei eram în pielea goală complet. Eu și Petre eram în mijlocul compartimentului în picioare, sărutându-ne în mod animalic, iar Alex încă stătea pe pat admirând ceea ce se petrece în fața lui. Pula lui pulsa de fiecare dată când mă uitam la el și îi aminteam din priviri că urmează să mă fută. Totuși, o parte din atenția lui Alex părea că este îndreptată și către bucile ferme ale lui Petre, în special ce se află între ele.
Îmi plăcea noua atitudine a lui Petre. În prezența lui Alex părea mult mai docil și lipsit de acel animalism de care dăduse dovadă când mă futuse în absența prietenului său. Profitând de atitudinea mult mai ascultătoare și obedientă a lui Petre, m-am desprins din sărutul nostru și i-am zis:
- Întinde-te pe podea! Vreau să mă înfig în pula ta! Vreau să mă fu&#...



    Login