Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventura din tren - Capitolul 3
Autor : OliviaSin - 2019-10-06
Citita de 8053 ori - Nota 8.24 (539 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Această scriere reprezintă doar o fantezie erotică și nimic mai mult. Drept urmare, trebuie tratată ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. Acțiunea descrisă nu a avut loc în realitate. Pentru a evita jignirea sau ofensarea cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul textului, astfel încât să decidă fiecare dacă lectura se încadrează plăcerilor și înclinațiilor personale. Principalul meu obiectiv este de a nu jigni/ofensa pe nimeni, iar dacă există persoane care apreciază lectura și, chiar mai mult, le creează plăcere/excitație, voi continua publicarea unor capitole viitoare și a altor fantezii.
Vă doresc o zi frumoasă și distracție plăcută!

PS: La sfârșit am lăsat o notă a autorului prin care am răspuns la câteva dintre întrebările de prin comentariile de la fanteziile publicate anterior.

Cuvinte cheie: gay, sex anal, sex oral, sex anal-oral (anilingus), sex violent, deep throat, guys only, dominare, limbaj explicit, cum licking, masturbare, povestire la timpul trecut și persoana I.

Preview cuvinte cheie pentru capitolul 4 – pe lângă cele de mai sus, mai apare sex în trei (threesome), duplă penetrare anală (DAP), fetiș de picioare (foot fetish) și foot job (în capitolul 4 apare și Alex – vă pup).


Aventura din tren – Capitolul 3
Se făcuse deja ora 22:30. Trecuseră aproximativ 2 ore de când îmi începusem „aventura” din tren. O „aventură” cum nici nu îmi imaginasem vreodată că aș putea trăi. Încă mă roșeam când îmi aduceam aminte de momentele de intensitate maximă pe care le trăisem, fară să fiu conștient că vor urma și altele, chiar mult mai intense.
Trenul se oprise în totalitate. Ne aflam în prima gară de la plecarea din orașul Doming. O voce difuză care se plimba pe coridorul trenului anuța faptul că trenul urma să staționeze în gara respectivă pentru 30 de minute. Între timp, Petre se îmbrăcase complet, iar eu îi urmasem exemplul, așa că mă regăseam din nou în ținuta indecentă și răvășită de activitatea sexuală intensă prin care trecusem în ultimele 2 ore.
În compartiment încă plutea un miros greu de transpirație, spermă și sex care ar fi expus imediat oricărei persoane care ar fi intrat pe ușă ce acte indecente și imorale au avut între mine și Petre. De data asta se chinuia companionul meu de drum să deschidă geamul compartimentului, dar încercările sale nu erau încununate cu succes. Drept urmare am decis să descuiem și să deschidem ușa cușetei pentru a intra aer proaspăt de pe coridorul vagonului. Pentru a accelera procesul, am tras și draperiile de la ușa compartimentului pentru a permite un flux cât mai mare de aer să acceseze spațiul închis al cușetei. În tot acest timp, între mine și Petre se așternuse o liniște deplină. Niciunul dintre noi nu mai spunea nimic. Bănuiam că și asupra lui plana un sentiment de oarecare rușine și stânjeneală. În timpul în care trenul staționa, am mai făcut puțină ordine prin cușetă – Petre a băgat sacoșa cu fragmentele de la vaza spartă în bagajul său, pe care l-a așezat ulterior sub patul lui Alex, iar eu am mai șters încă odată podeaua mânjită cu fluidele noastre cu un prosop murdar pe care îl scosesem din geanta mea.
Soarele apusese în totalitate, iar afară se lăsase o beznă tenebroasă accentuată de luna nouă care absenta de pe cerul înstelat. Cum în compartimentul nostru funcționa un singur bec care emitea o lumină slabă și intermitentă, atmosfera din cușetă devenea din ce în ce mai apăsătoare. Nu se mai putea distinge nimic foarte clar. În acest context, am decis să mă deplasez până la toaleta vagonului ca să îmi aranjez puțin părul și să mă spăl pe față. Toaleta era liberă așa că nu am fost nevoit să aștept eliberarea acesteia. Având picioarele încă puțin amorțite și afectate de poziția incomodă în care fusesem futut timp de zeci de minute, am decis să mă așez pe closet și să îmi eliberez vezica. În timp ce urinam, mi-am dat seama că nu voi putea să trag apa pentru că trenul staționează într-o gară, dar nu mi-a păsat prea mult așa că am continuat. Stând pe closet am retrăit momentele în care Petre mă futuse cu bestialitate cum vrusese el, așa că am simțit imediat un fior de excitare cum îmi străbate corpul și începe să îmi întărească pula. M-am ridicat de pe closet și m-am oprit în fața oglinzii. Stare de excitare încă reverbera în trupul meu, accentuată de adrenalina care încă nu se estompase de la senzațiile pe care le trăisem mai devreme. Stând în fața oglinzii și privindu-mă cum arăt, mi-a venit o idee perversă în cap – mi-am dat drumul la pantalonii scurți care au alunecat pe picioarele mele subțiri până au căzut pe podea, mi-am dus mâna dreaptă în dreptul buzelor și mi-am lins lasciv degetele până când le-am umplut cu salivă. După de le-am umezit bine, mi-am crăcănat picioarele și le-am băgat în cur cât de adânc puteam. În scurt timp mă futeam singur cu două degete în cur cât de repede și tare puteam. Pentru a crește și mai mult nivelul de excitare, m-am aplecat și mai mult în fața oglinzii sprijinindu-mă cu mâna stângă de chiuveta care se afla în fața mea. Eram într-o poziție extrem de indecentă, cu spatele arcuit și aplecat în față, picioarele crăcănate cât puteam de mult, în timp ce două degete de la mâna dreaptă îmi penetrau anusul într-un ritm accelerat. Imediat, expresia feței a început să mi se schimbe, fiind afectată de plăcerea care punea stăpânire pe mine. Începusem să mă roșesc și să scot gemete înfundate. Din când în când îmi duceam mâna dreaptă la gură să îmi miros și să îmi ling degetele, după care le reintroduceam în cur. Privindu-mă în oglindă în timp ce făceam aceste gesturi, mă excita la culme. Am început să gem din ce în ce mai zgomotos, îmi mușcam și lingeam buzele într-un mod cât mai erotic pentru a-mi crește și mai mult starea de excitație. Îmi stimulam prostata cât puteam de tare și adânc, ajungând să îmi bag 3 degete în cur pe care le scoteam și introduceam cât puteam de repede. Simțeam că mai am puțin și îmi dau drumul fără nici măcar să îmi ating pula. Plăcerea atingea cote maxime, iar acest lucru îmi făcea să îmi tremure picioarele și vocea, care scotea gemete din ce în ce mai feminine și zgomotoase.
Punctul culminant era aproape să se consume când, deodată, am auzit o bătaie puternică în ușa de la toaleta vagonului. Nu am apucat să reacționez deloc pentru că în mai puțin de o secundă, unul dintre cotrolorii trenului era în cadrul ușii privind cu ochii cât cepele cum unul dintre pasagerii săi se masturbează anal în toaleta trenului. Nu apucă să zică nimic pentru că îl trag de sacou în interiorul toaletei și închid repede ușa în spatele lui. Nu voiam să mai repet greșeala de a lăsa ușa descuiată ca în urmă cu câteva minute.
Mă aflam într-o altă situație de neimaginat pentru mine – eram încuiat într-o toaletă de maximum 4 metri pătrați, într-un tren, cu pantalonii în vine și pula sculată, trei degete care fuseseră înfipte în cur, cu o expresie pe față schimonosită de plăcere ca a unei curve, iar alături de mine se afla încă un bărbat complet necunoscut și șocat de ceea ce văzuse.
Mă gândeam doar la tot scandalul care se putea isca de la această situație – coborât din tren, amendat pentru că am utilizat toaleta în timpul staționării, indecență în public, exhibiționism etc.
Cu toate gândurile astea în minte, profitând de confuzia controlorului care încă era perplex și nu spusese nimic, m-am lăsat instinctiv în genunchi, i-am tras fermoarul de la pantaloni și i-am eliberat pula care, spre surprinderea mea, era deja semierectă. Acest lucru m-a făcut să cred că pot să ies din bucluc prin utilizarea corpului meu ca mijloc de plată.
Controlorul avea o pulă medie ca lungime de maximum 15-16 centimetri, dar extrem de groasă – atât de groasă încât nu o puteam cuprinde cu o singură mână, iar capul ei complet dezvelit arăta ca o căpșună maronie gigant. Pula lui arăta atât de apetisantă încât am luat-o imediat la supt. Deși începuse deja să gâfâie și să scoată câteva gemete firave, controlorul a încercat să articuleze:
- Ce... faci? Oprește-te? Ahhh! E... păcat ... și... rușine! Ohh!
Auzind doar protestele verbale și nicio altă opunere din partea controlorului, am început să îl sug și mai puternic. Îi luam pula în gură cât puteam de mult, simțind cum aproape mi se dislocă fălcile de la cât de groasă era. După un du-te-vino de 2-3 minute pe întreaga lungime a pulii care ajunsese într-o erecție maximă, m-am retras ușor ca să mă joc cu capul acela maroniu delicios. Îl lingeam într-un ritm lent, după care alternam cu câteva sărutări apăsate și iar repetam. Insistam cu mișcări concentrice ale limbii pe gaura pulii de unde eram hotărât să extrag tot nectarul. Voiam să îi iau mințile acestui controlor înainte să decidă să facă ceva care m-ar putea afecta. Lucram de zor la pula aceea atât de groasă încât îmi făcea gaura curului să tresară la gândul că poate va vrea să mă fută. O scuipam să o umezesc pentru a-i putea facea laba cât mai bine, o sărutam apăsat, o lingeam, o sugeam și iar repetam ciclul.
- Sunteți sigur că vreți să mă opresc? Pula dumneavostră pare să zică cu totul altceva.
- Nu mai spune lucruri din astea, a zis controlorul încercând să pară cât mai inocent.
Văzând că bărbatul din fața mea alunecă din ce în ce mai repede în abisul fără întoarce al plăcerii, am decis să prelungesc plăcerile mele și ale controlorului și să mă bucur de moment. Pentru a vedea și mai bine bărbația sa, i-am tras panatalonii și chiloții în vine, lăsând să răsară pula în întregimea ei, acoperită de vene proeminente care pulsau și radiau de la surplusul de sânge care năvăleau în mădularul controlorului. La rădăcina pulii se afla o pădure de floci negri și încârlionțați care deja începuseră să se îmbibe în transpirație și să emane un miros bărbătesc de pulă stătută care mă înnebunea. Pentru că începuseră deja să mă doară fălcile de la suptul pulii atât de groase, am decis să iau o pauză de câteva secunde și să încerc un joc al cuvintelor lascive și porcoase cu controlorul, să văd cum va reacționa. Totuși, pentru a-i ține pula în stare de alertă, am scuipat o cantitate considerabilă de salivă în palmă și pe pula lui, după care am început să o frec într-un mod cât mai seducător – mișcări lente care alternau cu unele mai rapide.
- Vă place să vi se sugă pula, domnule controlor? am deschis eu jocul cuvintelor murdare.
- Îîî... Nu mai spune astfel de cuvinte că este rușine! Nu este normal ceea ce facem. Dăcă
m-ar vedea nevastă-mea acum... nu știu ce ar zice, a replicat controlorul în timp ce eu îi frecam pula și îi mai sugeam capul învinețit de strânsoarea mea din când în când.
- Vă suge pula mai bine soția decât v-o sug eu? am continuat eu.
- Ea niciodată... nu a făcut asta..., a răspuns controlorul puțin rușinat.
- Ce păcat. Nici nu știe ce pierde. Aveți o pulă atât de gustoasă și mare. Îmi lasă gura apă
numai când mă uit la ea, am intensificat eu jocul de cuvinte în timp de i-am luat pula în gură până am ajuns cu nasul în flocii lui, unde am inspirat adânc să simt miroul acela puternic de bărbat viril.
I-am ținut toată pula în gură timp de câteva secunde bune, timp în care m-am jucat cu limba pe baza ei, până când am simțit cum mi se strânge saliva în gură și încep să mă sufoc. M-am retras și am scuipat toată saliva aceea în exces pe pula lui tare ca piatra. Era extrem de umedă, iar mâna mea aluneca pe lungimea ei extrem de ușor. Eforturile mele de a-l satisface pe controlor nu au rămas nerăsplătite, pentru că ușor ușor a început să geamă din ce în ce mai tare, iar mâinile care până atunci stătuseră inerte pe lângă trupul său erau acum înfipte în părul meu. Încet am început să simt ușoare contre din partea controlorului.
- Vreți să mă futeți în gură? Vreți să mi-o dați ca unei curve? am încercat eu să îl impulsionez
pe controlorul care începea să își piardă inhibițiile. Totodată, încercam să îl impulsionez cu ușoare mușcături pe capul pulii și din când în când îi luam la supt și lins coaiele păroase și transpirate.
- Dacă nu te deranjează și doare, a răspuns vizibil stânjenit controlorul roșu la față ca un
rac fiert. Și te rog spune-mi Marcel, a adăugat controlorul timid.
Auzind aceste vorbe și realizând că Marcel începe să se bucure de moment, am decis să îl impulsionez și mai mult. Așa că mi-am înfipt mâinile în bucile lui cărnoase atât de tare încât să simtă unghiile mele în carnea lui și i-am zis:
- Fute-mă în gură cât poți tu tare! Dă-mi-o până nu mai poți, Marcel! Vreau să îmi răvășești
gura și gâtul cu pula ta mare și groasă!
Nu a durat mult și Marcel a început să mi-o tragă în gură cât putea el de tare. Încă stânjenit să zică prea multe cuvinte, din gura lui se auzeau doar gemete înfundate. Îmi înfigeam unghiile și mai tare în bucile lui încercând să îl fac să mă fută și mai repede. Gestul meu a creat o reacție imediată, pentru că Marcel a început să iuțească ritmul și mai mult:
- Ahhh! Ah! Ce bine e! Ahh! Niciodată nu m-am simțit atât de bine! a început să strige
Marcel printre gemete.
Faptul că Marcel acceptase să se simtă bine fără inhibiții mă excita într-un mod incredibil. Mi-o dădea în gură ca un apucat. Toată frustrarea aceea acumualtă în urma sexului monoton cu soția se revărsa în gura și gâtul mea. Își proptise ambele mâini în capul meu și îmi împingea fața cât putea de mult în pula lui care intra și ieșea pe gâtul meu într-un ritm incredibil de rapid. Respirația lui Marcel începuse să fie din ce în ce mai sacadată, semn că se apropia de marele final. Pentru a duce extazul pe culmile plăcerii, am început să îi masez coaiele cu mâna stânga, iar cu cealaltă mi-am făcut drum discret spre anusul lui, unde am introdus degetul mijlociu în căutarea umflăturii specifice a prostatei. Am găsit-o imediat, iar gemetele și mișcările aproape convulsive ale lui Marcel au eliberat jeturi după jeturi de spermă în gura și gâtul meu. Înghițeam cu dificultate, Marcel refuzând să își scoată pula din gura mea care încă se contracta în spasme în timp ce mai elibera picături de spermă.
În cele din urmă s-a retras cu pula din gura mea și s-a rezemat de ușa toaletei pentru a-și trage sufletul. Îl priveam stând în genunchi, în timp ce mă jucam cu sperma din gura mea pe care o luam între degete și mi-o băgam înapoi. M-am ridicat în picioare și mi-am tras pantalonii pe mine, în acest timp ținând în continuare sperma lui Marcel în gură. Îl priveam lasciv în timp ce limba mea dansa printre lichidul alb ce îmi umplea gura. Cred că Marcel nu văzuse ceva mai erotic în viața lui pentru că la un moment dat m-a prins de mijloc și m-a tras spre el. L-am privit nedumerit pentru o secundă, când deodată m-a sărutat apăsat pe gură. Imediat limba lui a început să mi-o caute cu frenezie pe a mea. Ne sărutam pasional cu gurile căscate la maximum, în timp ce schimbam de la unul la altul sperma care încă se afla în cavitatea mea bucală. Am continuat să ne sugem unul altuia limbile timp de câteva minute, în acest timp sperma începând să se scurgă încet pe bărbiile noastre. Momentul de o senzualitate deplină m-a excitat enorm. Cred că era ceva nou pentru amândoi. Îl priveam pe Marcel în timp ce îmi încleșta limba mea cu a lui. Avea în ochi ceva familiar. Renunțase la orice alte gânduri și se lăsase pradă plăcerii nebune. Vedeam în lumina ochilor lui verzi că rațiunea se stinsese. Voia doar plăcere și iar plăcere. În timp ce continuam sărutul îi simțeam pula lui cum mă presează pe stomac. Spre surprinderea mea, erecția lui nu dispărea. Deodată s-a retras din sărutul pasional și i-am simțit ambele mâini pe umerii mei. Mă împingea să cad iar în genunchi. Voia mai mult. De data asta eu am vrut să ripostez:
- Am stat prea mult aici! Poate vine cineva. Hai să mergem în cabina ta sau în altă parte! am
încercat eu să întrerup frenezia în care era prins Marcel.
- Nu îmi pasă! Vreau mai mult! a răspuns Marcel cu o voce care, spre surpinderea mea, nu
mai trăda sentimente de timiditate și stânjeneală.

Nu am apucat să zic nimic pentru că imediat, capul acela imens și maroniu încerca să își facă loc din nou în gura mea. Văzând că nu am de ales, mi-a deschis gura și a început un nou asediu. De data aceasta era și mai intens ca data trecută. Aprope că mă rănea la cât de tare mă futea în gât. Simțeam că mă sufoc. Pentru a avea câteva momente de respiro încercam să îl încetinesc pe Marcel. Astfel, între contrele lui puternice, îl mai împingeam cu mâna stângă în coapsă și cu cealaltă mână în stomac, dar eforturile mele erau în zadar. Mă avea exact cum voia el. Marcel, care la început părea un bărbat de casă timid, mă futea acum fără milă. De la efortul masiv pe care îl depuneam, împreună cu greutatea de a respira normal, începuseră să îmi curgă lacrimile pe obraji. Marcel nu zicea nimic, doar se concentra să mă fută cât putea el de tare. Eram violat și asta îmi provoca o plăcere incredibilă, așa că înepusem să îmi fac laba într-un mod rapid. Când eram pe punctul de a ejacula, Marcel s-a oprit, mi-a ridicat repede corpul aproape inert, s-a uitat puțin la mine și m-a sărutat violent pe gură. Aproape că îmi sorbea saliva din gură. Parcă limba lui era peste tot – mă lingea și săruta cu poftă pe gură, pe gât, pe buze, în urechi și pe obraji. Tot cu mișcări foarte rapide, fără să îmi dau seama prea bine de ce urmează, Marcel și-a făcut loc pe lângă mine, a trecut în spatele meu și m-a împins brusc cu fața spre ușa toaletei. Corpul meu era aproape lipit de ușa respectivă. Am încercat să mă desprind puțin de suprafața aceea rece și să îmi fac loc, dar imediat l-am simțit pe Marcel cum se lipește de mine într-un mod agresiv. Gesturile acelea bruște și animalice ale lui Marcel, prin care mă domina total, mă excitau la nebunie. Îi simțeam mâna dreaptă cum îmi cuprindea bazinul, iar mâna stângă cum îmi apăsa capul pe ușa toaletei din tren. Mă trăgea cu curul spre el, îi simțeam pula cum se freacă pe șanțul dintre bucile mele în timp ce mă lingea pe spate și gât. Doream să îl simt în mine, să îl simt cum mă fute cu pula aia a lui groasă. Voiam să îl simt cum îmi forțează anusul și mă rupe. Voiam să îmi provoace durere amestecată cu o plăcere îmbolnăvicioasă.
Îi simțeam respirația foarte aproape de gâtul meu, așa că mi-am întors capul puțin și l-am sărutat pasional. Limbile noastre s-au legănat într-un dans lasciv timp de câteva secunde bune, după care l-am întrebat:
- Vrei să mă fuți în cur, Marcel!
- Da, mi-a răspuns el direct.
Mână lui dreaptă mi-a dat jos pantalonii imediat, iar apoi mi-a cuprins din nou bazinul pe care l-a tras și mai aprooape de pula lui. Când l-am simțit pe Marcel că își potrivește pula în dreptul curului meu, voiam să îi zic că am nevoie de puțină lubrifiere și să nu se grăbească, dar nu am mai apucat să spun nimic. O durere infernală, amestecată cu o senzație de plăcere fierbinte mi-a tăiat orice putere. Marcel își băgase toată pula în curul meu fără vreo menajare și pompa în mine cât îl țineau puterile. Imediat, durerea și usturimea din cur au început să se estompeze, iar plăcerea ne acapara pe amândoi.
Forța lui mă ațintise pe ușa toaletei pe care aproape că o luasem în brațe. Îmi simțeam lacrimile cum îmi curg pe obaji și palmele transpirate cum îmi alunecă pe suprafața ușii la fiecare contră cu care Marcel se înfigea în curul meu. Gemeam ca o curvă în călduri, fiind incapabil să îmi țin gura închisă din cauza gândului la pula aceea groasă care îmi distruge curul. Gemeam și salivam ca un nebun, rațiunea mea fiind devorată de plăcerea aceea carnală care simțeam cum se infiltrează într-un mod insidios în corpul meu.
Pula lui groasă îmi forța gaura curului într-un mod incredibil. Plăcerea fiecărei pompări o simțeam cum radiază de pe șira spinării până în creștet, până în vârful degetelor de la picioare și până la gaura pulii mele din care se scurgeau picături ale plăcerii. La fiecare împingere a lui Marcel, pula mea erectă și tare ca piatra se balansa până ce vârful ei se izbea de abdomenul meu. Fiecare atingere cu suprafața abdomenului meu parcă îmi provoca un miniorgasm. Simțeam cum se prelinge lichidul pre-seminal din pula meu și este aruncat pe picioarele mele goale sau pe ușa de care eram aproape lipit.
În cabina toaletei se auzeau o serie de zgomote senzuale care ar fi făcut-o să roșească și pe însuși Afrodita – gemetele mele incontrolabile răsunau la fiecare împingere a lui Marcel care îmi răscolea curul și forța sfincterul; la rândul lui, Marcel gâfâia și gemea înfundat pe fondul eforturilor de a da tot ce are în curul meu; și nu în cele din urmă, plescăitul bucilor mele transpirate la fiecare împingere agresivă a lui Marcel se auzea probabil pe tot coridorul trenului. Dar, la momentul respectiv nu îmi păsa. Eram dominat total de Marcel, o partidă de futai neașteptat, dar care îmi luase mințile. Dacă Marcel dădea tot ce are el mai bun să îmi satisfacă curul meu fierbinte și flămând, m-am gândit că era cazul să fac și eu același lucru. Așa că, la fiecare contră pe care se pregătea să mi-o înfingă cu putere în cur, eu încordam sfincterul cât puteam de mult. Senzația era incredibilă, atât pentru mine, cât și pentru el:
- Ahh! Doamne, ce bine este! Ahh! Nu te opri! zbiera Marcel printre gemete.
- Îți place să mă fuți în cur ca pe o curvă? E mai bun curul meu decât al soției tale? am decis
eu să amplific jocul cuvintelor murdare cu dorința să îi cresc și mai mult extazul.
- Da! Pula mea nu s-a simțit niciodată atât de bine! a continuat Marcel.
Vrând totuși să îl aud cum cedează în totalitate și pronunță cuvinte murdare și imorale, am relaxat sfincterul, fapt care a lărgit puțin gaura curului spre dezamăgirea lui Marcel:
- Nu te opri te rog! Ahhh! a ripostat Marcel.
- Vreau să te aud cât de tare îți place să mă fuți! am continuat eu.
- Ohh! Îmi place mult de tot! Ahh!
- Nu înțelegi. Vreau să te aud spunând exact ceea ce îți place să îmi faci! am accentuat eu
încercând să îl ...



    Login