Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventura din tren - Capitolul 2
Autor : OliviaSin - 2019-09-30
Citita de 7702 ori - Nota 8.24 (588 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Această scriere este doar o fantezie și nimic mai mult (din acest motiv pot apărea elemente care nu coincid cu realitatea). Drept urmare, trebuie tratată ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. Acțiunea descrisă nu a avut loc în realitate. Pentru a evita jignirea sau ofensarea cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul textului, astfel încât să decidă fiecare dacă lectura se încadrează plăcerilor și înclinațiilor voastre. Principalul meu obiectiv este de a nu jigni/ofensa pe nimeni, iar dacă există persoane care apreciază lectura și, mai mult, le creează plăcere, voi continua publicarea capitolelor următoare. O zi frumoasă să aveți!
Cuvinte cheie: gay, sex oral, sex violent, deep throat, guys only, dominare, limbaj explicit, sex anal, fetiș de picioare (foot fetish), cum licking, povestire la timpul trecut și persoana I.

Aventura din tren - Capitolul 2
Simțurile mele începeau să revină la normal și odată cu ele se instala în toate colțurile minții un sentiment insidios de rușine și stânjeneală. Nu îmi venea să cred ce tocmai se întâmplase ... de ceea ce fusesem capabil să fac. Nu numai să fac, ci să îmi și provoace una dintre cele mai mari plăceri pe care o simțisem și trăisem vreodată. Totul părea atât de ireal încât chiar erau secunde în care credeam că totul fusese doar un vis erotic și nimic mai mult. Totuși, momentele de reverie nu durau mult pentru că durerea slabă, dar consistentă a maxilarelor de la efortul îndelungat la care fuseseră supuse, balta de salivă amestecată cu spermă de pe podea și mirosul de pulă și sex care plutea în compartimentul trenului mă trezeau brusc la realitate. Mai mult, fața mea răvășită și părul încâlcit trădau partida de futai care tocmai ce se consumase în urmă cu câteva minute. Iar ultima și cea mai puternică reminiscență a sexului oral pe care tocmai îl făcusem era silueta nudă și fantomatică a lui Petre care sălășluia în întunericul semiobscur al compartimentului. Acesta stătea culcat pe spate în patul lui Alex și privea salteaua patului său care se situa la aproximativ un metru mai sus. Picioarele sale musculoase și păroase se continuau la un unghi de 90 de grade și se înfigeau în podea trenului care acum părea că încetinește destul de mult. Le ținea destul de crăcănate, cel mai probabil din cauza salivei care se scursese din gura mea pe pula lui și ulterior se prelinsese pe coapsele tari ca piatra. Îl priveam destul de rușinat, neștiind ce să fac, ce să zic, cum să reacționez.
După vreo 3-4 minute în care nimeni nu a zis nimic, parcă trezit din starea de șoc, mi-am dat seama că putea să intre în compartiment oricine, în orice moment. Așa că m-am ridicat brusc din patul meu, am încuiat ușa de la compartiment și am început să mă aranjez puțin. Mi-am îndreptat părul cât am putut de bine cu mâinile, mi-am aranjat tricoul și tras pantalonii cât de jos am putut astfel încât să nu îi mai simt cum îmi intră în cur. Privind în jos, de-a lungul picioarelor mele, nu îmi venea să cred ce tâmpit fusesem când îmi luasem perechea aceea de pantaloni pe mine. Arătam penibil, parcă eram o curvă care își expunea corpul pentru a atrage cât mai multe priviri. Oricum, mi-am alungat cât de repede am putut gândurile și am scos repezit un prosop murdar din bagajul meu și am început să șterg fluidele care pătaseră podeaua trenului.
Văzând mișcarea mea prin compartiment, se ridică și Petre din pat și rostește, pe un ton destul de calm și îngândurat, primele sale cuvinte după sexul sălbatic la care mă supusese:
- Sper că ți-a plăcut și ție la fel cât mi-a plăcut și mie!
- Nu avem timp să vorbim de asta acum, am zis eu începând deja să mă înroșesc. Mai bine m-ai ajuta să curăț pe aici până nu vine prietenul tău, am continuat eu.
- Ok! a replicat Petre destul de docil spre surprinderea mea.
În două minute se îmbrăcase, iar în alte două podeaua trenului era ștearsă. Mai rămânea mirosul puternic de spermă, transpirație și alte miresme corporale care încărcau compartimentul. Încercând să scap și de ultima dovadă a ceea ce se întâmplase în tren, m-am urcat cu genunchii pe pervazul geamului ca să pot trage cu putere de fereastra de sus, singura care se și putea deschide de altfel. Am încercat de mai multe ori să o deschid, dar fără sorți de izbândă. Văzând că nu reușesc să mă descurc, mi-am întors privirea către Petre pentru a cere puțin ajutor. În momentul respectiv, am realizat că pentru a doua oară aveam o poziție indecentă în fața lui Petre. Dându-mi seama că iar stau într-o poziție cu tentă sexuală și îmi expun curul deja destul de neacoperit, am hotărât să cobor de pe pervaz. Nu a durat o secundă de când am întins piciorul stâng spre podea că am simțit o mână puternică pe gambă care mi-a împins piciorul înapoi în poziția din care plecase.
Speriat de ce ar putea să urmeze, am încercat să articulez câteva cuvinte:
- Petre! Stai! Te rog, nu! Ceea ce s-a întâmplat a fost o greșeală...
- Și eu am crezut la fel, a zis Petre spre surprinderea mea. Pentru mine a fost prima oară cu un bărbat și m-am simțit destul de jenat și speriat de cum te-am tratat, a continuat el cu o voce mult mai blândă decât acum câteva zeci de minute. Dar pur și simplu nu mă pot controla când mă uit la tine. Te vreau din ce în ce mai mult...
- Dar nu e normal, am încercat eu să rezist. Te rog încetează!
Tentativele mele de a-l opri pe Petre s-au blocat la vorbele pe care le-am scos pe gură, rămânând blocat cu genunchii înfipți în pervazul rece de la fereastra trenului, în timp ce Petre începuse să îmi maseze puternic bucile curului. Îmi priveam propria reflexie în geamul murdar al trenului și mă gândeam „Ce dracu’ se petrece se petrece cu mine? De ce nu îl pot opri? Îmi doresc asta? Vreau ca asta să se întâmple?”.
După 2-3 minute în care Petre mi-a frământat bucile, am simțit cum își plimbă degetul mare de la mâna stângă în dreptul anusului. Urma încet, dar ferm, șanțul acela în care adâncea din ce în ce mai mult materialul pantalonilor mei. Simțind că lucrurile iar par să escaladeze, am încercat să îl conving să înceteze:
- Petre! Te rog, oprește-te. Nu este în regulă ceea ce facem.
- Nu îmi pasă! a răspuns el. Doar atingându-te mi s-a sculat iar pula la maximum. Nu mai pot să rezist. Te vreau aici și acum!
Fără să înțeleg exact la ce se referă, am încercat o ultimă tentativă de a-l face să dea înapoi.
- Dacă nu te oprești, voi merge la poliție, am continuat eu cu o voce atât de nesigură încât nici eu nu m-am crezut pe mine.
Realizând bluful meu, Petre mi-a întors propriile cuvinte împotriva mea:
- Dacă chiar ai fi vrut să scapi și să încetez, ai fi țipat până acum sau ai fi plecat din compartiment. Recunoaște că îți place și ție la nebunie ce se întâmplă aici.
Lovit de implicațiile pe care le aveau cuvintele sale, am încetat să mai ripostez. Nu îmi venea să cred ce se întâmplă.
În timp ce Petre îmi masa șanțul dintre buci cu degetul mare de la mâna stângă, am simțit cum mâna lui dreaptă începe să îmi maseze coapsa piciorului meu drept. Avea mâna puțin rece așa că am tresărit și am scos un geamăt firav și prea feminin în opinia mea. Petre a sesizat asta pentru că imediat a început să împingă și mai tare cu degetul în dreptul găuricii curului meu. Aproape că simțeam cum îmi penetrează anusul, iar sfincterul meu se contracta involuntar. Începeam să mă simt ciudat, un frison îmi arcuia spatele și îmi provoca un sentiment de plăcere difuză și necunoscută. Nevrând să recunosc acest lucru, mi-am alungat gândurile din minte cât am putut de departe. Între timp, mâna lui Petre cobora de pe coapsa mea, spre gambă pe care o strângea, o elibera, iar apoi își folosea vârful degetelor pentru a face un drum de du-te-vino aproape pe toată lungimea piciorului. Se oprea la dunga pantalonilor mei care se situa la frontiera feselor, după își băga puțin degetele sub materialul întins la maximum și repeta acest proces câteodată mai încet, câteodată mai repede. În tot acest timp, cealaltă mână împingea neobosită în găurica mea care simțea asaltul din ce în ce mai agresiv. La un moment dat, în timp ce mâna dreaptă a lui Petre era între fesa mea și materialul pantalonilor, a făcut același lucru și cu mâna stângă. Ruptura din ciclul acela cu care începusem să mă obișnuiesc mă speriase puțin – „Oare ce urma să facă?”. Oricât m-am gândit eu la ceea ce ar fi putut să urmeze, nu eram pregătit. Deodată, cu toată forța lui, Petre mi-a tras pantalonii în cur atât de tare încât bucile mele erau expuse complet, iar materialul îmi intrase complet în șanțul curului meu. Coaiele și pula mea erau ca într-o menghină, iar arsura pe care o simțeam între buci îmi provoca niște trăiri pe care nu le mai simțisem până atunci.
Luat prin surprindere de moment, am gemut ca o curvă ordinară:
- Ahh! Ce faci? Ahh! Oprește-te! am încercat eu să mă prefac că vreau îl opresc.
- Îți place, nu? Doamne ce cur bun ai! Ești o adevărată curvă. Să te îmbraci așa și să ieși în public. Doar o târfă ar face așa ceva...
- Nu. Nu am avut alte haine curate să... Ahhh!
Petre începuse să mă lingă pe buci, alternând cu frenezie între cele două fese. Nu îmi venea să cred. Pula mea începuse să se scoale. Petre mă lingea, mă mușca și iar mă lingea cu o poftă nebună. Îmi puteam da seama după rapiditatea cu care o făcea și balele pe care le simțeam că se scurg din gura lui. Nu îmi venea să cred că mă dorește atât de mult. Acest lucru mi-a sculat pula la maximum. Aveam o erecție extrem de dureroasă, accentuată de pantalonii care erau strânși în jurul scrotului și presau zona inghinală. Nemaiavând putere să zic nimic, am început să mă las în plăcerea momentului, la fel cum o făcusem și mai devreme. Rușinea și stânjeneala iar erau înlocuite de plăcerea aceea intoxicantă și pofta trupească atât de molipsitoare încât îmi asasina rațiunea cu lovituri aprige. În timp ce reflexia mea căpăta o expresie lascivă în geamul cleios al trenului (gura semi deschisă din colțul căreia se scurgea puțină salivă, gâfâit accelerat acompaniat de un ocazional geamăt feminin, ochii pierduți în neantul pupilelor dilatate aproape la maximum, obrajii roșii ca focul), am simțit cum limba lui Petre coboară și urmează un traseu descendent de la coapsă, articulația genunchiului unde a insistat puțin cu câteva lingeri concentrice, a coborât pe gambă și a ajuns la gleznă, unde mi-a aplicat o ventuză apăsată. Imediat am simțit cum mă descalță cu mâna lui dreaptă și rămân cu laba piciorului goală și suspendată într-o poziție pe care doar în orgiile antice grecești mi-o puteam imagina. Ulterior, am simțit cum limba lui coboară mai mult și începe să mă lingă pe talpă și între degetele de la picior. Era o senzație incredibilă. Simțeam încet cum mi se dezvoltă un fetiș pentru picioare. Atât de multă plăcere îmi provoca gestul lui Petre. În timp ce îmi sugea degetele de la piciorul drept, Petre mi-a zis pe un ton condescendent:
- Începe să îți placă cam mult, târfulițo!
- Nu mai spune astfel de cuvinte, am replicat eu destul de timid și rușinat.
- Lasă că o să îți arăt eu ceva, de nu o să îți mai revii niciodată, m-a amenințat Petre.
După ce mi-a mai lins piciorul vreo 30 de secunde, l-am simțit cum s-a ridicat în spatele meu, mi-a cuprins pantalonii cu ambele mâini și mi i-a tras cu furie în jos. Dintr-o mișcare, pantalonii mei erau acum la nivelul genunchilor, iar pula mi se balansa în sus și jos în urma eliberării din strânsoare. Nu a durat mult până când l-am simțit pe Petre cum se înfige cu limba lui ascuțită și umedă direct în gaura curului meu. Am început să gem incontrolabil și să bravez niște vorbe prin care să îl fac să se oprească:
- Ahhh! Stai! Ahhh! Nu acolo! E murdar! Ahhh! Oprește-te!
- Nu te mai minți singur! Îți place atât de mult și doar zici asta ca să nu pari o târfă ordinară, cum de fapt ești! a replicat Petre în timp ce își trăgea răsuflarea pentru a iniția un alt asalt.
Limba lui Petre făcea cercuri în jurul găuricii mele virgine, pe care o simțeam cum este dilatată la intervale de timp de limba care forța intrarea. Din când în când mai simțea cum Petre scuipa fix în anusul meu pe care apoi îl lingea cu o poftă nebună. În timp ce mă lingea ca un nebun, îmi eliberase și piciorul stâng din pantof pe care mi-l linsese de câteva ori în pauzele de care beneficia curul meu. Totul era înnebunitor. Un cumul de experiențe care se înmulțea din ce în ce mai mult și îmi acapara rațiunea.
Poziția în care mă aflam de câteva minute bune începea să devină dureroasă, în special în zona genunchilor care susțineau aproape toată greutatea mea.
Deodată, Petre se oprește din lins și îmi spune:
- Uite cât de tare mi-ai sculat pula, îmi zice el deodată în timp ce se apropie cu penisul de laba piciorului meu pe care o atinge încet.
Începe să se miște încet cu pula lui tare ca piatra de-a lungul tălpii mele. Simțeam cum începe să i se scurgă lichidul de pre-ejaculare din pula lui și cum îmi umezește talpa. Brusc, m-am gândit că vreau să i-o iau în gură și să îl simt cum mă fute cu bestialitate în gât.
- Cât de rău mă exciți! Vreau să te fut între labele picioarelor! îmi zice Petre în timp ce mi-a apropiat picioarele astfel încât să facă un tunel prin care să treacă pula lui.
„Deci și Petre avea un fetiș al picioarelor” îmi ziceam eu în minte. În timp ce cu mâna stângă îmi ținea gleznele apropiate pentru a-și freca pula de picioarele mele, i-am simțit arătătorul și degetul mijlociu de la mâna dreaptă cum îmi intră în gură și începe o mișcare de du-te-vino. Eram excitat la maximum așa că am început să i le sug instantaneu. După un minut în care mi-a violat gura cu degetele lui, le-a scos și mi-a înfipt arătătorul direct în cur. Din cauza salivei de la cur și de pe deget, a intrat fără a opune rezistență prea mare. Era pentru prima oară când îmi intra un obiect în cur, iar senzația era un amestec de o mică durere și disconfort, combinat cu o plăcere nelocalizată și difuză. Surprins de momentul neașteptat, am strigat printre gemete:
- Ahh! Ce faci? Nu! Stai!
Lui Petre nu i-a păsat de ceea ce ziceam eu pentru că imediat am simțit cum iuțește ritmul și degetul său se înfige cât mai adânc în curul meu:
- Cât de strâmt și fierbinte e curul tău! Vai ce bine se simte! Îți place?
- Nu știu! Ahh! Mai încet! E ciudat... am răspuns eu vrând să par că nu îmi provoacă niște plăceri de care nici nu știam că sunt capabil să le simt.
Petre mă futea cu degetul său cât putea de adânc, iar când ajungea cel mai îndepărtat punct, își arcuia arătătorul astfel încât îmi stimula prostata, iar pula mea începea să se zbată incontrolabil la fiecare împingere. După vreun minut am simțit și al doilea deget care îmi invadase curul, iar sfincterul meu o luase razna. Petre a continuat să mă fută cu două degete, pe care mi le dădea să le sug din când în când, timp de câteva minute.
Gustul degetelor care îmi penetrau anusul era un mix amar și dulce, iar perversitatea gestului mă înnebunea efectiv. Simțeam cum îmi vine să îmi dau drumul. Îmbătat de plăcere și senzațiile nebune, chiar mi-am luat mâna dreaptă de pe geamul trenului și am început să îmi fac laba cât puteam de repede. Când eram gata să mă termin, Petre m-a oprit, mi-a luat mâna dreaptă, împreună cu mâna stângă, m-a proptit cu fața de fereastra trenului și mi-a imobilizat ambele brațe la spate. Eram într-o poziție în care Petre mă domina complet.
- Pentru că ai vrut să îți dai drumul înaintea mea, o să te pedepsesc aspru, mi-a zis Petre pe un ton lasciv la ureche în timp ce m-a lins seducător pe lobul acesteia.
Nu am apucat să mai zic mare lucru pentru că l-am simțit cum își potrivește pula în dreptul anusului meu și se pregătește să mă fută în cur:
- Stai! Te implor! Orice, dar nu asta! Ahhhh, strigam eu în timp ce Petre își înfipsese toată pula în curul meu.
- Asta ai vrut de la început, curvo! Lasă-te în voia plăcerii, mi-a răspuns Petre.
Durerea inițială, combinată cu sentimentul acela de plin, de perversitatea și imoralitatea actului, cumulate cu forțarea sfincterului, începea să provoace o stimulare a terminațiilor nervoase care îmi provoca o plăcere de nedescris. Frecarea pulii lui de pereții anusului meu și de prostată mă făceau să gem ca o curvă beată de plăcere:
- Ahh! Ahhh! Ahhhh!
Eram atât de beat de plăcere încât nici nu îmi mai păsa că la fiecare pompare a lui Petre mă împingea cu capul de fereastra trenului. Ceea ce la început era un futai de acomodare, lent, în care Petre se mișca cu relativ lent, devenise imediat un sex animalic în care companionul meu de tren mi-o trăgea cât putea de tare. Parcă mă futea cu ură. Voia chiar să mi-o dea și mai tare așa că mi-a dat drumul la mâini și m-a cuprins de șolduri. Mi-a dat o pauză de cinci secunde în care am apucat să mă sprijin cu palmele de geam, el s-a poziționat mai bine în timp ce pula lui era încă în curul meu și a început să mă fută și mai repede decât până atunci. Îi auzeam respirația și gemetele înfundate care arătau că era cuprins total de plăcere, la fel ca mine de altfel. Niciunul nu zicea nimic. Deși eram gata să...



    Login