Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventura din online in... cabina
Autor : Romanasul - 2022-09-02
Citita de 6424 ori - Nota 6.94 (51 voturi)
Ma deplasam prin tara, dar eram foarte incarcat. Nu ejaculasem de ceva timp, iar lucrul asta ma facea sa ma gandesc doar la sex. Drumul fiind lin, stiind ca urmatoarea oprire avea sa fie la Sibiu, intru pe un site cu anunturi gay unde vad urmatorul anunt ”Sunt in parcare la Petrom Sibiu incepand cu ora 18.00 si caut un doritor pentru o laba impreuna”. Imi spun ca merita incercat, desi nu am fost niciodata masturbat de un barbat si, cu atat mai mult, nu am masturbat un barbat. Ii raspund amabil si ii spun ca ne vedem acolo. Stabilim detaliile recunoasterii, iar emotiile incep sa imi faca pula si mai mare!

Intr-un final am reusit sa ajung, desi timpul parca se oprise in loc. La locul indicat ma intalnesc cu Matei, un tip la 40 de ani, saten, 175cm inaltime si vreo 70 kg. Era un barbat curat, placut estetic, sofer de tir. Eu sunt la 180, 85kg, saten si eu si 35 de ani.
Ne salutam si ma invita in cabina. Am avut o mica discutie in care i-am spus ca nu am mai incercat asta, sunt foarte statut si sa imi spuna daca ceva nu e ok. Ma linisteste si imi spune ca va fi foarte bine.

Trage perdelele, isi da pantalonii in vine, acelasi lucru facandu-l si eu. Incep sa imi iau coaiele in mana si sa imi ating pula usor. Am o pula erecta de 19-20 cm, nu foarte groasa, dar coaiele sunt mari, practic ti se umple mana. Eram epilat total, inclusiv intre fese.

Matei mi-a placut ca era epilat si el, coaiele ii erau mai mici si moi, pula fleasca. Vazandu-ma ca imi tin coaiele si pula in mana, imi pune mana peste a mea, si incepe sa mi-o atinga usor. La cat eram de excitat si emotionat, mi s-a sculat imediat, el zambind cand a vazut asta. M-am intins inspre a lui, i-am prins capul pulii cu degetul mare si cel aratator, calotandu-i pula. Parea surprins de ce fac, iar in cateva secunde se intarea. Imi spune ca nu stia miscarea asta, dar ca o va tine minte.

Pula mea a inceput sa creasca si sa se faca si mai tare, moment in care Matei imi spune sa ma urc in patul sau din cabina. Ma pun in fund, ajungand cu pula in dreptul fetei lui. Mi-o ia usor in mana si incepe sa ma linga pe coaie, in timp ce pula mi-o freca usor. Gem surprins, insa limba lui cauta sa coboare inspre anus. Inima incepe sa imi bata cu putere si ii fac loc, astfel incat el ma patrunde usor cu limba in fund si incepe sa ma linga. Pula mi se facuse par, iar din zona anusului urca usor cu limba pana ajunge pe varful pulii dupa care o baga incet in gura pe toata!

Il opresc, fiind teribil de excitat si ii spun ca nu ma asteptam ca lucrurile sa ia o astfel de turnura. Imi explica de unde a invatat asta, spunandu-mi ca a fost plecat din tara cu un coleg si mai de voie, mai de nevoie si-a dezvoltat aceasta abilitate care ii face placere.
Arunc un ochi inspre pula lui si vad ca e tare si ii prpopun sa schimbam. Aveam in fata o pula de 15-16 cm, groasa, cu un cap mare si ciupercat. Nu asta imi imaginam ca se va intampla! Ling usor capul, atingand ureta si preputul, Matei confirmandu-mi ca e ok prin gemetele scoase. I-o ling pe toata, de sus pana jos, il masez usor pe coaie si incep sa o bag in gura usor si grabind apoi ritmul. Imi spune ca e bine cum fac, dar sa am grija la dinti.
Pula ...



    Login