Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Asa am inceput...neprevazutul asta...
Autor : Andrei_Buc - 2021-06-09
Citita de 7923 ori - Nota 7.21 (57 voturi)
Prima mea expedienta ca bisexual. Sa tot fie vara lui 2000.Ca in fiecare vacanta aprope, am mers vara la Sighisoara la rude.Toate bune si frumoase, veneam de cativa ani, aveam si ceva amici, nu ma plictiseam.S-a nimerit sa fiu in aceeasi perioada cu festivalul medieval, iar orasul parca prinde viata, forfota, agitatie de masini, turisti care mai de care, straini cu aparate de fotografiat, o frumusete.
Pe la pranz,dupa ce am mancat, am zis sa merg pana in centru, era joi si deja inceleau sa isi faca simtita prezenta deja turistii straini pentru festivalul din week-end. M-am oprit la un magazin cu gandul sa imi iau ceva de baut si apoi sa merg in parcul din Centru, unde mereu gaseam pe cineva cunoscut. Dupa ce ies de la magazin, cu sticla de cola si pchetul de tigari, ma indreptam spre parc.Pasind pe langa o terasa, aud un strigat cald." Eei, ragazzo" Ma opresc din instinct si imi indrept privirea catre terasa.Acolo, un tip spre 55 de ani, zambeste tot si imi face semn sa ma opresc. Initial am ezitat, dar m am oprit apoi.Tipul, parca a prins viata si a venit vioi.
" Eu sunt Simone, scuza-ma ca te am strigat, dar voiam sa te intreb daca esti de aici din oras.
Eu:" Incantat! Nu sunt din oras, dar cunosc bine, vin de cativa ani la biste rude"
Simone:" A, ce belissima, eu vorbesc romana, dar nu atat de bine, eu am venit pentru festival si maine vin niste amici, ma
gandeam sa intreb pe cineva ce e de vizitat , abia ce am ajuns de vreo
ora si am venit aici sa manac intai."
Eu:" Pai, ai de toate, dar incercam cumva sa il flituiesc ca na..dar ai turnul cu ceas, cele 300 de trepte, etc etc"
Simone:" Am auzit ca aici a stat si Dracula, e adevarat?!"
M a pufnit rasul:" da asa e!" si incepem sa radem.
Simone:" Andrei, daca nu ai treaba, mi ar placea sa mergem la turnul cu ceas ( era la 200m) sa imi povestesti putin si apoi ma duc singur mai departe.Prima data am ezitat si m am uitat la ceas apoi.
Simone:" dar nu mananc pe nimeni, doar 10 minute si atat, chiar as merge cu cineva sa imi explice, cretulinule!" Era perioada in care aveam parul mai lung si de la spuma de par se incretea interesant, zic eu.
Eu:" Ok hai sa mergem ca apoi sunt asteptat de niste amici."
Plecam de langa terasa si dupa nici 50 de m, Simone se opreste in fata unei pensiuni.
Simone:" Andrei, uite aici stau eu, chir as vrea sa ma schimb ca am venit de dimineata si doar ce am mancat.Si ne continuam in 10 mimite vizita. "
Eu:" Ok, te astept, fumez o tigara si pana termin te schimbi."
Simone:" Ee, Andrei, hai sus ca esti cam mic pentru tigari, fumezi la mine pe terasa de la camera si nu te vede nimeni" Parca ceva mi a zis hai du te sus si parca instant l am urmarit.
Am ajuns in camera, la etajul doi, un bagaj mare era sprijinit de perete si o camera curata si gata de primit oaspeti.
Simone, trage perdeaua si deschide usa de la terasa:" Uite aici poti sa fumezi si nu te vede nimeni, e micul noatfu secret!" rade asa usor.
Simone:" intrw timp daca tot fumezi, fac repede un dus ca am venit de pe
drum si apoi plecam imediat, nu dureaza mult.
Cat sa ma indrept spre terasa, si a dat jos tricoul si cumva m am blocat vanandu-l la
pietul gol. Nu maia asteptam sa se dezbrace.Avea burta dar nu exagerat si un piept cu ceva par.Eu ies pe terasa si fumez dar parca aveam o stare de neliniste cumva, ma gandeam ce fac eu aici?!.
Termin o tigara, usor ametit, imi aprind imediat alta si trag cu sete si ma
uitam la turnul cu cras care era foarte aproape.Aud miscare din camera si imi zice ca a iesit dar sa nu ma grabesc sa intru cand vreau. Termin tigara si intru in camera, el cu spatele la mine se uita in geamantan si cauta haine.
Simone:" Am facut un dus bun,am nevoie de haine, ca dusul se face dezbracat!" a inceput sa rada si pleaca spre baie, dar in drum imi zice cald cumva sa ma asez ca se schimba si plecam.
Stau pe pat asa cat sa nu il deranjez si cu bricheta ardeam o ata de la pantalonii scurti.Deodata vad ca iese din baie dezbracat....m-am blocat, m-am inrosit si parca bu aveam saliva in gura.Primul
lucru am vazut pula...micuta dar groasa si niste coiae care atarnau.Pana atunci facusem laba cu varul meu la casete porno in aceeasi camera.Oarcum tremuram dar parca nu imi era frica.
Simine:" Asa fac baietii dus in pula goala si am
gresit hainele...dar de ce te uiti asa? Nu ai si tu pula? E ceva special la ea?"
Cumva s a apropiat de mine dar undeva la 1 m. Ma uitam la ea si am inghitit in sec.Eram cumva speriat dar excitat.
Simone:" de cand te am vazut ma gandeam ca ...



    Login