Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Artistul
Autor : karmin - 2012-06-24
Citita de 22218 ori - Nota 5.70 (2272 voturi)
Eram in clasa a 11-a intr-un liceu din Bucuresti si aveam o viata foarte linistita. Nu eram genul care sa mearga la multe petreceri sau care sa aiba multi prieteni. As spune mai degraba ca eram poate chiar putin cam introvertit si nesociabil. Am auzit de la colegii din clasa ca un baiat va da o mare petrecere la el acasa si am fost foarte uimit cand acesta m-a invitat si pe mine. Desi nu stiam ce sa fac, daca sa merg sau nu la petrecere, m-am hotarat in cele din urma ( si mai ales la insistentele parintilor mei ) sa merg.
Ajuns la petrecere am observat ca toti colegii mei de scoala erau parca altfel decat ii cunosteam eu. Dansau, cantau, se simteau bine. Poate ca atmosfera era asa de placuta si din cauza berii pe care o aveau fiecare in mana. M-am decis sa beau si eu o bere si sa vad cum se distreaza colegii mei. Dupa aproximativ 2 ore ma cam plictisisem si ma hotarasem sa plec acasa, insa colegul care dadea petrecerea a anuntat ca vom face karaoke. Desi imi placea foarte mult sa cant, nu mai cantasem niciodata in fata nimanui si nici nu aveam de gand sa fac asta...insa dupa ce cativa colegi care cantau destul de rau au cantat m-am decis sa incerc si eu. Poate ca berea era de vina sau nu stiu, cert este ca am mers in fata lor si am inceput sa cand alaturi de negativul ce se auzea din statia de karaoke. Era o melodie lenta si foarte frumoasa pe care o cantam adesea acasa si sincer cand cantam nici macar nu mai realizam ca sunt in fata lor, eram doar eu si muzica. Dupa ce s-a terminat melodia am fost foarte surprins ca toti colegii mei ma aplaudau si ma rugau sa mai cant. Am mai cantat cate ceva si am inceput sa ma simt cu adevarat bine printre ei. Dupa alte 2-3 orea Andrei, gazda petrecerii a venit la mine cu un barbat mai mare si mi-a spus :
- Karmin, el este Marian, unchiul meu si ar vrea sa discute ceva cu tine.
- Sigur, eu sunt Karmin, incantat, am spus intinzand mana spre Marian.
- Ai o voce absolut superba si daca vrei te-as putea ajuta intr-o eventuala cariera muzicala, mi-a spus Marian. Daca te intereseaza te astept maine sa discutam la biroul meu, si mi-a intins o carte de vizita cu nr lui de telefon si adresa biroului unde ma invita.
- Ok, am spus fastacit, deoarece sincer nu credeam foarte mult ce zicea si am plecat spre casa.
M-am gandit mult in acea seara la ce imi spusese Marian, la petrecerea lui Andrei si m-am decis ca a doua zi sa il sun si sa merg sa vad despre ce e vorba. Am vorbit a doua zi dimineata si m-a chemat la el pe la ora 3. Ajuns la biroul lui am vazut ca de fapt acolo era un studio de muzica. E adevarat, nu mai vazusem unul pana atunci, insa era un pian, erau chitari clasice si electronice, era o camera cu un microfon ce comunica cu o alta printr-un geam unde se vedea un fel de statie cu foarte multe butoane si un calculator. M-a primit o domnisoara draguta si mi-a zis sa astept putin pana vine Marian.
- Salut Karmin, ma bucur ca te-ai hotarat sa vii. Sper ca esti pregatit sa devii un mare solist in Romania.
- Nu cred ca am calitatile necesare, dar sincer sunt foarte curios despre ce este vorba exact.
- Eu sunt producator muzical si auzind ce voce ai aseara, am decis ca ai mare potential sa devii un star.
- Ma faceti sa rosesc, e adevarat ca imi place foarte mult sa cant, dar nu cred ca sunt chiar asa talentat.
- In primul rand, poti sa ma tutuiesti deoarece am doar 32 de ani, si ca sa iti demonstrez ca esti foarte bun vom pune negativul cu prima melodie pe care ai cantat-o aseara si te voi ruga sa mergi in camera cu microfonul sa o canti pentru mine.
Asa am facut. Am cantat acea melodie de cateva ori si dupa aceea am fost chemat in camera care comunica cu cea in care eram. Ajuns in camera cu calculatorul si acea statie cu multe butoane de care va spuneam, am fost foarte uimit sa aud melodia pe care o cantasem. Nu se mai auzea doar negativul ci si vocea mea. Practic inregistrasem prima mea melodie si suna chiar frumos.
Am mers in biroul lui Marian, am vorbit am pus la cale totul si mi-a promis ca voi deveni un star. Au trecut cam 3 luni de la prima discutie cu Marian, timp in care eu am mers la canto, am facut ceva dansuri si am inregistrat 3 melodii ale mele. Eram foarte incantat si Marian imi promitea ca totul va fi perfect, ca am un viitor foarte stralucit. Intr-o seara m-a invitat la el acasa sa stabilim ultimele chestii pe care trebuia sa le stiu pentru prima mea aparitie pe o sceana adevarata.
- Intra Karmin, te asteptam. Avem lucruri importante de vorbit si de facut.
- Cand o sa fie primul concert ?
- Peste o saptamana, daca esti pregatit.
- Eu zic ca sunt, dar tu esti cel care stie cel mai bine cand sunt pregatit, nu ?
- Uite o sa iti spun foarte deschis. Daca incepem cu concerte si tot ce trebuie va trebui sa semnam un contrat. Vei castiga si tu bani, voi castiga si eu. Mai mult, eu voi investi la inceput foarte multi bani in tine si in viitorul carierei tale.
- Sincer, nu stiu cat de mult imi doresc sa castig multi bani din asta, dar as vrea sa vad cum este pe scena, ce simt, cum te percep cei care te asculta si te privesc.
- Vei vedea, si o sa iti placa. Mai mult, este o meserie din care chiar vei castiga bani buni, insa ca sa ai toate astea o sa vreau si eu ceva de la tine.
- Orice, desi nu cred ca am eu ceva si tu nu ai ca sa iti pot da eu.
- Chiar ai ceva ce imi doresc din prima zi cand te-am intalnit. Imi doresc mult sa devii amantul meu, sa facem dragoste si sa te ajut in cariera muzicala.
- Dar....mie imi plac fetele, nu am mai facut sex cu un baiat pana acum.
- Mie imi place de tine si te vreau, dar nu te voi obliga sa faci nimic daca nu iti doresti si tu.
- Dar nu ma vei mai ajuta sa imi indeplinesc visul,nu ?
In timp ce-i spuneam asta imi dadeam seama ce capcana imi intinsese. Imi oferise o farama din ceea ce puteam avea, ma pregatise in acest sens, dar apoi mi-a spus ca pentru a avea asta va trebui sa platesc un pret. Sincer, imi doream asa mult sa ajung pe scena incat am spus :
- Bine Marian, daca tu vrei sa devin amantul tau, as va fi. Ti-am spus, nu am mai futut un baiat, dar voi incerca cu tine.
- Karmin, dragutule, dar trebuie sa stii ca in relatia dintre noi eu voi fi barbatul si tu fata.
- Si ce ar trebui sa fac, daca as fi fata? am intrebat rosind.
- Vino in dormitor si iti voi arata.
Aveam asa mari emotii, imi batea inima de simteam ca imi iese din piept, imi transpirau palmele, dar l-am urmat. Ajunsi in dormitor el s-a dezbracat, era un barbat putin mai scund decat mine, in jur de 175 cm, saten, cu ochi mari negrii caprui, cu un corp atletic, un bust acoperit de cateva fire de par care il faceau sa para un barbat foarte viril, avea gambe groase si musculoase si o pula de marime medie, cu un cap cam mare care ma cam speria.
- Dezbraca-te si tu Karmin si hai in pat langa mine.
M-am dezbracat si m-am urcat timid langa el. Marian dintr-o miscare a venit deasupra mea si a inceput sa ma sarute. Nu era prima data cand ma sarutam cu cineva, dar Marian parca avea o limba ce se plimba nestingherita prin gura mea. Parea atat de flamand, imi sugea limba cu o dorinta pe care nu o mai percepusem pana atunci. A inceput sa coboare cu limba pe gatul meu, urechi,iar pe gat, ma musca usor de sfarcuri, imi lingea abdomenul si l-a un moment dat a inceput sa imi suga pula. Nu stiu daca din cauza excitatiei sau pentru ca eram prea emotionat dar dupe ce a luat pula mea in gura de cateva ori am ejaculat in gura lui. A inghitit toata sperma mea, si venind langa mine mi-a spus sa-i sug si eu pula.
Eram ingrozit la ideea ca poate nu o sa stiu cum sa o fac, daca o sa imi placa dar am coborat intre picioarele lui si i-am luat capul acela mare intre buze. Vazand probabil ca sunt emotionat a inceput sa imi spuna ca stiu foarte bine sa-i sug pula si sa incerc sa o iau cat se poate de mult. Usor, usor m-am obisnuit cu pula lui si o luam aproape toata. Eram placut surprins ca imi placea si o doream foarte tare. Avea un gust foarte bun si credeam ca la ...



    Login