Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataApuseni Mountains: Sex & Honeymoon
Autor : ciprianp - 2011-07-21
Citita de 12945 ori - Nota 8.10 (1947 voturi)
Muntii Apuseni, Rezervatia Naturala Detunatele, luna august, o noapte de vis. Eram in cort cu Danut si m-a trezit zgomotul discret, dar atat de complex, al noptii in mijlocul naturii. Ceva greu de descris in cuvinte: fosnetul frunzelor si a ierburilor pe jumatate uscate in bataia vantului ce adia, concertul miilor de insecte, dialogul gutural a doi huhurezi din padurea langa care am campat, susurul paraiasului din apropiere si …. bineinteles sforaitul obisnuit, ca un motoras, al iubitului meu. Ziua aceste zgomote nu se aud, se contopesc in peisajul de basm de aici, dar noaptea sub reflectorul argintiu al lunii si in linistea profunda a acestor pustietati, totul devine clar si evident. Si mai era ceva: mirosul, parfumul de padure de molid si ierburi montane in curs de uscare, o aroma ambrat amaruie, atat de speciala si de placuta.
Eram in Apuseni de trei zile si urma sa mai stam inca doua. Numai noi doi, cu rucsacurile in spate, pe cararile acestor munti mirifici si extraordinari de pitoresti. Am venit cu masina, dar am lasat-o in vale, la Campeni, iar apoi am luat muntii la picioare cum le sta bine unor barbati tineri, fosti sportivi de performanta, insetati de miscare si de efort fizic, dupa luni intregi de sedentarism in Bucuresti. Nu a fost greu sa-l conving pe Danut sa facem aceasta excursie, mai greu a fost sa gasim un interval de timp disponibil in programul extrem de incarcat al iubitului meu!
Traiam impreuna, un cuplu adica, de mai bine de 6 saptamani, dar nu am avut timpul necesar pentru “luna de miere”. E drept ca am fost 2 weekenduri la mare, iar intr-un sfarsit de saptamana am fost la ai mei, in Transilvania, prezentandu-l pe Danut ca pe noul meu sef si amic ( doar atat !! ), insa aceste escapade nu puteau tine loc traditionalei luni de miere intre doi proaspeti soti.
Asadar, aceasta excursie ar fi trebuit sa fie pentru noi ceea ce impunea traditia. Insa, paradoxal, de cand am plecat din Bucuresti nu am facut sex, desi evident ca amandoi ne iubeam unul pe altul cu aceasi pasiune ca la inceput, ne imbratisam si ne sarutam la fel de des ca pana atunci. Sa fi fost de vina natura superba si salbatica, efortul fizic intens care ne epuiza energiile sau aerul de libertate, sentimentul de “guys holiday”, cand problema sexului nu isi mai avea rostul ?!
Insa in aceea seara ciudata, parca vrajita, imi revenise brusc apetitul si il doream din nou pe Danut! Acesta dormea fara griji, intrat pe jumatate in sacul sau de dormit, intors cu spatele la mine si sforaia metodic si regulat, dupa bunul sau obicei. Era trecut de ora unu noaptea, nu puteam sa-l scol, desi imi doream teribil de mult sa facem dragoste! Hormonii clocoteau in mine si isi cereau drepturile! Mai aveam o solutie, sa rememorez momentele noastre de iubire patimasa si sa ma ajut cu… mana! Bleah!! In plus de asta, un tantar obraznic si agasant, intrat nu stiu cum in cort, imi tot dadea tarcoale, enervandu-ma! S-a dus naibii tot farmecul unei nopti de vraja!! La lumina palida si albastruie a lampii de veghe nu puteam vedea tantarul, ca sa-l pot distruge, asa ca am aprins lanterna si am pornit vanatoarea! Am incercat sa nu fac zgomot si sa nu deranjez, dar cortul era mic, de 2 persoane, asa ca fara sa vreau l-am trezit pe Danut:
- Ce faci Puiut, dansezi acuma in toiul noptii ori faci gimnastica suedeza?
- Dansez pe dracu’ ! Ma supara un tantar obraznic si vreau sa-l omor!
- Aha, succes! Draga Vic, vaneaza si tu mai incet, ca sa pot dormi, ca sunt frant de oboseala!
Zicand acestea, Danut a inchis ochii la loc, s-a intins ca un pisoi iesind cu totul din sacul de dormit, cu picioarele risipite prin tot cortul si pe data a inceput sa sforaie din nou. Halal “tentmate”! Dupa inca cateva minute de chin, am reusit sa-mi trag o palma zdravana peste fata si sa omor vrajmasul! S-a facut din nou liniste, dar mie deja mi-a zburat somnul si eram leoarca de transpiratie din cauza efortului. Imitandu-l pe Danut, mi-am dat jos tricoul ramanand numai in slip. Era ceva mai bine, dar de teama tantarilor, nu aveam curajul sa deschid “usa” verandei de la cort, pentru a ne racori un pic. Stateam cu mainile sub cap, ascultand zgomotele discrete ale noptii, incercand sa adorm la loc. Danut sforaia langa mine “fara nici o apasare”. Iarasi mi s-a facut o pofta nebuna de sex si de pula lui minunata! Cocoselul meu statea intepenit si ma indemna la lucruri necugetate!
- Ce o fi, o fi!
M-am aplecat inspre Danut, care dormea pe spate si pe bajbaite i-am cautat Buzduganul. Minune! Acesta era la fel de sculat si de teapan ca si al meu! Si probabil la fel de doritor de nebunii! Nu mai era timp de pierdut! I-am tras cu grija slipul in jos, eliberand din stransoarea lui namila de Buzdugan, care s-a arcuit in sus, ramanad teapan ca un tarus. Mi-am apropiat fata de el si am adulmecat innebunit de placere mirosul acela viril si seducator, de pula tanara si negolita de ceva timp. Apoi, pe orbecaite, am luat-o pentru inceput la lins, metodic si gospodareste, asa cum o faceam de fiecare data, de cand eram impreuna! Am inceput cu maciuca Buzduganului, mare si bulbucata ca o patlagica pe care, dupa ce am lins-o bine, am luat-o in gura la supt si impingand cu buzele preputul am decalotat-o complet. In acel moment am simtit un frison, o vibratie a pulii iar Danut a dat semne de trezire. Mi-a pus palma lui lata peste ceafa si m-a apasat cu putere, iar Buzduganul a intrat in mine cu repeziciune, ajungand pana in gat!
- Si acuma Puiut drag, fa-ma fericit si canta-mi la flautul cu gusa, o serenada nocturna de iubire, asa cum stii tu mai bine!
- OK, iubire scumpa si cat de lunga vrei sa fie serenada?
- Pana in zori, se poate? Daca nu, as vrea macar vreo trei bisuri!
- Adica, sa stau cu ea in gura si sa ti-o sug toata noaptea?! Faun paros si nesatul! Poate te prind ca te golesti mai repede, ca din una am sa fac doua!
- Dar ce rau te-ai facut, voinicule! Muntii astia nu sunt pentru tine! Te fac dur si dracos, nu mai esti fetita mea dulce de acasa!
Nu am mai raspuns si m-am apucat de treaba, intr-o felatie completa si totala, “de la aperitiv la desert “, aducandu-mi iubitul in cateva minute, pe cele mai inalte culmi de excitare si extaz. Danut s-a ridicat apoi in genunchi, mi-a cuprins capul cu lopetile lui si a inceput sa ma pompeze la greu, devenid el cel activ, vioara intai. Desi Danut avea o scula colosala ca dimensiuni (grosime & lungime) dupa aproape 2 luni de convietuire si sex regulat, ne cunosteam perfect anatomia si preferintele, asa ca totul se desfasura fara cusur. Dupa un timp amandoi am ajuns la orgasm si ca de obicei doream sa juisam deodata.
- Iubire, eu sunt aproape gata!
- Si eu Puiutul meu drag! Hai sa-i dam drumul!
Ne-am rearanjat in pozitia 69 fiecare cu flautul celuilat in gura si am mai cantat putin in duet! Ne simteam extraordinar de bine si in culmea orgasmului am explodat amandoi, aproape in acelasi timp! Apoi cu gurile umplute de samanta ne-am imbratisat intr-un lung si pasional sarut, intr-un cum swapping senzual si seducator. Dupa aceea Danut m-a luat in bratele lui musculoase si a inceput sa-mi sarute fata, ochii, urechile si din nou buzele, muscandu-le usor! Se incinsese iubitul meu, iar Buzduganul sau nu se ogoise de loc!
- A fost minuat! Mi-a fost dor sa facem amor, Puiut drag si pofticios!
- Si mie, Ursuletul meu blanos si lacom!
- Puiutul meu drag si iubit, vreau si bisul promis! Un rimming se poate? Macar unul scurt!
- Iubire, stii bine ca in materie de sex nu-ti pot refuza nimic!
- Stiu ca esti nebun dupa rimming, dar am intrebat asa, din politete, ca sa vezi ca sunt “un lord”!
M-am asezat peste trupul paros si incins de placere a lui Danut si am inceput sa-l sarut si sa-l mangai, de sus de la buzele carnoase si senzuale in jos, inspre barbatia lui falnica si flocoasa. Am zabovit mai mult la barbia lui musculoasa si voluntara, cu acea gropita exrem de senzuala, acoperita acum si mai provocator, de perii aspri ai barbii nerase de cateva zile. Imi placea la nebunie sa-i sarut si sa-i musc barbia iar Danut se excita la culme, fiind una din zonele lui erogene. Apoi am trecut in jos pe la sfarcurile intarite de excitare si le-am supt cateva minute facandu-mi iubitul sa geama de placere! Am continuat coborand in jos cu sarutarile peste abdomenul sau musculos si imblanit ajungand la buric, o alta zona de hiperexcitatie! Am intrat cu limba in adancitura calda si paroasa si am inceput sa-l ling si sa-l musc cu pasiune, starnind gemete de placere din partea lui Danut.
- Asa, asa, e minuanat ! Continua, Puiut iubit, mai vreau!
Am coborat mai jos, i-am luat in gura pula si am inceput sa o sug vartos, apoi sa o ling cu pasiune de sus in jos pana la radacina ascunsa intr-o tufa uriasa de floci negri si aspri.
- Iubire, ridica-ti picioarele in sus si pune-ti gambele peste umerii mei!
Danut s-a executat fara comentarii, si-a pus mainile sub sale si si-a asezat gambele peste umerii mei, etalandu-si coaiele si fesele direct in dreptul gurii mele lacome si flamande. Nu am zabovit de loc si am inceput rimmingul cu coaiele imense si grele, ca de taur comunal, luandu-le apoi in gura pe rand si jucandu-ma cu ele. Am avansat inspre fesele carnoase si imbracate in peri aspri si creti, care imi zgariau limba deja iritata de atata lins. Danut nu mai putea de placere si gemea sacadat, largindu-si fesele cu mainile, ca sa pot ajunge mai usor la rozeta lui neagra si paroasa.
- Iubire, haide sa schimbam pozitia! Lasa-ma pe mine sa te aranjez!
L-am pus pe Danut pe spate si i-am adus picioarele peste cap, iar capul intre genunchi, avand fundul si fesele perfect etalate pentru rimming. I-am incalecat gambele si m-am aplecat inspre fese continuand linsul meu umed si apasat .
- Asa, asa, Doamne ce bine e! Mai apasat, intra si la rozeta! Imi place atat de mult cum ma lingi!
Am continuat rimmingul ocupandu-ma de rozeta lui Danut care statea intredeschisa gata sa-mi primeasca limba calda si catifelata. I-am dat limbi si l-am lins cateva minute bune, apoi am inceput sa-l penetrez cu limba, intrand cat puteam eu de adanc in interior si rotindu-o usor, asa incat Danut a inceput sa suiere si sa geama de prea marea placere pe care i-o produceam.
- Ce bine e! Ce minunat poti sa fii, Puiutul meu dulce si drag! Asa, mai adanc, mai adanc, invarteste-ti bine limba si innebuneste-ma!
In culmea exicitarii Danut a inceput sa-si contracte involuntar rozeta prinzandu-mi limba in interiorul sau. Era un joc teribil de excitant si eram amandoi pe punctul de a juisa din nou!
- Acuma! Acuma! Casca gurita mare si vino iute la tzatza!
Am descalecat foarte repede iar Danut s-a asezat in genunchi cu Buzduganul umflat de atata excitare in dreptul gurii mele larg deschise. Pe data un tir puternic si caldut de samanta a tasnit din varful pulii sale ajungand aproximativ pe limba si in gura mea, iar o parte pe fata si pe buze. Dupa ce a terminat de juisat Danut s-a culcat cu capul sub cocoselul meu asteptand aceeasi reactie din partea mea.
- Hai acuma si tu, goleste-te si simte-te bine, Puiutul meu scump si drag!
Avand gura ocupata cu samanta nu puteam sa-i raspund, dar de cum mi-a prins coaiele cu mana lui mare si le-a strans putin, mi-am dat drumul in cateva jeturi directionate de mana mea, direct in gura lui mare si larga. Ne-am imbratisat apoi cu caldura si din nou am facut un lung si placut cum swapping.
Apoi ne-am intins unul langa altul imbratisati, incercand sa ne revenim din efort! Doborati de oboseala si de zapuseala din cort am adormit amandoi imbratisati, ca doi soti, uitand de bisurile promise.
……….

Se luminase bine de ziua, cand m-am trezit, sculat de cantecul vesel si zgomotos al pasaretului din vecini si de briza racoroasa si placuta ce patrundea in cort prin “usa” larg deschisa. Mi-am intors capul spre stanga, dar locul lui Danut era gol! Iubitul meu era foarte matinal, se sculase deja si auzeam zgomotele lui in afara cortului, trebaluind de zor! M-am tarat pana la veranda cortului si l-am zarit facand focul, pentru a pregati micul dejun. Era complet dezbracat si asa paros cum aparea ziceai ca e un om preistoric, un “neanderthal man” in plina activitate.
- Buna dimineata, iubire! Dar ce harnic si matinal esti! Ce faci acolo!
- Buna, Puiut dulce si drag! Uite, am facut focul si ma pregateam sa fac cafeaua! Nu vii sa ma ajuti?
- Ba da, doar sa ma spal si eu! Da’ de ce esti “completely naked”? Deja ti-e prea cald?
- Am fost la rau sa ma spal si am uitat sa-mi iau hainele din cort! Tu inca dormeai atat de profund si nu voiam sa te trezesc!
- OK, in 5 minute sunt gata si eu, apoi vin sa pregatim micul dejun!
Am coborat in vale, unde paraul se adancea intr-un caus de pietre plate si nisip, tocmai bun pentru scalda si spalat. Am intrat cu picioarele in apa rece, limpede si cristalina, m-am stropit pe corp cu apa, ca sa ma obisnuiesc apoi am plonjat in apa cu tot corpul, infiorandu-ma de raceala acesteia. Pe data mi-a disparut toata fierbinteala si transpiratia noptii trecute, muschii mei contractandu-se de placere in apa racoroasa si binefacatoare. Am continuat apoi sa ma spal cu sapun si sampon peste tot, aceasta fiind prima baie in ultimele zile. M-am intors la cort la fel de dezbracat ca si Danut, sa nu fac nota discordanta iar apoi am trebaluit impreuna cu el la pregatirea micului dejun. In 15 minute eram gata!
Am scos sacii de dormit si i-am asezat pe iarba deasa si moale din stanga cortului, am intins un servet mare si am asezat vasele cu mancare. Apoi ne-am pus pe mancat serios si gospodareste, pentru ca ne astepta o noua zi de efort consistent pe cararile acestor munti atat de pitoresti. La final am strans “masa” si ne-am intins pe burta, in mana cu cate o cana aburinda de cafea, savurand cu placere aroma sa deosebita . Trecuse de ora 7 iar soarele se ridicase deasupra molizilor din apropiere, invaluindu-ne in razele lui caldute si zvantand sacii de dormit, umezi de naduseala noptii precedente.
- Draga Puiut, ai avut o idee excelenta azi noapte! Chiar ca imi era dor sa facem dragoste, dar nu stiu cum naiba, in fiecare seara dupa ce ne ghiftuiam cu mancare, ma prabuseam in somn, ca un urs in hibernare!
- Pai, da! Nu degeaba iti spun eu “Ursuletul meu drag!” In excursia asta chiar ca ai fost un “sleepy teddy bear”!
- Ei lasa, ca si tu ai dormit la fel de mult si de adanc! Apropo! Imi esti dator cu niste bisuri de azi noapte! Dupa primul bis, ai adormit in bratele mele, ca o valiza in gara!
- Da, ai dreptate, iubire! Muntii astia m-au obosit si pe mine! Nu mai sunt obisnuit cu efortul intens! Si apoi a mai fost si caldura din cort, cred ca de aia!
- Lasa, lasa! Nu te mai scuza atata! Si inca ma amenintai pe mine ca daca nu fac fata, ai sa mi-o divizezi! Laudarosule! Sa stii ca nu ma misc de aici, pana nu iti respecti promisiunea! Am un chef nebun sa te fut!
- OK iubire, vad bine ca ti s-a sculat si ca ma vrei! Unde doresti, aici pe iarba sau in cort?!
- Hai, ca ma faci sa rad! Sigur ca afara, in natura, la aer curat! Cine naiba sa ne vada aici?! Ca doar nu ti-o fi rusine de pasarele si de alte alea?!
Fara sa mai astepte o replica de la mine, mi-a luat din mana cana goala asezandu-o pe iarba, m-a intors pe spate si suindu-se pe mine m-a pecetluit cu un lung sarut! Simteam cum Buzduganul lui falnic s-a trezit la viata, cum crestea si se intarea vertiginos, alungindu-se si ingrosandu-se, intre burtile noastre lipite. Sigur ca imi iubeam enorm de mult sotul si asi fi facut orice imi cerea, asa ca i-am rspuns cu infocare, sarutandu-l si strangandu-l in brate ca un disperat!
- Mai usor, Puiut ca o sa-mi sfarami oasele! Iar ai devenit gimnast?! Lasa-o mai moale si fii iara fetita mea dulce si draga!
Nu am tinut cont de repros si am continuat sa-l imbratisez cu aceasi putere, incolacindu-ma cu totul, de trupul sau masiv si paros, sarutandu-l necontenit si insetat. Danut a intrat in joc si facandu-si loc mai bine intre picioarele mele, a inceput sa ma sarute dragastos, sa-mi muste si sa-mi mozoleasca tr...



    Login