Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAndy + Vic = Crazy Love to The Black Sea
Autor : ciprianp - 2011-07-06
Citita de 10620 ori - Nota 8.10 (1855 voturi)
... Se luminase bine iar soarele se pregatea sa rasara, incendiind marea, care in aceea dimineta era calma si somnoroasa clipocind la tarm in valuri discrete si lenese. Briza racoroasa a diminetii infoia perdelele usoare din fata ferestrei larg deschise a dormitorului. In pat dormeau goi si imbratisati doi tineri, blozi, bronzati si bine facuti, cu trupurile sculpturale asemenea statuilor grecesti. Cel mai tanar, un pusti cam de 16 ani, cu parul blond auriu si bucle bogate, statea cu capul pe pieptul celuilalt tanar, mai matur cu cativa ani, cu parul blond inchis, tuns scurt, miltareste. Acesta din urma il tinea in brate pe cel mic, protector si tandru. O imagine idilica a doi tineri indragostiti.
Orasul turistic, dar in aceeasi masura industrial si portuar, se trezea la viata. Zgomotele urbane incepeau sa se amplifice si sa patrunda in dormitor pe fereastra larg deschisa, tulburand linistea si somnul celor doi. Deodata pustiul s-a trezit si a deschis ochii sai albastri si somnorosi privindu-si amicul, fara sa-si ridice capul de pe pieptul lui larg si musculos, de gimnast. Il privea cu drag iar capul sau se ridica si cobora in ritmul respiratei ample si profunde, de barbat tanar si in putere, a partenerului sau, care continua sa doarma cufundat intr-un somn profund si odihnitor. Racoarea diminetii il infiora pe pusti facandu-i pielea de gaina, dar de teama sa nu-si trezeasca iubitul nu indraznea sa se miste si sa traga peste ei cearceaful, cazut de pe pat in toiul jocurilor nebune din noaptea ce tocmai a trecut...

...Ce noapte fierbinte si nebuna! Andy a fost fenomenal si mi-a depasit asteptarile. M-a coplesit cu iubirea lui, de parca nu ne-am fi vazut de mai multa vreme. Desi trecusera deja trei zile de cand eram la Constanta, nu ne mai saturam unul de altul si faceam dragoste ca disperatii, de mai multe ori pe zi. Ce frumos dormea iubitul meu, rapus de efortul dragostei si cat de mult il iubeam! Ar fi trebuit sa ma ridic si sa inchid fereastra, se facuse racoare si mi-era tema sa nu raceasca. In plus de asta, zgomotul orasului se intetise si in curand urma sa porneasca vacarmul de dimineata al masinilor din parcarea blocului, cu oamenii grabiti la munca. Dar imi era mila de Andy, dormea atat de profund, nu doream sa-l scol asa de devreme. Inima lui Andy, batea ritmic si regulat, si imi placea sa o ascult stand culcat cu capul pe pieptul lui. Noaptea trecuta, bataile ei m-au adormit ca un cantec de leagan, in timp ce Andy ma mangaia tandru pe ceafa, ca sa adorm mai usor.
Aveam o senzatie foarte placuta intre picioare. Surpriza, cocoselul meu se trezise si era in plina vigoare! Era plin de energie si dorea sa fie iubit! Dar a lui Andy? Mi-am ridicat usor capul de pe pieptul sau ca sa apreciez situatia! Da, era clar, Andy ma visa ori poate traia in vis momentele noastre de iubire! Cocoselul sau statea tare si viril, indreptat in sus ca o sulita, iar in varful sau rosu si bombat au rasarit cativa stropi cleiosi din roua iubirii! Oau!! Yami!! Ce pofta imi facea! M-am uitat la ceas, era aproape sapte! In fond cinci ore de somn erau arhisuficiente! Mai puteam dormi si dupa amiaza! Eram nerabdator! Cu riscul ca Andy urma sa ma injure, eu tot voiam sa-i iau pula la supt! Eram nebun dupa ea, iar stropii aceaia din varful glandului, imi faceau o pofta teribla!
M-am ridicat usor, iesind de sub bratul protector a lui Andy si aplecandu-ma spre pubisul sau epilat, i-am lins usor pula, culegand stropii de "roua". Doamne, ce gust minunat! Era gustul acela care ma innebunea intotdeuna, era gustul specific a lui Andy! Acesta, simtind o lucrare in zona lui cea mai virila si crezandu-si in pericol barbatia, s-a trezit brusc! Dar s-a linistit repede si cu ochii inca umezi de somn m-a privit dragastos, zicandu-mi:
- Guten Morgen! Was machst du, kleine Süße? Ti-e fomica?
- Guten Morgen, liebe Andy! Da, imi era foame de cocoselul tau si imi era pofta sa-i simt gustul! Imi dai voie?
- Natürlich! Cu cea mai mare placere!
Nu am asteptat alte invitatii si am trecut la treaba, conform obiceiului nostru matinal, atunci cand eram impreuna. Inainte de a ne ridica din pat, trageam o repriza de sex oral, in loc de gimnastica de inviorare, incalcand astfel cu nerusinare toate canoanele gimnasticii, care ne-au fost predicate metodic atatia ani! Andy s-a asezat comod, rezemandu-se cu umerii de tablia patului si punandu-si ambele perne sub cap, iar eu m-am intins intre picioarele sale cu capul in dreptul instrumentului, gata de lucrare. I-am luat intai glandul in gura si am inceput sa-l sug ca pe un mamelon de uger, si sa fiu " Mein Hunger Kalb", adica vitelusul sau nesatul. Dupa o vreme, cand glandul lui Andy s-a umflat de placere, i-am luat toata pula in gura si am inceput sa "cant la caval". Era momentul in care si Andy devenea activ si cooperant, pompand de jos in sus in ritmul in care gura mea urca si cobora pe instrument! Andy se incalzise si era in culmea excitarii.
- Asa, e foarte bine, vitelusul meu scump! Ia-o pe toata si suge-o bine! Suge mai cu putere, ca sa-ti dau laptic!
Apoi, pentru placerea sa mai mare, s-a ridicat asezandu-se cu fundul pe tablia patului iar eu m-am pus in genunchi intre picioarele sale si am continuat suptul de vitel flamand! Andy nu mai putea de placere si a inceput sa ma pompeze, intrand si iesind rapid din gura mea.
- Asa, asa, Mein lieber Kalb! Suge-ma bine, ca imediat iti da Andy laptic! Ah, Ah, asa e foarte bine! Ah!! Acuma! Casca gurita ca vine lapticul tau! Oau!! Cat de bine e! Asa, asa, ia-l pe tot! Sa nu piezi nimic!
Incantat de productia lui Andy am sorbit cu nesat "lapticul" sau pana la ultima picatura, apoi constiincios i-am lins pula, lasand instrumentul curat si in perfecta stare de functionare.
- Bravo, dragul meu Vic, ai fost un baietel harnic si foarte cuminte ! Vino aici langa mine sa te sarut, dulceata mica ce esti!
Dulceata, eram desigur, dar nu mic! Eram ditamai flacaul, tot atat de inalt si de solid ca si el! M-am ridcat totusi, iar Andy m-a imbratisat dragastos si a inceput sa ma sarute patimas. Ma strangea tare in bratele sale musculoase de gimnast si sarutandu-ma cu sete imi sorbea fiecare respiratie! Limba lui lacoma se impletea senzual cu limba mea in cel mai fierbinte sarut!
- Gata, pentru acuma! Ti-ai luat lapticul, hai la baie si apoi sa mancam de adevaratele, ca sunt mort de foame!
- Si cu mine cum ramane?
- Pai, tocmai ti-am dat lapticul de dimineata! Nu ti-a fost suficient, nesatulule?!
- Ba da! Dar..., cu cocoselul meu, cum ramane?
- Aha! Nu te-ai golit inca? Vrei sa te ajut?
Fara alte comentarii, cu o miscare de jujitsu, Andy m-a trantit inapoi in pat si aplecandu-se peste mine mi-a luat cocoselul in gura, incepand un supt viguros! Fiind deja extrem de excitat nu i-a trebuit mult lui Andy sa ma aduca la orgasm. Cand a simtit ca voi juisa a iesit si mi-a strans cocoselul cu putere in palma sa aspra si batatorita. Pe data am juisat ca o fantana arteziana in jeturi inalte si laptoase, cazand calde pe pieptul meu.
- Mama, mama! Ce jeturi si ce productie! Tu in loc sa dormi azi noapte te-ai pus pe fabricat laptic! Gata cu tine! Hai la baie sa ne dusam si apoi la masa! Kommen Sie bald, mein lieber Vic!
Dupa ce ne-am dusat si ne-am facut programul de dimineata, am pregatit amandoi micul dejun si ne-am intors in dormitor ca sa mancam. Gazda care ne inchiriase apartamentul avea o masuta speciala, de servit masa in pat. Era foarte kinky, asa ca am profitat de ocazie si am luat mereu micul dejun la pat! Ne-am asezat in pat cu spatele rezemat de tablie si cu pernele sub umeri, cu masa pusa peste picioarele noastre. Desi masa era destul de lunga, incapeam cu greu amandoi sub ea, asa ca stateam inghesuiti, aproape lipiti unul de altul. Am mancat amandoi cu pofta tartine cu salata de icre fumé, friptura rece de piept de curcan, rosii, castraveti, ardei, tartine cu gem de portocale, suc de fructe iar cafea numai pentru Andy, ca mie nu imi dadea, fiind minor! La cafea, Andy a dat masuta la o parte, ca sa savureze mai comod cafeaua, un tabiet care il facea si mai matur in ochii mei de adolescent precoce si nelinistit!
Neavand ce face, in asteptarea celei de-a doua parti a sexului de dimineata, eram neastamparat si aveam chef de joaca. Pentru ca eram in continuare amandoi dezbracati, am profitat de ocazie ca Andy era ocupat cu cafeaua si am inceput sa ma joc cu cocoselul sau, care acuma se odihnea blegit pe burta lui. L-a inceput Andy m-a lasat rabdator sa-mi fac numarul si sa ma joc, dar cand a inceput sa se excite, m-a mustrat suparat ca-i tulbur placerea cafelei de dimineata:
- Dar mai stai o data locului, copil neastamparat! Lasa-ma sa-mi beau in tihna cafeaua si dupa aia am sa ma ocup si de tine! Mai, tu nu intelegi nemteste, lasa-mi pula in pace, ca o scoli degeaba! Inca nu a venit vremea de futut! Lasa-o sa se odihneasca un pic, ca a muncit saraca toata noaptea iar de dimineta, din nou! Daca vrei sa fie in forma, lasa-mi cocoselul sa-si revina, ca altfel o sa te frec o ora, ca sa ma pot goli!
- OK, Andy, cum zici tu, batrane!
Special am accentuat cuvantul "batrane" ca sa subliniez diferenta de varsta dintre noi, eu fiind mai tanar si in consecinta mai in putere decat el, "un bosorog", desi era mai mare decat mine numai cu 5 ani si ceva. Simtind ironia, Andy s-a infuriat si drept pedeapsa mi-a ras o plama zdravana peste ceafa :
- Mai, dar ce obraznic te-ai facut! Nu mai ai pic de respect pentru cei mari! Unde sunt vremurile acelea cand erai un baietel timid si cuminte, care nu imi ieseai din cuvant, ca sa iti dau dulciuri si jocuri? Pe masura ce cresti, te faci mai frumos si mai sexy, dar din pacate devii tot mai obraznic si mai increzut! Fara suparare, am vazut asta si pe podiumul de concurs si in sala de antrenamente! Esti un gimnast talentat, insa nu esti singurul, putina modestie nu strica! Gata cu morala! Sper ca nu te-ai suparat, dragul meu Vic!
Ba bine ca nu! Bineinteles ca m-am simtit ofensat de morala facuta si mai ales de tonul sau superior, de barbat matur, de "mare campion", care da lectii la pustii obraznici ca mine! Drept razbunare, am sterpelit castronasul cu gem de pe masuta si cand Andy nu a fost atent, ducand la gura ceasca de cafea, i-a rasturnat restul de gem peste pula si l-am intins pe toata lungimea ei!
- Mai copilule, tu chiar ai innebunit, ori nu mai esti intreg la minte?! Ce ti-a venit? Uite, mi-ai manjit toata pula cu gem! Dar ce crezi tu ca e ea, bataia ta de joc? Ai intrecut ori ce masura! Treci imediat si curata-ma! Sa nu ramana nici un strop de gem!
Atata asteptam! M-am aplecat cu repeziciune si am inceput sa-i iau pula la lins ca pe o inghetata pe bat.
- Mai apucatule, ce faci? Nu asta ti-am spus! Treci imediat la baie si adu buretele si un prosop! Aha! Asta ti-era planul! Voiai sa mi-o iei din nou in gurita! Parsiv mic si obraznic ce esti!
Desi ordinul era destul de ferm si de rastit, deodata "am uitat" germana pe care o cunosteam si m-am prefacut ca nu pricepeam nimic, continuandu-mi costiincios linsul. Mizam totusi pe placerea lui, mai puternica decat furia si enervarea de moment, cat si pe simtul sau de umor. Si am avut dreptate! Treptat Andy s-a relaxat, pula i s-a sculat tare si pietroasa si cu un oftat de placere a cedat si m-a iertat:
- Bine, mai nebun mic si nesatul de pula! M-ai dat gata! De data asta te iert, dar sa fie pentru ultima oara! Gluma-i gluma, pula-i pula! Dar sa stii ca va veni si randul meu!
Oprindu-ma o clipa din lins, am mormait un multumesc, "Danke, mein Geliebter!", apoi mi-am continuat treaba atat de placuta! Pula lui avea acum un gust extraordinar, dulce acrisor cu aroma de portocale, diferit de gustul sau obisnuit, salciu si cu o usoara aroma de pipi. Placerea mea crestea in aceeasi masura in care crestea si cea a lui Andy, pula lui statea drepata, in sus, batoasa si pietroasa. Am vrut sa o iau un pic si la supt dar Andy m-a oprit brusc, ridcandu-mi cu mainile capul de pe pula sa.
- Nein, nein, nein! Gata cu asta! Ai primit deja lapticul! Vad ca mi-ai terminat de curatat pula, dar mi-ai manjit si coitele. Ocupa-te si de ele!
- OK Chef! Ich verstehe, ihre Bälle auch!
M-am aplecat mai jos si am inceput sa-i ling coaiele lipsite de pilozitate ca de altfel intreaga sa zona genitala! Ce parsiv era Andy! Nici urma de gem, dar am intrat in joc si i-am facut pe plac, nemaivoind sa-l supar.
- Salta mai sus picioarele, ca sa pot sa ajung mai bine la ele!
Andy s-a supus comenzii mele ridicandu-si picioarele si sprijinindu-si salele cu mainile. Asa aveam o prezentare perfecta a coaielor dar si a fundului sau carnos si apetisant. Am continuat cu linsul, apoi usor, usor, am coborat cu limba inspre fundul sau atat de atragator, care astepta un rimming excitant. Stiam deja care erau placerile iubitului meu si nu am ezitat sa-l satisfac! Inca in urma cu doi ani, cand m-a initiat si am devenit gay, inainte de a ma invata sa facem sex oral si anal, m-a invatat sa-i dau limbi, m-a invatat arta rimmingului iar de atunci, de fiecare data cand faceam dragoste, asta a devenit una din marile noastre placeri!
- Wunderbar, wunderbar! Mach weiter, nicht aufhören, mein lieber Vic!
Nici vorba sa ma opresc, cand stiam ca-i place asta atat de mult! Am continuat cu linsul aducandu-l pe Andy in al noualea cer! Gemea de placere si gafaia excitat la culme. Cand am inceput sa-i penetrez rozeta cu limba, gemetele s-au intetit iar excitatea sa a atins apogeul, era in pragul orgasmului!
- Ah, nu mai pot de placere, dulcele meu copil! Ma innebunesti de placere si simt ca ma voi termina curand asa ca te rog sa te opresti, chiar daca imi place atat de mult!
Brusc, Andy si-a lasat in jos picioarele musculoase ascunzand obiectul muncii mele, chiar daca eu, incalzit si pasionat de fundul sau atat de senzual si de provocator, intentionam sa mai continui, dar l-am inteles! Era prea excitat si risca sa se goleasca inainte sa ma futa! Ar fi fost o irosire inutila! Apoi Andy s-a ridicat din pat, a mers la bucatarie si s-a intors, zambind siret, cu un borcan de unt de arahide!
- Acum e randul meu, scumpul meu copil obraznic si neascultator! Stai pe coate si in genunchi si prezinta-ti funduletul lui taticu’ !
Ascultator, m-am conformat indicatiilor sale, si m-am asezat cu fundul in sus la dispozitia lui Andy, asteptand sa ma pregateasca de futut. Era randul lui sa-mi faca rimming! Acesta mi-a indepartat genunchii cat s-a putut de mult, ca sa aiba acces deplin la fundul meu. Apoi Andy a inceput sa ma mangaie pe fese si sa ma sarute, muscandu-ma usor spre marea mea placere! Deodata, am simtit cum intra intre fesele mele ceva rece si lunecos. Era mana lui Andy plina cu unt de arahide! Dupa ce mi-a tencuit bine fesele cu respectiva crema, a mai indesat cu degetele, cat a putut, si in anusul meu. Ma simteam plin si gresat ca un motor de tractor! Tare neplacuta senzatie! Nu stiam ce va urma si murem de curiozitate sa aflu!
- Ei, uite ca ti-a venit si tie randul, dulceata mica si obraznica! Ce credeai, ca scapi asa de usor, luandu-mi pula si coaiele la lins? Acum sa te vad, viteazule! E randul meu! Scoate curul la bataie si sa nu aud nici musca! M-ai inteles?! Te vreau un copil cuminte si ascultator! Vei face asa cum am sa-ti poruncesc eu! Fara comentarii sau vaicareli! Jetzt, ich bin der Boss!
Bineinteles, ca el era seful! Rascracanat, cu fundul in sus, plin de unsoare, nu mai puteam face nimic! Resemnat si docil, asteptam urmatoarea miscare din partea lui Andy.
- OK Boss, Ich werde ein guter und gehorsam Junge sein!
Spre marea mea surprindere dar si placere, Andy a inceput sa-mi linga fesele la modul cel mai excitant, curatandu-le de grasime iar din cand in cand musca din ele ca dintr-un fruct carnos. Andy de-abia incepuse pedeapsa ce mi-o rezervase iar eu deja eram teribil de excitat! In paralel cu acest rimming onctuos, atat de senzual, Andy ma penetra cu degetele, masandu-mi sinficterele si largindu-le pentru adevarata pedeapsa ce mi-o pregatise! Ma simteam extraordinar de bine si teribil de excitat! In scurt timp Andy ajunsese sa ma penetreze cu patru degete iar fundul meu bine gresat s-a relaxat si s-a largit mai mult decat era nevoie, in conditiile in care pula lui era una cat se poate de normala ca dimensiune! Apoi, Andy a avansat cu rimmingul intre fese si la rozeta, curatand bine de unt aceste zone. Cand limba lui musculoasa si catifelata imi atingea rozetea ori mi-o penetra, gemeam rapus de excitare, iar Andy simtind la ce "chin" ma supunea, prelungea intentionat jocul sau excitant! In scurt timp eram terminat!
- Dragul meu Andy, te rog sa incetezi ca nu mai pot! Ma innebunesti de placere si... Ah!! Oau!! Gata! Dragul meu iubit m-ai terminat!
Coplesit de placere si excitare mi-am dat drumul stropind copios cearceaful de sub mine!
- Ei, ca sa vezu si tu dragul meu, cum e sa te excite cineva, fara sa te futi! Sa iti fie de bine! Ei, si abia acuma a venit randul futaiului! Stai capra si propteste bine, ca cocoselul meu vine la atac! Du wirst sehen sofort die Sex- Weltmeister!
Andy si-a frecat pula gresandu-o, cu palmele inca unse de unt apoi a potivit-o intre fesele mele cu varful la rozeta mea intredeschisa, gata sa-o primeasca. Incet, incet, tinandu-ma strans de solduri, a inceput sa impinga, intrand foarte usor in mine, pana la capat.
- Ai vazut ce simplu a fost de data asta! Cred ca nu te-a durut de loc! Uite ce descoperire senzationala am facut!
- Intr-adevar, aproape ca nu am simtit nimic! Cocoselul tau a lunecat in mine asa de usor!
Bucuros de noua sa descoperire Andy a inceput sa ma pompeze cu frenezie iar pula lui lucra cu spor in interiorul meu aducandu-ma repede la o noua stare de maxima excitare si placere. La randul sau, Andy gemea adanc coplesit de extaz si gafaia sacadat, de efort si de excitare! Asteptam, din clipa in clipa, sa se goleasca, doborat de placere si incercam sa-mi sincronizez orgasmul cu al sau. Dar flacaul se tinea tare si nu voia sa termine cu mine asa de usor!
- Mai poti, mein lieber Meister? Nu ai obosit inca?
- Nein, nicht mein süßer Junge! Ich bin immer noch die Sex-Weltmeister ! Sunt inca in putere si mai vreau sa ti-o mai trag! Haid...



    Login