Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Andrew colegul nou2
Autor : Samix - 2020-04-01
Citita de 4460 ori - Nota 7.45 (29 voturi)
Salut! Numele meu este Claudiu si asa cum am mentionat, am revenit cu onoua fantezie, care cine stie poate ca se va materializa candva.

Asa cum am mentionat, in finalul primei fantezii, am adormit imbratisati , eu cu spatele la pula lui pe care vroiam sa o mai simt in mine.

In timpul noptii, il simteam cum imi masa incet sfarcurile, iar pula lui se scula, dar o freca incet intre bucile mele, dar fara sa faca ceva. Era asa de bine, practic imi placea. In tot acest timp, cand simteam pula lui ca se joaca la curul meu, ii simteam mana cum coboara spre pula mea si ii freca incet capul, apoi cand simtea ca se umezeste, intindea practi acel lichid pre-seminal pe capul pulii mele, apoi urca din nou spre sfarcuri, practic ma lubrefia cu propriul lichid. Senzatia asta, acest joc ma inebunea.

A doua zi dimineata, eu eram cu gandul sa il sug, sa ma futa din nou in cur, sa il simt cum ma domina, practic il vroiam si il tot vroiam, dar...aud

- Claudiu, hai sa mergem ca la ora 11, avem sedinta, apoi vreau sa terminam ce mai avem de terminat.
Toate bune si frumoase, dau sa ma imbrac si vine incet in fata mea si cu o atingere ca si cum pare involuntara, ma atinge pe pula, dar fara sa o stranga, ci doar a atins-o.
Nu am zis nimic, practic ma inrosisem la fata, iar geamatul scos, l-a facut sa imi arunce o privire cu,coda ochiului. In timpul prezentarii, el statea langa mine, din cand in cand cu o mana il vedeam ca isi masa pula prin pantaloni, apoi se facea ca din greseala imi pune mana intre picioare. Ziua a fost groaznica pentru mine, caci am fost mai mult excitat decat sa pot sa fiu atent.

In fine, ajungem la restaurant, unde mancam ceva, dar fara sa aduca in discutie gesturile sale ci am discutat despre noi, viata si cam atat. Ma cam dezamagise toata treaba asta, ma simteam folosit cumva...dar am zis sa trec peste si totul va fi bine. In timpul cinei, se ridica de la masa si varsa pe camasa mea paharul cu vin. Vine la mine sa ma ajute sa ma curat si ma intreaba daca mai am o alta camasa, caci nu stie sigur daca cei de la spalatoria hotelului ne pot ajuta pana a doua zi. Raspunsul meu a fost afirmativ si intr-un final ajungem in camera.

Am bagat cartela, am intrat primul, apoi el dupa mine, Cum am inchis usa s-a napustit asupra mea si m-a sarutat prelung si pasional, Practic ma devora cu gura lui. A incercat sa rupa camasa de pe mine, dar din pacate nu a reusit decat cativa nasturi, ne pufnise rasul, dar dupa ce am dat-o jos, privirea lui s-a transformat intr-una de pradator. S-a apropiat de mine, sarutandu-ma pe gat, tandru, in timp ce cu o mana imi masa sfarcurile, iar cu cealalta imi masa pula care era deja ca parul prin pantaloni.

Am vrut sa pun mana pe pula, lui, iar raspunsul lui a fost unul in soapta:
-Nu acum!

- Simteam ca nu mai rezist, practic ma devora cu saruturile lui, care au coborat incet spre sfarcuri si a inceput sa le linga si sa le muste usor. Am inceput sa il apas pe cap, sa muste mai tare, dupa care il vad cum lasa o dara de saliva pe sfarcuri si incepe sa o intinda cu mana si in tot timpul asta sufla pe ele. Caldura salivei sale cu atingerea degetului si cu respiratia sa , ma faceau sa ma explodez, practic nu mai rezistam.

Gemeam infundat, vroiam sa fiu patruns sa imi faca ce vrea, dar numai sa ma scape de chinul ce se afla in pantalonii mei.

Il vad pe Andrew cum coboara in jos, ma saruta pe abdomen, practic ma gadila cu limba, dar in acelasi timp ma si excita si observ cum imi desface cureaua de la pantaloni, dupa care ii da jos si incepe sa imi maseze pula prin chiloti. Ii mirosea, si imi spunea:
- Imi place sa vad pata asta de pe chilotii tai, sa stiu ca eu sunt cel ce a provocat toata aceasta pata, sa stiu ca eu te-am excitat.

-Fute-ma i-am zis.
-Hmmm...chiar asa? si imi masa pula.
-Da, te rog!
Apoi trage chilotii jos, o decaloteaza usor, era uda, era plina de lichid, era tare...muream
Scoate limba si incepe sa se joace cu ea pe capul pulii, intindea lichidul, o lingea, inghitea. Ma intoarce si ma pune cu fata la peete si imi spune sa ma aplec in fata. Ma conformez si il simt cum imi desface bucile cu mana si incepe sa ma linga in fund. Muream de placere. Muream, practic simteam cum ma futea cu limba. Respiratia lui fierbinte ma inebunea.

Se opreste si imi spune:
-Hai in pat.
Il vad ca se dezbraca si era la fel de excitat ca si mine. Ma uit la el si ii spun:
-Vreau un 69.
Ma intind pe pat, il vad cum se aseaza incet cu pula lui deasupra mea. O miros, mirosul era unul interesant, era ceva frumos. Mirosea a masculinitate, a sperma, dar nu gretos.
Il simt cum incepe sa ma suga, inebuneam de placere, pulalui inca se balanganea deasupra mea, intind mana, o frec incet, se opreste si geme. Scot limba afara si incep sa ii ling usot capul si o decalotez usor. Lichidul, era putin salciu amestecat cu sarat. Era delicios. O ling si incepe sa impinga usor, impingea usor in gura mea, Cand a scos-o, am vazut ca se muta putin, practic mi-am dat seama ce vroia. Incep sa il ling incet in fund, era epilat, ii vad gaurica. Era un gust amarui cu ceva...nu imi dau seama cu ce, dar era fenomenal.

Ii bag un deget, era asa stramt, era fierbine, dar nu vroiam sa il fut, vroiam sa il gust, sa il miros, sa il ating.
Se ridica se pune langa mine pe spate si ma apropii de el. Iii sarut buzele, am simtit gustul pulii mele, amestecat cu saliva sa. Am coborat spre sfaruri. apoi spre pula lui, Ii masa coaiele, apoi ma opream din supt si i-o frecam si sugeam usor coaiele. Ma inebunea cand il auzeam cum geme. Apoi imi umezeam degetele cu saliva si cu lichidul de pula lui si il masal usor in zona anusului, Ma excita la culme sa simt cum intru usor in el. Nu am bagat degetul decat un pic, decat cat sa simt cum este. Se intinde si imi da niste lubrifiant. Il aplic pe mana si continui sa il masez, Se intoarce pe spate si ii pun o perna sub burta. Am aplicat lubrifiant din plin, il lingeam si ii bagam degetul usor, pana am simtit ca pot mai mult si mai mult. El imi dadea contre. In tot acest timp il si lingeam, Practic simteam un gust amarui, amestecat miros de pula si transpiratie. Se ridica. Si ma imbrati...



    Login