Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmor Catalan
Autor : ciprianp - 2011-05-25
Citita de 9983 ori - Nota 8.10 (1918 voturi)
Barcelona, sfarsitul lunii august. Ruby Princess acostase pentru ultima croaziera din Mediterana in acel an. In mai putin de 48 de ore trebuia sa ridice ancora si sa se indrepte spre Valencia. Desi era inainte de pranz soarele era deja fierbinte, incingand puntile vasului, misunand de personal care muncea de zor pentru a primi in mod corespunzator noul lot de turisti. Vic echipat elegant, de oras, se indrepta spre una din portile de acces, pentru o iesire de 24 de ore in Barcelona. Obtinuse cu greu aceasta permisie, tot personalul fiind consemnat la bord. Motivul acestei vizite era Paco, domnul Francisco Ramos, cu care se imprietenise cu ocazia unei croaziere anterioare pe Mediterana si caruia i-a promis ca-i va face o vizita de prietenie cand va trece prin Barcelona. Atunci intre cei doi se legase o frumoasa si intima prietenie si au trait momente fierbinti de amor pe vas, ramanad in continuare amici .
Vic ardea de narabdare sa-si revada prietenul si era deja emotionat de intalnire. De cum a ajuns pe chei a vazut nu departe o masina decapotabila argintie, iar pe Paco agitandu-se si facandu-i semne energice cu mana. Vic s-a indreptat grabit spre prietenul sau si odata ajuns langa masina l-a imbratisat amical. La randul sau Paco l-a strans in brate viguros si l-a sarutat discret pe obraz.
- Hola, dragul meu Paco!
- Hola, draga Vic! Ma bucur nespus de mult ca te revad! Asa cum ti-am scris, dupa ce am terminat croaziera, mi-a fost tare dor de tine!
- Si mie mi-a fost greu fara tine si te-am dorit de multe ori.
- Haide, urca in masina si sa mergem la mine! Mi-am luat liber doua zile, special pentru tine! Dar pana atunci sa ne oprim undeva sa mancam, ca eu in afara de o cafea, nu am lauat nimic pe ziua de azi.
- OK dragul meu, te rog sa faci cum crezi tu ca e mai bine! Sunt oaspetele tau iar tu esti The Boss! Iti stau la dispozitie pana maine la ora 18, cand este ora limita de imbarcare, pentru ca la 19 am Sedinta operativa pentru a doua zi.
- Asa putin!? Parca spuneai ca stai 48 de ore!
- Am spus aproape 48 de ore si era vorba de stationarea vasului in port! E bine si atat, pentru ca am obtinut foarte greu aceasta invoire. A trebuit sa ma milogesc la Sefu’ cateva zile iar el nu a cedat pana nu i-am satisfacut niste dorinte!
- OK, e bine si asa! Doamne, nici nu stii ce bucuros sunt ca esti iarasi cu mine! Imi vine sa sar pe tine, sa te sarut si sa te devorez pana la ultima bucatica!
- Mai bine sa devoram ceva de mancat! Unde ma duci?
- La un restaurant celebru si select cu specific catalan, “Els Quatre Gats”, adica “Cele Patru Pisici”. Este foarte vechi, din anul 1897, fiind o replica locala a renumitului “Le chat noir” de la Paris si se afla la parterul celebrei “Casa Marti”, o cladire istorica si emblematica a Barcelonei.
Masina a parasit portul, trecand prin Plaça de la Carbonera si pe langa statuia lui Cristofor Columb, am depasit zona animata Las Rambas cu multitudinea de magazine, buticuri, restaurante si terase si am intrat intr-un cartier select si distins, cu strazi largi, marginite de vile elegante gen sfarsitul secolului XIX inceputul secolului XX, inecate de o vegetatie luxurianta, specific mediteraneana. Am intrata pe Carrer de Montsió si am oprit in fata unei cladiri cu adevarat impresionanta, Casa Marti, care era extrem de interesanta ca arhitectura, amestec de stiluri, de la neogotic, pana la art nouveau, opera unui renumit arhitect catalan. Cladirea era bogat decorata cu statui, bazoreliefuri, arcade, grilaje si balcoane in diverse stiluri care insa se imbinau intr-un mod placut si foarte armonios.
- Gata, am ajuns! As fi vrut sa-ti mai arat macar o parte din frumusetile orasului dar din nefericire nu avem timp pentru asta! Poate altadata vei sta mai mult timp si atunci voi avea ocazia sa-ti arat splendorile Barcelonei! Chiar, tu ai mai fost prin Barcelona?
- Da, de aici m-am imbarcat prima oara si am stat aproape 2 zile, la un hotel din zona portului, apoi am mai facut cateva escale si am vizitat cate ceva singur, fara ghid, dar pe fuga si in scurt. In general, invoirile personalului in orasele de escala nu depasesc cateva ore!
Cei doi au intrat in restaurant pe o usa mare si somptuoasa, marginita de 2 leandrii infloriti si au patruns intr-o sala destul de larga, cu coloane si pereti acoperiti de tablouri si imagini de epoca. Sala avea pe trei parti o galerie superioara, ca un cerdac sau balcon, unde se ajungea pe o scara de lemn, decorata frumos si elegant. Paco si Vic au urcat acolo si s-au asezat la o masa dinainte rezervata. Imediat a aparut un chelner tanar, dar stilat, care le-a urat bun venit si a intrebat daca doresc ceva de baut. Vic a optat pentru un vin alb demisec iar Paco fiind cu masina, a ales un fresh de portocale rosii de Sicilia, acrisor si amarui, tocmai bun ca aperitiv.
- Draga Vic, stiindu-ti deja preferintele, in calitate de gazda mi-am permis sa alcatuiesc eu meniul, unul catalan, profilat pe peste. Am asortat si cateva vinuri locale pe care nu cred sa le fi gustat inca. Daca iti vor place, la plecare am sa-ti daruiesc cateva butelii, ca sa iti imbogatesti colectia.
- Ma bucur sincer si de abia astept!
La scurt timp au sosit, pe rand, diferitele feluri ale meniului specific catalan:
- Manestra de escalibadas con atun confitado y pesto (o gustare calda, piperata cu vinete, ceapa, ardei, ton confiat si pesto)
- Calamarata a la marinera ( zeama pescareasca cu paste Calamarata si creveti roz )
- Bacalao a la catalana (cod catalan cu ou, spanac si naut)
- Crepe de setas y marisco con salsa de cava (clatite cu ciuperci si fructe de mare, cu sos de sampanie), iar ca desert ceva dulce si racoritor:
- Gelatina de ron con sorbete de limon y menta (jeleu de rom cu sorbet de lamaie si menta)
Vic si Paco au savurat incantati deliciosul pranz catalan, asezonat cu vinuri excelente, dulci-acrisoare si aroma intens fructata, povestind ce au mai facut in rastimpul in care nu s-au mai vazut. Apoi au parasit restaurantul si s-au urcat din nou in masina.
- Acum, dupa ce am rezolvat treaba cu mancarea sa trecem la ceva mult mai important. Sa ne ingrijim si de “corazón”. In mai putin de o ora ajungem la mine!
- Locuiesti atat de departe?
- Nu, din contra, stau la 10 minute de aici. Am un apartament intr-un bloc nou si modern dar vom merge la tara, in Les Planes, o suburbie langa Parc de Collserola. E o zona extraordinara, Serra de Collserola, naturala, plina de verdeata unde unchiul meu are o casa de vacanta. Acolo am si eu, camera mea.
- Dar parca spuneai ca…
- Nu-ti face griji, dragul meu, vila e pustie in cursul saptamanii, cu totii suntem de obicei la munca! Casa prinde viata numai in weekend.
Nu dupa mult timp au ajuns in asa numita “zona rurala”, de fapt un lant de mici cartiere cu vile cochete ascunse prin gradini pline cu flori si arbusti sau livezi de citrice si maslini. Din soseaua principala, masina a ajuns pe o strada superba pe care nu se aflau mai mult de 8-10 case, plasate in mijlocul unor curti si gradini intinse, pline de vegetatie si flori. Apoi au trecut de o poarta masiva din fier forjat si au mai rulat cativa metri pe o alee marginita de tufe incarcate cu flori multicolore si inmiresmate. In cele din urma s-au oprit in fata unui conac elegant cu doua nivele, de culoare alba, construit in stil colonial, cu cateva dependinte. Dupa ce au coborat din masina, Paco a parcat-o intr-una din dependinte apoi, fara a intra in cladire, l-a luat pe Vic pe dupa umeri si l-a condus in spatele vilei unde se afla o terasa partial acoperita si o piscina albastra, tocmai buna de racorit pe arsita care se instalase. Terasa dadea intr-un salon mare si racoros, plin de canapele, fotolii si masute, in stil maur.
- Bine ai venit la mine, dragul meu Vic! Te rog sa te faci comod, pana aduc ceva de baut! Daca vrei, ne asezam pe terasa la aer.
- Da, pe terasa ar fi excelent! Ador gradinile mediteraneene pline de arbusti si flori placut mirositoare!
Paco a disparut in casa si a revenit cu o sticla de sampanie Codorníu (Codorníu Cava Gran Reserva, o sampanie catalana foarte populara si renumita ) si doua cupe. A scos dopul, a turnat in pahare, apoi i-a oferit unul lui Vic.
- Pentru prietenia noastra !
- Pentru dragoste si fericire, dragul meu Vic!
Paco a lasat jos cupa si imbratisandu-l pe Vic a inceput sa-l sarute cu sete si patima. Cuprins de pasiune si dorinta Vic a raspuns la fel de inflacarat. Cei doi strans imbratisati continuau sa se sarute insetati de dragoste si imbatati de dorinta de a face amor.
- Dragul meu, este foarte cald, cred ca ar fi bine sa ne racorim in piscina!
- Excelenta idee! Poate mai facem si diving, nebunaticule! Dar eu nu mi-am luat slipul cu mine!
- Nici o problema, ne scaldam amandoi “completely naked”! Cred ca nu mai e cazul sa ne jenam!
- OK, draga Paco, haide in apa!
Dupa ce s-au dezbracat pe terasa, cei doi tineri, frumosi, bronzati si in pielea goala, au plonjat in piscina adanca si spatioasa, balacindu-se veseli in apa limpede si placuta. Au inotat o perioada, s-au mai harjonit prin apa, apoi nerabdator Paco a devenit mai posesiv si l-a inghesuit pe Vic intr-un colt al piscinei. Apa era perfect transparenta si se vedea clar cat de excitati erau amandoi. Paco l-a cuprins pe Vic in brate pe la spate si a inceput sa-l sarute pe gat si pe ceafa.
- Vic, mi-a fost foarte dor de tine! Te doresc mult de tot! Nici nu stii cate nopti am stat treaz gandindu-ma la tine si retraind momentele noastre fierbinti de iubire de pe vapor.
- Draga Paco, mie mi-a fost la fel de greu fara tine si au fost multe nopti in care as fi dorit sa fim din nou impreuna!
Paco l-a luat in brate pe Vic, l-a dus pana la treptele de acces asezandu-l acolo, apoi s-a alungit intre picioarele lui si a inceput sa se joace cu scula frumoasa si intarita a acestuia. Vic era fericit si mangaia parul ud si carliontat a lui Paco in timp ce acesta a inceput un supt viguros. Dupa o vreme Vic a ajuns in culmea extazului, a inceput sa gafaie, sa geama sacadat si sa pompeze la randul sau in gura adanca si voluptoasa a lui Paco. Daca initial lui Paco nu-i placea sa primeasca sperma in gura, Vic l-a invatat sa faca cum swap, iar de atunci adora cumswappingul. Vic a inceput sa geama apasat, cuprins de fericire si sa juiseze in gura larg deschisa a lui Paco, in jeturi groase si caldute. Apoi Paco s-a ridicat, l-a imbratisat pe Vic si au inceput un sarut lung si pasional, insotit de un cumswapping excitant si rascolitor.
- Ai fost superb, dragul meu Paco! A fost deosebit de placut! Acum e randul meu! Aseaza-te pe marginea piscinei ! Asa e foarte bine! Acuma te rog sa-ti pui picioarele peste umerii mei. Asa, e perfect! Doamne, ce minunata pula ai dragul meu! Mi-a fost foarte dor de ea si de aceste “enormes bolas de toro”!
- Haide, dragul meu, ca nu mai am rabdare! Arata tot ce stii si de ce esti tu in stare!
Stimulat de indemnuri, Vic a inceput sa linga lacom pula lunga si negricioasa a lui Paco si sa-i suga varful rosu si ascutit, ca al unei sageti. A continuat asa minute in sir, Vic fiind inebunit dupa pula lui Paco iar acesta nu mai putea de placere, strangandu-i torsul intre genunchii sai. Apoi Vic a inceput un deepthroating prelung si profund, repetat de multe ori, aducandu-si partenerul la un orgasm violent! Paco nu a mai rezistat si fara sa mai iasa din gatlejul lui Vic a juisat indelung, stragnandu-i cu putere capul intre coapse si pompand din fund dur si violent, facand abstractie de starea lui Vic, care era aproape sufocat. Acesta a reusit in ultimul moment sa se elibereze din stransoare posesiva si sa respire in sfarsit pe gura.
- Dragul meu, tu chiar vrei sa ma omori? Era sa ma sufoc! Aproape ca mi-ai spart gatlejul cu futaiul tau violent si dur! Inca ma mai doare si acum!
- Iarta-ma te rog daca am fost prea dur, dar nu am mai rezistat! Am terminat si prea repede pentru ca tu ma aduci de fiecare data la nebunie, excitarea pe care mi-o produci e atat de puternica incat provoci animalul din mine si nu ma mai pot controla! Te rog mult sa ma ierti!
Paco a sarit in piscina si l-a imbratisat tandru si dragastos pe Vic, sarutandu-l fierbinte.
- Dragul meu, iti multumesc, ai fost minunat! Ce spun eu? Ai fost fantastic! De la croaziera nu am mai avut parte de asa ceva! Si ca sa ma ierti, vino te rog, sa mai bem o cupa de sampanie!
Cei doi tinandu-se tandru de mijloc, au iesit din piscina si s-au indreptat spre terasa unde intr-o frapiera cu gheata astepta, brumata, sticla de sampanie….
….. Soarele se mai domolise si arunca umbre prelungi pe terasa, iar o briza placuta si parfumata racorea aerul. Pe sezlongul de doua persoane de pe terasa, dormeau imbratisati Paco si Vic. Primul care s-a trezit a fost Vic, care adormise cu capul pe pieptul lui Paco. Acesta dormea profund, respiratia pieptului sau, ridicand ritmic capul lui Vic. In cele din urma Vic s-a rasucit usor pe o parte, fara sa-l trezeasca pe Paco si sprijinindu-se in cot admira trupul superb al prietenului sau, de care-i fusese asa de dor.
Paco era un barbat tanar, brunet, cu trasaturi de maur iberic, avand parul cret si un cap viril si placut, cu buze carnoase umbrite de o mustacioara ingrijita si tunsa scurt. Corpul sau era bine cladit si proportionat, cu muschii frumos reliefati pe sub pielea bronzata, cu o pilozitate creata si neagra, fara sa fie abundenta, atata cat sa-l faca atractiv si senzual. Vrajit de acest trup atat de frumos si viril, Vic a inceput sa-l sarute usor pe piept si sa-i linga sfarcurile negricioase, inconjurate de perii exrem de excitanti. Apoi a coborat cu sarutarile si dezmierdarile in jos, pe abdomenul musculos, pana la ombilic.
Paco era treaz, dar se prefacea ca doarme, lasandu-l pe Vic sa-i exploreze trupul in voie, stiind ca asta era una din placerile secrete ale amicului sau, iar pentru sine era un adevarat deliciu. Ajungand insa cu sarutarile in zona extrem de sensibila si de erogena, Paco nu a mai rezistat si a suspinat fericit, facandu-l pe Vic sa se opreasca.
- Continua dragul meu, de ce te-ai oprit?! Era atat de bine! Vad ca esti foarte flamand si ai vrea sa ma devorezi cu lacomie.
- Da sunt flamand dupa corpul acesta frumos si atat de senzual!
Vic a continuat cu sarutarile, starnind exclamatii de placere din partea prietenului sau. Apoi s-a asezat intre picioarele lui Paco si a inceput sa-i linga pula negricioasa si lunga, in forma de sageata si coaiele uriase si negre, ca de taur, care-l provocau si-l atrageau atat de mult. Paco era in culmea fericirii si a placerilor. Si-a ridicat usor picioarele paroase, pentru ca Vic sa poata sa ajunga mai usor la fesele sale. Vic a inteles si a inceput un rimming apasat si extrem de excitant, alternand cu sarutarile si suptul coaielor colosale. Apoi Vic s-a lasat mai jos si intorcandu-l pe Paco pe burta, s-a concentrat exclusiv asupra feselor paroase si rozetei cafenii care il atrageau si-l seduceau intens. Inca din perioada cand se iubeau pe vapor, Vic era puternic atras de coiaele si fesele lui Paco si era innebunit sa-i faca un rimming prelungit in fiecare noapte. Limba lui Vic lucra profund si apasat in rozeta, provocand gemete de placere din parte lui Paco, care risca sa ajunga din nou prea repede la orgasm.
- Dragul meu Vic, tu ai un talent special, o arta, sa ma exciti puternic si sa ma faci sa termin repede si brusc. Ma innebunesti de placere, dar cu regret trebuie sa te opresc pentru ca eu doresc acum sa fac altceva cu tine. Vreau sa te strapung si sa te calaresc, asa cum ne place atat de mult noua. Stai te rog capra, ca sa-ti pregatesc funduletul tau apetisant! Stiu ca si pe tine te innebuneste cand iti dau limbi si juisezi de placere! E randul meu sa ma razbun un pic!
Paco a inceput la randul sau un rimming excitant, dar poate mai dur, pentru ca alterna sarutarile si limbile, cu palme pleznite si muscaturi senzuale ale feselor roze si bucalate ale lui Vic, care in scurt timp sau inrosit.
- Draga Paco, te rog mai cu mila, ca o sa imi lasi urme de dinti! Pranzul nu a fost suficient de consistent sau ti s-a facut iar foame?
- Da, o foame teribila de tine!
Paco a mai continuat o perioada rimmingul, dar mai bland, mai delicat, facandu-l pe Vic sa geama si sa gafaie de placere, apoi cu ajutorul salivei si a degetelor i-a penetrat rozeta si a inceput un masaj anal pregatitor. In scurt timp preparativele erau gata asa ca Paco si-a pus un prezervativ si a lubrifiat bine, atat sfincterele lui Vic cat si propria scula, care lucea victorioasa in lumina soarelui ce apunea. Paco s-a asezat pe sezlong, iar Vic la randul sau s-a ghemuit pe vine cu fata spre el, lasandu-se in jos pe teapa. Apoi a inceput un dute-vino din ce in ce mai rapid si mai profund, alternat cu sarutari patimase, starnind placeri si ...



    Login